САМО В ПИК! Това ВИДЕО унищожи Лена

ПИК TV

САМО В ПИК! Това ВИДЕО унищожи Лена

725402
на 13.03.2023
САМО В ПИК! Това ВИДЕО унищожи Лена
Автор:   ПИК

Лена Бориславова отново разбуни духовете с темата "Парапетгейт". Вчера в ефира на бТВ кандидат-депутатката се оправда за любовната афера с Кирил Петков и бъркането под полата й с "погрешен ъгъл" на камерата, която ги е заснела пред входа на квартирата от AirBNB.

препоръчано

Тезата на кандидат-депутатката от ПП-ДБ не само че не замаза скандала, който разтърси България през юни миналата година, но дори имаше обратен ефект.

В социалните мрежи потребители започнаха наново да споделят видеото на ПИК от стълбището пред квартирата от AirBNB и да се подиграват на Бориславова.

Режисьорът на ПИК Христо Порязов също монтира забавно видео с Лена, като припомни и кадрите от "Парапетгейт". От клипа се вижда перфектно какво точно прави Киро под полата на Лена, с което унищожава тезата й и я уличава в лъжа - нито ъгълът е погрешен, нито с Петков са само приятели.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Марсоходът Пърсивиърънс улови движение на сребристи облаци на Марс (ВИДЕО) Марсоходът "Пърсивиърънс" улови движение на сребристи облаци на Марс (ВИДЕО)
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Васил Тончев с топ анализ: Може ли ПП-ДБ да изместят ГЕРБ от първото място? Ето какви са шансовете на Български възход и Левицата за влизане в парламента (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социологът Васил Тончев с топ анализ: Може ли ПП-ДБ да изместят ГЕРБ от първото място? Ето какви са шансовете на "Български възход" и "Левицата" за влизане в парламента (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК