Вход
София
Времето в София 13 o C

САМО В ПИК: Служебното правителство на президента Румен Радев разследвано от ОЛАФ заради сделка с Гриша Ганчев - фирма на бизнесмена спечелила скандалната поръчка за 29 млн. лв.

САМО В ПИК: Служебното правителство на президента Румен Радев разследвано от ОЛАФ заради сделка с Гриша Ганчев - фирма на бизнесмена спечелила скандалната поръчка за 29 млн. лв.

на 04.04.2019
136240
76
САМО В ПИК: Служебното правителство на президента Румен Радев разследвано от ОЛАФ заради сделка с Гриша Ганчев - фирма на бизнесмена спечелила скандалната поръчка за 29 млн. лв.
Автор: ПИК
04.04.2019
76
136240

Продължават скандалните разкрития около обществена поръчка на служебното правителство на Румен Радев с тогавашен вътрешен министър Пламен Узунов, сега съветник на президента. Тя е за закупуване на 290 джипа за силовото ведомство, за която медията ни писа първа, след като стана ясно, че ОЛАФ разследва случая, тъй като са плащани и европари. 

Именно хората на Радев в служебния кабинет да открили поръчката, писали критериите по нея, отворили офертите и класирали и избрали победителя. Това става забележете само в рамките на 2 месеца - март и април 2017 г., което е своеобразен рекорд по приключване на поръчка в толкова кратък срок. И то толкова сериозна за над 29 млн. лв.! 

Както ПИК разкри, под ръководството на Узунов и в рамките на служебното правителство е определен печелившия за поръчката на стойност близо 30 милиона лева.

След внимателен преглед на документите, става ясно как компанията първенец в конкурса се оказва "Българска автомобилна индустрия", която пък е придобила активите на "Литекс моторс", вече обявила несъстоятелност. 

В разкритието направено от ПИК и изложената документация ясно се вижда, че вместо качеството на колите, най-солидният аргумент на правителството на Радев изведнъж става цената, тъй като именно тази компания предлага най-ниската такава. Така се изключва всякаква възможност някоя от другите 10 компании, подали заявление да спечели солидната поръчка. Именно затова се появиха съмнения, че критериите са нагласени така, че да се определи предварително печелившия, което пък е станало причина ОЛАФ да започне разследване на поръчката. 

Още по онова време експерти са на мнение, че джиповете не са качествени, което в последствие се отразява и на работата на служителите. Според информация на агенция ПИК голяма част от доставените коли започват да дават дефекти скоро след влизането им в експлоатиция. Джиповете имат проблеми при запалването, често аварират, имат проблеми с имобилайзерите, лющи се боята, не малки са проблемите и по ходовата част. 

Дефектиралите автомобили, за които са похарчени 29 милиона лева без ДДС след конкурса, проведен от кабинета на Румен Радев, пък са доставени от фирмата на Гриша Ганчев. "Българска автомобилна индустрия" се появява у нас след не едно и две прехвърляния, а собственик на активите е "Литекс моторс", контролирана именно от Гриша Ганчев. Видно от договорите под тях стои името на Андон Димитров, който е основно лице във всички бизнеси на Гриша Ганчев. 

Името на Андон Димитров може да бъде видяно в следните фирми: Литекс Комерс, Футболен клуб Литекс - Ловеч, Евроком България, Централна автогара, Литекс моторс АД, Галоп Гембъл ЕАД, Литекс бус ЕАД, Анди пропърти ЕООД, Утотърсии България ЕАД, Баховица индустриален парк ЕАД. 

Друга тема е как дружеството на Гриша Ганчев "Литекс моторс", обявено в несъстоятелност, дължи 57 милиона лева на фалиралата КТБ, е допуснато от кабинета на Радев за участие в толкова солидна обществена поръчка. Според официални данни фирмата е сред най-големите длъжници, а след редица цесии, задълженията бяха изчистени. Синдиците на КТБ заведоха дела срещу тези цесии с искане съдът да ги обяви за невалидни.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(76)
1
ИМПИЙЧМЪНТ!!!
2
..........Е НАИ ПОСЛИ ЛУБИМА ТРОЛСКА ТЕМОЧКА !.....ГАНЬО И УУМРЕЛ А Е ПИШЕ У ПИКЕЗА И У БАЦЕБУКА !.....ФАЦЕБУКА......И СИ ЛЕПИ ЖИСЕМА НА ОШИТЕ !......
3
През лятото фирма на ГГ смени всички колчета в центъра на София като на старите нищо има нямаше но нали трябва да бутат червения тумор на привържаниците на бесепету!
4
Както Боко все е невинен , така и Радев е невинен дуxайте го пиkльовци
5
защо не публикувате и дукументите от преди Радев да стане Президент?!!!
6
Какво гледате апартамента на ЦЦ, на тоя цървул комисионната му е поне 10%,тоест едни 3 милиона са му диркетно в джоба,това колко апартамента са? А 5те Евра за Грипените???? ИМПИЙЧМЪНТ!!!
7
Радев се опита да спаси завода на Ганчев от фалит.За това поръчаха китайските ГАЗки !
8
След като президентът се оплака, че беквокалите на Бойко Борисов го обиждат, Бойко Борисов забрани на своите беквокали да обиждат беквокалите на Корнелия Нинова.
9
............ГЛЕ КВО КРЕПИ БОРИСОФ..........БОРИСОФ.СА КРЕПИ НА КОСАМ УТ ПУДКАТА НА ЦРУ !........ЦИНИКЕ ИСТИНА !......ЧЕТИ И ВАДИ КОПИ НА СТЕНАТА !.....
10
Ами сега. Зеления смръдлив чорап какво ще прави. Да си оди на село.
11
Всеки въпрос относно Фатмака и Деса, предизвиква словестна диария нd троловете на Позитано! Световно известно е че Фатмака е кукла на конци, лакома, алчна и злобна, която си мисли че щом е незаконно дете на Т.Живков, му се полага всичко!За това са го издигали форсирано като компенсация!Бабикян може да Ви светне за ДНК тестовете, доказващи бащинството на Т.Ж. !Питат радио Ереван: - Как се нарича мъж,зависим от жена си? - Мъж под чехъл ! - А ако е зависим от две жени? - Нещастник ! - А от три жени? - Румен Радев !
12
Гусин президант има ли от кандидатите за Европата обвинено за злоупотреби и пуснато под гаранция лице.И как г-н президант след като не можете да командвате у Вас искате да командвате нас.И ако смятате да се борите с корупцията защо не започнете от Вас.Грипен,а,Деса на заплати а,катастрофи и нарушения на правилника а.
13
Импексовите БСПдирасти водени от Клепоухия Каун за месец откраднаха колкото при Орешарски за година! Таблицата в дясно най нагледно потвърждава казаното тук. 50% от населението етническите българи ХРИСТИЯНИ са за ГЕРБ. 23% безбожни БСПдирасти и цигани (крадливи паразити), са за Импексовата партия. Българи мюсюлмани и турчеещи се цигани някой друг% и разни други неясни елементи, както във всяка държава! Както се вижда, образованите БЪЛГАРСКИ православни християни водени от Бойко, са си най много и са обединени!! Докато башибозушката червена мангелтия, водена от Клепоухия Каун, Импексовата барсала, и разгонената Кучка на СС Момата, се ръфат на десетки парчета, кой да открадне кокала!!
14
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
ЕТО те помако Е БАН......Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
https://www.youtube.com/watch?v=fTtXsqPP9WQ
18
А някоя "национална телевизия" дали ще раздуха тази тема???????
19
ЕТО ТЕ помако Е БАН.................Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
20
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
21
ДЕБИЛНИЯ ФАТМАК НАЛИ ИСКАШЕ ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА? ЩЕШЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА? А САМИЯ ТОЙ ГЕПИЛ МИЛИОНИ?
22
ОСТАВКА на селчака пРЕЗИДЕНТ и разследване за всичките му прегрешения, да не се прави на УЛАВ, а да се ИЗМИТА! Не си по-различен от комунистическите си другари/КРАДЦИ и ГЮВЕЧАРИ..ПФУууууу...!
23
Абе то и пътя до Своге се люпеше и падаше боята, даже 20 човека си заминаха ама това не е толкова интересно
24
Абе това служебно правителство нали си имаше премиер между другото как Радев след като той като президент няма реално власт е сключил тези договори ей Звезде то май на теб само тези 80 %дебили ти вярват или информацията е от германският сайт на Сорос съден много пъти за корупция, изнудване и лъжа за Суджука моля те следващият път повече се постарай айде и от Юни Тиквата евродепутат защото иначе румънката ще му разплаче майката с любов Румен Радев
25
Считайте какви комисиони щеше да вземат ако бяха подписали сделката за самолетите Грипен която искаха да пробутат на бързо. Добре че Герджиков беше подчтен и не се върза на тъпия фатмак.
26
Кой ненормалник пуска тези коментари? Не са ли от някоя лудница, където болните са набарали свободен компютър и дращят ли дращят. И не си дава сметка този кой ги пуска, че като си замине Суджук ефенди, ще има много дела за обиди, набеждавания, клевети? Баба Ивче изплаща едни 40 хилки на онзи от Габрово и вие на умряло. А собственика колко ще вие? Ще сме свидетели на този процес. Да няма, те ни заплашиха, принудиха, заставиха и т.н.
27
ЕТО те помако Е БАН------------------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
28
СЕГА ГАНЧЕВ И ФАТМАКА ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ, НО САМО ДА НЕ НИ КАРАТ НИЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ! И С ГРИПЕН НИЩО НЕ СТАНА, ГОЛЯМО ЛАЙ.О ИЗЛЕЗЕ ТОА ФАТМАК, ЕЙ?
29
ЕТО те помако Е БАН------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
30
Аз като го видя тоя кретен ....повръщам. Гадими се от него. Какви са тези хора че го избраха тоя идиот. Много тъп нахален нагъл идиот.
31
Заводът в Бсховица фалира още януари 2016 г. Подобен модел се продаваше за 26 до 28 хиляди лева и то с ДДС Печабата е около 3 пъти..
32
ЕТО те помако Е БАН-----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
33
Отстраняване от власт за корумпираният президент
34
ЕТО те помак Е БАН-------------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
35
Корупцията е само във властта,във ГЕРБ.При БСП-то и другаря Радев не може и да се мисли за корупция.Те винаги са прави,дори като ги хванат за мющерии.А наглостта им е най-силното оръжие в атаките срещу ГЕРБ и да прикриват,замазват и заблуждават за собстените си корупционни мръсотии.И децата го разбраха вече.
36
БТВ и НОВА ЩЕ СЕ ИЗХОДЯТ ЛИ ПО ТОЗИ КАЗУС ИЛИ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧАТ...
37
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук.-----------------> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
38
Корумпиран президент -корумпирано служебно правителство. Издигнати от БКП ( българска Корумпирана партия).
39
Eхехехе-е-е-е и замиpиса нa гoвнe:(
40
ЕТО те помако Е БАН-----------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
41
Ами да вкарат премиера в затвора, какъв е проблема?! ГЕНЕРАЛ РАДЕВ не ги покрива, КАКТО ПРАВИ Боко ТИКВАТА с НЕГОВИТЕ КРАДЛИВИ СBИHE.
42
Колкото и да се напъвате да замените темата за корупцията на ГЕРБ с нещо друго, не ви се получава. (А какво става с небостъргача "Златен век?) ЗАНИМАВАЙТЕ НИ С КОРУПЦИЯТА ДНЕС, А НЕ С НЕЯСНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЯ В МИНАЛО ВРЕМЕ. Така излиза, че основна вина за корупцията на ГЕРБ носи Русия, тъй като през 1877 г. е обявила война на Турция. Не случайно Цветанов твърди за " руска следа" е "Апартаментгейт".
43
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
44
Дали Съветът за национална сигурност ще разгледа тази далавера или само апартаментът на ЦВЕТАНОВ ЩЕ ДЪВЧАТ????????
45
Веднага да се включи и националната прокуратура за разследване на този корупционен скандал по най-високия етаж на властта. Срамота!
46
Основните приоритети на фатмака са плющене на джолани и шкембе чорба по селските кръчми и екскурзийки по света за държавна сметка заедно с антуража си от баджанаци и водещата го за носа трътлеста лелка.Всичко това обилно гарнирано с безконечно лямпане, поучения и закани в стил треторазрядно ЗКПЧ..Жалка карикатура и тотално обезсмисляне на институцията.Oт този по-безличен и злобен президент не сме имали! Закономерно и международния правителствн елит отдавна го прецени и разбра що за стока е и поради това му обръщат внимание само от куртуазия и уважение към премиера Борисов и България.Личи в последно време , че и другарите от БСП си хапят задника от яд, че се вързаха и натресоха на на себе си и българите това недоносче пробутано им от КГБ от което не извличат никаква файда и далавера.
47
Казват, че рибата се вмирисва от главата. В държавата президентът е главата.
48
mnenietomi po temata na tia bg bokluci ako shte i hameri bes pari daim dadut pak shte sa nedovolni ta daneimse dava absolutno nishto ta da nema korupcia
49
!!! ---> Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов - НЯМА ПЛАЩАНЕ !!! За сега само другаря с партизански ник "ОКОТО" има шанс да си получи надницата. Хвала на такива усърдни другари !!!
50
Никой нормален не верва на мандраджиите,понеже искаш от там да започнем!Избиха 44 000 българи без съд и присъда и още 30 000,са безследно изчезналите след 9.09.44г.Ай сиктер бе,долни крадци,атентатори и убийци на генерала защитил Кюстендил,Ген.Луков!И сега само агресия от вашите водителки крадливи,милионери!На синовете на Райна Княгиня,посегнахте,защото били царски генерали.А какви да са?Селски генерали?А вашият генерал,защо си остави децата и жената и си назначи любовницата на две служби.Той за децата си не мисли,та за народа!
51
Tozi 4ovek se e okaljal do u6i i toi govori za prozra4nost ,kakva naglost ,kakvo bezo4ie .Normalen 4ovek ne bi se izkazval taka ,ako samiat toi e v kalta .Taka e vsi4ki sa operirani ot Sram i 4est .Dosega otdavna s negovite iszepki bih se mahnal ot Blatoto kakto toi ni nare4e Balgarite .Tova za men e debilstvo i bezo4ie.Neka si vzeme Desa -prostekesa i da ne gi vigada nikoi v njakoi zakatan krai ,kadeto Hora ne minavat.
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
Ами сега? Къде са телевизиите да огласят скандала....Тъпите червени говеда са навсякъде!
54
Ама,нали гелосания собственик на Нова,разрезал всички кораби с народна пара купени,ще требва да връща милиони ,ако червения му гръб изпадне в нокаут.Продажни и крадливи това са. И ще траят и двете телевизии като партизан на разпит.Пари се пазят и то много!
55
Какъв ДЖЕНДЪРСКИ диалог та този Тираджия сам задава въпроси и сам си отговаря това е чудото и то 8-то на света.Я всички от Редакцията да се огледате във огледалото та на някой може да му липсва едното ОКО което е много активно но се крие зад НЯКОГО, а И защо може толкова коментара а простолюдието само два....та този глупак не може да ги натовари на ТИРа защото няма шпригли а и днес го запалиха във Пловдив.......Но този Циркаджия Е по-добър от Марио Куркински на монолога......????
56
Оставете другаря Радев на мира! Фокусирайте се върху неграмотниците Георги Петров, Калитко Геров и още една каруца вонящи отрепки като тях , които вмирисват сайтовете с оцветена в червено пръдня ! Затривайте ги, защото народът е казал " порът , порове ражда "!!!!
57
ТУКА НЕ Е Русия ЧЕРВЕН БОКЛУК И РОДООТСТЪПНИК
58
И ПРОКУРОРСКА НАМЕСА ПО КАЗУСА
59
Стига сте лъгали. С малко над 11млн. е спечелена поръчката. Другите участници са оферирали 2-3пъти по-висока цена
60
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
61
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! ------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
62
Това поредното "умно" творение на Антон Тодоров/ Шайката ли е ?
63
ei prezedent -podavai si ostavkata vednaga ama vednaga -4u li kakvo ti kasvam ---pedaite mu na pup4ivia sa6toto ne sum siguren 4e 6te go pro4ete --ti ni si sa prezedent -tai rabota ne e sa teb
64
отговор на коментар
все такива слепи идиоти и тъпи като градински лейки ви събира любимата ви партия или с конкурс ви назначват да храчите по цял ден из разни сайтова неграмотни и тъпи пенсионирани доносници и скапани милиционери
65
АКО НЯКОЙ СИ Е ВЪОБРАЗЯВАЛ И ФАНТАЗИРАЛ, ЧЕ ЕЙ ТАКА БКП-БСП СИ ИЗБИРА ЛИЦЕТО ЗА ПРЕЗИДЕНТ/по честност / БЕЗ СДЕЛКИ НАПРАВО ТОТАЛНО СЕ Е ОГЕЛПИЛ И ТО СЕ ПОКАЗВА МАЛКО ПО МАЛКО.
66
Като гледам в ПИК сами си пишат коментарите си срещу Радев смях хаха.
67
toia na snimkata ot diasno sa6to gleda taka upla6eno -da ne bi da se e osral ili prebosal
68
кажете за апартаментгейт, не отклонявайте вниманието с глупости. Пришка ще ви излезе от Радев на езика. За колко се продадохте на Цв.Цв и герб ? Недялкa, тебе питаме ?
69
ПИК стига ни правите на балъци,кога е сключен договора 2018 година от Борисов 3,а не кога е открита процедурата да публикувате документи за малоумници.
70
ТОЯ , НАГЛЕЦ , МИРИЗЛИВ , БЛАТЕН , ЗЕЛЕН ЧОРАП ----- КОРУМПИРАН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ , НЯМА ЛИ , ПОНЕ ЕДИН СМЕЛ И ЧЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ ДА РАЗРИНЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ , В БЛАТОТО НАРЕЧЕНО --- ПРЕЗИДЕНТСТВО ! ТОВА СЕ КАЗВА КОРУПЦИЯ ОТ НАЙ - ВИСШИЯ ЕТАЖ НА ВЛАСТТА ! НИЕ ПИТАМЕ ---- ТОЯ ПЛЪХ / ПРЕЦЕДЕНТ / ДА ОТГОВАРЯ !!!
71
Корупционна афера тресе НСО и президентството - разпродадени са коли с уникална стойност на ниски цени, заедно с автомобили с уж изчерпани експлоатационни ъзможности.Замесен ли е президента, и как така се случват тези далавери? Кои са сред облагодетелстваните и това ли са истинските цени, след като сред уникатите са коли от различни периоди на държавата - западни марки, използвани за транспортирането на държавници от чужди държави.
72
Ти четеш ли преди да пишеш или четеш, но нищо не разбираш? Договора е сключен по времето на служебното правителство начело с Орешарски, назначено от фатмака!
73
Ха, ха, ха, давайте усърдни наведеничета от сайтчето-кенефче ПИК, пускайте вонливката по два пъти на ден, трябва да се повдига смачкания дух на фенчетата-тиквеничета, да се дава кураж преди наритнането на суджуците в понеделник!
74
SLUJEBNO PRAVITELSTVO na Radev!!????Koga ,be!?Kradtzite sa edni,i vsichki gi znaiat· GERB,pobeda!Ama utre!
75
За разлика от теб да мога да чета правителство назначено от президента не означава че той има власт да подписва каквито и да е договори за това си има министри и министър председател но на бавноразвиващи как да го обясниш първо обясни как чрез рекет и изнудване се купува имот без пари защото тоя номер с първия братовчед минава само веднъж но ти като уважаван гербераст тъп и прост няма как да разбереш но ще видиш Юни като започнат разследванията срещу Шайката от чужбина защото всички знаем каква е съдебната система в България
76
Ти, драга Роси, не очаквай Съвета за национална сигурност да разгледа далаверите на селския апаш Радев, това със сигурност ще извърши Военният трибунал, който веднъж завинаги ще се справи с червените крадци. Нека само NASA да си свърши работата... читател
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 15887
архив

“Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза танк. Какво
ще направите…”
(Военен)

няма нови новини
Днес: 267
hot
най-четени новини в момента
сега
2290
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Христо Иванов от ДеБъ: България е основана през 9-и век (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
С тези храни жените стареят по-бавно
x