Вход
София
Времето в София 18 o C

САМО В ПИК: Те пуснаха предсрочно на свобода убиеца Джок Полфрийман (СНИМКИ)

САМО В ПИК: Те пуснаха предсрочно на свобода убиеца Джок Полфрийман (СНИМКИ)

на 19.09.2019
52923
44
САМО В ПИК: Те пуснаха предсрочно на свобода убиеца Джок Полфрийман (СНИМКИ)
Автор: ПИК
19.09.2019
44
52923

Тричленен състав на Софийския апелативен съд с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева са отговорни за предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман. Припомняме, че австралиецът наръга в гръб студента Андрей Монов навръх Коледа през 2007 година.

Както ПИК съобщи по-рано днес, тричленният състав разгледа днес жалба срещу решение на Софийския градски съд (СГС) с което е отказано предсрочното условно освобождаване на Полфрийман. Апелативните магистрати обаче са намерили жалбата за основателна и Полфрийман може да излезе на свобода цели 6 години и половина преди края на наложената му присъда. Все още обаче мотивите на магистратите не са публикувани и не са ясни за никого, включително и за опечалените близки на убития Андрей Монов.

Припомняме, че Софийският апелативен съд е оглавяван от скандалния съдия на "Америка за България" Калин Калпакчиев. Той е шеф на Съюза на съдиите, който е директно спонсориран от соросоидните грантове, издържащи и кръга "Капитал" на подсъдимия Прокопиев, както и присъдружния им зелен октопод на Тома Белев.

Пред ПИК бащата на убития Андрей Монов поиска съдиите да застанат с лицата си.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(44)
1
ПРОДАЖНИ ИЗРОДИ!!!!!
2
Г-н Цветанов да си подаде оставка и от апартамента си с пазарна цена 1,5 млн. лв., г-жа Цачева също да подаде оставка от апартаменти си с пазарна цена 1 млн. лв., г-н Пламен Георгиев и той да подаде оставка от тризонета си с пазарна цена 360 000 ерво, да си стягат тримата бохчите и да се запътват за излежаване, кой по 20 г., кой по 30 г., кой по 40 г. затвор, съгласно високия морален стандарт на ГЕРБ, приложен към Десислава Иванчева - 20 г. затвор за 187 000 евро поискан, но неполучен подкуп. (Да припомним, че г-н Цветанов влезе в политиката само с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, а г-жа Цачева, преди да постъпи в ГЕРБ, беше гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин.)
3
А сравнете го с гешевтаров,дето даде 20г за поискан подкуп.
4
vi se varne,prokletnici,bolkata na tozi izstradal chovechec ....
5
Справедливо правосъддие ще има само когато болшевишкия съд отиде на бунището както и червените чугунени кратуни на дебили като теб които ги подкрепят гушнат букетя !
6
на 5 и е до 2 ия червен парцал извинение на 1 ия грешка в номера
7
„През 2009 г., след като взе властта и се договори с ДПС и Пеефски, Борисов закри Министерството на бедствията и авариите, където се бяха вихрили Пеефски и Емел Етем. Вместо да разследва далаверите в министерството, Борисов го разформирова, пръсна дейността по други три министерства, кражбите успешно бяха заметени, особено тези в Държавния резерв. И се пропусна една от последните възможности Пеефски да гледа небето на квадратчета. По него време той още си нямаше финансов министър, главен прокурор и лична квота във ВСС.“ – 02.12.2018 г., д-р Тони Филипов, „Из дневниците на един луд“ (https://www.reduta.bg/из-делниците-на-един-луд-26-30-ноември/)
8
Тия тримата деца нямат ли ? А когато утре такъв "примерен" убиец им забие нож в гърба, ще си спомнят кървавите пари , които са взели за това недопустимо решение днес !!!!!
9
И няма ли, кой да им въведе дрескод... на про.ститутки приличат.... Оная кака с домашното аудио студио и тя задава тон, но поне ластичните й операции са сполучливи...и сигурно скъпи.
10
отговор на коментар
Всички имат по 1000 снимки с вибратори,нали са от ДеБъ.
11
Ако ВКС не утмени рещението, един от тричленката продаждници би следвало да изгори в афтомобила си. МХМ.
12
ПИК, моля тези тримата БЪЛГАРИ, да им позиционирате снимките на видно място следващите дни! Нека техните ДЕЦА и близки да им се наслаждават!!!
13
За това нямаме държава!Не управляващите са виновни,които се сменят,а съдебната и прокурорската мафия,за която се знае в целия свят!
14
За това нямаме държава!Не управляващите са виновни,които се сменят,а съдебната и прокурорската мафия,за която се знае в целия свят!
15
12) Снимките, ама от некролоци. ДА!!!!!!!
16
от време оно , престъпниците с тоги са по опасни от престъпниците с пушкала !
17
Гнусни проститутки. Позор за България.
18
ОТ ВЕСИСЛАВА ИВАНОВА И ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛНИЯ ЧОВЕЧЕЦ С ОЧИЛАТА НЕ ОЧАКВАЙТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ - ТОВА СА ТИПИЧНИ КАРИЕРИСТИ, СОРОСОИДИ И ПРОКОПИЕВЦИ ТОВА Е МАФИЯТА , НАРЕЧЕНА СЪД И ТО В МОМЕНТ, КОГАТО СЕ РАЗИСКВАТ В НС НАКАЗАНИЯТА ЗА УБИИЦИТЕ ДАНО СЕСЛУЧИ И НА ТЯХ,АМА В ЧУЖБИНА, ТА ДА ОСЕТЯТ КАК ПРАВОРАЗДАВАТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ
19
Група лумпени от София запад,пияни и дрогирани, нападат Джок,с камъни и ножове,и той се отбранява.време е са се помисли за закон ,разрешаващ самоотбрана,,,като в щатите
20
Добре, че са съдиите, да ни спасяват от прокуратурата на Гешев, Бойко, И всички останали свине!
21
тая Магдалинчева да не рода на онзи Магдалинчев
22
19) Ами ако не беха мищки в такъф случей да са го обили и смляли на кайма. Бих му опекла сърцето на клечка преди да го хвърля на нечие снопско куче. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!
23
Човек без пари е л@йно, а л@йно с пари е човек.
24
Джок е бил сам срещу 16 пияни и дрогирани левскари,има видеозапис на случката,но мистериозно изчезва,и по късно е предлага на родителите на Джок срещу скромните милион долара
25
Тези хора си имат тарифи, ако осъденият убиец на студента Андрей Монов, е отговорил и изпълнил изискванията на техните тарифи- които са в "европейски позиции"- те са го пуснали. Не очаквайте от тези "съдии" справедливост, състрадателност, спазване на правни норми и правни принципи, съобразяване с истината, защита правата на пострадалите. Те защитават правата на осъдения, на обвиняемия, на подсъдимия- те това разбират под "права на човека".
26
Вanov ти си изрод да ти е-а майката!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Незнам,що да мислим вече!Едни крадат,други убиват!!!Интересно ако Полфриймън не беше убил ,дали него нямаше да убият,?Що 16 човека се гаврили с цигане,та е трябвало човек от друг континент да се намесва!?Как се съпоставят убийствата ,Как се измерват!?Как уж доктор убива в гръб пък се оказва, че е самозащита!?Как така си пази живота пък се оказва гнусен убиец!??Свобода за Полфриймън и когато е вече свободен, в Страсбург да съди мастите булгаристански мастии,наречени галено български съдии!
29
Браво 8. Взе ми думите от устата
30
дъщеря е на Магдалинчев от ВСС
31
отговор на коментар
Защо само един! Всички - къде е пинокио , къде е Панов, къде са загубили съвестта си , продажници - ЛИНЧ на ПЛОЩАДА - колко ли от тях са дори без дипломи, като Мая картечарката, другия с вибраторите на инвалидните колички ! Срам и позор и те били искатели за власт. Да им я дадем ли, не! не ! Никога !
32
отговор на коментар
Крушата не пада по далеч от дървото си
33
До колкото разбрах от проведен разговор днес в метрото по между трима мъже и една жена,че тримата съдии след решението им,трябва да ходят с охрана и техните деца и внуци.
34
отговор на коментар
Щерка ми си знае работата. Трябва и ново жилище, поне 190 квадрата, навремето аз с доста бутане и лакти дойдох в София от Гоце Делчев, защо дъщеря ми де се мъчи като мен, да събира положителните неща и да решава делото по справедливост.
35
Костовако прокопиевци са секта терористи и ако не се вземе мерки срещу тях след някоя друга година ще почнат да правят атентати. Всеки свързан с костов на държавна служба трябва да се уволнява за антидържавна дейност така или иначе са масово спящи клетки стига кога ще ги задействат да правят номера постановки или причини за протести с тяхните масови постановки!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
ДАНО ГОСПОД ГИ НАКАЖЕ! ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!
38
ДА, ТАКИВА СА ТИЯ СЪДИИ!^
39
До 3 ?!……..Гешев е прокурор, а не съдия. Съдът е този, който оценява деянието, отсъжда и осъжда. Така, че стига тролски тъпотии.
40
отговор на коментар
Нищо лично??!!Въпрос на няколкостотин хиляди евра на всяка от банковите сметки на тези продажници!!
41
отговор на коментар
Какви апартаменти,какъв Цветанов намесваш в случая за едно дело за убийство на човек!!Като не знаеш да лаеш,що не си затъкнеш грацмуля с някоя пачка рубли и да млъкнеш ти и цялата редица от рубладжийски тролове!!??Какво общо има Цветанов с ескимосите от северния или южния полюс или пък с тоя австралийски изрод!!Аман от лудньовци в тая западнала рузка губерния!!
42
отговор на коментар
изроди джендърски плюя на вас вие не сте българи
43
ИМА БЪЛГАРИ ОСЪДЕНИ ЗА УБИЙСТВА....КАКВО МИСЛИТЕ,ЧЕ СТАВА С ТЯХ А?
44
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav published with write.as
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 13955
архив

В автосервиз докарват силно катастрофирала кола. Шофьорът пита монтьора:

- Прощавайте, може ли да се направи нещо с тази кола?

- Естествено! Трябва да й се свали предната и задната броня и между тях да се сложи нова кола…

няма нови новини
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
сега
2236
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Михаела Маринова разбива клишета - вижте как поп звездата тества любовта на футболист на ЦСКА с театър и симфоничен оркестър
x
Кои са най-големите късметлии тази есен според зодията
x