Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО В ПИК: Таско Ерменков с коментар пред медията ни защо БСП бойкотира зарята на 3 март и приема на Румен Радев: Не съм получавал покана за бала на президента

САМО В ПИК: Таско Ерменков с коментар пред медията ни защо БСП бойкотира зарята на 3 март и приема на Румен Радев: Не съм получавал покана за бала на президента

на 05.03.2019
67339
30
САМО В ПИК: Таско Ерменков с коментар пред медията ни защо БСП бойкотира зарята на 3 март и приема на Румен Радев: Не съм получавал покана за бала на президента

Нито един представител на БСП не присъства на тържествената заря-проверка в София по повод националния празник 3 март. Лидерката Корнелия Нинова бе на Шипка през деня и не се върна вечерта за разлика от шефката на парламента Цвета Караянчева. Депутатите на столетницата пък бяха по своите избирателни райони, но никой не се появи в София.

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова не уважи тържествената заря за 3 март

ПЪРВО В ПИК: Корнелия Нинова не уважи тържествената заря за 3 март

Корнелия Нинова не присъства на тържествената заря на...

на 03.03.2019

По-късно стана ясно, че червени представители няма и на приема, дават традиционно от президента Румен Радев във Военния клуб, което породи редица въпроси и най-вече дали има проблем между левицата и президента и дали отношенията между него и Нинова са тотално охладнели.

Медията ни потърси за коментар депутата Таско Ерменков, който разкри лаконично какво точно се случва. 

- Г-н Ерменков, нямаше нито един представител на БСП по време на тържествената заря-проверка на 3 март в София. Каква е причината за отсъствието ви?

- Аз мога мога да отговарям за себе си в момента, защото сутринта на 3 март бях на Паметника на Незнайния воин, където президентът поднесе венци заедно с зам.-председателят на Народното събрание, с неговото светейшество патриарх Неофит и с началника на отбраната.

След това бях на паметника на Опълченеца и вечерта бях на тържествената заря в Сливен, където е моят избирателен район. Нямаше как да бъда и в София и в Сливен едновременно. 

- Има ли проблем между БСП и Румен Радев и как все пак си обяснявате отсъствието на ваш представител в София?

- Не мога да отговоря за другите. Никъде не е получено указание никой да не ходи на тържествената заря-проверка. Колегите защо не са отишли, всеки може да отговаря за себе си. Ако имаше някакви проблеми, и аз нямаше да отида с президента сутринта. 

- Нямаше представител на БСП и на приема на Румен Радев, има ли все пак изпратени покани?

- Трудно мога да отговаря, тъй като не съм получавал покана за този бал, откакто президент беше Георги Първанов. 

- Обмисля ли се вариант в партията скоро да се върнете в парламента?

- Този въпрос е решен на Национален съвет, когато отпаднат скандалните промени в Изборния кодекс и управляващите си сърбат попарата, ние ще се върнем. 

- Питам, защото се чуха призиви на ваши колеги, че е добре да влезете в зала поне за ветото на президента.

- Ние сме демократична партия, решенията се вземат колективно и когато вземем такива, ги изпълняваме колективно. 

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
защо предаде жертвения агнец Бююк на своят идол Ердоган ?
2
„Нравствените подкладки, т. е. социалистите, които ние сме били честити да срещнем в България, презират и се смеят на всеки българин, който се занимава с политика, с партизанство и с патриотизъм. Въпроси за съединение, за Македония, за конституция, за държавен глава, за войска, за разширявание на граници и пр., и пр. са въпроси за тях отживели, безполезни, па даже и вредителни, които били достояние и идеал само на „тълпата”, а не и на тях, съвременните борци, защитниците на подкладките и труда!“ ++ „В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава онова правителство и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на „труд” и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия, Англия, Франция и др. България няма нужда от такива ципори.“ – „Социализмът в България“, Захари Стоянов, в-к. „Свобода”, 20.12.1887 г. (http://glasove.com/categories/na-nov-glas/news/sotsializmut-v-bulgariya)
3
„Зла орисия сполетя България с наложената й съветизация от кремълските болшевики за времето 1944 до 1989 г. Българските национални ценности оцеляват по времето на византийското и османското владичество, но не издържат на болшевишкото. Последиците от комунизирането на България довеждат до разрушаването из основи на нейната икономическа и политическа структура; отрича се националното обединение на България, заличават се вековните национални традиции на културата, в начина на мислене и поведение на българина, заменят се християнските добродетели с догматиката на комунизма, а вярата в Бога с подчинението и надеждата във Вожда. Поради това с право може да се оценява, и то в исторически план, че комунизирането на България по своите разрушителни последици е национална гибел, непозната досега в нейната история”. (проф.д-р Диню Шарланов, „История на комунизма в България”, Том I , Комунизирането на България, изд. Сиела, София, 2009 г.)
4
ТЕПЪРВА ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ ГАФОВЕТЕ И КАК ПО МЕЖДУ СИ ЩЕ СЕ БОРИТЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА.НАЙ МНОГО 3места ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ,НО БОЯ ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛ.
5
Ще е ГОЛЯМО ШОУ при номинирането на червените тапири за евентуални евродепутати.След тези разкрития и зачестили арести на знакови фигури от олигархията, на всички начело с Импексова и дружката и по далавери - другарката Йончева им треперят трътките от страх, че може да са следващите поели към сливенския затвор.Със зъби и нокти ще се бият за челни места в червената листата за евроизборите осигуряваща им някакъв шанс за временна индулгенция и замитане на следите.
6
.........НЕШТАСНИ САНАРОДНИЦИ !......
7
................ БУЛГАРИЯ Е У1300 Г РОБСТВО !......
8
Абе тоя Таско не е НАГЛЕЦ КАТО МЕН, и ДА СЕ БУТА НЕПОКАНЕН.Това само аз Боко ТИКВАТА го мога.
9
Как не го е срам президента да не пусне покана на нашият най известен топ разузнавач другаря Ташак Таско Ерменков на бала в военния клуб . Голям пропуск от президентството , изтъкнатият Ерменков да не е поканен . Веднага да се накажат лицата направили този гаф .
10
Лена и ГЕЯ ще са.двамата,ама за третото.място.голЕм.сеир ще падне......!
11
А Боко ТИКВАТА беше ли поканен, а ГЕЙберастки мазен и миризлив пеееерасино?
12
Аз съм жената на Бойко
13
До № 12 Извратеняк нещастен!
14
Защо БСП ще участвуват в евроизборите, щом не харесват Европа?
15
До -11 . Слушай какво ще ти кажа червена овчицо . Бойко Борисов хубав или лош е министър председател на България . Негово е правото да участва в някое събитие или да не участва . Ти като какъв се имаш и да преценяваш министър-председателят да участва ли на някое събитие или не . Приеми червен плъх един съвет - не си тикай задника мръсен където не ти е работа защото ..............ще се набучиш на нещо
16
и за тас в банята, не ставаш!
17
Таско / малко канче от турски / , що не се изсера в тебе ?
18
Все още „Призрак броди из Европа /и в България/ - Призрака на Комунизма”. Казал го е преди повече от 100 г. Маркс - Бащата на изродите Ленин, Сталин, Хрушчов, Червенков, Югов, Живков, Брежнев, сега Путин, Луканов, Младенов, Първанов, Петков, Овчаров, Нинова, Ерменков, Йончева, Радев, Йотова, Лечева, Мая Манолова, Кирил Добрев и ....... хиляди знайни и незнайни милионери сдобили се с кървавите пари на българския народ, оставяйки го да тъне в нищета. Хора разберете , че най-много милионери в България са от БСП, а вие продължанате да ги подкрепяте за фалшивата идея. Спрете се, огледайте се , не слушайте фалшивите им новини
19
отговор на коментар
Абе , Цецо , тикво пипонеста, кога стана историк , физкултурнико прост ?
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Столетницата (БСП) е в кома! Какъв бал - какви 5 лв.???? След изборите се гответе за ПОГРЕБЕНИЕ на БСП! .... Бог да приюти душите им.
22
Получихме следната информация, която сами може да питате Корнелия Нинова дали е достоверна: Депутатът Иво Ангелов Христов е назаконен професор и не е социолог, за какъвто се представя. През 2003 година законът не допускаше човек учил право и никога не изучавал социология преди това да получава докторска степен по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитие на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, както и званието доцент и професор, придобити впоследствие. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Освен това семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход и той е скрит милионер. Има данни, че дори руснаците, макар да е роден в СССР и да има сведения, че е преминал обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш свинар, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпи смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременна еякулация. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Ако всичко това е така, то този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и баща му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
23
Я, тоя Ташко бил жив ! Тоя и за ташак не става ,толкова е елементарен и див !
24
Не му обръщай внимание приятелю на този идиот 9 който използва моето име за да пише идиотщини !!! Той е съученик на Пъпеша и още на 18 год е взел диплом за осми клас !!! Безнадежден случай е -няма мозък дори и колкото една свиня !!!
25
Този не е ли агент Ташко, дето през 80. години бил пратен в Западен Берлин да шпионира западната преса (без да знае чужди езици!), като четял на тайни места западни изгорели вестници на тъмно и така работел за благото на Родината си?
26
"Бат Таско , "велик разузнавач" , голям "творец " на фалшиви новини /отровената питейна вода в София"/ , което си е подсъдно ? Любител на "шотландската " ракия , "велик анализатор" . Да живей , живей , БСП . Поздрави и за другия " велик" разузнавач , май се казваше Славчо Велков . И се чудя тия "люде" , нямат ли достойнство ?
27
Таско ерменков дебила олигофрен ченгето от дс приватизирало служебния автомобил на посолството ни в Германия. За това е полечавал и продължава да взема пари от джобовете на всички нас. Кой нормален родител би кръстил детето си таско? Най-вероятно и те родителите му са били дебили или са го намрази и от момента на появата му на бял свят
28
Този таско не е ли крадлив циганин като всички от бсп? Де що е бесепар е долен крадлив мангасар
29
Сега Google плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. ........>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
30
От Таско арменчето и тас за баня не става.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 1916
архив

Из полицйски протокол:
"Докато успеем да открием и главата му, гражданинът Х. вече беше издъхнал."

няма нови новини
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
сега
2885
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ и Патриотите отрязаха Радев за консултациите за Изборния кодекс (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии винаги са оптимисти
x