Вход
София
Времето в София 24 o C

САМО В ПИК: Спас Гърневски с тежки думи след вероломната атака на Цветанов: Отстраняването му беше мъдър ход на Борисов, държанието му граничи с предателство!

САМО В ПИК: Спас Гърневски с тежки думи след вероломната атака на Цветанов: Отстраняването му беше мъдър ход на Борисов, държанието му граничи с предателство!

на 24.09.2019
165625
64
САМО В ПИК: Спас Гърневски с тежки думи след вероломната атака на Цветанов: Отстраняването му беше мъдър ход на Борисов, държанието му граничи с предателство!

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов излезе от миманса, в който беше пратен след скандала с луксозния апартамент с частен асансьор в сграда на „Артекс“. Преди дни той си позволи да атакува директно партията, както и лично премиера Бойко Борисов, при това без все още да е приключила проверката за имотите и доходите му и да е ясно дали има нарушения по случая.

Цветанов: Най-печеливши в местните избори ще бъдат ДПС

Цветанов: Най-печеливши в местните избори ще бъдат ДПС

Всички основни политически формати ще отчетат по-добри...

на 22.09.2019

Цветанов, който обяви, че вече ще се занимава само с анализи, свързани с НАТО и сигурността, изведнъж се намеси вероломно във вътрешната политика и се изказа негативно за партия ГЕРБ, на която още е член. Той предрече  отстъпление на ГЕРБ на предстоящите местни избори и хвърли в шок членовете й, които се кълняха в неговата вярност. Позволи си да говори и за БСП и ДПС, прогнозирайки, че последните ще са големите победители на вота.

Непремерените му изказвания, зад които личи ясен реваншизъм, внесоха смут в редиците на партията, което обърка най-вече народните представители. Повече от братска лоялност предпочетоха да запазят мълчание.

Агенция ПИК потърси за коментар относно действията на Цветан Цветанов депутата от ГЕРБ Спас Гърневски, който е от гражданската квота и винаги е говорил свободно и честно. С него разговаря Ивайло Атанасов:

Г-н Гърневски, станахме свидетели на една неочаквана атака от страна на Цветан Цветанов срещу ГЕРБ и лично срещу лидера на партията Бойко Борисов. Как ще коментирате обръщането му?

- Няма да скрия, че изявлението на г-н Цветанов, и то дни преди старта на предизборната кампания за местни избори, силно ме смути. Ни в клин, ни в ръкав, думите му се превърнаха в директна и то абсолютно необоснована атака срещу ГЕРБ и нейния лидер.

Цветанов - рекламен агент на БСП и ДПС

Цветанов - рекламен агент на БСП и ДПС

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов продължава да всява...

на 22.09.2019

Да критикуваш собствената си партия и да предричаш занижени резултати, когато вчера си бил най-яркият й организатор, гравитира с определения, равносилни на предателство. Такива думи един войн не изрича никога, дори когато главата му е на ешафода.

Г-н Цветанов, никога не съм крил уважението си към вас. Спомняте си среднощните ни разговори през 2013 г. – молих ви да намерите сили да продължите напред, да бъдете все така близко до Бойко Борисов и да продължите битката в името на европейска България.

Бойко бе всичко за вас и вие за него. Никой друг не се е радвал повече от вас на неговото доверие. Само че, неговите плещи са натоварени с изключително голяма отговорност. Той отговаря пред Бога и народа с главата си за бъдещето на България.

Ето това много политици трябваше да разберат, когато на онова национално съвещание премиерът загатна за „сините лампи“. Да, г-н Цветанов, приятелю  - във вашата лична драма няма нищо незаконно, но тя изсвистя като назидателен морален камшик над политическата класа, независимо от цветовете й.

Бойко Борисов явно нямаше друг ход освен да последва дирята на камшика и да светне сините лампи. И се освободи от едни от най-близките си и достойни съратници.

В името на демокрацията, това беше единственият му избор. И добре, че направи този мъдър политически ход. Спечели евроизборите, а сега е на път да спечели и местните.

Г-н Цветанов, в името на цялата парламентарна група на ГЕРБ, премиерът Борисов заяви след освобождаването ви от постовете, че Цветанов е един от нас като редови член на ГЕРБ. Не ни е враг и би било добре всеки, който желае, да контактува свободно с него, да не се притеснява.

Аз го правя редовно. Дори преди два дни ви честитих новата структура, която сте оглавили. Поканихте ме на кафе в офиса ви и декларирам, че ще дойда.

Що се отнася до изборите ви моля да не ги коментирате и то в неприкрито фаворизиране на противниците. Ако имаме негативен резултат, то вие самият носите отговорност за част от него. Но понеже победата на ГЕРБ ще е безапелационна, ние всички ще отчетем и вашия принос за нея.

Моля ви, приятелю, запазете самообладание и се молете за поредната победа на ГЕРБ, за да върви България по своя европейски път, стабилна и силна, както досега!

А не се ли държи по този начин като говорител на БСП и ДПС и не налива ли вода в тяхната мелница?

- Не. Не мога да допусна, че човекът участвал и допринесъл също за знаменитите победи на ГЕРБ през годините, ще се прояви като говорител и ибрикчия на тези, които синият ГЕРБ е разгромявал.

- Бившият втори в партията разви тезата, че ГЕРБ не се справят и ще имат по-ниски резултати на изборите, така ли е наистина?

- Цветан Цветанов вероятно съпоставяше резултатите от миналите местни избори, когато ГЕРБ постигна невероятна победа. Действително има рекорди, които и в политиката, и в спорта, се подобряват трудно.

Но аз лично съм убеден, че след интригантските, фалшивите, лъжливите и ченгеджийски номера, на които комунистическите превратаджии и червени реставратори подлагат нищо неподозиращите български избиратели, на есенните местни изори, ще ядат двойно по-голям пердах от пролетните европейски!

Сподели:
Напиши коментар »
(64)
1
Цецо КРАДЕЦО-ПИПОНА с долен и мръсен ПЕЕЕРАС, защото се оказа ПОДЪЛ НЕБЛАГОДАРНИК....Ако не беше Боко ТИКВАТА да го издигне,сигурно още щеше да кара ГАЗ-66 ГЪ3Ъ.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Знaчи, втopият чoвек в пapтията, Цвeтанoв е цeлият в лa.нa, но въpxушката на GEРБ е в бялo, а Бopисов – и на бял кoн. Да му имaм лoгикaта... Bcичкитe са oцапaни, бе !
4
......................ЦРУ ЦЕПИ ГЕРБКП !.........ЦЕЦКО И БАЦО ФЛИЗАТ У УЧЕБНИЦИТЕ !.......ЦЕРКВИ БИЯТ КАМБАНИ !........ ТОЯ СПАЗ РЕВЕ !.......БАИБИ ПРИПАДАТ !......НЕМА КОИ ЕНА БАНИЦА С ТИКВА А НАПРАИ !.......
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
погнусен от Цветанов ? Абе Дърта МАЙНА , ако не си на хранилката , такива изявления ще правиш ли ? От българите по-големи продажници според мен няма !
7
..............КЕФФФ ЗА РАЯТА !.....
8
Ха така! Пуснаха основния плювач по врага в атака! Това е началото на края на Цвък. Не му издържаха нервите и тшеславието на селяндура се прояви с пълна сила! Сега на Цвъки ще му се изсипе яростта на прокуратурата и ДАНС. Накрая съд.
9
Гласуваше послушно,всичко което казваше Цвъ.Сега рИве.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Цветанов е в ръководството на ЕВРОПОЛ и продължава да е такъв! Има собствено мнение, което се приема УВАЖИТЕЛНО от ПП ГЕРБ!
16
PIK са най-големите помияри
17
ГРЕШКАаааа.....Цецо КРАДЕЦО-ПИПОНА е карал Уаз-469, а не Газ 66, ЗАЩОТО НЯМА ТОЛКОВА МНОГО АКЪЛ.....хахахаха......
18
Керванът си върви,кучетата лаят!ЦЦ се коалира с РР,дори Нинова е по-обрана!Който пекае срещу вятъра,се олива!ББ командирова РР с Деса в САЩ,да не му пречи с тъпизмите и фатмашката злоба,докато се договаря с корейците!ББ изпълни обещанието си,когато преди години не го допусна в ООН,тогава им обеща следващия път да изпрати пак клоуна РР за да ги разсмее с фатмашки хумор!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
ЕЕЕЕЕ БАЙ СПАСЕ ! КОЛКО СВИРЧОКА ПРАВЕШЕ ПРЕДИ НА Ц Ц , А СЕГА ВЕЧЕ ЕМАНЦИПИРАН ! НИЩО ! ТОЙ И БОЧОВИЯ СИГУРНО ТИ Е СЛАДЪК!
21
Щом като Васил Левски и Бойко Борисов са нецензурни личности за ПИК,а Половите органи и описанието на физиологията им е цензурно,добре,“да живее цензурата“!!!!???
22
няма цецо , няма мецо....цветатов да си пази гърба от НАГЛИТЕ , КИЛАРИТЕ И ТЕМ ПОДОБНИ БАНДИТИ , които хванаха и сега са в затворите ...Цецоууу..пази се от бандитите или напусни България !
23
а асансьора на Цветанов е със цел СИГУРНОСТ , защото нали знаете че Цветанов като вътрешен министър има врагове от страна на бандити и главорези ...що да няма асансьор , в който само семейството му да влиза или доверени хора съседи ...ЩО да не ...! ами немския министър на полицията има бронирани стъкла и личен асаньор и в комплекса където живее има охрана на него и на семейството му ,същата работа е и в други държави като Люксенбург , Австрия
24
Спасе, Спасе , тая шия не е от трушия
25
ако не беше Бойко, сега Цецо щеше да мести гиричките в някой физкултурен салон
26
а той - евроатлантически АНАЛ-лизатор
27
ГЕРБ е нищо като организация без Цветанов. Тепърва ще ревете за него!
28
Дъртия и затлъстял чичка защо не му ги каза на Цвъко всички тези неща докато беше втори човек в държата? Тогава му крепеше кайсиите и гледаше да му се хареса, въртеше му свирчок след свирчок. Днес изригнал???? За кой път обръща палачинката дебелото старче? Цецо им уреждаше изборните "победи"но се самозабрави и обожестви. По онова време го гледаха със страх и покорство, защото една дума и отлитаха, а лапачката приключваше. Този дебел дядко погнусява от години, но явно такива трябват на Султана.
29
Браво, много точен коментар на Г-н Гърневски! Пипоня - "посланник" в Танганайка!
30
Безочлив подмазвач със слугински манталитет,преде година величал Цв.Цветанов,днес реве като не доубит вол,обливайки го с отходна вода.Ти идиот ли си,що за подлизурко си,не те ли е срам от внуците си за шикалкавенето в политиката доколкото я разбираш.Милиарди левове в троен,четворен,брой лежат в Н ската банка,разбира се със собственик,наш "Православен брат"."Одраха" кожата на Цветанов,че се погрижил за трите си дъщери.Неправомерно,но той си плати.Какво се случва по нататък.Мълчанието на рибите! Българите сме били мъдър,работлив,гостоприемен народ.Ние сме един прост народ,който се гъне в недоимъка,свикнал да гледа празния си хладилник,в който се "търкалят" две три кофички кисело мляко,сирене от най евтиното,салам кучешка радост и до там.
31
преди не давахте косъм да падне върху илитерата от училището за бавно чаткащи във Вършец Цеко асансьоро, а сега започнахте да го плюеете. Де гиди фурнаджийски лопати гадни! Смешни сте!
32
Баце ви, никога не е бил Стратег за разлика от предишните си шефове на които е слугувал. Та и сега -с Цецо да атакува Радев Ха ха ха и децата от детската градина прозряха хода му Та Деса само с поглед ще го срази :-))
33
Каква драма!!!! Разплака ме!!!!
34
Филибето е пачавра за забърсване на насрани задници...
35
От Гърневски ,всеки трябва да му се повръща..Борисов го напарви депутат за да може с безпринципните си позиции да брани ГЕРБ като Матросов на амбразурата. Ако в противоборството Цветанов- Борисов беше надделяла групата на Цветанов и Борисов беше изпаднал в немилост такаива като Гърневски със същата патост щяха да хвалят Цветанов и плюят Борисов... Така е с политиците пи нашите земи Зеро морал,.
36
В разсъжденията му относно изявленията на Цветан Цветанов за ГЕРБ и Бойко Борисов личи болка и загриженост за съдбата на демокрацията в България и които разсъждения коренно се различават от тези на Данка Радева от ДПС, която вчера позорно оплю не само Цветан Цветанов, но и знаменитата радиостанция Дойче веле, ЕС, Белия дом и Еврейското лоби в Америка.
37
Бойко Борисов няма никаква полза от ласкатели като Гърневски. Носят му само вреда. Цветанов е изразил лично мнение и сега му пращат Гърневски да го оплюе. Точно това са главанаците ако някой още не е разбрал.
38
ГЕРБ се намират в епохата на Априлския пленум ва БКП от 1956г. - така плюуха Вълко Червенков ,когато го свелиха от власт. Ама то няма нищо чудно,то манталитет трудно се променя, а в ГЕРБ повечето са бивши БКП-ейци.
39
Дали Цветанов е бил моторът при правенето на избори преди,ще разберем на 27-ми октомври, когато са изборите за местно самоуправление на общините.Много областни градове,малки градчета,по големи села,ще загубят влиянието досегашните деребеи в тяхното управление.Бях си преди два дни на моето село.Дебел кмет на община,гони като кашици кметовете на селата,да обещават,да лъжат ако се наложи,да купуват цигански гласове,нищо че миришат.Идиотска България,прави избори!Няма мотивация защитаваща герберската политика жител на съответната община,аут от работното място завинаги. Попиляха селата,прогониха младите хора, жадните за власт прости,но целенасочени кадри на милиционерската организация.Дано Господ да помага на хорицата, които са свързани с родните си места.
40
След Спас,следва Тони Шайката с Документите,а след това и Томчо
41
казал си прогнозата Цветанов за очакваните резултати из страната според реалната обстановка и издигнатите кадри за кандидати, и щраусите в София се намусили обидени, идея си нямат какво е положението по места и маали, нали ги посрещат само с розови овации и хвалебствия за камуфлаж и масаж на ушите
42
Кой шиба в този късен час? - Аз шибам, каза Атанас. - Не шибай, това е булката на Спас. - Голям праз. Каза Атанас. Ще я шибам още час. - А Спас, това бях аз
43
Ха, ха, ха, започна се, списъка от доброволци, които да се прижалят и преминат в контраатака ,за да бъде сразен вероломния нападател, вече е изготвен си намира в парно-сайтчето ПИК!Първи,който се хвърли в атака е пловдивската майна Спас, да се готвят свирача на кавалчето, трудовачето от Раднево/"ШАЙКА"-джийчето, де/,"тежката артилерия" на герберската простотия и други смели суджучени "умници"!Да залагаме кой ще е следващия? Аз залагам на вечното, виртуозно духаче на герберското кавалче! А вие?
44
Историята е пълна с ЦЕЦКОВЦИ --- ЮДА , БРУТ , поп Кръстьо , Местан и на края , НАШ ЦЕЦКО . ЦЕЦКООО , един ден , децата ти ще се срамуват от тебе .
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Историята е пълна с ЦЕЦКОВЦИ --- ЮДА , БРУТ , поп Кръстьо , Местан и на края , НАШ ЦЕЦКО . ЦЕЦКООО , един ден , децата ти ще се срамуват от тебе .
47
абсолаютно по български .По целия свят се правят рокади и уволнения и на никого не му идва наум да търси реванш ,защото всичко рефлектира върху политиките на държавата ,нейния авторитет ,!върху целия народ .Бай Ганю е непоправим .Щом не е във власт нищо друго няма значение ,ще плюе,ще храчи!, Манталитет .Цецко показа че и физкултурното му образование не е на ниво .Жалко.!!!
48
Цветанов сам се провали и опозори,защото загуби реална представа за себе си и отговорността която носи за действията си.Ниският социален статус с който е тръгнал му изигра лош номер,защ ото не успя да се еманципира от бедността и досега с големи пари и чисто българският синдром-'апартамент',още не може да се забрави как чакахме 'държавата да ни даде',а той започна да се олицетворява с държавата,сега обидата която таи е защото не само го разкриха,оплюха но и опозориха в лицето на неговата 'недосегаемост'.
49
Европейските избори, с които Гърневски така се фука, ги направи Цветанов. В момента те изтъкват собственото му достижение срещу него. И с просто око се вижда, че вече няма кой да им прави изборите на ГЕРБ. Бойко направи тежка грешка и занижените резултати са най-малкото, което го очаква. Той загуби човека, който му пазеше гърба. Имал бил личен асансьор - според зетя на разплутата Румяна Бъчварова, дъщеря на комуниста Генчо Бъчваров, това ще да е голямо престъпление. При положение, че Цветанов вкара в затвора толкова престъпници, отделният асансьор е необходимост, а не лукс.
50
Винаги ще има за и против, когото и да е било. Но.. Едно голямо НО.. Знае ли се как стоят нещата. Спрете спокойно българо-мохамеданите не се притесняват, а защо останалите. Право ви казва, че те ще гласуват за дпс, а и Пловдив. Парата е у тях, дори и преди 1944 и след 1944. Кога нашите родители работих за 60 лева на месец, те жените им по цял ден и нощ на стана, а по късно с картофи, и сега масово строители, тук и навън. Не за виждаме, но трябваше и от другите, но нейсе, минало свършено, може би той е изпълнител и кво му наредят от ЕС, САЩ това е правил или изпълнявал. Живи и здрави. Дайте ийфо за Цвета. Как е, че четем инсцинировка.. Дай боже да е здрава. Още по добре.
51
могострадална геновева спасова
52
Е то бива бива лизане, ама Гърневски избива рибата, това даже и Тома Биков го не може
53
Е то бива бива лизане, ама Гърневски избива рибата, това даже и Тома Биков го не може
54
Сега очаквам да започнат да плюят и по Тиквата и свинята в момента , когато тръгнат по нанадолнището.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Незаконно финансиране на фонд „Москва”, изразяващ се във внасянето на 22 млн. лв. държавни средства във таен фонд, базиран в Москва, с който Кремъл финансира „износа на революция” в различни точки в света.Това става периодично всяка година,от 1947 г. та до сега.В Москва,по-точно в подземия в Урал има несметни съкровища на стойност,която човешката мисъл не може да осъзнае.БСП,БКП е най-богатата банда в Европа след съветската.Пазете се от комунистите,те не са хора.
57
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук ! Вдигни адреналина .Вчера спечелих 2872 евро Само за маняци ,които обичат залаганията https://bit.ly/2PdbSle
58
Тоа пловдивски членосмукач Бойков!
59
Много ги е страх, затова качих в ПОРНО сайта и СПАС ЗВЕЗДАТА ОТ ИСТОК. Само, че очакваме от ЦЕЦУ още данни уличаващи Шайката в далавери. Ако не вярвате питайте ТОНИ РУДОЛФ ШАЙКАТА.
60
Не е от Филибето! ТОЙ е СЕЛЯНИН по-точно СЕЛЯНД УР ОТ С. Марково.
61
Не е ли смешно и жалко ти и Г. МАРКОВ да говорите за ренегати.hn
62
В НОВИНИТЕ ПО ДЕБЕЛАШКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ,ПО ЦЯЛ ДЕН НИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ С УБИИСТВА,ИЗНАСИЛВАНИЯ,КАТАСТРОФИ,НАМЕРЕНИ ТРУПОВЕ БЕЗ РЪЦЕ И КРАКА И Т.Н.,ДО КОГА?КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА?БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДСТАВЕНА,КАТО БАНДИТСКА,ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА.ТОГАВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ МАСОВИТЕ УБИЙСТВА ИЗВЪРШВАНИ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА.ЕДИН УБИ В СТУДЕНТСКИ ГРАД 12 ДУШИ,ПОМНИТЕ ЛИ А?ДРУГ СЛУЖИТЕЛ НА УБО УБИ 6 ДУШИ,ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ МАСА ХОРА БЯХА ИЗБИТИ ОТ ПРЕВЪРТЯЛ ТАНКИСТ,СТОТИЦИ ХОРА ТОГАВА БЯХА ИЗБИТИ ПО ГРАНИЦАТА НИ ОТ ГРАНИЧАРИ В ОПИТ ДА ИЗБЯГАТ ОТ АДА В БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ УБИИЦИ ТОГАВА БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП.
63
Спасеееее, Спасе, вятър те вее на бял кон, ТОВА което го казва Цветанов го говори всеки втори човек, а след като вече НЕ Е ЧЛЕН на ГЕРБ Цветанов може да говори КАКВОТО СИ ИСКА, другото е вятър работа, свиквайте вече, оттук нататък ще е така, надолу, надолу.
64
отговор на коментар
ako ne e bil cvetanov i nekoi drugi vashiat guru ot bankia shteshe da e sledvashtia bai mile
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 14839
архив

В митницата пристига лек автомобил. Митничарят отваря в багажника и какво да види - автомат!
- Какво е това? - пита той собственика на колата.
- Как какво, сопва се онзи, калкулатор!
- Ти луд ли си, бе, ей - това е калкулатор - крещи митничарят и вади една малка елка от джоба си.
- Твоят калкулатор е за предварителни сметки, тоя е за окончателни.

няма нови новини
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
сега
3406
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Волен Сидеров хвърли бомба на финалната права преди изборите - дава оставка като депутат, но при едно условие (ОБНОВЕНА)
x
Осем разлики между "добра" и "страхотна" връзка
x