САМО В ПИК! Спешна среща на "Чаталджа" - бременната Лена води Миро при Киро (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК! Спешна среща на "Чаталджа" - бременната Лена води Миро при Киро (СНИМКИ)

183707
на 16.05.2023
САМО В ПИК! Спешна среща на Чаталджа - бременната Лена води Миро при Киро (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Спешна среща се провежда в този час в щаб квартирата на "Продължаваме промяната" на столичната ул. "Чаталджа", видя ПИК. В къщата, в която живеят семейство Лорер и Асен Василев, пристигнаха в ранния следобед водещите фигури на ПП.

препоръчано

Сред първите дошли беше съпредседателят на "Промяната" Кирил Петков, който носеше и подаръчно пликче със себе си.

Малко след това на "Чаталджа" дойде и бременната Лена Бориславова, която водеше годеника си Мирослав Иванов и юриста Милен Матев. Любопитно е, че бременността на Лена все повече й личи. За аутфит Бориславова беше заложила на впити черни дънки, синя блуза, очертаваща коремчето й, и черно сако отгоре.

На "Чаталджа" са и повечето от останалите депутати от "Промяната", които в следващите часове трябва да вземат окончателно решение дали ще подкрепят правителство с мандат на ГЕРБ и кандидат-премиер Мария Габриел, или ще настояват за кабинет с техния мандат и премиер акад. Николай Денков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК