Вход
София
Времето в София -1 o C

САМО В ПИК! Таско Ерменков: Системните партии доведоха Слави, а политиката на шоуто ще докара държавата до катастрофа

САМО В ПИК! Таско Ерменков: Системните партии доведоха Слави, а политиката на шоуто ще докара държавата до катастрофа

на 03.08.2019
127353
35
САМО В ПИК! Таско Ерменков: Системните партии доведоха Слави, а политиката на шоуто ще докара държавата до катастрофа
Автор: Симо Русев
03.08.2019
35
127353

Депутатът от парламентарната група на „БСП за България“ Таско Ерменков коментира пред ПИК заявката на шоумена Слави Трифон да влезе в политическия живот, като създаде своя партия. Ерменков отговаря на въпросите прекрачва ли Трифонов границата на нормалността, дали ще се кандидатира за кмет на Учиндол, Плевен или София и какво би противопоставил на Фандъкова и евентуално Мая Манолова. Според червения парламентарист хранителната среда на Слави не би му позволила да си сътрудничи със социалистите за разширяване на тяхната електорална база.

Слави Трифонов - комсомолец, та дрънка

Слави Трифонов - комсомолец, та дрънка

Тази вечер ще се излъчи последното издание на Шоуто на...

на 31.07.2019

- Г-н Ерменков, шоуменът Слави Трифонов направи заявка за влизане в политическия живот на страната, като замени финиширалия си телевизионен формат с партия. По този начин не се ли прекрачва границата на нормалността, на системната политика, не се ли прави опит за вкарване на заместители по отношение на ангажираността на парламентаризма и местната власт за решаване реалните проблеми на хората?   

- Мога да кажа, че когато си докарал т.нар. системни партии и по-точно управляващите в момента системни партии до производители на шоу, а не като носители на нормалната грижа за развитието на държавата, за благосъстоянието на хората – това всъщност, за което всички сме избрани в парламента, нищо чудно шоумените да се чувстват по-професионално на този терен, отколкото политиците.

- Тъй като най-близката ни политическа перспектива са местните избори, създавайки партия, за кмет на Учиндол, на Плевен или на София ще се кандидатира Слави Трифонов?

- Той ще използва това, че партиите, които се регистрират и бъдат допуснати до изборите, получават ваучери за медийни изяви. Ще го използва това не толкова да се класира за кмет някъде, колкото да поразиграе на терена идеята за известността си и да кандидатства по-нататък и да не започне от нула за парламентарните избори. Нали помните, ГЕРБ започнаха с кмет на София и оттам преминаха към парламентарните избори. Но когато нормалните системни политиците се провалят, идват актьорите. Примери има достатъчно – Италия, Украйна. Така че, както се казва, шоуто продължава. И това е проблем, който утре ще се стовари върху гърба на всички нас, защото в момента може да изглежда забавно, може да изглежда смешно, дори наказателно за системните партии, но когато това стане реалност и политиката започне да се води от шоумени по начина на продължаващото шоу, това неминуемо ще бъде катастрофа за държавата.

- Ако Трифонов няма какво да предложи срещу Фандъкова, дори евентуално срещу или с Мая Манолова, чрез чалга идеите си не е ли точно той вдъхновителят идеолог за отнемането субсидиите на партиите, което може да ги вкара в капана на мафиотско-олигархичната бизнес зависимост?

Слави Трифонов разкри какво следва след края на "Шоуто"

Слави Трифонов разкри какво следва след края на "Шоуто"

Ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го...

на 31.07.2019

- Когато в държавата в продължение на много години управляващите са абдикирали от проблемите на възпитанието и когато чалгата се е превърнала в норма на поведение, която се толерира, естествено е да търсим „професионалистите“ чалгаджии, които да заемат мястото на българската държава. За съжаление, не Слави е виновен, че е решил да се прояви по-професионално, отколкото някои политици на полето на чалгата. Вината е у политиците, които са допуснали чалгата да се превърне в норма на поведение.

- Това, което Слави Трифонов би предложил като алтернатива, не би ли могло да се използва, макар и популистки, като възможност за разширяване електоралната база на лявото, респективно на БСП, не е ли възможно да работите заедно?

- Откъде сте сигурни, че Слави ще направи политически проект, който да работи против този тип управление. Този тип управление е хранителната среда на Слави и не виждам смисъл той да се бори срещу хранителната си среда.   

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(35)
1
Слави влиза а бсп умира, слави герб и дпс евро атлантическо управление стабилно без конуняги като да България
2
На Болшевишкото К-ОПЕЛЕ от БКП-БСП Ташко Ерменков Жена му е Руска П-РОСТИТУТКА. Присъдата е ЯСНА: Депортиране или Ликвидиране на Цялото му Помиярско КОТИЛО. Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи на Животинска СМЪРТ ! Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на илиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
маргинали с мераци са най опасната комбинация ...МААЙ СА от тука ..и ..тва е..!
4
НЕ ГЕРБ А БСП ГИ Е СТРАХ ОТ ТРИФОНЬОВ?
5
ДА СЕ ЗНАЕ: Плевенския ДЕГЕНЕРАТ Слави Трифонов е Съветско К-ОПЕЛЕ на Хранилка при Ченгетата Сашо Дончев и Красимир Гергов ! Кажете му че е от Плевен и Повече не го Обиждайте. В Руското Село Плевен Азбукарчетата Вместо Аз съм Българче Изучават Аз съм БЛЯДЧЕ. В Плевенския Бардак Бебета на Руски Проговарят, Затова Трябва да се Приспиват Докато са Малки за да Няма Такива Дегенерати Като Славито, Главъта, ГалаБинка и Прочие. В Руската Губерния Плевен ако не Знаеш Наизуст Това Стихотворение на Радой Ралин не те Пускат да Минеш Първи Клас. ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА ! Пиша ти от Плевен, Драги Ванка. Помниш ли Кагда Пришол със Танка? Беше Млад, но се Държеше Мъжки. Зарази Семейството ми с Въшки… Взе на Мама Златните Пендари и Дори Галошите ми Стари. Помниш ли, как Кушаше Картошки? Наконец Забърса Три Кокошки. После си Преспал със Кака Сия и Изпил си Всичката Ракия. А след Време Чухме и Мълвата, че си Гръмнал Тате във Главата! Длъжен бях да те Обичам, Ваня. Даже Кръстих Дъщеря си Маня. Залъкът си Давахме Насила. на Русия–Тая Дива Сила. После Цели Девет Петилетки грабихте Уран и Руди Редки. Грабихте и Жито, Папироси… Зарад тебе Ходим Голи-Боси! Дружбата ни Беше “Свята”, “Чиста”. Ние Всички Хранехме Танкиста. А пък ти ни Пазаше със Танка. и ни взе Последната Луканка… Пазеше и Немците, и Чехите. Ние тук Възпявахме Успехите. С Паметник Стърчиш ни на Главата и Скверниш Небето и Земята. Закривайте ВЕДНАГА Руската Плевенска Славянска Кочина и Депортирайте СВИНЕТЕ към Москва !!! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
6
ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ...АМА НЕМА ТАКЪВ ЛУМПЕН НИКЪДЕ ПО СВЕТА ! А името на партията е противоконституционно ....“ който създава партия с цел подривна дейност и същата за насилствено вземане на държавното управление се наказва със затвор от 10 до 15 години ..“
7
ТАШАЧКО, НАЛИ ЗНАЕМ КОЛКО ПАРИ ЧИНИШ !!! КЛИКВАШ В ЧИЧКО ГУГЪЛ ИМЕНЦЕТО ТИ ЗНАТНО И ВСИЧКО ЛЪСВА КАТО НА МЕГДАН !!! Е, НЯМА ТАКИВА ГЬОН-СУРАТИ !!!
8
Страх ли усещам,че ги тресе някои....ужас ли,или направо са в паника! Няма да могат вече да си въртят синджирчето спокойно!А Слави, дали ще успее или не, времето ще покаже,той поне се опитва да промени нещата,а вие си плямпайте,все едно не живеете тук или сте слепи за действителността в България, след като само плюете срещу него!
9
Забавлявам се! Шубетата започнаха да цапат.
10
Нещо плъховете се уплашиха за държавната хранилка!Време е някой да изхвърли боклука пък даже и да се казва Слави Трифонов!
11
сте лъгали - Слави е ваша марионетка, остана като вашия Бенчо да го обявите за любовник на Бойко! Достатъчно е да се прочете 1 статия - например "За топлата връзка между БСП, червената олигархия и Слави Трифонов" от 2017г и и още колко такива в интернет. Пък и самия Слави си презна в интервю за топлата връзка с Гергов!
12
СЛАВИ БЕШЕ СЕ ИЗТЪРВАЛ , ЧЕ АКО СЕ БИЛ ЯВИЛ ЗА КМЕТ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ 2016год. ЩЯЛ ДА СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ...СЛАВЧО СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ ДАЛИ СИ ИЗЛЪГАЛ ПОВЕЧКО ХОРА ОТ ГАДНОТО ТИ ОБЛЪЧВАНЕ... САМО КАТО ТИ ВИДЯТ ОБЕЦИТЕ ОТ НЯКОЯ ЧУЖДА ДЕЛЕГАЦИЯ И ЩЕ ТЕ РАЗГЛЕЖДАТ КАТО АТРАКЦИЯ И ЩЕ СЕ СМЕЯТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
13
..........................................................ТУКА ПИКЕЗ Е КОТУ КОФА !................................................................ .....................................БУКЛУКА ФЛИЗА А НЕ ИЗЛИЗА.......ИДЕ ФАНДУКЯ ?..............................................
14
....................................................МНО МААЛКО НО МНО МРАСНО ПЛЕМЕ !.................................................
15
отговор на коментар
:(Нa бaбa ти фъpчилoто..:(Нa бaбa ти фъpчилoто...
16
отговор на коментар
Ей, нeгpaмoтник. Или пиши нормално, или бягай обратно в БЛИЗ.
17
Другарю Таско, я не се прави на ударен, че не знаеш, че тъпото предаване на Слави Трифонов е ваш комунистически продукт, основно разработен и режисиран от руските азиатци от Кремъл. Това комунистическо предаване е самата пошлост, където се подвизават некадърни сценаристи и кривещи се по сцената без капка талант артисти. Това е руският азиатски комунизъм. А, че се правиш на ударен също е по комунистически. Слави Трифонов няма нищо общо с Зеленски от Украйна. Най-малкото Зеленски е интелигентен, а Слави селяндурин.
18
videli che ne boiko a chervenite kradci nete iskat pochnaha kato mishleta dase pokazvat
19
moito mnenie za shoumena slavi trifonov tos e shoumen pevec i muzikant i raspolaga sas mnogo milioni demek tes selski hitreci gie strah ot hora sas zakonni pari da vleze v politikata
21
Най-сетне и Т.Арменков да заеме правилна позиция.Този чалгар ,ако си мисли ,че България е Украйна ,жестоко се лъже.Не става ,един човек учил недоучил,унищожил с тъпите си и мръснишки песни две поколения ,да разчита на интелегентните и умни хора.Може да разчита на привитивните,простите и мързеливите, които нищо не са създали за България , а само са се мислили за "велики", като учендолския примитивен чалгар Славчо.
22
и кой точно ще гласува за тоя жалък клоун Трифонов ???!!!!
23
След като толкова го плюят Слави значи голям страх ги тресе
24
Чудя се, кой от двата червени пелерастаа е по гнусна, Импексови я ли, или чалгаря. Вие какво мислите по въпроса!!
25
Този Таско,е олицетворение на мижавата,шибана "опозиция", която я има само в някои документи. Коефициента на полезно мислене на този "социалист",е нула,разбира се,от кръглите! 85% от симпатизантите на столетницата,ще се пренасочат към партията "Седем осми".Там му стяга чипикът на този превърнал се в латерна за "шлагери",които не се слушат от неговата публика.Имам чувството,че в 45 тото НС,гореспоменатата още не регистрирана партия,ще е втората по значение след тази на г-н Борисов и дай Боже,тога да има кой истински да помисли за моя народ.
26
ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ И ЧАЛГАТА СЕГА РЕВАТ НАЙ-СИЛНО.КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ДОВЪРШАТ ЧАЛГАРЯ КАКТО НАПРАВИХА С МУТРИТЕ.
27
Всички глисти и тении изпълзяха от свинктера да обясняват, колко е лош Трифонезе. А през последните 75 години изтрепаа и изгониха 35% от населението. "Тва дето остана и за чеп за зеле не става..." Рашидов ефенди.
28
От Дългуча става (единствено) ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ! За друго не става!
29
Де да бяха само обеците.Ами черните фанелки с черепите,коланите с разните страшила и черните кожени палта? Не знам защо ми напомнят на 30-те години от миналия век-Фюрера и неговите придружители. Разликата е само,че те не се плезеха.
30
Устойчивост на вируса на африканската чума. 1.При температури: 5 °С до 7 години, 18 20 °С до 18 месеца, 37 °С до 30 дни, 50 ° С до 1 час . 2.В труповете на свине от 17 дни до 10 седмици. 3. В изпражненията до 160 дни, в урината до 60 дни. 4.В почвата (в зависимост от сезона): лято есен до 112 дни, есен зима до 200 дни. 5.В месо от болно животно, когато се съхранява в замразено състояние до 155 дни, в пушено месо до 6 месеца. .Африканската чума е част от всичко случващо се в момента по света и в Европа, която искат да унищожат като християнска, а конкретно за България е това, че искат да я "изчистят" от коренното българско население!
31
Ега ти бъчвата, на която учиндолският чалгарин и селяндурин ще е чеп! Тая бъчва трябва да е висока поне 20 метра, с диаметър - 5.
32
Тези който докараха държавата до три национални катастрофи имат наглостта да ни поучават. Нагли та нагли
33
Ot vas shtoto stava cep za zele, zatova liberalite goniat balgari, rabotiha na nay toplite mestenca liberali, i ot 30 g kupuvat VS. I prodavat na kiar. Vie ot dalece si niamate na ideia za mnogo neshta, a i izbranizata s neinite ne im e, a da si opraviat tiah i decata si, za da napusnat grada, macovo ciganka ot grada, ne prosta po cial den i kazva. Malcinstvo bg, prokudi gi liberalizma. Ne vinia i cc, taka im e bilo qvno ot van naredeno.... No slavi ne e cenge, a cengeta sa v igrite, a atila i toy podklajda oganq. Da jivee ni kazvat coros. Bg ne e otmastitelen, no predi 30 g edin urist cenge.. H shte ni otmashtavat... I napusnaha predi niakolko meseca grada. Doyde sinat im ot sash, kupiha si v grada na zhterkata i.. Macno ni e, niama edna duma s kogo.. Te sa edinni, ne vinete slavi. No ne razcitame vece na nikoy. Nikoy ne misli za posledstviata, a ot van cakat, ne moje cql jivot na kvartiri samotni, kato kuceta, nali se macehme za decata si, no neyse, izlishno e, no do 10 g
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Бат Таско ме изумява , това поредният "катарзис" ли е ? Или е от некачествено уиски !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6241
архив

Ако приятелката ти след скандал ти каже:
- Търси си по-добра от мен - трябва да отговориш:
- Ти си най-добрата, друга не ми е нужна!
А не да хукнеш с вик - "Ура, отървах се!"

няма нови новини
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
сега
2440
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не планирайте нищо днес, оставете се на интуицията си
x