Вход
София
Времето в София 6 o C

САМО В ПИК! Спас Гърневски срина със земята Корнелия Нинова: Оставката й е кьорфишек за наивници!

САМО В ПИК! Спас Гърневски срина със земята Корнелия Нинова: Оставката й е кьорфишек за наивници!

на 04.06.2019
118278
52
САМО В ПИК! Спас Гърневски срина със земята Корнелия Нинова: Оставката й е кьорфишек за наивници!

БСП се върна в парламента след разгромната загуба на европейските избори, водена от председателката си в оставка Корнелия Нинова. Червените отчетоха като грешка напускането на Народното събрание и затова обвиниха именно Нинова.

БСП: Иво Христов + Иво Христов - адвокатите на червения идиотизъм

БСП: Иво Христов + Иво Христов - адвокатите на червения идиотизъм

Иво Христов и Иво Христов. От БСП са. Уж двама души с...

на 03.06.2019

Добре обмислен ход за отклоняване на общественото внимание ли е връщането им на депутатските банки, оставката на червената лидерка, скандалното твърдение на бившия сив кардинал на Румен Радев – Иво Христов, че българите са аномалия, както и влизането на Радан Кънев в европарламента, с тези въпроси агенция ПИК потърси депутата от ГЕРБ Спас Гърневски. С него разговаря Ивайло Атанасов:

Г-н Гърневски, наред с новината за разгромната победа на ГЕРБ на европейските избори, другата такава от изминалата седмица, е връщането на БСП в парламента. Дали това връщане е продиктувано от загубата или е опит да бъде насочено вниманието от червените проблеми и скандали в друга посока?

- Няма друга посока. Цели две години от парламентарните избори до днес, за БСП има една-единствена посока. Тя отдавна не е тайна за никого: дискредитиране на управлението на кабинета „Борисов“; саботаж на водената от него успешна външнополитическа интеграция и вътрешноикономическа стабилизация; опит за провал на иначе отличното българско европредседателство; желание за срив на икономическите показатели, залегнали в програмата за управление на легитимното българско правителство; диверсии, насочени към обществена дестабилизация и предизвикване на предсрочни избори.

В изпълнение на целите си, червените реставратори бяха впрегнали целия си арсенал от присъщите им политически оръжия, като наглост, демагогия, арогантност, фалшиви новини, сеещи интриги и клевети. В усилията за пуч срещу ГЕРБ, редом до БСП застана и президентът Радев. Координирано се облъчваха българските граждани по градове, села и паланки; открито се призоваваше за „необходим и неизбежен метеж“; ПИК разкри сборище на бивши топченгета в тетевенския балкан, цяла нощ чертали пъклен план за преврат срещу конституционното управление на страната. Последваха „отлично организирани“ компроматни кампании срещу управляващи политици. Евроизборите бяха определени като начало на революцията, в която „омразните гербери и премиерът Борисов“ да бъдат най-накрая изметени от властта.

Напуснаха парламента и тръгнаха да будят народа със социалистически залъгалки – специално фетишизираната „Визия за България“. Тръгнаха „като аслани“… Разбира се ГЕРБ и лидерът му не спяха. Не бе задрямал и народът. Последва демократична схватка и „червените ескадрони“ се завърнаха в парламента „като посрани“. Това незначи, че ще сменят посоката. Да, ще се кротнат някой ден, докато си пооближат раните, но най-късно до седмица ще си вирнат отново рогата. Та нали на портата им чука конгресът, на който започва борбата за партийния кокал? Именно от него зависи кой ще раздава червените карти за местните избори.

А оставката на Корнелия Нинова? Тя тръгна с голямата кошница, ако мога така да се изразя образно - очакваше победа, а оттам и по някакъв начин да предизвика предсрочни избори. Вместо това обаче - нейната оставка.

- Е, разбира се – точно това предвиждаше „Планът Решетников“ – революция, победа на евроизборите, нови парламентарни избори, преврат, метеж и „вся власт советам“. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров. Глас народен – глас Божий. Сега убедихме ли се, че имаме един доста интелигентен народ, който не може току-така да бъде подведен и изигран. Този народ е осъзнал своето бъдеще и бъдещето на децата си. Никога няма да забрави заветите на Раковски, Левски, Ботев, Стамболов. Той отдавна е избрал да бъде част от свободните и проспериращи европейски народи.

Що се отнася до оставката на Нинова, тя просто е кьорфишек за наивници. След фиаското с „червената визия“, г-жа Лъжа Импексова, разиграва един политически дамски гамбит срещу противниците си. Оставката й, при явно осигурен тил в провинцията, цели да спечели преимущество в центъра и на фланговете на политическата шахматна дъска и с ловки комбинации да довърши противниците си на конгреса. И най-вероятно ще успее. Срещу себе си тя има дезорганизирани и импотентни политически противници. Няма изявен лидер, който да консолидира опозицията й. В ЦК на БКП/БСП е бъкано с милионери от прехода като нея. Знаят си кътните зъби. Наподобяват глутница от единаци, оставила се да ги предвожда "Вълчицата".

След загубата на 26 май на евроизборите, тя обаче стъпи с единия крак в капана на демокрацията. Миналата година, когато определени социолози пророкуваха предсрочна власт за БСП заявих, включително и пред ПИК, че през 2019 г. ще бъдат пречупени амбициите на БСП за предсрочни избори. Имах предвид антагонизма в червения Национален съвет, който няма начин да не изригне като изпепеляващ вулкан в битката им за надмощие около предстоящите през тази година вотове. Евроизборите доказаха тезата ми. Всички видяхме братоубийствените схватки в редиците им, в Националния съвет, схватки дори между бивши любовници.

Бедна е фантазията на непредубедените българи какво ще последва столетницата след успеха на дамския гамбит през юни и особено след местните избори през есента, когато ще ядат по-голям бой и от пролетния. Както един друг се дебнат, най-накрая ще се хванат гуша за гуша и до Коледа ще се издушат. Какво пък – не е ли време най-сетне да се отървем от отровата, която 70 години сеят по земята ни?

И може би днес всички, които желаят подобна развръзка, трябва да застанат зад г-жа Лъжа. Шансът ни за един изчистен от комунистическите метастази политически живот, е само в победата на Корнелия Нинова на конгреса на БСП през юни. Тя е изключително надарен политически комбинатор. Каквото си постави за цел го постига. Едва на 28 г. си поставя за цел да придобие апетитния „Техноимпекс“ и го докпва. През 2007 г. като заместник-министър на икономиката си поставя задача да подари на олигарха Георги Гергов пловдивския панаир и с нея се справя отлично. Сега си е поставила още по-висока цел – да ликвидира БКП/БСП окончателно. И доколкото я познавам съм сигурен, че и тази си цел ще изпълни блестящо! Да, заветният й мираж е да се сдобие с властта на цялата държава, но Господ на толкова бодлива крава рога никога не дава. Очевидно е, че след нея най-сетне ще отбележим края на столетната блудница.

Президентският съветник уж в оставка Иво Христов, публично си позволи вчера да обиди българите, като ги нарече "аномалия", защото гласували за ГЕРБ. На хората от червените редици сякаш им стана навик да обиждат българските граждани и да се държат цинично с тях. Как бихте коментирали това скандално негово изказване?

- Тази наследствено-ченгеджийска пасмина превратаджии около президента и червеното политбюро, бе великолепно коментирана вчера в ПИК от Недялко Недялков. Бих допълнил само, че неслучайно и то доста отдавна, народът ни ги нарече презрително „червени боклуци“. В току-що отминалите евроизбори, близо 80% от българите недвусмислено показаха, че подкрепят както реформаторското правителство на Бойко Борисов, така и европейския път за развитие на България. А дали останалите 20% са плод на „аномалия“ или „дебилия“, нека поспорят червените гаулайтери Иво и Иво Христови.

Накрая да ви върна отново на темата за евровота. Радан Кънев влезе в европейския парламент, но това породи огромни съмнения относно резултатите на "Демократична България". Честни ли бяха изборите, какво е вашето мнение като страничен наблюдател?

- Най-добре е за честността на изборите да попитате президента Радев и водача на червените Нинова. Когато ги печели Радев за тях са честни. Когато по същата система, дори вече и с 3000 машини ги печели Борисов, имат резерви.

Що се отнася до Радан Кънев и компанията му, по плюене към ГЕРБ и Бойко Борисов, в тези избори те далеч надминаха комунистите. Сега в Брюксел ще видим към коя десница принадлежат – към градската или селската.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(52)
1
.............СА ЗА ГАРНЕФСКА......ОНА Е СОЦИОПЕЕРАЗ ЛЕЗБИАК ГЕНДЕРДАМА МАРКУЧАРКА НА ПУЖАРНАТА !......КУГА РАМБО СТАЛИНИЗКАТА СИЛВЕРСТОНА БЕШИ ПРИ БАЦО ГАРНЕФСКА ПРАИ ЧИКИИ ПРЕД ВРАИТАТА НА БАЦО !.......ТВА Е !.......
2
Сега разбрахте ли, защо е толкова ниска избирателната активност?Заради такива като този, провалил се навсякъде и във всичко!Хората се отвратиха от всички партии от такива.......
3
Браво на Гърневски
4
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
............ЗВЕЗОЧКАТА НА ПЕЕРАЗИТЕ ИЗГРЕИ КОТУ СЛУНЦЕ БАНКЯНЗКО !.......ГАРНЕФСКА ИСТРЕЛВА САЧМИ ОУТ ГАЗО ПОУ КРУШОВИЦА !
7
Бай Спасе! Подлизурка такава! Радан даже не заслужава да си хаби плюнката за теб. Дърт нещастник!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
10
Ванга предрече :БСП ще умре от жена, чужда (Нинова от СДС)! Жена ще е Президент (Йотова стягай се)!Тъмните капиталисти си купиха Радев, купиха и Нинова, ама Бойко и този път ги победи за пореден път! Пореден опит за преврат се провали, защото нямат реален водач с харизма да поведе! Разбра се че Радев е отчитал летателни часове без да е летял самолетa,поради липса на гориво! Качвал се е в кабината и е правил : " БРРРРРРР " дребен далавераджия, смешник за да отчита летателни часове!Трети опит за преврат, трети погром ще има на финансистите и подстрекателите му! Още милиарди ще има конфискувани за бюджетен излишък!
11
Също като на Цветанов
12
телешка глава в свинско шкембе си Спасе,ха ха хаааа..
13
Защо се занимава с БСП да си гледа ГЕРБА и Методиевия Бойко.
14
Аз ще продължавам да питам Цацаров, Импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!!
15
... за това БСПендеругите си я харесват и им е начело !!!!!!!!!
16
Коментар 9 кръти миФки.Представям си тримата плешоци-Е бан Рошан/Катюшата/,Сашето и Рада Глибоката !.И тримата са със комунистческа закваска..ВЕЧНА ДРУЖБА,ПЕПЕРАС !
17
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
18
Вземи лекарствата!
19
Вземи лекарствата!
20
ДС сътрудниците на Нинова я съветват със сценарии от 1990г. Толкова е озлобена,че не различава мечтата от истината.След избора на ДС и КГБ на чиновника Радев,същият сценарий няма как да се повтори!Видя се как се срина рейтинга на Радев за 150 дни управление, падна под 45%, независимо от соц.проучванията на Червен Колю и компания на голф игрищата! След 2 години като говорител на Нинова и яростен, но нефелен противник на Бойко, как мислиш дали има 25% одобрение?Изцепките на Деса Първата,още повече му сриват рейтинга, нормално е след 26.05 да му се поиска оставката,че много агресивно излагат България тези дебелаци!Нинова отдавна се предаде,напускайки Парламента, интересува се само как да "приватизира" финансиите на БСП! Радев пък въобще не е влизал в Парламента, страх го е да не му се подиграват и усмиват! Смешници с мания за величие, едната си прави собствен Парламент на Позитано, другият си прави собствен Консултативен съвет на Дондуков 2! Приличат си по Наполеоновия комплекс и по охранените задни части! И двамата си купуват един размер кафяви кюлоти, замениха розовите с кафяви, като се изпускат да не личи много!
21
Е бан Рошан,кажи им да ти напишат нови флашки,Катюша.
22
Хубаво е да си министър/председател /, дявол да го вземе! Власт…чест…слава” Власт, власт ми дайте...
23
SPASE TI SI NAI GOLEMIA KIOR FI6EK DEPUTAT BIV6 KOMUNIAGA KOITO E LAPAL OT PARTIATA MAIKA
24
Тоя дето пишеше оди за Тодор Живков не искам да го чувам - НАГЛЕЦ!!!!
25
Хубаво е, че Бойко се среща с хора от народа. Този бай Рамбо със сигурност е от ром от стар наш род и помни доброто старо време и КЕЧа. Всички дето до осми клас ми пишеха призовки от военното окръжие от името на ГУСВ и ми ги пращаха по пощата препоръчано, та даже първия път баща ми като ми го даде и го отворих се панирах и отидох, а то на името сигурно на други деца техни приятели и дето написаха на стената където живея ГУСВ мрази турци цигани евреи арменци сигурно са останали с пръст в устата когато станах известен режисьор. Сега да се разбереме. На гости е поканена Нета от Израел. Джамбазче, ти ще отидеш да придружиш д-р Андрей Ковачев, от мое име, защото като мъж на Ернестина не мога да не изпратя някой да я посрещне. Аз като евродупедат от ГЕРБ не мога да отида заради християндемократическите ни семейни ценности. Ще ти дам фотоапарат, професионален ако нямаше пари щях да ти ко дам, а ти да ми го изплащаш на вноски. Сега обаче ще си ми жена в Брюксел, понеже Ерна я тресе критическата и най-вече за да не ми се икзенздаш в лицето както на Додука, който те изстреля първия път да си звезда. Сега за третия мандат, с Костадинка Кунева, те Сириза сега губят, сещай се, ще говоря да правиме почистваща фирма, с българки и ти ще си една от тях. Ако някоя секретарка си хвърли червилото или превръзката, или аз – химикалката, четка за зъби , ще трябва да го вадиш. В договора ще го формулираме така: "подчинанета има задължението да почиства добре тоалетни". Но сега засега подреди си програмата да нямаш ангажименти за събитието.
26
...Спас , само че това е малък селски театър за "дебили", а не за "наивници"! И е прав за Радка, защото цялата им кампания беше анти ГЕРБ, а като приключиха изборите , взе да пее,.."добре че БСП не се докопа до властта"! Какво да се прави , май онзи прякор му отива!
27
Пак ли срина нещо тва гърне!? 30 години управляващите ни само сриват! Няма ли някой да се сети нещо да изгради!? Нямам предвид хотел на морето или "къща за гости" с евросредства!
28
Агент Николай и Гърнето Спасово днес са първа смяна! А Гошо тръбата кога ще застъпи? Липсва ни!
29
Aбe Heдю, твoйта вече пети ден не спира да сe дpъгнe(чeше)..имаш пaри, но нaрочно нe щeш да й кyпиш интимoхeлп...жeничkата сe мъчи, а ти стоиш.Aбe Heдю, твoйта вече пети ден не спира да сe дpъгнe(чeше)..имаш пaри, но нaрочно нe щeш да й кyпиш интимoхeлп...жeничkата сe мъчи, а ти стоиш...
30
Джамбазче, и от сега да се разбереме: ти ще си ми жена в Брюксел, защото си досаден и тъп и в леглото си скучен, нищо че си млад, не си достатъчно палав; д-р Андрей Ковачев ще ми е любовница, защото ми изглежда палав. Ако ме завариш ,че се мушкам с него, ако не те повикам, изчезваш да вършиш някаква къщна работа. Ти ще свикнеш с ролята си и може да ревнуваш, но ако ти наредя нещо, ще трябва да изпълняваш, като например да ходиш да купиш една замразена лазаня от супера и да я сложиш да се стопли или каквото ти наредя, и без да коментираш. Анадън му?
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Не-до-дял-ко, а защо трябва да я сринете със земята????
33
Heдю, аптeката не хaпе, момeнтално отивай..,гpяx мe е за IVА, така хубаво се е.е, а заради тeб сeга е бoлнa..нeчиcтоплътен си и си я зaрaзил, признай сиHeдю, аптeката не хaпе, момeнтално отивай..,гpяx мe е за IVА, така хубаво се е.е, а заради тeб сeга е бoлнa..нeчиcтоплътен си и си я зaрaзил, признай си :(
34
„Един войник от Изток ще връхлети върху смъртта, положил историческия изпит, оценен със алена звезда, огряла днес над старата Европа. А воините със каменни лица на стража са, за да няма пак окопи и между окопите деца!". Това четиристишие е от едно от 60-те стихотворения написани от Спас Гушести в прослава на БКП, КПСС и Съветската армия. Спаси Гушестия не е членувал в БКП преди 1989 г., но беше 14 години директор на Държавната печатница в Пловдив. Как така ? Ами така. Бил е придворен шут на Дража Вълчева. Виждан е да работи в двора на вилата и, да товари персийски килим във Волгата и, преди тя да тръгне за сватбата на Миглена Кунева – Пръмова. Да подготвя зимнина. Самата Дража е споделяла , че пишел , а след това четял пред нея весели стихчета, забавлявал я. Спаси е типичен пример за ренегат – политическа кypвa. Забележете, от 1989 година до 2017 година този мръсник е сменил 11 партии с цел – лична изгода. Днес той се подвизава в ПП“Шайка“, като депутат. От сметката излиза , че Гушестия е предал 12 партии в т.ч и БКП, разбира се. Той е един от „Heдялковци“, които всеки ден драпат кypa на президента и чепкат вълната на съпругата му и на Нинова. Радев беше избран с една задача – да приключи с мутрите в бърз порядък. Всички виждаме , че той работи по тази задача. Зад него вече не са само 2 млн. българи, а двойно повече, които чакат знак. Заедно с мутрите ще си отидат и „Heдялковци“.
35
Дядo му е бил пapтизaнин. Три-четири месеца преди комунистите да вземат властта на 9.09.1944 г. той предава четирима от своята чета. Те са : братята Тодор и Иван Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. Бaщa мy е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Априлска линия, за възхвала на БКП, за Съветската армия и т.н. Днес техният внyк и син иска да оправя политика в България, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга.
36
spas da si vodi gey-parada
37
tipitschno povedenie na obraten.
38
не значи е една дума - "незначи". Чудно и грамотно.
39
Ееех, Спасчо, какви стихотворения пишеше за Партията, огън и любов излизаше от тях, признателност, че си член на тази партия, която беше твоя Майка Хранителница. Навсякъде ходеше с Червената книжка, прислужваше на Дража Вълчева да ти подхвърли парче от Баницата. Защо забрави огнените слова за Ленин, Сталин, Димитров, за огъня който гореше в сърцето ти? Кога угасна и кога започна да го палиш, скачайки от партия в партия? От такива хипопотама като теб, поредната ти партия загуби 100 000 гласа! Бавно но сигурно, тази която разпиляваш с огнени слова се доближава до властта. Мисли му тогава, за кого ще пишеш поезия.
40
Ха, ха, ха, най-изянения комик,майната Спас гушестия се появи отново в платенопоръчковото,наведено саътче-кенефче ПИК и смеха и веселбата продължава с пълни сили! Браво!
41
Той е от село Марково.
42
Комунета скоро на Бузлуджа пак ще лижете миризливата разпрана шунда на курни крадливата крушарска циганка пък тя ще ви целува с помиярския сурат с който изяде поголовно количество чепове, като се започни от мавърския чеп на Костов заради приватизацията на импекса
43
Мисля си, че СПАС спуканото ГЪРНЕ не си пие хапчетата. Затова пращам колата да си го прибере, пък и ИВЕТО УШЕВА ДА ИМА КОМПАНИЯ. Казах им да не го пускат, изпада в ЯРОСТ, при виждат му се червени звеади от исток, демек диагноза ШИЗОФРЕНИК. АМА ПЕДЯЛКО Е ВИНОВЕН, че се подиграва с ЛУДИТЕ.
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Е долен бесепарски гей от дружината на изявения старозагорски педерунгел симов голия охлюв с партизанското име симуца дашната
46
ТРОЯНСКИЯ КОН,ГОЛЯМАТА ЛЪЖА,ХАМЕЛЕОНА КАКА КУРИ ЩЕ УНИЩОЖИ БСП!ТОВА Е ЗАДАЧАТА НА МАВЪРА!
47
отговор на коментар
Слабаков, и в акъла си много СЛАБ ! За матраци даже не ставате !
48
Срещат се двама нашенци. Единият носи бебе,а другият му вика: Другарю, това бебе като порасне ще надмине Корнелия Нинова ! А,ти как разбра ? Ами, не виждаш ли, осрало се е до уши и пак се усмихва !
49
А този Гърневси защо не си почива вече ,нали е пенсионер ,един неуспял и злобен човек ,да не злоупотребява с Бойко!
50
КУРнелчето ще СРИНЕ хайдушката партийка на ЧЕРВЕНИТЕ БАРОНИ т.е МИЛИОНЧЕВИ, приватизирали Б-я БЕЗСРАМНО, но от къде срам в тъпанари АЛЧНИ, ПРОСТИ СЕЛЯНДУРИ , висши далавераджии, само да погледнем Румен ПЪПКАТА / т.е Решетников/ Грипенов, който се насра от злоба. че не му се позволи ДА ГУШНЕ ЕДНИ МИЛИОНИ КОМИСИОННИ от едни "хвърчила", ПФУуууууууу...
51
„ГЕРБ реди листи в кръчмата на Иван Саздов в Банкя (Снимки); 24.03.2013; Автор: Ива Оприкова; Най-елитните партийци на ГЕРБ имат адресна регистрация в курортния град Банкя. Там, на тенискортовете, в кръчмата на Иван Саздов, ще се съберат верните партийни другари на Бойко, за да редят листите на любимата партия. Денят на седянката е вторник, часът – някъде вечерта, мястото – „хъшовската кръчма” на Иван Саздов в Банкя, където са били взети не едно и две партийни решения. Според в. „Преса” идеята била на Красимир Велчев. Още в последните дни на НС той предупредил депутатите от своята парламентарна група да се съберат и почерпят за края на политическия сезон. ПИК обаче научи, че сбирката ще бъде в тесен кръг и на нея ще се обсъждат тайни стратегии и местата в листите на досегашните управляващи, които безславно сдадоха властта.”
52
абее СПАСЕ ЩО НЕ СИ ЕЕБЕЕШ ПИЧЧКАТА МАЙЧИНА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18957
архив

Две блондинки игрели на шах. Едната казала:
- Кош!
А другата отвърнала:
- Това да не ти е футбол, ма?

няма нови новини
Днес: 302
hot
най-четени новини в момента
сега
2681
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: И Патриотите застават зад Цацаров - обединили се около няколко точки за КПКОНПИ (ОБНОВЕНА)
x
САМО ЗА ЖЕНИ: Този бар в Дубай дава безплатно питие на всяка закръглена дама
x