САМО В ПИК: Топастроложката Алена с пълен месечен хороскоп - ето какво очаква всяка зодия

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК: Топастроложката Алена с пълен месечен хороскоп - ето какво очаква всяка зодия

18417
на 01.07.2019
САМО В ПИК: Топастроложката Алена с пълен месечен хороскоп - ето какво очаква всяка зодия
Автор:   ПИК

ОВЕН 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

През юли звездите ви помагат да постигнете стабилност в живота и хармония в отношенията. Успявате да планирате по различен начин времето си, за да работите с лекота и да не се преуморявате. Осъзнали сте, че с напрежение не постигате по-значими резултати, а вредите на здравето си. Не си губете времето да търсите чуждите грешки, ако не ви вредят. Преценете кои ваши пропуски е време да отстраните. Начинанията са позволени до 6 юли, а в периода 8 юли – 1 август Меркурий е в своето ретроградно движение и се налага да отмените инвестиционните си намерения, подписването на договори, а за смяна на работата забравете. Семейните могат да си вземат отпуска, ако не ги притискат за завършване на спешни изостанали задачи. Несемейните имат шанса да срещнат интересни хора, а защо не и своята мечтана половинка. Няма да липсват неочакваности, които не бива да ви притесняват.

ТЕЛЕЦ  

През юли не само успявате да осъществите целите и плановете си, въпреки че от 8 юли до 1 август Меркурий е в ретроградното си движение и изисква да подпишете договори за начинания в седмицата от началото на месеца, а и бързо печелите приятели. Отлични събеседници сте, а умението ви да водите разговор и да омайвате всички е пословично. Поднесете новите си идеи само за обсъждане. Себеанализът и отговорното отношение на работното място и в личния живот, коригирането на грешките ви помага да изявите възможностите си. Предпазвайте се от опасността да се доверите на влиятелни хора, с които общувате от години на приятелска основа, защото може да искат да ви използват, а след това да ви злепоставят. Бъдете прозорливи и мнителни, когато ви поднасят предложения за инвестиции, особено ако са задгранични и имате финансови възможности, които впечатляват деловите ви партньори, защото целта им може да е измама. Грозят ви проблеми в личен план, защото забравяте за семейните си отговорности. Не се колебайте да се извините, ако сте обидили някого без причина. 

БЛИЗНАЦИ 

Юли е месец на материална стабилизация. Съдбата отново ви подава ръка, за да си осигурите спокойни дни поне до края на годината. Имате възможност да печелите и с вашата работа, но сте винаги недоволни от приходите си, а и невъздържаността ви по отношение на покупки, често непотребни, за да натриете нечий нос, че можете да си ги позволите, бързо топи запасите ви. От вас зависи да съумеете да намерите нови възможности за работа, дори и допълнителна, да изявите перфекционизма си и да докажете на всички, че финансовата ви стабилност не е застрашена, но и вече работите, за да имате още приходи, при това от глобални проекти. Не давайте заеми и не взимайте кредити. Ограничете разходите си, за да нямате проблеми през следващите месеци. Семейството ви има желание да заминете на почивка, затова си направете плановете за този месец, особено след като от 8 юли до 1 август Меркурий е в своето ретроградно движение и ви забранява начинанията.

РАК 

Въпреки властващата емоция през юли се стремите към нови и интересни познанства, които обаче не преценявате правилно. Съветът ми е да разчитате на вашата интуиция и да се откажете от начинанията, ако крият риск, и от инвестициите в периода 8 юли – 1 август заради ретроградното движение на Меркурий. Интелигентни, изключително прозорливи и находчиви сте по отношение на личната си изгода. В състояние сте с хитрости да изсмучете от всеки полезното и да го използвате, когато дойде подходящият момент. Бързо схващате обстановката около себе си и максимално си възползвайте от изгодите. През месеца неочаквано осъзнавате, че имате приятели, които не ви предават в трудните моменти и може да разчитате на тях, но се страхувате да им се доверите все заради прекалената си чувствителност и страха ви от критика или от предателство.

ЛЪВ

Юли ви носи късмет, ако не беше ретроградното движение на Меркурий в периода 8 юли – 1 август, което ограничава възможностите ви за начинания, инвестиции, договаряне на нови делови отношения. В дните ви властва емоцията, която замъглява разума ви. Месецът позволява, вместо да се ядосвате от ограничения и невъзможността да следвате плановете си, да отидете на почивка и да избягате от професионалните си тегоби. Не се колебайте да го сторите, защото късметът в делови план може да ви изневери заради ваша непремерена емоционална реакция при разговори, които мнозина провеждат, без да се съобразяват с предупрежденията, но могат да повлекат и вас в губещи начинания. Няма да сте спокойни в личния живот, защото разпри с ваши роднини, които отново прерастват в конфликт, без да сте виновни, изискват да ги приключите, за да освободите пътя си и да неутрализирате тяхната омраза. Негативната им мисъл-форма вреди на брака и на отношенията ви у дома. 

ДЕВА 

Обмислете новите си цели и възможностите за тяхното осъществяване. Вижте себе си и хората около вас с очите на страничен наблюдател. Месецът е зависим от ретроградния Меркурий и ви налага забрани както обикновено – за инвестиции и нови договори, в периода 8 юли – 1 август, затова имате свободно време за размисъл дали да приключите отношенията си с някои приятели и познати. Не бъдете доверчиви към вашите партньори и заместници, ако сте в отпуск и оставяте работата си на тях, за да не се окаже, че са ви замествали, без да се задълбочават, и са провалили подписването на договори, които сте оставили в началото на месеца със срок 6 юли. Контролът от морето или планината е задължителен. През юли може да ви предложат престижна работа, но добре преценете възможностите си и не рискувайте, ако не сте достатъчно подготвени за този пост. Дори и да се съгласите, назначението може да е през следващия месец. 

ВЕЗНИ  

Месец юли ви позволява да сключвате договори само в дните до 6-и. След това ви съветвам да се занимавате с новите задачи само ако сте успели да се договорите. Завършете текущите си задачи. Забраната да инвестирате, да създавате съдружия и да сменяте работата си е в сила, защото Меркурий е в своето ретроградно движение в периода 8 юли – 1 август. Направете плановете си за следващия месец, а през този имате възможност да си вземете лятната отпуска, за да сте готови за активна работа до края на годината. Намерете време за среща с приятели и роднини, с които обтегнахте отношенията си. Изяснете причините и ако е възможно, претворете общата си карма поне в неутрална, за да не се превърнете в непримирими кармични врагове, а вас много ви бива да си ги създавате. Забраните не се отнасят за създаване на семейство и деца, така че може да сключите брак, а семейните да стабилизират отношенията си. 

СКОРПИОН 

Желанието да смените средата си и ежедневните запознанства се преплитат със служебните ви задължения, които не са за пренебрегване, а времето не се разтяга. Планирайте така месеца, че да не се лишите в дните на ретроградност на Меркурий от 8 юли до 1 август и от финансовата си стабилност, и от почивката с вашите близки. Ако сте планирали лятната си отпуска, съобразете я с възможни срещи с делови партньори, но забравете подписването на договори, инвестициите и начинанията. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки. В състояние сте заради изневяра да провалите и дом, и семейство и никой няма да ви е виновен. Заради крайната си емоционалност сами си създавате проблеми. Без странична помощ и ако не споделите причината за вашата потиснатост, ви грози сериозната опасност да сринете живота си и в личен, и в професионален план. 

СТРЕЛЕЦ 

През юли изживявате криза в отношенията и в професионалните си стремежи. Концентрацията ви е отлична, но е редно да я използвате в дните до 7 юли, защото след това са ви наложени обичайните забрани заради ретроградния Меркурий в периода 8 юли – 1 август. Приемайте трудностите и забраните като предизвикателство. Ако трудностите са породени от стари неизпълнени задължения, които не са ви приятни, но са ви наложени насила, имате възможност в този период да ги завършите и да си осигурите стабилни доходи. Изпълнявайте рутинните си задължения и планирайте начинанията за следващия месец. Избегнете разправиите в семейството си заради липса на почивка и време за близките ви. Нищо не пречи да пътувате и да се развличате в приятна компания, с добро настроение и в хармония. 

КОЗИРОГ 

Устремени сте към запознанства и общуване, а и Меркурий е ретрограден в периода 8 юли – 1 август, ето защо е най-добре да забравите за големите си планове, да се откажете от начинанията и да си вземете отпуск. Гарантирано избягвате проблемите, които бихте си създали с противопоставянето на наложените забрани. Във ваша полза е да си останете за част от месеца у дома и да се заемете с вашите семейни задължения. Неизвестно защо възприемате тази възможност като житейска несправедливост, наказание и тежък товар. Искате да си имате своето спокойно кътче у дома, за да се чувствате добре, но някой друг да се заеме с грижите и да не ви занимават с проблемите. Не бързайте да установявате делови отношения с нови познати, без да сте запознати с техния бизнес и с финансовото им състояние. Предложенията за работа преценете от гледна точка на вашите лични интереси и планове, но отложете разговорите за следващия месец. Може да се запознаете с впечатляващи личности и да се влюбите, но дали това е голямата, истинска любов, разбирате след време. 

ВОДОЛЕЙ 

През първите дни на месеца сте готови на всичко, за да не пропилеете дните за ново начало, но трудностите няма да са малко. Ако не успеете до 6 юли да сключите договори и да инвестирате, приемете, че е Съдбовен знак, който ви предпазва от провали. Не бива да се впускате в начинания, които може и да са успешни, но след като преминете през безкрайни препятствия, докато ги завършите. Месецът носи трудности в семейните отношения. Няма как да ги избегнете, затова е във ваша полза да не спорите. Разчитайте на рутината и завършете започнатите задачи, особено в периода 8 юли – 1 август, когато Меркурий е в своето ретроградно движение и налага познатите забрани за инвестиции и договаряне, за смяна на работата, но пък позволява да сключите брак. 

РИБИ 

През юли промените отиват на заден план, защото Меркурий е ретрограден от 8 юли до 1 август и вреди на начинанията, на големите делови промени и при сключване на договори, включително международни. Ако сте планирали всичко предварително, имате пет работни дни в началото на месеца, които ви позволяват да водите преговори и подпишете договореното, включително и зад граница, а от втората седмица на месеца само да работите по новите, вече утвърдени проекти. Пътуванията не са ви забранени, ако не са обвързани с инвестиции и смяна на работата. Добра идея е да си вземете отпуск и да заминете дори на екзотичен остров със семейството си или с интимната половинка, но не бива да уговаряте преместване за живот и работа зад граница през този месец. Търпението и вашата прозорливост ви носят полза.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК