Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК! Тома Биков с разбиващ коментар за "обединителя" Румен Радев: Президентът ни води към криза и хаос, а няма позиция и рецитира фейсбук статусите на Нинова

САМО В ПИК! Тома Биков с разбиващ коментар за "обединителя" Румен Радев: Президентът ни води към криза и хаос, а няма позиция и рецитира фейсбук статусите на Нинова

на 13.08.2018
177401
78
САМО В ПИК! Тома Биков с разбиващ коментар за "обединителя" Румен Радев: Президентът ни води към криза и хаос, а няма позиция и рецитира фейсбук статусите на Нинова

Скандалите около президента Румен Радев не стихват. След като стана ясно, че арестуваният с Митьо Очите в Истанбул общински съветник от БСП Бенчо Бенчев е помагал в предизборната му кампанията, за да стигне до "Дондуков 2", както и че договорите сключени с фирмата на Бенчев "Аркус" за охрана на обекти на бургаските митници, са от време на служебния кабинет на президента, на Радев му трябваха цели 10 дни да реагира. 

Румен Радев: Опитват да пришият Митьо Очите на служебното правителство

Румен Радев: Опитват да пришият Митьо Очите на служебното правителство

Президентът Румен Радев отхвърли обвиненията, че...

на 12.08.2018

Вместо обаче да си посипе главата с пепел, той сее заплахи как следващия път, ако прави служебен кабинет, ще сменя чиновници. 

За капак обвини правителството в бавна реакция по повод думите на Зора Заев за Илинденско-Преображенското въстание. При все, че самият той реагира след 10 дни.

По всички личи, че нервите на Радев не издържат и той вече започва да показва истинското си лице. Агенция ПИК потърси за коментар депутата от ГЕРБ Тома Биков, като представител на управляващата коалиция. 

Интервю на Гергана Ингилизова

- Г-н Биков, за първи път президентът Румен Радев се "изпусна" и разкри истината - че иска предсрочни избори и сваляне на правителството. Как ще коментирате това?

- Мисля, че това не е нещо ново. Това означава, да го кажем директно, че президентът иска да въвлече стараната в политическа криза, без ясна представа как тази политическа криза ще бъде решена след това.

Това е опасно за страната, защото една политическа криза означава практически да спре икономическият растеж, да свали приходите в бюджета - така, както се случи по време на последното служебно правителство. Само за три месеца приходите спаднаха и контрабандата се увеличи.

Аз не обвинявам дори служебното правителство, това се случва при почти всяка политическа криза. В този смисъл, ако алтернативата на сегашното управление е политическата криза - аз смятам, че това е единствената алтернатива, защото не виждам алтернатива в лицето на БСП и на ДПС, но хората в крайна сметка трябва да направят своя избор.

Нека обаче на забравяме, че техният избор беше направен само преди година и три месеца. След президентските избори, това го подчертавам, след като господин Радев спечели президентските избори, ГЕРБ спечели парламентарните избори. И направи легитимно управление заедно с Обединените патриоти. Единствената алтернатива на това управление е хаосът. И аз смятам, че господин Радев работи за хаос. Но това вече е въпрос на негово решение и той носи своята политическа отговорност. 

- Добре, но тук не става само дума за това, че ще настане хаос - той се закани, че при следващото служебно правителство, което явно той се надява да направи, ще има тотална чистка на кадрите на ГЕРБ. Какво означава това?

- Ами аз първо не знам какъв е критерият да кажеш за някого, че е "кадър на ГЕРБ". В държавната администрация работят държавни служители, хора на трудов договор и хора, които в крайна сметка вършат някаква работа. Ако за него цялата държавна администрация са "хора на ГЕРБ" и тези държавни служители трябва да бъдат сринати, според мен е опасна идея, защото това означава да се върнем във времената на 90-те години, когато с всяко ново правителство държавната администрация беше прочиствана - имаше синя метла, червена метла.

А в един момент, преди управлението на ГЕРБ - 2003-2004 г. имаме все пак някаква традиция, включително и през закон за държавния служител, с който се гарантира приемственост на опита в държавната администрация. Разбира се, че в държавната администрация има много кусури, но едно от постиженията на последните 15 години е, че тя не е била подлагана на сини, червени и на всякакъв вид метли.

Ако президентът иска да върне времената на "метлите" в администрацията, мисля, че това е крайно безотговорно и това ще унищожи позитива, който е натрупан през последните години. Това не са хора на ГЕРБ. Както се видя в конкретните случаи, за които той говори, става въпрос за хора, които работят в държавната администрация през последните 20 години, преди изобщо ГЕРБ да бъде създаден. 

- Министър Горанов загатна за "сестра на член на БСП", но не пожела да продължи натам. Вие нещо знаете ли по въпроса?

- Нямам идея за кого става въпрос и не мисля, че това е толкова важно. По-важното е, че в държавната администрация работят хора с всякаква политическа принадлежност и това е нормално. И така и трябва да бъде.

Ако президентът иска в държавната администрация да работят само хора, които не харесват ГЕРБ или са против ГЕРБ, то на мен това ми прилича на някакъв вид комунизъм! Само партийни членове на БСП вероятно трябва да работят там.

ГЕРБ са 1 милион и 100 хиляди души - избиратели. И президентът това трябва да го знае.

Може би една част от тях дори са гласували за него. Ако той е срещу тези хора, той ще усети много лесно и тяхното отношение върху себе си. Защото ГЕРБ не е само Бойко Борисов или само министрите, или само депутатите от ГЕРБ. Това са тези хора, които той по конституция е длъжен да представлява и да обединява.

Към хората на ГЕРБ трябва да добавим и онези 400 000 души, които са гласували за Обединените патриоти. Те също са част от българския народ. Ако той си представя българския народ само като членската маса на БСП, значи сме в ситуация, в която имаме президент с нереалистична представа за политическия живот.

 - Как си обяснявате факта, че изчака повече от 10 дни, за да излезе и коментира скандала около Бенчев и Митьо Очите и седмица, след като от ПИК направихме разкритието, че всъщност договорите за митниците са сключени по време на служебното правителство? И защо скочи толкова остро? Има ли нещо скрито, притеснява ли се от нещо?

- Първо, и двата казуса възникнаха от средите на БСП. Аз не знам защо той изля гнева си върху ГЕРБ при положение, че ГЕРБ няма нищо общо с първия казус, свързан с евентуалната подкрепа на Бенчо Бенчев за президентската му кампания. Това беше казано и аз държа да го подчертая - това, че имало такава подкрепа, беше казано от члена на ИБ на БСП, на централното ръководство на социалистите, един Атанас Зафиров. Това нито аз съм го казал, нито някой от ГЕРБ.

Така че ако той има нужда от обяснение, смятам, че не би трябвало да се обръща към Сметната палата, а към централното ръководство на БСП на "Позитано" 20. Защото от там твърдят, че Бенчо Бенчев е участвал в президентската кампания. Това, че в Сметната палата не е регистрирана подкрепа от Бенчо Бенчев, е по-притеснителното. Защото ако е имало подкрепя, БСП трябва да обясни в какво се е изразявала. Може би е разнасял флайери по улиците.

- Според БСП той е ходил да агитира за тях сред хората...

- И е лепил плакати вероятно. Но те да кажат каква е била подкрепата, защото действително в регистъра на Сметната палата няма регистрирано дарение от него. Ако той е помагал с пари, означава, че подозренията, че са съществували черни каси, се потвърждават. 

- Като допълнение, и техен общински съветник като член на БСП каза, че са получавали пари.

- Това беше за местните избори. Член на ръководството на БСП - Бургас и общински съветник каза, че Бенчев е давал по 20-30-50 хиляди лева, след което централното ръководство на БСП каза: "Няма регистрирани такива дарения по закон". Което ги прави незаконни! А Бенчев каза, че не е вярно, че е дал 50 хиляди лева, а е дал много повече.

Нали разбирате, че този разговор е в рамките на БСП, а ние само стоим отстрани и изразяваме подозрение, че ако всичко, което БСП казва, означава, че те имат черни каси, които употребяват по време на избори или в извънизборни ситуации. А когато има черни каси, има поемане на неясни ангажименти към неясни среди. Защото в крайна сметка Бенчев беше арестуван заедно с човек, осъждан за наркотрафик.

Нали разбирате, колко сложни връзки стават в тази ситуация! И когато член на централното ръководство на БСП казва, че същият Бенчев е участвал в кампанията на президента, президентът би трябва да се обърне към партията, която го е издигнала, и да я пита вярно ли е това и в какво се изразява тази помощ. аз не изключвам президентът да не е знаел. Но не виждам защо той се обръща към Сметната палата и към ГЕРБ.

Вторият казус -  с договорите. Този договор, който предизвика президентът да каже, че ще има тотална чистка, ако има ново служебно правителство, беше развят по време на пресконференция на БСП, а не на ГЕРБ. Откъде го извадиха този договор?! След което се оказа, че договорът, тази обществена поръчка, е бил приключен по време на служебния кабинет. Аз не виждам пак участие на ГЕРБ в тази драма. Ако президентът и БСП имат някакви неизяснени отношения - финансови, политически и комуникационни, те имат достатъчно канали за комуникация помежду си, за да излязат с някаква консолидирана позиция.

Не виждам каква е вината на ГЕРБ нито за единия, нито за другия казус. Истината е, че ударите срещу президента - и по двата казуса, дойдоха от БСП. 

- А как си обяснявате факта, че напада властта за реакцията по скандала със Заев, а самият той не беше коментирал повече от 10 дни?

- По въпроса за Македония. Първо, това е повторение на позицията на Корнелия Нинова. Тя е преписана от Фейсбук профила на Корнелия Нинова. А госпожа Нинова като един народен представител, може да си пише във Фейсбук каквото си иска. Защото от нея нищо не зависи по отношение на Македония. Но от президента зависи доста.

И смятам, че е несериозно президентът да рецитира Фейсбук статусите на госпожа Нинова. А македонската тема е много сложна и много дълбока. Като президент Румен Радев (а той е президент от година и половина) бе на посещение в Македония. И там македонският президент отказа да посети българското военно гробище.

Тогава българският президент можеше да реагира. Реакцията на нашия президент в онзи момент се изрази в това, че покани македонския президент у нас и го посрещна, с всички държавни почести. Защо той не постави този въпрос по време на срещата си с македонския президент?!  Второ - президентът казва: "Трябваше да има бърза реакция". Той не каза каква трябва да бъде тази реакция. Според него бързата реакция трябва да бъде, когато Македония отвори глава 35 за кандидатстването си за членство в ЕС, ние да поставим този въпрос.

Аз не виждам каква е бързината на тази реакция, при положение, че Македония все още не е почнала преговори. Това означава, че ние след 5 години ще им поставим този въпрос. Ако това е "бързата реакция"... А нашата бърза реакция беше, че премиерът каза точно това - когато дойде време за приемане на Македония в ЕС, ние ще си спомним за тези думи на Зоран Заев.

И Зоран Заев излезе на следващия ден и каза: "Извинявайте!"... Истината е, че при подобни реакции - и то, според мен, координирани между Корнелия Нинова и Румен Радев, има едно бойкотиране на тази българска външнополитическа линия. И то е в полза на трети страни, които нямат интерес България и Македония да имат близки отношения. В Македония има антибългарски кръгове, които използват същата реторика като Радев и Нинова...  

- Винаги, когато Румен Радев направи някакъв гаф, се обвиняват съветниците му. Сега обаче той си говори от негово име. 

- За изразеното мнение си носи отговорност този, който го изразява. Още повече, когато става въпрос за президента. Той носи отговорност за целия си екип, за себе си и за всички изказвания. Няма кой друг да понася отговорност. И още нещо - президентът е най-политическата длъжност в държавата.

Президентът е повече политик и от депутатите. Няма по-политическа длъжност! Липсата на опит не е оправдание. Той е политик, той е най-политик в държавата и след като е избран за президент, никой няма намерение да се съобразява с това, че няма опит. Както в армията, откъдето той произлиза, ако човек никога не е карал самолет и се качи на самолет да го пилотира, проблемът е негов. За съжаление, в политиката е много по-сложно от пилотирането на самолет, защото в този самолет седят 7 милиона души. 

- Като казахте - армия, имаше и коментари за това, че правителството отделя едни пари за армията, после не ги дава, за да има излишък в касата. 

- Ами кога не ги дава? Той трябваше да отговори на този въпрос. Веднъж не ги даде, защото след провеждането на парламентарните избори през март миналата година, малко преди да се състави редовното правителство, служебното правителство в нарушение на процедурите избра доставчик на новите самолети. Заради, което бе направена анкетна комисия в парламента и това решение беше отменено, защото то беше крайно нелегитимно.

При положение, че след една седмица беше избрано ново правителство с действащ парламент зад гърба си... Това служебно правителство, малко преди да му приключи мандата, си позволи да сключва сделки за милиарди. И тогава може би президентът трябваше да изрече думите на Гьоте: "Повече светлина", защото това решение бе направено в нарушение на процедурите. 

Сподели:
свързани новини
ВСИЧКИ ВЪН: Злобата на Румен Радев, разединителя на нацията ВСИЧКИ ВЪН: Злобата на Румен Радев, разединителя на нацията
Президентът на републиката, дефинитивно - национален...
на 13.08.2018
Напиши коментар »
(78)
1
На оплювките на бичев томчо само може да му се каже ,не си му нито на акъла нито на чекиите на Президента!
2
Фатмака Шербетов веднага да бъде арестуван и разследван за връзки с мафията и Митьо Очите.
3
Всеки ден се занимавате с агитация и пропаганда за ГЕРБ.
4
А има ли в държавната администрация чиновници, които да не симпатизират или членуват в ГЕРБ? А колко процента от държавните и общински чиновници са заели местата си след конкурс?
5
Абе ,стига приказки ! Да се инициира една подписка в Парламента ,касаеща процедурата импийчмънт и да се види - колко са демократите там и колко са комунистите и руските шпиони ,лесно ще разберем ,който е гласувал за импийчмънт - значи живее в 21-ви век ,който е против - значи още "залпа на Аврора" му кънти в ушите. Време е цървула Радев да си ходи на село и да се занимава със свойствена за него дейност - примерно ,отглеждане на кранти ,биволици и друг едър и дребен добитък ( без друго ББ каза ,че нчма овчари в България).
6
След Антон Мумията, Мастурбакова и Харзинов дойде ред и на другия платен феkaломет да излее дежурната си кофа със словестна помия по президента и да получи няколко сребърника
7
Бяхме загубили усета си за нормалност. Дотолкова свикнахме с абсурда, че за всяко нещо започнахме да ходим при премиера – за волейбола, за горите, за футбола, за киното, за театъра... И вярваме, че той ще помогне. Единствената надежда е, че все някога ще се събудим и ще си спомним, че този човек е българският премиер. Тогава ще разберем, колко далеч и назад сме се върнали и колко усилия трябва да положим, за да наваксаме.
8
разбиващ коментар от тоя селски неуспял артист , злобен и нереализиран , пъхащ се и мазнещ се около "големите" и държавната копаня ! Отвори ли уста , бълва само простотии , мислейки , че мами хората ! Бик без рога !
9
Не е виновен чиляка - с толкова мозък толкова става .
10
САЙТА ЗАМИРИСА НА ГЕРБЕРСКИ.
11
Цветанов извади хoмо кoмпромат на Биков и пeдалът тутакси от реформаторите се вля в шайката.
12
КАзвате, че Биков бил злобен. А вие червени тролчета на БСП/БКП не сте ли злобни в коментарите си по ГЕРБ? Мам*цата ви мръсна. Само бой по кратуните ви.
13
Бико Томов е прав,България загива! Само Божеството от Бянкя мое да я спаси!
14
Д-Р ЗЛОБЮЛ --едно към едно
15
ей пиклювци,защо толкова много се забавихте с м нението на нереализираното артистче,което постоянно сменя своята партия ,и явно бързо е забравил какво беше казал за най -големият комунист -вождът му божеството от банкя ,преди време ,а сега е тръгнал да му прави свирки.я и на президента на направи една
16
#12 не само бой по кратуните! Фкарай всички куманизи в Белене,да ги изядат прасетата на ГЕРБ!
17
РАДЕВ - КАЖИ СИ! ОСВЕТИ СИ ЧЕРВЕНИЯ ЗАДНИК. ПРОСТ НЕКАДЪРНИК!
18
............ ТОЯ БИКОФ Е БАНАНЕ УТКРАДНАТ УТ МУНКИ !.....БАНАН БИКОФ !......МУНКИ ТЕ ТААРСИ !.....ШТА ЯДИ КОТУ ТА ФАНЕ !......ТВА СА НА БАЦО КИБОРГИТЕ !......ШАИКОФ ТОШЕ И ТАЯ МУНКИ КЛИТУР БИКОФ !......РАДЕФ Е СЕЛЕНИН ......НО !......100 % !......А ТЕЯ СА КУ.РВИ ЗА 20 МИНУТЕ !..... .............................У БУЛГАРИЯ НЕ РАБОТАЕТ МЕХАНИЗАМ ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ !................................
19
.. А БОРИСОФ НАИ НАХАЛНО ВИКА.....МЕНЕ ЦРУ МА ТУРИ.....И....САМУ ЦРУ МОЕ МА МАНЕ !.....ОК !.....
20
Двата плашип-тарника томчето кравов и тони локо пак са на амбразурата! Безстрашно сипят огън и жупел по недостижимия за тях Мъжкар! Да видим след следващите избори при Нинова ли ще отидат да се лингочат?
21
Абе ПИК абе БИКОФ този президент е 300 пъти по добър от Плевнелиев но понеже не ви слуша затова не го обичате. А Плевнелиев много го обичах те. Вие гербадбииите сте особенно племе. Некадърно
22
Томето не може да си извади езика от дирника на бико от Банкя и вече получава оргазъм а ти...?
23
Биков е евтина дървена кукла.Буратино създаден от дърводелеца Борисов.
24
Кравов, Кравов, 10 години очите си развява коня по цял бургаски окръг и кво направи ццвъцко, бъчвата и настоящия недоръфляк министър- НИЩО, ДАЖЕ НЕ ГО АРЕСТУВАХА ЗА НАПЕДЕНИЕТО ВЪВ 4you. Я стига, пак ще го покриете щото е част от играта на боцко
25
РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР НА БИКОВ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ.
26
Ох как се изпърдях едно хубаво след като му прочетох интервюто на ТБ.Посвещавам пръднята си изцяло на него послучай изявата му! Пожелавам му все така да се изявява и всеки път ще получава посвещение по една пръдня докато бъде опардян отгоре до долу
27
СУРОГАТИТЕ ПРОЖЕКТОРИТЕ ГИ ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ,ЗА ДА НАПОМНЯТ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ! ! !
28
Даже и кихането на БикоФ,е разтърсващо! Да не говорим за физиологическото изпускане на газове!Това при него сигурно е супер разтърсващо!
29
4erveni gnidi -bokluzi ---koi vi rasre6ava da 4etete i pi6ete v tosi sait ---imate li rasre6enie ot men ----smurt na komunisma i sozialisma svoboda na naroda
30
bikov NALI 6TE6E DA VKARVA6 B B V ZATVORA KAKVO STAVA MNOGO SI NESIRIOZEN
31
Всичко е ясно-партиите са дъното на политическия живот в държавата. Но защо хора които са в "шайката" говорят против други. подобни на тях? Не са ли те тези които ограбиха с милиарди държавата и продължават да я грабят. Докато не, се вдигне народа-тези изедници ще ни водят като стадо говеда на заколение. Нагли,арогантни,нискообразовани дебили,мутри,бивши кимунисти и хора с купени дипломи-това са депутатите в тази бедна и изчезваща нация
32
Сестрата на депутата от БСП Драгомир Стойнев - Ирена Стаменова, е директор на дирекция „Финанси, управление на собствеността и обществени поръчки" в Агенция „Митници". Синът на друг депутата от БСП Славчо Велков - Борислав Велков в момента е председател на съвета на директорите на НДК, който се управлява от Министерството на културата А фирма, свързана с Димитър Желязков – Митьо Очите, е спечелила обществената поръчка за охрана на Агенция „Митници". Бенчо Бенчев пък си е купил Ролс Ройс, Бентли и поръчков Мерцедес. ++ Вижда се, че през последните 10 години кадрите на БСП просперират. А какво са спечелят тези, които са гласували за ГЕРБ? Ами могат да се радват на непрекъснатите победите на ГЕРБ над БСП и да се трудят в предприятия на червените олигарси Георги Гергов, Николай Банев, Христо Ковачки, Валентин Златев, Цеко Минев, Гриша Ганчев, Георги Божков, Братя Диневи, Николай Вълканов (бивш вицепрезидент на "Мултигруп") или пък във фабриките и именията на Делян Пеевски. (Борбата на г-н Бойко Борисов срещу БСП и комунистите продължава с неотслабваща яростта, не по-малка от тази, с която прасе се бори с тиква.)
33
Дебилите като теб са гробари на 99% ПРЕАТЕЛеТе са хаха мутрите Да знаете някоя мутра да управлява държава в ЕС? Е всички го знаете,а че имат вртзка с Митьо очите едва ли някой се съмнява. Но тъй като както казах прецъфтелите гербери /в последна фаза на вегетирането си/ са дебили не мога да вникнат във водевила разигран от "шайката"
34
И какво му е "разбиващото" на коментара? Не случайно в ПИК се изявяват основно Антон Тодоров и Тома Биков, когато трябва да се плюе по президента, Нинова или БСП. Нима смятате, че глупостите на тези плазмодии имат някакво значение за рейтинга на президента? Двамата са олицетворение на чудесната песен от НЛО "Ах, мили мои партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт". Да не забравят, че никога и никъде на предателите не се е вярвало.
35
MITKO , MITKO , ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ПРОСТ БЕ ДЕБИЛЧЕ . ИЗМИСЛИ НЕЩО . ВСЕКИ ПЪТ ЕДНО И СЪЩО БЕ МОЛОУМНИКО , ШЕЗОФРЕНИК .
36
МНого ви е яд, като ви удари Президентът точно в десятката
37
в тази жега как ви идват такива простотии в главата ние над 2 милиона които гласувахме имаме право да искаме каквото изобщо трябва останалите у лево на мен пенсията ми не вдигана от времето на масларова ама не искам оставката на никои една зьбна протеза 360 лв ама не искам оставката на здр министьр те сами ще се свалят
38
Хората имат определени очаквания от Радев. Към момента, въпреки медийната пропаганда на платени сайтове от ПП ГЕРБ и медийни "бухалки" като Биков, Харизанов и още няколко ментараджии, обиколили по няколко партии или откровени престъпници - нищо съществено. До голяма степен, договорът - черно на бяло, че е давал две заплати на любовницата си Деса, а Деса и е простакеса, са единствените моменти, хванали в крачка червеният антипрезидент Радев. Капанът Бенчо, не се експлоатира достатъчно професионално и все още не е затворил мишока, би следвало "спец" Гешев да излезе и открито да обяви, че "Аркус" - фирмата на мутрите и наркопласьорите(но такъв е и днешния премиер, такива са и герб назначенията - наркоманчета и престъпници - справка дебилът от фонд Земеделие или бургаският кмет - разведен и неморален индивид, който освен, че краде, но и е неморален и, имайки 3 деца се е оттеглил в ложето на любовница - четете бе маскари, това е новина) е покровителствана от Радев, че Радев си е плащал за сериозна финансова помощ по време на изборите от Очите. Зад това твърдение не трябва да стои шизоидният Антон, а главният прокурор и държавността в БГ.
39
Пак дойде време генерал Решетников да даде заповед всички да бранят резидента и се раздаде вой, смрад от отворените русоробски уста, нета се изпълни с простотии от дебилите червени. Единственото лошо е, че рублата пак се срина и доходите за простотиите които драскате в нета сатват все по-малки. но нищо както казва Ердоган на едни други дебили "Те си имат долари, а ние си имаме Алах", та така и вие "Хората си имат долари вие си имате Путя, резидента му и госпожа лъжа. да са ви живи и здрави и да си ги отглеждате докато ви натикат в миша дупка както направиха Тошо, Луканов и Виденов все отбор юнаци обичани и тачени от червените дебили затова, че са разорили и предали собствения си народ.х
40
ФАТМАКА ЗАПЛАШВАШЕ ПЪРВО ДЕПУТАТИТЕ, СЕГА АДМИНИСТРАЦИЯТА? ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ? ТРИ МЕСЕЦА "УПРАВЛЯВА" И РЕЗУЛТАТИТЕ БЯХА ПЛАЧЕВНИ. СПАД НА СЪБИРАЕМОСТТА И ВИСОКА КОНТРАБАНДА, УВОЛНЕНИЯ НА ОБЛАСТНИ И НАКРАЯ ГО ИЗДУХА! ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ, НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГО КАНИ, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СРИЧА НЕЩО НАПИСАНО, ПЛЮВА В СИНХРОН С КЮЧЕДЖИЙКАТА И РЪСИ ТЪПИЗМИ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ!
41
Говедото пита какви са кадрите на ГРОБ.Ами отговарят на няколко критерия -първо са много прости щом могат да се кланят на двама завършени идиота .Второ -да са максимално некадърни и крадливи - комбинацията е особено добра за случая.Трето -да нямат никакво собствено мнение и съвест и само сляпо да изпълняват глупостите на шефовете си.Да лъжат безочливо на принципа -не ме гледай какво правя , а слушай какво ти говоря.Та тия заслужават не да ги изгонят , а физически да ги изчистят -без това си направиха завод за боклук , ще му осигурят работа.
42
Импексовата лъжлива барсала и дъртата крадлива курабия баба Елена, ще направят ли едно раследване, как с нарко пари е финансорана жалката им партия, и как с нарко пари бе финансирана предизборната кампания на Шербета Радеф. Ще повярвам в новата им визия, ако шербета публично се дистанцира от нарко картела, а крадливата Елена освети, за шуро-баджанашките врзки на БСПеерастите с нарко-бароните..
43
Радев за 3-4 месеца управление, показа че на малко прасе и на нов Президент не трябва да се има вяра, не се знае какво свиня ще порасте! Старите лаври са като радиатора на спомените, само дето тука се управлява държава, а не такси!
44
Една маймуна, колкото по-високо се качва , толкова по-добре и се вижда червения, разранен задник !!!!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Бикоф третокласно то актьорче има голям комплекс - не е лесно да си си мечтал да играеш Шекспир , пък после когато осъзнаеш че няма как да стане да правиш значително по-лесното - ставаш клакьорче на престъпниците , които ти подхвърлят театрално кокалчето .
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
КОИ ЩЕ ГОНИ ВЪН ...?ТЕЗИ КОИТО СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ И ОЩЕ НЕ СА ПЕНСИОНЕРИ ИЛИ СА ПРЕД ПЕНСИОНИРАНЕ ИЛИ ТЕЗИ КОИТО СА ПОПЪЛНИЛИ ЩАТА ИЛИ ПОПЪЛВАТ ЩАТА В МОМЕНТА ????!! И ЗАЩО РУМЕН БЕНЧОВ ШЕРБЕТЛИЯТА НЕ КАЗА , ЧЕ СЕСТРАТА НА СТОЙНЕВ ОТ БСП Е ОТ 20 ГОДИНИ ЧИНОВНИК - ШЕФ КЪМ МИТНИЦАТА И ОТГОВАРЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ.ГОВОРИ ЗА ЕДНИ А НЕ СПОМЕНАВА ДРУГИ .ШЕРБЕТОВИЯ АРШИН Е С ДВОЕН СТАНДАРТ.
49
Не знам какво цели Президента...но ако падне това правителство/добро или лошо преди изтичането на мандата / следва хаос обедняване и естествено главния обвиняем ще бъде Герб.Просто се натрупаха едни пари които действат на червените айдуци като бяло прахче на 30 годишен наркоман ! Елементарно Уотсън !
50
РенеГАДА Биков, Антон Шайката, криминалният престъпник Харизанов! С подобни разбивачи ОПГ ГРОБ няма бъдеще!
51
Мисля си , че и двамата имат всички данни да са Рошковци. Те не спират да блъскат ташаците на Питека от Банкя с гъзовете си. Банкянският Шербетчия не веднъж е споделял , че и двамата работят много добре и с езиците си. Даже по добре от Беновска и Мастиябаркова. Има и други които ровят дълбоко в трътлестия му гъз, познавате Тоню Трудовака и Гошето Скрападжията , нали ? Тези няколко помияри се опитват да клатят мъдете на президента, често ровят вълната и на съпругата му. Макар да са абсолютни простаци те съзнават, че Макака от Банкя е пътник. Радев не е казал - не го е махнал от властта. Но той ще го направи, няма как да не се съобрази с над 6 млн. българи които очакват това да се случи до края на т.г. Heдялкo е пyткa не поръбена и ще забърше този коментар. Това няма да промени нещата. Няма ли я първата свиня , няма да го има и него. Ще го гледате как ходи по улиците и рита камъните с плетените си сандали.
52
Опростачването от простаци продължава.
53
Тома,поне 100 000 гласа ще загубим заради теб на изборите.
54
ПО ДОБРЕ С КАТЪР КОЙТО НОСИ ПАГОН И МУ СЕРВИРАТ ВСЯКА ВЕЧЕР ДЪРЖАВНА СОФРА ,МАКАР ЧЕ ПЛЮЕ ПО ДЪРЖАВАТА СИ И ТО ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ ,ОТКОЛКОТО СЪС КОМПЛЕКСАР КАТО СВИЛЕНСКИ КОЙТО НЕ ДАВА БАКШИШИ НА СЕРВИТЬОРКИ, НАЛИ ДЕСИ НАЛИ ...?
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
И ти си бил от кенефа!
57
Имат имат бъдеще приятелю-ШУТ В Г-ЗА !!!
58
Зелен очилат сопол,който няма почивен ден.За този няма шап,няма чума,но иначе е пълен идиот и хамелеон.Довчера "ръфал" Борисов,днес песът се хвърля да хапе президента. Цецо рани,кучета апе.
59
Вече стана тъпо!Биков не е казал нещо невярно,всички факти са си така!.То не е плюене срещу президента, нормален разговор,но тъй като ситуацията е оплетена,всеки гледа да се измъкне сух.Колкото до Заев ,въпреки гафа, направи опит да реагира , доколкото му позволя наслоения 100 годишен антибългаризъм върху местното население.Дано не се подсилва повече!Не го оправдавам изцяло,всеки българин иска да чие истината ,но все пак неговото поведение се различава коренно от това на Георги Иванов. Последния изобщо не го интересува как ще реагираме ,приет тук с почести,но прави каквото си знае и нито уважи посещението там на нашия президент,нито подкрепи общата история,а върти притчата на македонизма.Радев тогава също не е реагирал официално.Сега какво иска,бърза реакция,рапорт даден ,рапорт приет,а дипломацията на кино ,Конфликта в Македония между институциите е безспорен ,не е в наша полза и трябва повече мъдрост и правилна политика.
60
Червените кратуни изтупали горкия Бенчо като брашнян чувал,човека дарява,дарява,връща си парите от куфарчетата,но те не се отчитат,минават в друга сметка или каса по точно.Да не се вижда,че зам. председател на Общ С в Бургас от гражданската квота е правил дарения и затова е избран.Участва активно в президентската кампания,може и всичко да не знае Радев,кой колко,но нали Деси е от Бургас,а той е учил там,имат връзки, познават тузлииите.И тези мероприятия не са от вчера,кой ще им плаща троловете ,протестите,пиар акциите на Бузлуджа и тем подобни простотии до втръсване.
61
Ха, ха, как познах във коментара си вчера, че след гьонсуратското"ШАЙКА"-джийче днес ще се смеем на крадливото, напоително недоразумение,ама тези "умничета"от наведеното, суджученотиквеносмучикавалското ПИК-ливо сайтче -клоака са толкова тъпи и елементарни, да се чуди човек как някои от тиквите им дава пари,за да ги хвали, а на практика се получава обратното! Ама какво ли се чудя, като отдавна хората са казали:търкулна се похлупачето и си намери гърненцето!
62
Не//дое//балко-близалко и това Хю///мне Биков, защо не се заврат по една шашка ТНТ в ароматните отверстия и не се гръмнат взаимно? Биков сразил, кого точно? Хайде бе не//дое//балко-смукалко, намери един нормален да ти даде интервю а не този поплювко, който така си е заврял нослето и гъ//зо на Монокнижника от Б, че как ли още диша? Да ви пи::кам на пи;;кливия и ос//Ран сайт, Смешковци!!!
63
Поздравления ! Това сравнение с "Многокнижник" много ми хареса. Помагай да го наложим по форумите. Знайно е , че Лоената топка от Банкя в живота си е имал само една настолна книга, обича да пее "Три танкиста" и е гледал два филма "Сандокан" и " Оцеола". Неговите предимства пред конкурентите е , че перфектно говори френски език. Съседите му твърдят, че свирел на акордеон с единият си пръст, ако е вярно, това е постижение.
64
Само за това предателство на комунистите, че създадоха такава държава и народ, трябва да им се забрани, никога да не се занимават с външна политика. А 80% от дебилите, направиха музей на една предателска мумия, и паметник на един влашки циганин, за да има къде да се дръгнат БСПеерастите, водени от Импексовата барсала и Шербета Радеф..
65
Биков е велик мъж и АНАЛизатор. Как само громи и разбива. А и наколенките много му отиват. Така се стои по-удобно на колене пред вожда си. Вчера си го громил , днес то бойкотвориш , а утре ? Утре ще е според паничката , в която му дават дажбата храна. Дори хамелеоните ще му завидят.
66
може ли един пинчер да направи разбиващо лаене. Ни глас, ни акъл.
67
Президентът казва истини , известни на всеки обикновен гражданини , затова платените матросовци на управляващите започват да го оплюват по всички продажни медии!
68
На снимката разбивача Биков така си е направил устата на фунийка, все едно всеки момент ще го лапне на Божеството от Б. Или може би вече е смучкал и сладостта от това все още преживява.
69
Този Тома е пример за продажник !! друго за него ? - като за умрял ...
70
Биков 2,5 милиона българи не искат да се обединяват с мутрокомунистическата шайка ГЕРБ ти си един обикновен боклук на яслата на Герб и нищо повече ти си новия Яне Янев вече не си Тони Шайката
71
БЕЗПЛАТНО ЗА ВСИЧКИ ЛЕТОВНИЦИ !!! Ангелкова може да не е умна, но е красива! Сложете снимката й да се вее на балкона на хотела ви - всички летящи и пълзящи твари ще избягат тутакси... А снимка на ухиления Плевнелиев сложете в тоалетната. Винаги ще имате близко до нормалното изхождане - много лека диария, без запек. Приятна почивка! Но, по темата. Когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания. А иначе, шефчето на малката фидоска - Балканският чудотворец - е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Незнаещият езици, в Европа изглежда като глухоням, отделно от нелепото му дебилно присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване... Та, какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?
72
Абе Биков, много ти е къса паметта-Кога забрави как плюеше Б.Б??
73
Жалък президент мисли да сваля правителството и да разпусне парламента но това може да стане само с военен преврат Има ли сила за това освен от вън и би ли си намерил покой на съвеста си ако сделаеш ЕТО
74
Джендърчето Биков се изпразни отново...Смрадоляк е...
75
тома биков =антон тодоров. нищо неочаквано от тях. Мислят, че са хрътките на бойко, а те са просто два ПУнДЕЛА
76
Radev povtori tova,koeto napravi general Pinochet prez `73 godina .............
77
ПИК Е С ПАНИЧЕСКО РАЗТРОЙСТВО НЯКОЙ ДА НЕ ИМ СВАЛИ БОКОТО И ПРАВИТЕЛСТВОТО , КОЕТО СЪНУВА САМО МАГИСТРАЛИ !!!!ЗАЩО ЛИ?
78
кажи до къде доведе България мутрата борисов по прекрасните пропаднали магистрали!!пик това кажете !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 14333
архив

- Кажете ми, докторе, толкова ли е лошо да се пие по една чаша преди ядене?
- По принцип не, но вие явно ядете твърде често...

няма нови новини
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
сега
2577
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи Маринова - само в "Жълтите новини"
x
Откриха „пухкава“ екзопланета с плътността на стиропор
x