Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК: Спас Гърневски навръх ЧРД на ГЕРБ: Успехът на Борисов доведе червените реставратори до умопомрачение! Народът ни гласува доверие на неговия високоскоростен джип и не желае кобилата на Нинова

САМО В ПИК: Спас Гърневски навръх ЧРД на ГЕРБ: Успехът на Борисов доведе червените реставратори до умопомрачение! Народът ни гласува доверие на неговия високоскоростен джип и не желае кобилата на Нинова

на 03.12.2019
78423
45
САМО В ПИК: Спас Гърневски навръх ЧРД на ГЕРБ: Успехът на Борисов доведе червените реставратори до умопомрачение! Народът ни гласува доверие на неговия високоскоростен джип и не желае кобилата на Нинова

Днес ГЕРБ празнува 13 години като управляващата партия, а само преди седмица лидерът й и премиер Бойко Борисов направи знаково посещение в САЩ. Той беше приет топло, радушно и приятелски от президента Доналд Тръмп. Самата визита беше отразена нашироко в американските и световни медии.

САМО В ПИК: Военният ни аташе в САЩ ген. Анатолий Кръстев: Впечатлен съм от посрещането на Борисов

САМО В ПИК: Военният ни аташе в САЩ ген. Анатолий Кръстев: Впечатлен съм от посрещането на Борисов

Военният ни аташе в САЩ генерал Анатолий Кръстев сподели...

на 26.11.2019

С какво това посещение е историческо и защо в типичен стил президентът Румен Радев се опита да отнеме от него вниманието, агенция ПИК потърси за коментар депутата Спас Гърневски. С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Гърневски, вече седмица отекват у нас и в чуждите медии анализи около визитата в САЩ на премиера Бойко Борисов, който направи знаково посещение в Белия дом. Какви са вашите впечатления от тази историческа визита?

- Вече на всички е безспорно ясно, че тази визита бе знаково-историческа. Много кадри от това посещение са документирали това. Един от тях обаче прави най-силно впечатление за коренно различните отношения, в които встъпваме със САЩ.

Това е мигът, в който американският президент и българският премиер импулсивно си стискат мъжки ръцете след откровени двучасови разговори. Това в политиката е възможно само, когато държавническата отговорност и взаимното доверие между големи лидери, ги стимулира да очертаят периметъра на съвместния път на двувстранните си отношения. Този кадър казва всичко. 

Погледът на Тръмп излъчва доверие към Борисов. Погледът на Борисов гледа напред към по-добро бъдеще и просперитет на България. След подобно ръкостискане си мисля, че няма нужда дори и от формален договор. Мъжката дума на двама безспорни авторитети, е много по-важна от текста и печатите върху лист хартия. 

САМО В ПИК: Премиерът Борисов с невероятно преживяване в Белия дом - ето какво му показа Тръмп (СНИМКИ)

САМО В ПИК: Премиерът Борисов с невероятно преживяване в Белия дом - ето какво му показа Тръмп (СНИМКИ)

Невероятно приятелско посрещане е устроил президентът на...

на 26.11.2019

Реакцията в страната ни бе показателна, защото:

- за първи път бе извоюван статут на България като стратегически партньор на САЩ;

- за първи път български журналисти пребиваваха в Овалния кабинет повече от всички наши държавници, приемани там преди това. Много фино им бе намекнато, че свободата на словото е споделена демократична отговорност и от управляващите, но и от медиите;

- обхватът на стратегическото партньорство е конкретно очертан, а не в общи пожелания;

- в България президентът разбра, че няма как с наплюнчен пръст, да прегъне в ъгъла една от страниците на българската Конституция, щом борбата с корупцията е в договорените в Белия дом приоритети.

Най-показателна бе реакцията на столетницата, която след успеха на тази визита, изпадна в истерия.

Поредният успех на премиера Борисов дотам размъти червените мозъци, че в петък в парламентарната зала доживяхме наследниците на "Чернобилските убийци", да крещят, изпаднали в истерия, за "здравна солидарност" с народа ни...

Няма как успехът на Борисов да не е знаменателен, щом доведе червените реставратори до умопомрачение. 

- Няма спор, че във вътрешен и икономически план през последните 10 години, България бележи огромен напредък. Можем ли да кажем, че това посещение е венецът на свършеното от трите правителства на Бойко Борисов?

- Напредъкът на България при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ и партньорите им, е безспорен.

Вътрешноикономическата стабилизация в тези три управления, е показателна.

Брутният вътрешен продукт е увеличен два пъти до заветните 120 млрд. лв. още през следващата година.

Доходите спрямо 2014 г. са увеличени два пъти. Предстои и ново увеличение до края на мандата им през 2021 г.. Ако за хората с увреждания пред 2014 г. са отделяни 180 млн. лв., тази година те са 430.

Намаля външният дълг, расте фискалният резерв.

Модерната индустриализация на страната свали безработицата до символична. 

Във външно-политически план, особено след успешното европредседателство, авторитетът на България стигна до изключителна висота. Разбира се, че визитата в САЩ потвърди правилния път, по който днешното управление държи волана на България. Не бих определил това посещение като венец, постигнат от правителствата на Борисов.

Напротив - навлизаме в нова, по-висока орбита на България, в нейното по-достойно бъдеще.

Неслучайно народът ни три пъти поред гласува доверие именно на този високоскоростен джип, управляван от Борисов и не желае кобилата на Нинова, която непременно ще го раздруса в обратна посока.

- И накрая един последен въпрос. Не се ли опита президентът Радев да блесне с внезапното си решение да подпише указа за новия главен прокурор - протакаше и увърташе почти две седмици - и да влезе, в типичен негов стил, в новините, които изцяло бяха посветени на успеха от посещението на министър-председателя в Белия дом?

- В края на 2018 г. пред ПИК заявих, че през тази година ще бъде пречупен гръбнакът на амбициите на червените реставратори да се докопат предсрочно до властта в България. Мераклиите са не само от БСП.

Видяхте, че освен в президентството, ги има и в други бърлоги. За местните избори изпълзяха от тях и се обединиха в единен "Отечествен фронт" срещу управляващите.

Народът, разбира се, им показа пореден пурпурно ален картон.

И президентът Радев, и БСП начело с Ниновата глутница, и Костинбродската Света Богородица, и градските брокери от десния тротоар, водещ към левия бардак, оттук нататък ще имат все по-малко значение.

Впрочем, в Библията, има показателен текст, за подобни зловонни дела: "Прегърнаха се и вкупом станаха ненужни".

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(45)
1
TOA DA DOIDE DA ME ZUNE PO 4LENA!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
И ТИ.
4
Ха, ха, ха, пак извадиха глупавото, пловдивското прасе Пачо, за да ни разсмива с глупостите си!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Гърнето е прав!Бойко и народа са еднакво тъпи,и затова се разбират прекрасно!Комунистите да,отиват при Ламбо!
7
...четивото определено си е забавно! Хайде сега ред е на щатните Плювалници, да оплюят Гърневски, какви стихове е писал като дете, и дали е бил комунист преди...40 години! Дерзайте, Позитански Полюционери !
8
Този стар шо пар не го ли болят вече кръста и колената за такива работи. На стари години да се излага така
9
КРАНТАТА НА НИНОВА
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
На снимките се вижда Биволицата от Крушовица и куцата Кранта от Славяново!Смешници с претенции вселенски,а манталитет махленски!ИмпІтентна алтернатива на ББ. С такава опозиция,ББ още 15 години поне ще управлява. Наздраве др0гари лузери,вече сте 3-та политико-икономическа сила,особено след арестите и милионнити кеш конфискации на Спонсорите мафиоти!
12
Мачкай Спасе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
Информиран.Нет:От сега: Самозабравил се гербер размахва пистолет в болница 03.12.2019 Владимир Алексеев България На челото ли му пишеше че е ГЕРБЕР бре ИДИОТИНО..Тебе майка ли те е раждала или маймуна Радев ще присъства на прием в бъкингамския дворец. За Бойко нещат и да чуят 03.12.2019 Владимир Алексеев България, Свят И кой ти се обади че не щат да чуят за Бойко.
14
Моля другарке/Ел Йо/, Бойко се бие...
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
ДОРИ И ПОСРЕД НОЩ ИМА ПРАВО НА ИНСПЕКЦИЯ.....РАЗБРАХТЕ ЛИ ...?!...БСП НЯМАТ САМОЧУВСВИЕ ЗА НИЩО НАПРАВЕНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ И ЗАМЕНКИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ С ЖИЛИЩНИ ПАНЕЛИ АПАРТАМЕНТИ ......БСП НЯМАТ САМОЧУВСТВИЕТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И РЕД ....И ЗА ТОВА ПРЕВРЪЩАТ ВСИЧКО В ЛИЧНОСТНО ПРОВОКИРАНЕ НА МАРГИНАЛНО НИВО .....РАДЕВ И БСП ПРЕВРЪЩАТ КОПЛЕКСИТЕ СИ В ЛИЧНО ГОВОРЕНЕ СРЕЩУ БОРИСОВ ....ПРОСТО ИСКАТ МЯСТОТО МУ ...БЕЗ ДА ГО ЗАСЛУЖАВАТ ....БСП - МАРГИНАЛИ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ ...ВИНОВНИ БЕЗ ДОКОЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !
17
НАРОДЪТ ИСКА ДА ВИ ВИДИ ОКАЧЕНИ ПО ЕЛХИТЕ, БОЯДЖИЯ ТАКЪВ, ГЕРБЕРСКИ ДУШМАНИН!
18
Бате Бойко извади ми го за малко да пръдна ...... много умопомрачена съм и навлязох в зоната на здрача !
19
Боже,Гърне,нали уж беше голям седесар!!!За да не кажа ,че когато СДС царуваше ,ти се биеше в гърдите ,че си най-видния седесар!!!И като твойто седесе отиде в двсйсе и втора глуха,сега пък напъваш за кокъл в ГЕРБ!!! Гърне,Гърне,не плюй комунистите,че ако дойдат на власт набързо ще направиш Вечна Дружба и с тях! Нали така де,ти си там дето е властта!!!Моли се да не дойде Доган на власт,щото на стари години трябва да се обрежеш!!!
20
АХАХАХАХ......КОРНЕЛА ИЗПОЛЗВА СТЕФАН ДАНАИЛОВ В БОЛШЕВИШКА РЕЧ И ПАК ИСКА ОСТАВКИ И ДРЪН - ДРЪН ..
21
Отвратителен комунист е тоя пловдивски плазмодий.Същата сви.ня като шкембе-войводата от Русе ! Гнусни отрепки !
23
И пак от Бабикян Разкарайте този ИДИОТ…демек Борисов или емигрирайте! 02.12.2019 Владимир Алексеев България Потрес! Мутрата предлага БългароУБИЙКАТА Деница Сачева за социален министър 02.12.2019 Владимир Алексеев България Простотиите на този Арменец нямат край кого е убила Деница, а ЛОЕНА топко.
24
Г-н Гърневски, въведете граница на децибелите и слюнките, които се вкарват в микрофоните от червените оратори и ще стане ясно, че техните крясъци и възпаления са просто демагогия и театър без публика. Българите вече не са прости както си ги представят Нинова и бандата и, искат култура в парламента, а не селска гюрюлтия.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
отговор на коментар
първо си свали катетъра и смени памперса и след това се погледни в огледалото ако не те е страх
27
Помня Спасе, помняяяяяа, кск идваше на вилата да ми нарежем дървата, прекопаеш градината, измиеш банята и пода, а вечер да му Четеш стихове за партията. Нали аз ти дадох препоръка за БКП, помниш ли? Целува ми краката, колената и се закле в делото. Защо предаде клетвата Спасчо, къде отиде вярата ти в Светлото комунистическо бъдеще???
28
Ч.Р.Ден ГЕРБ! Бъдете здрави щасливи! Народа ви гласува доверие,но вие не се главозамайвайте! Бъдете честни! Продължавайте да бъдете родолюбци!
29
Само не ги усещаме тези успехи, къде са? Приказки за растеж, развитие а всъщност му растат сметките в странство, страха от бъдещето и от предадените бандюги от миналото. Само в едно виждам успеха, как се самозалъгва с разни данни за растеж, а всъщност е измама. Дасе 3 милиярда за самолети които евентуално ще видим през 2023, а може и въобще да не видим. Много време има! Лъже си чичката и храни такива като Спас тюфлека, да му припяват на лъжите. А на Спас му дай некой лев, ще скочи в тази партия която дава най-много. Утре и на Нинова ще целува дебелия такова ако дойде на власт, ще се гърчи в краката й и ще плаче с глас за прошка!
30
alert(2)
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Този не беше ли в СДС......после при Иван Костов.......сега при ШАЙКАТА ! А отгоре на всичко в миналото беше писал стихове за БКП и как партията ни води към бъдещето ! ЩО ТАКА ПРАВИ ТОЗИ ЧОВЕК ? Пуд ли е , неориентиран , а може би най-точно е да се каже плазмодий - психопат !
33
Лъжете, перверзници ПИКливи на мазния Недю ,жалки драскачи в смешната му и жалка пИКня, дето й вика "медия"! Лъжете! този на снимката е писал стихотворения за "Альоша", за Червената армия и за правата линия на Партията, той е бил лакей и слуга за дребни поръчки Дража Вълчева! Да не би да е лъжа, че банкянската мутра и престъпната му шайка докараха цял един народ не само до умопомрачение, а и до тотален геноцид?!
34
Спасе, не народа е ггласувал за баш мастора, а Мищо математика и циганите. Жалко е, че всички страдат от детските приумици на първия и изпечените далавери и корупционни схеми на управляващите. И ти си в тоя списък Спасе, на дърти години си все същия алчен алтафини
35
Голем пушек от голем ауспух.
36
спасе какво ще каже за попа.?питам,отговори!!!
37
ЧЕ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ДЕМЕК НАШАТА Е ТОЛКОВА БЕДНА,ДРИПАВИ ХОРА И КОЛИ НАД 25-30 ГОДИШНИ,НЕДОХРАНЕНИ ДЕЦА,ПРОСЯЦИ НАВСЯКЪДЕ,СТУД И МИЗЕРИЯ,ГЛАД ОТВРАТИТЕЛНИ ,ОТРОВНИ ХРАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ,МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА,БАНДИТИЗЪМ,МУТРИ,ХАЗАРТ,КОИТО ОБИРА ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ,КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА,СТРАХОТИЯ.СКАПАНИ ПЪТИЩА,ЛИПСА НА ВОДА,ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ,КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 76 ГОД. НАСАМ,ВСЕКИ КРАДЕ КАКТО МОЖЕ И ОТ КЪДЕТО МОЖЕ,ПРОСТИТУЦИЯ НАВСЯКЪДЕ,НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА СМЕ ПО ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ВИСОКА СМЪРТНОСТ ПОРАДИ НЕДОХРАНВАНЕ И БЕЗПАРИЧИЕ,МРЪСОТИЯ В ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ЛОША ХИГИЕНА В МАГАЗИНИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ,ПРИМЕР ЦЕНТРАЛНА СОФИЙСКА ЖП ГАРА.БОГАТИ ПОЛИТИЦИ СЪС ШКЕМБЕТА,ОЯДЕНИ И ЗАДОВОЛЕНИ.ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОВИНЦИАЛЕН МАГАЗИН ИМА ТЕТРАДКИ С ВЕРЕСИИ,СТРАХОТИЯ....НА СЕЛО ЖИВЕЕШ И ЯЙЦА КУПУВАШ И ТО СКЪПО.ЕЙ НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТИЯ БАНДИТИ НА ВЛАСТ А? ДО КОГА ЩЕ ГЛАДУВАШ,МИЗЕРСТВАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?СТУДЕНО ТИ Е НАЛИ,ЗИМА Е А ТИ НЯМАШ ДЪРВА,ЗАЩОТО СТРУВАТ ПО 100 ЛВ. КУБИКА А ТИ РАБОТИШ ЗА 560 ЛЕВА,С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНИШ,ОБЛИЧАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?ОТГОВОРИ МИ ДЕ? ДО КОГАААААА,СТИГАААААА!
38
самата истина много точно казано това е картинката в прованса ау шопско плащат добре за да мируват шопите ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА
39
тя мухата спасе като тебе винаги намира ново лай о на което да кацне
40
Добре казано , за костинбродската ....св..богродица , пчеличката "мая" , да му мисли последният и "съпруг" .
41
Мaйka тu дa eбa червена ДC cвuня дa eбa, a cъщо и cuнът nuдялko, който е и BHyk на червен дeгeнepaт от мakeдoнuя и пpeдaтeл на Гешев.
42
Взаимствал си от книгата на Дража Вълчева. В спомените си, на стр. 146 тя пише : „Ползвах Спас Гърневски за чирак и шут на вилата си. Разсмиваше ме с весели стихове, переше, гладеше, носеше дърва за камината, поливаше цветята, окопаваше малката бахча….лазеше в краката ми. Спомням си, как в деня на сватбата на Меглена Кунева-Пръмова Спас носеше на гръб персийския килим който подарих на младоженците. Казваше ми, че е написал над 80 стихотворения за възхвала на БКП и на Георги Димитров и още толкова за славата на Съветската армия, как е плакал на колене пред паметника на Альоша. Посветил е стихотворение и на Альоша. Той беше комунист в сърцето си, макар и без партийна членска книжка. Беше повече комунист от много други членове на БКП. Спас водеше дружеска надпревара с Heдялкo Йopдaнoв в писането на текстове за песни възхваляващи правилната Априлска линия на БКП. Помогнах и на двамата. Назначих Спас за директор на Държавната печатница в Пловдив, макар и безпартиен. Държах го на тази длъжност до 1989-та, цели 14 години, когато наши другари направиха преврат в държавата. Тогава видях другото лице на Спас. Той е бил лицемер и ренегат. С моя протекция пред първият ceкpeтap на OK на БKП в Бypгac Hикoлaй Жишeв Heдялкo беше назначен за гл. дpaмaтypг и диpeктop на Дpaмaтичния тeaтъp в Бypгac, където работи 17 години. През 1990 г. видях как в студиото на “Bcякa нeдeля” Heдялкo Йopдaнoв хвърли пapтийнaтa си члeнcкa книжкa. Останах изумена. Лицемер и пpeдaтeл , тaкъв какъвто е бил и бaщa мy.”.
43
Нормалните американци като правило се държат много приятелски и радушно, Звезде. Това им е стандартното поведение, дори и да ти точи брадвата. Обратното е индикация на много нисък социален статус, на престъпен манталитет или на лошо възпитание. Ти не си ли ходила по WAT или като са ти видяли к-рвенската дзурла на снимката, от Козяк са ти отказали виза отгатвайки ,че ще опръжняващ най-древния занаят в чистата им и подредена страна? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
44
книгата на ГЪРНЕВСКИ със стихове за Политическата ПАРТИЯ ? В книжарница МИЛЕНИУМ ли става записването ?
45
Тая дража Вълчева не беше ли долна селска пачавра, която лапаше чепа на правешкия циганин? А вярно ли е че курни пачаврата се върти около магарето което язди с надеждата то да и го набие зверската в крадливия бесепарски гъз?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5496
архив

Питат радио Ереван: - Кои са повече от китайците? - Мераклиите! - А по малко от албанците? - Късметлиите!

 

няма нови новини
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
сега
1527
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев с първи думи след срещата с феновете (ОБНОВЕНА)
x
Защо мастурбацията може да е върховен кеф
x