Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК: Тома Биков попиля Лозан Панов: Ако иска да е политик, нека спре да бъде съдия! Съдиите говорят с актовете си, а не по срещи с близки на издирвани за тежки престъпления

САМО В ПИК: Тома Биков попиля Лозан Панов: Ако иска да е политик, нека спре да бъде съдия! Съдиите говорят с актовете си, а не по срещи с близки на издирвани за тежки престъпления

на 10.05.2019
31232
28
САМО В ПИК: Тома Биков попиля Лозан Панов: Ако иска да е политик, нека спре да бъде съдия! Съдиите говорят с актовете си, а не по срещи с близки на издирвани за тежки престъпления
Автор: ПИК
10.05.2019
28
31232

Цялото поведение на шефа на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов е политическо. Или си съдия, или си политик. Това коментира ексклузивно пред агенция ПИК депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод клеветническата кампания на Лозан Панов срещу България в Европейската комисия и желанието му да се запази мониторинга над страната ни.

СКАНДАЛ: Лозан Панов клевети България пред Еврокомисията - защитава само Иванчева

СКАНДАЛ: Лозан Панов клевети България пред Еврокомисията - защитава само Иванчева

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан...

на 09.05.2019

"Доста хора, които са критични към съдебната власт, определят мониторинга като инструмент, който не работи, дори и в самата Европейска комисия се говори така. Каква е мотивацията на г-н Лозан Панов този механизъм да остане, аз не мога да гадая. В крайна сметка този механизъм е оценка и за работата на съда и в частност на Върховния касационен съд. И ако той си мисли, че ВКС под неговото председателство е някакво изключение от пороците на съдебната система, то много греши", коментира пред ПИК Биков.  

"В съдебната система също могат да се намерят доста дефекти. Би било добре всяка власт да говори за своите дефекти. Тогава ще има ползотворни процеси", добави той.

"Цялото поведение на Лозан Панов е политическо. Това е недопустимо за съдия, допустимо е за всеки български гражданин да има политически възгледи, да симпатизира на политически сили и да участва в политиката, но на съдиите това е забранено, както е забранено и на полицаите. Това е един от дискомфортите на тази професия. Или си съдия, или си политик. Ако той иска да е политик, нека да спре да бъде съдия. Тук не говорим за председател на Върховния касационен съд, дори обикновен съдия няма право на такива изказвания", каза още народният представител то ГЕРБ.

"Авторитетните юристи казват, че съдиите говорят с актовете си, а не с изказванията си. И не говорят по срещи, организирани от хора, които в момента са издирвани за тежки престъпления. Става въпрос за Цветан Василев, защото г-н Панов държа последната си реч на едно мероприятие, организирано от две сдружения, които са пряко свързани с Цветан Василев. И най-вече тази организация "Боец", която се състои от един човек, който сам си публикува снимки с Цветан Василев в Фейсбук. Присъствието на председателя на Върховния касационен съд на такава среща е огромен скандал.

И всички, които са заинтересовани от бъдещето на съдебната система, би трябвало да бъдат скандализирани от това, ако са искрени в загрижеността си", заключи Тома Биков.

Сподели:
свързани новини
ГОРЕЩА ТЕМА: Волен Сидеров поиска оставката на Лозан Панов: Да си прави партия! ГОРЕЩА ТЕМА: Волен Сидеров поиска оставката на Лозан Панов: Да си прави партия!
Висшият съдебен съвет и магистратската общност да...
на 10.05.2019
Напиши коментар »
(28)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
По-добре да мълчиш когато те мислят за прост, отколкото да се обадиш и да разсееш всякакви съмнения !!!
3
Попиляващо недоразумение-такова животно няма.
4
Томчо, време е да сменяш пак байряка!!!
5
Селски измислен артист и още толкова политик ! Мазен и любезен с покровителите си само да е на хранилка , иначе елементарен и прозрачен злобен интригант !
6
КОЙ ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ ЗА ПОЛИТИК ТОЗИ ГЪДЕЛ ЛОЗАН ПАНОВ .... НО КАТО МУ ГЛЕДАМ МАЛКИТЕ ОЧИЧКИ КАК ЩЪКАТ ВСЕ ЕДНО Е ПЪРВИ БРАТОВЧЕД НА РАДА ДЪЛБОКАТА.
7
Тоа, ако иска да е ПРОСТАК, да подаде оставка като ДЕПУТАТ.
8
Бичев, като ръсиш мозък без да го имаш, кажи на хората може ли министър председател да назначава главен прокурор, някъде в Африка да речем, да не помислиш че за тука питам, неее?
9
Освен всичко друго лозан панов е твърде неприятен чичка!!
10
Цецо Калина дал 96 000лв за 6 поръчкови плазмени телевизори последна дума на науката и техниката!6 броя всеки по 16 000лв.За новия си 7-ми апартамент с частния асансьор! По един телевизор във всяка стая!А вий рая овча живуркайте с по 500-600лв на месец.Гладувайте, мизерувайте и се палете и бесете от отчаяние!!! За да няма за ВАС но за да има за ТЯХ!За Тиквата и хайдушката му крадлива шайка!!!!
11
КОЙ ТИ ДАДЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ БЕ ГРОЗНИК.
12
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук.------------------>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
13
Биков неуспелият актьор започва да прилича на комуне от седемдесетте . Остави хората да се самоопределят както желаят . Ти защо не си в театъра ? Всъщност коя под ред е политическата сила , дошла на власт , която подкрепяш ? Преди комунистите , а сега техните сержанти мутрите и бухалките на ДС . Може би следващата ти стъпка е да се явиш като съдия или прокурор ? Знае ли се , в държава управлявана от подобни индивиди всичко е възможно ...
14
Цветанов няма шест апартамента а пет и само един асансьор само лъжете
15
Престъпниците си купиха пРезидент,да ги помилва,ако тяхното протеже Лозан не може да ги спаси от наказание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Тук някъде, из този сайт, ако не си го затрил, де... би трябвало все още да стои един мателиало отпреди 4-5 години, в който Toмето пак попиляваше... ама Цeцko... За затвора били - и той и Бopисов... Дай линк, моля те, че с търсачката нещо не става...Благодаря!
18
Тома Лозата иска да краде като Иванчева, но после да се съди сам! ............................................................................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, паразита Везира Енчев има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанела начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тоя мерзавец, доносничел и за любовниците на жена си! ............................................................................................................................................................................................... Питам Импексовата курабия, Мая Констинбродска и Румен Пъпката? Как така, аз нямам нито една къща за гости построена с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само заради това, че не съм близала нечий сладолед ли, не можах да се вредя, или защото кучката Йо е близала сладоледа на правилните хора, като СС Момата, и на банкера беглец и затова е успяла, или пък защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Ако и аз стана Цоцоалистка, ще цокна ли поне една къща за гости като вашата кучка, или едно Импексче струващо милиони, като Импексовата Барсала!!
19
Тома Биков, 21 юни 2012: „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.“ ++ Тома Биков, 11 октомври 2012: „Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата скамейка“. ++ Тома Биков за „Мишо Бирата”: „Най-яркото престъпление на премиера. Това е търговия с влияние, нещо, което се наказва със затвор от 5 до 7 години. Ако подобен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят вече щеше бъде в затвора” ++ Тома Биков, 20 септември 2013: „Обещавам, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов никога поведе да не седне в креслото на министър-председателя!“ ++ (Човек като си плаща, всичко може да си купи. Включително и някой „интелектуалец“. Много са поевтинели, откак г-н Бойко Борисов е на власт.)
20
Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не споменава сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училищe от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган. ++ Светослав Минеков относно присъдата на Иванчева: „Това е позор за съдебната ни система, гавра с правосъдието, съпроводено с публична инквизиция и унизителна реабилитация на превзелата ни политическа престъпност. Този акт ме изпълва с отвращение и погнуса, напомня за средновековие, Вишински и „Народен съд". Възможно ли е изобщо да има право в превзетата от олигархична диктатура държава? Нима не съзнавате, че законът днес е превърнат в цинизъм, мракобесие и отмъщение. Законът се превърна в пожеланата и практикувана перверзия на управляващата каста. Закон за закрила и утеха на управляващата сган.“ – 17.04.2019 г. (www.dnevnik.bg/analizi/2019/04/18/3421435_velislav_minekov_bih_jelal_broiat_na_grajdanite_da/?ref=home_layer2)
21
този на снимката вляво защо не работи с кукли , след като е завършил за кукловод ? По изгодно е някак си. Има и друго, на масата от тъпунгери, изглежда , че минава за умник.
22
Когато плосък червей като този, който се води като защитник на властта, това означава, че властта съвсем е изфирясала. По-точно е загнила и умира.
23
Когато народа без кухия матрял на разбойниците от БКП-БСП някои от тях които се подвизават тук като коментиращи позитански изпражнения, изхвърли на бунището защитника на мафията и корупцията ЛОЗАН МАНО(А)Ф тогава може да се очаква съдът да заработи както трябва!
24
Ти си отиваш при червеите след 25 гнусен и долнопробен гейзер! На такива като тебе изсрани от безродни майки им е забранено да цапат въздуха с фъшкии!
25
радку не е казал нищо за имотите на панов ..! оказа се че панов има 6 имота за над 3 милиона ..ЙО НОМБАР ТУ..!
26
Пeдaлът, който щеше да вкарва мутрата Борисов в затвора, вместо това е налапал кypa му също като Пeдaлкo Пeдaлкoв.
27
ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. ГЕРБ ПИК. ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ПИК.
28
ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ. ГЕРБ ПИК. ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ПИК.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8469
архив

Петелът надникна в курника, видя новите кокошки и трътки го побиха.

няма нови новини
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
сега
3669
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес бъдете много внимателни - зачестяват злополуките, има опасност и от терористични атаки
x