Вход
София
Времето в София -5 o C

САМО В ПИК! Спас Гърневски с тежки думи срещу Румен Радев: Червеното змийско гнездо е в смразяващ ужас - отхапа отровната си опашка и запръска отрова срещу премиера

САМО В ПИК! Спас Гърневски с тежки думи срещу Румен Радев: Червеното змийско гнездо е в смразяващ ужас - отхапа отровната си опашка и запръска отрова срещу премиера

на 13.12.2019
80794
56
САМО В ПИК! Спас Гърневски с тежки думи срещу Румен Радев: Червеното змийско гнездо е в смразяващ ужас - отхапа отровната си опашка и запръска отрова срещу премиера

Президентът Румен Радев отново влезе в ролята на опозиционер. В нарочно телевизионно интервю на запис, дадено пред удобната Цветанка Ризова и Би Ти Ви, в типичен социалистически стил той отрече всичко, постигнато от правителствата на Бойко Борисов и влезе в задочна полемика с премиера.

САМО В ПИК! Спас Гърневски с ударен коментар пред медията ни -  разпиля БСП, Радев и психодесните

САМО В ПИК! Спас Гърневски с ударен коментар пред медията ни - разпиля БСП, Радев и психодесните

За тези, които следят отблизо политическите процеси в...

на 08.11.2019

Преди това пък от партията, която седи зад него – БСП, се опитаха да провалят гласуването на бюджета за 2020 г.. Наглото и предизвикателно държание на червените депутати, скандализира пленарната зала, а заседанието  беше прекратено.

Действат ли БСП и Румен Радев заедно и в координирани атаки срещу кабинета, както и има ли завера между тях, агенция ПИК потърси за коментар един от най-яростните им критици и изобличители на подмолните действия – депутата от гражданската квота на ГЕРБ Спас Гърневски.  С него разговаря Ивайло Атанасов: 

Г-н Гърневски, преди дни станахме свидетели на нещо нечувано - президентът на България да говори откровени неистини и лъжи. Как ще коментирате поредната му изява? Защо, откъде е тази злоба у него към успехите на правителствата на Бойко Борисов?

- В сряда Румен Радев се опита да извърши атентат срещу демокрацията в страната – атентат срещу отдавна избрания път на България да бъде достоен и равноправен член на цивилизованото европейско семейство. Този човек аз повече не бих наричал президент. До тази седмица нито един от предшествениците му не си бе позволявал дори и за миг подобно предателство. Ние всички станахме изумени свидетели на факта, че уж конституционният обединител на нацията, стреля от упор в мечтите на народа си и усилията на институциите, осъществяващи тези мечти, които той е длъжен да обединява…

Разбира се, че в този позорен акт няма нищо случайно. Вече втора година той и безродниците от БСП са застанали открито начело на опитите за дестабилизация на страната, свалянето от власт на законно избраното правителство и преобръщане на политическата ни посока от Запад към Изток. То не бяха нагли лъжи и интриги към ГЕРБ и Бойко Борисов; арогантни опити за преврат и метежи; заплахи за чистки и саморазправи; нова визия за България, прокламирана в тримесечно партизанско движение; пълният бойкот на най-успешното европредседателство, което утвърди Родината ни като регионален лидер и равноправен европейски партньор, чиято дума придоби изключителна тежест. Успешната визита на премиера в САЩ доказва всичко това.

Най-големите неистини сякаш бяха изговорени за икономиката ни, която всеки ден бележи ръст и нови върхове. И вместо да се радва и да подкрепя икономическия растеж на страната, президентът с видимо задоволство, изкривява фактите…

- Когато изговориш лъжи като тези от сряда – че сме в окаяно икономическо състояние в момент, в който: на 5 декември приехме най-високия и балансиран бюджет на България през всичките години от прехода, с ръст на доходите във всички сфери на обществения живот. Програмата на правителството, разчетена на база 120 млрд. лв. БВП докрая на мандата се изпълнява и преизпълнява. Това означава, че през 2021 г. доходите ще бъдат два пъти по-високи спрямо 2014 г., т.е. минимална заплата 650-700 лв. и 1500-1600 лв. средна заплата. Ще има ръст във всички сфери на обществения живот – пенсии, образование, здравеопазване, социална сфера. Увеличава се фискалният резерв, намаля се външният дълг – имаме стабилен икономически ръст и символична безработица.

Ужасът в червеното змийско гнездо, че Борисов след всичко това ще спечели и следващите парламентарни избори, е смразяващ. Видяхме какви лъжи и интриги, пълни със жлъч и отрова хвърли с фалшивите си цифрички Румен Радев. Мрачната перспектива пред него, че следващият цикъл избори след загубата на тези през тази година, България ще има нов президент и стар премиер го влудява.

Той наистина изглеждаше неадекватен, жалък, вулгарно циничен, човек без грам достойнство, но с неистова жажда за реваншизъм. Имам чувството, че от завист и злоба, бе отхапал и погълнал отровната си опашка и след всяко негово изречение хвърчаха пръски отрова срещу премиера и управлението на ГЕРБ.

- Как ще коментирате прогнозата на президента за залеза на ГЕРБ и Борисов?

- С усмивка и чрез футболен анекдот. Навремето двама известни спортни журналисти – левскар и славист, спорят. Славистът пита: Кой е най-големият отбор на България? Левскарят отговаря: Разбира се, че това е Левски! Славистът се съгласява и пита с надежда: А кой е вторият отбор след Левски? Левскарят от упор отвръща: Вторият след Левски са юношите на Левски!

Вчера Георги Марков в Народното събрание коментира тези думи на Радев сполучливо интерпретирал този анекдот: „След ГЕРБ, България ще бъде управлявана от младежите на ГЕРБ“. Подкрепям го, защото съм наясно със силата и организацията в младежките структури на ГЕРБ в цялата страна.

Вие сте един от най-дейните депутати в Народното събрание. БСП там се държи безобразно, а често пъти и скандално и сякаш социалистите са една парламентарна проекция на държавния глава. Те дори си позволиха да прекъснат заседанието за приемането на бюджета.

- Т.нар. държавен глава и гърбът му БСП всъщност са състави части на едно тяло. Те произтичат от общата им идея и цел да торпилират европейския път на България. Вече трета година все това правят. Атентатът през тази седмица от камикадзето Радев бе всъщност параноичен завършек на провала им в опита да разстрелят най-силния бюджет на страната, до който някога сме достигали. След всички опити за нагнетяване напрежение и провокации за дестабилизация на парламента видяха, че няма как да го провалят в самата пленарна зала. Накрая в кулоарите извъртяха някаква уйдурма – с кой и как, те си знаят, но успяха да постигнат увеличаване на субсидията си. След това си подвиха опашките и си седнаха на задниците. Иначе кресливият им социален патос затихна веднага след субсидиите. Той вече нямаше никакво значение, след като си ги бяха осигурили.

На втория ден от приемането на бюджета избухна страшен скандал. Намесихте се и вие, получихте порицание и наказание от председателя на Народното събрание. Как стана това?

- В една доста изострена ситуация и в нарушение правилника на Народното събрание, БСП поискаха да спрат течаща процедура, за да може да се гласува тяхно предложение. Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов стриктно спази правилника и им отказа. Като обезумели чекисти те се нахвърлиха върху него, за да го принудят да наруши правилника. Близо 20 човека, ругаещи и сипещи заплахи, обградиха трибуната и водещия заседанието.

Погледнати от залата изглеждаха като делегати в отчетно-изборно събрание на някоя каруцарска задруга. Тогава си позволих да скандирам няколко пъти култовата реплика „Червени боклуци“. Обърнаха се и видяха, че все пак не са сами в залата, смутиха се, а в това време водещият прекрати заседанието. Така бе избегнат по-сериозен конфликт.

На другия ден бях наказан само аз. Не оспорих, за да няма излишни разправии, защото за всички нас по-важно беше да избягаме от конфронтациите, които те търсят и да приемем този толкова важен бюджет, с ръст за всеки български гражданин и то от първия ден на новата година.

Аз наистина съжалих за репликата си, но не, че я произнесох, а че това направих в залата на Народното събрание, в „Храма на демокрацията“. А иначе „Червени боклуци“ в тези 30 години съм скандирал хиляди пъти. И този най-вероятно няма да ми е последният, но в парламентарната зала не бих и няма да го правя.

Иначе, като спомен, от тази битка ще ми остане едно скромно стихче, което ще споделя с вас и читателите ви, като предколедна закачка:

Докато скандирах в залата „Червени боклуци“,

те сътворили в кулоарите потайни достлуци.

Накрая те си тръгнаха със субсидирано препитание,

а аз към Филибето с регистрирано наказание.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(56)
1
Кауня едно НСО не може да ръководи, а иска държава да управлява със Импексовата си господарка. Сега ще лъжи както лъга за катастрофата на баща си. Ще лъже, както излъга за катастрофата на изтребителя, струващ 180 милиона. Ще лъже, както излъга за евтини апартаменти от държавата, ще продължи да лъже и за 2 те заплати, които плащаше на любовницата си, както излъга и за комисионните от грипен. И ще продължава да лъже, докато Гешев спре да спи, и най накрая да вземе да го подпука...
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
АГРО , ЗНАЧИ НА ЕДРО ХУЛИ БЕЗ ДА ИМА ДОВОДИ ЗА ТОВА ....ГОВОРИ НЕЩО БЕЗ ДА ИМА САМОЧУВСТВИЕ ЗА ТОВА КОЕТО ГАВОРИ .....АГРО ДУМИ И АГРО ХЕЙТЪР ...С ГОЛЯМОТО РЕНДЕ - РАДЕВ !
5
ТИКВАТА - Борисов ни преметна яко, че е имало авиокатастрофи, докато шеф на ВВС е бил Румен Радев......След интервюто на държавния глава, късно снощи министър-председателят изригна пред журналисти: „Не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети и хеликоптери следствие на неговата работа. Тогава дойде Аню Ангелов да ме моли да не го санкционираме и не го направихме"............Кой, кога?...........Румен Радев е бил командир на ВВС между 2014 и 2016 година. През този период няма регистриран тежък инцидент. Последният е от 26 април 2012 г. с МИГ-29. По това време ВВС се командва от ген. Константин Попов, настоящ депутат от ГЕРБ. За този случай тогавашният министър на отбраната Аню Ангелов отбелязва:....„На 26.04.2012 г. в 10.35ч. при излитане за изпълнение на тактически прехват със самолет МиГ-29УБ, рег.номер11, възниква пожар. Екипажът-пилот майор Илия Дойчинов и втори пилот-щурман капитан Петър Методиев, извежда самолета в безопасна посока и на височина около 200 м. катапултирана разстояние 1.5 километра източно от с.Голям Чардак.Благодарение на бързите, точни и професионални действия на екипажа, както и на групите за ръководство и осигуряване на полетите,при инцидента са избегнати човешки жертви и не са причинени щети на сгради, инфраструктура и друго имущество.Наземната група за търсене и спасяване, заедно с вертолет за търсене и спасяване,са достигнали района на аварията в най-кратки срокове. Пилотите са евакуирани своевременно и са изпратени за медицински прегледи и изследвания във Военна болница –Пловдив. Екипите за противопожарна защита от авиобаза Граф Игнатиево са пристигнали на мястото на аварията и са потушили горящия самолет без да се допусне разрастване на пожар“.Проверката впоследствие доказва, че става дума за грешка в техниката на пилотиране......Хеликоптери......Следващите трагични инциденти са с хеликоптери. Те обаче се случват след като Радев напуска високия пост във ВВС, а на негово място вече е ген. Цанко Стойков. Той сяда в шефското кресло на 30 август 2016 година, а почти година по-късно-на 9 юни 2017 г. в Черно море пада хеликоптер „Пантер“.
6
Сакън , другаря да не остане назад от другите лакеи !
7
Доста има да замитат глупостите, които наговори Тиквун онзи ден. Отвори се работа на лизачите и лаячите в ГЕРБ
8
Браво ПИК браво, че ни информираш. Но къде са другите журналисти да разследват, къде е БСПдирадската телевизия, къде е ония кретен Дикофф, или оная баба Колоездич, къде е Ян Бибиткян, Ян Хъкамян, къде е ДС доносника Дачков, къде е Костинбродска партизанка борец за народните права. Блъснато е едно дете, не някоя червена бабичка, но Каунските бодлоги нямат интерес. Друго си е да скачаш и грачиш срещу Бойко, но да скачаш срещу един Клепоух лъжлив Каун, някак си не е престижно, пък са и негови слуги!!
9
Браво само тоя комунист липсваше да лиже абе в тая България само мърша ли остана. Комунист плюе БСП, доносник комунист плюе комунизма да не сме в някаква паралелна реалност мутра премиер ужас. Изхода е ясен Терминал 2. В тая кочина не се издържа вече, Тиквата пак лъже в Брюксел че индианците и те искали да инвестират в България. Срам!!!!!!!! А и до гербераските комунистически тролове дебили да ви го нафукам в човките дебили.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
И ЕДНОТО И ДРУГОТО Е ВЕРНО ...ДУМИ НА АНГРО И ДУМИ НА АГРО ...РАДЕВ - ФИКУСА И НАКАЗВАН ПОНЕ 5 ПЪТИ КАТО ВОЕНЕН ...?!
12
Радев е посочен свише за да воюва срещу Борисов, а не да е обединител, генерал срещу генерал, това е война, а не някаква селска злоба. Искаме разследване, пълна ревизия на еничара от Славяново.
13
Потрес! ГЕРБ забраниха черпенето с торта в детските градини 13.12.2019 Владимир Алексеев България АМИ СЕГА.Ко праим, че то фирмите за сладки ще фалират.
14
Къде ги намирате тия пропаднали хора бе П@к...Преди малко Дудука ,Антон Тодоров,скоро сигурно този мазния дито беше съветник на президента...
15
Близач и в миналото първи възхваляващ” червеното змийско гнездо” да се изхожда по темата.С такива дебили като този и феновете му да се закрива направо тая държава!
16
Голяяяяям простаааак!
17
fatmaka..po..lazi..nadmina..i..sestra.galeva
18
ДО 7....Още по - трудно ще заметат глупостите, сътворени от БСП и Радеви.
19
Тази медуза ни я сервирахте за десерт ли? Този дедко който в миналото целувал краката на пловдивската комунистка Дража Вълчева, слугувал в Четвеното змийски гнездо, чистил и къщата, прал бельото й, мил тоалетната и за спокоен съм и чел негови стихове за Партията, нарича себеподобните си Червени боклуци. Какъв е бил тогава като е миел задните части на червената Дража, сигурно Червен мамул. Развеселихте ме с това бившо Червено кюмбе!!!
20
Партията на ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ трябва да се забрани! Това е партия на терористи, убийци, крадци!!!
21
Остави ги тия червени софийски боклуци !z
22
В НС му се размина на този изключителен меркантилен нагаждач и интересчия, но не е късно времето, когато ще трябва направо да го изхвърлят защото е направо цинизъм към българите това нещо да е депутат и бедните да му плащат огромната заплата само да говори едни и същи простотии от преди 50 г.Хората се вълнуват от мизерния си живот, който 10 г става все по-мизерен, а мутри и престъпници станаха милионери и мастити бизнесмени
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Тази въртиопашка и откровен слагач от пренатягане ще вземе да се къпичне. Хората са казали "никога не е късно да станеш за резил" а този плужек постоянно е в това състояние
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
ПРЕЗИДЕНТА виновен,Нинова виновна,"комунистите"виновни,Иван Костов виновен,а Спас.........?! До КОГА, БЪЛГАРИ? НАРОДЕ????
28
Помака румен е разбил самолета САМ.
29
До №21.И аз съм зад дъртака....ПЛЪТНО....хахаха, Спас ГЪPHETO, да ми яде KYPЙETO.....хахаха.
30
Петък 13.Гърнето пукна.Да ама не, пак се о.а.к.а.
31
Какви икономически висоти му се привиждат на това гърне?! Народът обеднява и намалява с всеки изминат ден, смазан от геноцида на собственото си правителство! Този човек колкото повече става за смях, толкова повече се ежи! Не съм привърженик на Радев, ама в случая се видя кой лъже и манипулира - не е той!
32
Президента каза че България ще се оправи, когато ПОЛИТИЦИТЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЖИВЕЯТ СЪС ЗАПЛАТИТЕ СИ. И хиените ревнаха в синхрон срещу него. Да питаме ли Спас дали живее само от заплата......
33
Спасе ти май много бързо забрави НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ!!!!!! Ама така е в ОПГ Шайка пребоядисани комунисти.
34
Идва събота и неделя и не ни разваляйте настроението с такива като този. С тези неадекватни особи ударихме дъното! Дребни душици!
35
Спасе,Спасе!!! ГЕРБ ще спечелят следващите избори ама ти няма да си в играта.Такива бояджии като тебе никой не харесва.Много се престараваш,но напразно.
36
Когато Спас говори за ЧЕРВЕНО ЗМИЙСКО ГНЕЗДО има ли предвид своя началник Бойко ? То пък се оказа , че Тиквето бил комуняга , при това напълно доброволен ? Спас има ли предвид и себе си , докато е писал стихове за майката-партия-хранителка ? Питаме Спас , ама той си мълчи , пропит от простащината на шайката !
37
Гърнето навсякъде пръска с гъзето смрадливи л@айна.
38
Ето така се прави ! Спас ни показва как всички слуги на ШаЙкАта трябва да се хвърлят и с гърди и задници да закриват амбразурата , за да остане главатаря им недосегаем. Така се изработва и заслужава паничката с подаяния , която техния БОГ им подхвърля. Такива като Спас , Харизанов , Антон Тодоров , Биков издигат до небесни висини лакейството , нагаждачеството , слугинажа , лицемерието и подлизурството. Ура !
39
Катюшо, Катюшо, долна банкянска слугиньо и ПИКлива драскачка на ПИКнята на Недю! Ти, в крайна сметка, Електра ли си, Данка ли си, Недю мазния ли си, Катюшка ли си или просто си обобщаващ скъпо платен лакей на престъпника от подземния свят - неграмотната банкянска Тиква? Лакей Недю мазния, който драска под различни псевдоними - Електра, Данка, Катюша. Май си всичко това, взети заедно, нали, Недю, нали долно нищожество, мазно, противно, нагло, безгръбначно и послушно! Само че, отивате си Недю, отивате си, цялата престъпна герберастка сган от българоубийци и отявлени, изпечени престъпници и рецидивисти, си заминавате! Ами ти? В коя дупка ще се криеш - в сараите или в Банкя?
40
Няма ли да се намери някой сиреозен човек да го посдтави на хоризонтално положение за годинете БОГ които му е отредил.Аз ще му купя пиронитне за ковчега.
41
Хей, Дебелигъзец Мазен, забрави когато пишеше стихове за партията, за дрОгаря Живков и цялото Политбюро? Защо тогава не ги нарече Змийско гнездо, а? Бай Тошо щеше да ти види сметката начаса. Днес хулиш партията и бившите си другари, но ако се обърне палачинката ще целуваш дебелия такова на Кака Кури и да молиш за милост!
42
Само бегъл проглед стига, за да се види как са вилняли червените путински тролове, след последното пълно оакване на злобното нищожество фатмаков. Ще си останете само с тролските сребърници и лигите по червеното ви минало бешело, друзя. Светът си върви, животът също, народът ви гледа сеира и на избори ви показва среден пръст, пък вие си се давЕте в собствената си злоба, само това можете.
43
Смрадливото гърне няма ли да напише пак стихове във възхвала на БКП?!
44
Не знам за президента, но дописниците на ПИК изпадат на нивото на премиера. А може би ръководството е такова....
45
Спас Гърневски, Николай Ненчев и Антон Тодоров със сигурност ще бъдат водещите политици в Европейска България при Новия Световен ред. Иначе, на фатмакът Радев, приватизиралата милиони Нинова и цялата кохорта на кремълските шпиони ще се наложи да се укриват по това време, ако не искат да попаднат зад решетките. Защото никой не може да отклони България от нейния евро-атлантически път, докато Бойко Борисов е на власт, докато съществува НАТО и ЕС.
46
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. И при БКП-то, и при СДС-то и при ГЕРБ, и при.... следващия удобен. Тази шия не е от трушия.
47
22 - а кой плаща заплатата и разходите на селското семейство на Дондуков 2; 32 - политиците да живеят от заплатите си - ами само един политик получава заплата над 11 хиляди лева плюс всички разходи за живот и екскурзии, без да прави нищо, освен злоба към страната си; 40- не купувай пирони за чужд ковчег, всеки ще има и свой ...
48
Kakvi sa tezi prostotii i tapizmi,be,kakav deputat si ti s toia rechnik,ne ti otiva. I se pitam kolegite mu deputati ne se li smushtavat ot toia debil SPAS GARNEVSKI????pREZ DEN CAFVA NA TRIBUNATA I GOVORI SAMO GLUPOSTI .TAKOVA SELSKO POVEDENIE PARLAMENTA NE POZNAVA !?!
49
Каквито червените парламентаристи такъв е и президента в момента - червени боклуци. Отличителните черти на т.н. боклуци са злоба, ненавист, агресия и най-вече безсилие да измислят нещо друго. Един пример от поредния парламентарен ден - злобата и пяната в устата на червения боклук Стойнев пръскана от трибуната на НС.
50
Голям наивник си бил бе, герберасте № 20! Много голям или просто си много тъп, което е по-вероятно! какви комунисти никога на власт, какви пет лева бе, герберасте № 20?! Че цели 10 години не ни ли управляват най- фанатизирани, най-верни на кървавата и престъпна Партия комунисти, като главатаря от Банкя на геребрастката пасмина, който още 18-годишен се е молил да го направят комунист, да не говорим за плевенската стругарка - много простата тетка Цачева, партийна секретарка, също като МенТа, личната секретарка на престъпника цар Киро, да не говорим за ТКЗС- тракториста Красю, който беше пръв на хорото на комунистическото сборище на язовир "Капринка", но имаше и още много банкянски комунисти от герберастката шайка, които се бяха наловили на хорото! Остави, герберасте № 20, че тези сега дето ни "управляват" са много по-фанатизирани комунисти от ония, позитанските, но са и много прости и неграмотни, много корумпирани и жалки простаци, много алчни и ненаситни на власт и пари.
51
Как успя за една седмица да си "вземе" место във вилна зона Марково и да го продаде - тогава беше кмет на Пловдив. За целта кмета на община "Родопи" бе изпратен в отпуск - за да не пречи на мероприятието! Любопитен съм за отговора.
52
До сега "експертите" вече бяха активирани един по един, но е притеснително друго - мълчат Наколенков и професора - специалист по хакване на избори! Да не би да са болни ?
53
До 28! Ти лъжливо. Президента не е помак, а е от стар български род, имат и от тракийски. Замълчи, замълчи.. Да се оправят...
54
Стиховете за възхвала на БКП бяха по - добри от тези , написани най - долу !
55
На този плужек и на Рудолф,трепането им е малко!
56
ЦЕЛУВАНЕТО НА ЗАДНИЦИ ВОДИ ДО ЕШЕРИХИЯ КОЛИ НА ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА!!!!!ТОВА Е ТОЗИ ГЪРНЕТО
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4533
архив

Bулката беше толкова грозна, че за да я откупи младоженецът трябваше да наеме опитен мениджър-продажби.

няма нови новини
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
сега
3053
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на важна среща с Чавушоглу (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 21-и януари - ето какви изненади е подготвила съдбата на зодиите
x