САМО В ПИК! Тежък инцидент с мъжа на убитата Виктория - телевизионният бос 3 дни в кома след падане от покрив

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! Тежък инцидент с мъжа на убитата Виктория - телевизионният бос 3 дни в кома след падане от покрив

188431
на 09.10.2018
САМО В ПИК! Тежък инцидент с мъжа на убитата Виктория - телевизионният бос 3 дни в кома след падане от покрив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вдовецът на зверски убитата Виктория Маринова, Свилен Максимов, е бил в кома само няколко месеца преди с журналистката в собствена му телевизия TVN и майка на дъщеря му да сключат граждански брак. Както съобщи първо ПИК по-рано днес шефката на русенската медия и Максимов са сключили брак на 24 юни 2016 г., но той е продължил само година и половина заради забежките на бизнесмена с варненска манекенка.

препоръчано

До тогава 30-годишната журналистка и 14 години по-възрастният от нея Максимов са живеели без подпис, въпреки че имат дъщеря, която вече е на 7 години. 

Сред русенци собственикът на TVN и доставчика на телевизия и интернет "Нетуъркс България" е известен като запален любител на бързите автомобили. В последните години се изявявал активно и в офроуд състезанията, които се провеждали всяка есен край Русе, не само като състезатил, но и  като организатор и спонсор.

Макар неведнъж да е закъсвал с мощните си джипове - висял е от скала, обръщал се е по таван, забивал се е в дърво, в най-тежкия инцидент в живота си вдовецът на Виктория попаднал не на офроуд трасето, а в собствената си къща в русенското село Червена вода.

По време на коледните празници през декември 2015 г. климатикът се повредил, а Максимов се качил на покрива, за да го отремонтира сам. Подхлъзнава се обаче, пада от високо и изпада в кома. Излиза от нея след 3 дни. Правят му и животоспасяваща операция на бял дроб, разкъсан при падането.

"Ходих до портата на Свети Петър, но не можах да вляза и се върнах", шегувал се Максимов пред колеги от русенския сайт "Утре".

След като се възстановил, колегите му връчили грамота за "Скок на годината". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК