Вход
София
Времето в София -4 o C

САМО В ПИК! Топ адвокатът Марин Марковски разкри: Обвинението срещу Нено Димов предвижда до 12 години затвор. Борисов трябва да се обърне към Страсбург по делото с Елена Йончева

САМО В ПИК! Топ адвокатът Марин Марковски разкри: Обвинението срещу Нено Димов предвижда до 12 години затвор. Борисов трябва да се обърне към Страсбург по делото с Елена Йончева

на 10.01.2020
136911
42
САМО В ПИК! Топ адвокатът Марин Марковски разкри: Обвинението срещу Нено Димов предвижда до 12 години затвор. Борисов трябва да се обърне към Страсбург по делото с Елена Йончева

Обвинение в умишлена безстопанственост бе повдигнато днес на министъра на околната среда и водите Нено Димов. Поводът е безпрецедентната водна криза в Перник, оставила на сухо над 100 хил. души. 

Нено Димов бе арестуван вчера за 24 часа. Днес мярката му беше удължена до 72 часа. Самият Димов подаде оставка, премиерът Бойко Борисов я прие.

Министър Димов е нарушил служебните си задължения, не е положил усилия за управлението на язовир "Студена", според прокуратурата. "Язовир "Студена" е държавна собственост и се управлява от МОСВ. Установено е, че от началото на 2019 г. нивото на водата значително е намаляло, за което ВиК дружеството непрекъснато е уведомявало общината, както и министерството. Министърът е този, който ежемесечно е утвърждавал графиците и е разрешавал водоподаването. Той не е положил грижи за стопанисването на водния режим на "Студена", въпреки наличието на налични доклади от институции”, казаха от прокуратурата.

Потърсихме за коментар топ адвоката Марин Марковски.

Интервю на Албена БОРИСОВА

- За първи път в демократичната история на  България имаме арестуван действащ министър. Какъв е анализът ви като юрист, г-н Марковски?

- Арестуването на министър означава, че прокуратурата изпълнява принципа за равенство пред закона. Няма значение дали си министър, или портиер. Всички сме равни пред закона.

Категорично трябва обаче да се вземе предвид, че всеки е невинен до доказване на противното. Затова предварителни ръкопляскания или злобни атаки не са необходими.

Предстои събиране на доказателства. И съдът е този, който ще реши Нено Димов виновен ли е или не.

- Логично беше министър Димов да понесе някаква отговорност, защото той подписва къде и на кого да се дава вода от язовир "Студена", не е ли така?!

- Първо трябва да се установи теоритично дали е нарушил закона и тогава да се види административна или наказателна санкция трябва да се носи. В правото има математическо звучене. 

Моето разбиране е, когато се стигнало до положение хората да нямат вода, причината е липсата на организация. И трябва да се направят две неща. Първото е да се потърси юридическа отговорност по закон. И второто - да се предприемат мерки. Не е нормално бедуините в пустинята да имат вода, а хората в Перник да нямат. Чувам, че се търсят допълнителни водоизточници. Необходимо е време и интензивна работа по този въпрос. Да не вървим по линията - дайте да намерим виновен на всяка цена. 

- В случая имаме подвигнато обвинение срещу Ненов Димов в умишлена безстопанственост...

- Това е престъпление, свързано с вреди. В случая става дума за вода. Много тежко е обвинението. Когато си бил министър на върха на пирамидата, е мъчително.

- Какво наказание предполага това обвинение, ако бъде доказано?

- Наказанието е тежко - от 3 до 12 г. затвор. Тепърва ще трябва да се докаже, че той е създавал умишлено разхищаването на водата. Трябва да се съберат доказателства. Прокуратурата ще се справи с това. 

- Не мога да не ви попитам и за друг един казус - съдът на Лозан Панов отсъди в полза на Елена Йончева срещу Бойко Борисов да й плати 5000 лв. Как се стигна до тази присъда, вие сте адвокат на премиера?

- Не става въпрос за присъда. Това е гражданско дело.

Елена Йончева съди Бойко Борисов и ГЕРБ. Искът срещу ГЕРБ е отхвърлен. Тя загуби делото срещу партията.

Йончева съди Бойко Борисов с мотива, че е оскърбена и чувствата й са засегнати от думите му, че са похарчени държавни пари за нейните разследвания. Искът й срещу ГЕРБ беше, защото това е партията, на която той е лидер. Съдът счете, че политическата сила не може да носи отговорност. Това, че Борисов е неин лидер, не означава, че ГЕРБ трябва да отговаря.

Ние доказахме, че Йончева е била спонсорирана от фирми, които са плащали разходите за разследванията й. Телевизията е давала реално време на фирмите, а те са го продавали.  И тя не го оспори.

През този период Йончева беше фактическа съпруга на тогавашния премиер Сергей Станишев. 

- Съдебното решение е окончателно...

- Да, окончателно е. Освен ако Бойко Борисов не реши да се обърне към съда в Страсбург. Аз като негов адвокат го съветвам да го направи. Защото моето убеждение е, че това е неправилно решение. Експертизите и доказателствата не установиха, че Елена Йончева е изпитала морални страдания. 

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
Потомствената Руска К-УРВА Завършила в МОСКВА Елена Йончева е Оборотна БРАНТИЯ ! На Кой ли се е Метнала, на Майка си Евтина Руска П-РОСТИТУТКА или на Баща си Болшевишкото К-ОПЕЛЕ Пияница, Умряло от АЛКОХОЛИЗЪМ ? Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
3
Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, работил само на държавни и общински служби, влязъл в политиката с един чифт скъсани зелени милиционерски чорапи, да придобие огромен апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м., а пазарната оценка на разкошното имение възлиза на около 1,5 млн. лв. ++ Как може младата комунистка Цецка (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“ и преди 10 години, гола като мотика от ТКЗС-то на родното си село Драгана, общ. Угърчин, да постъпи в ГЕРБ, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро. „Според отдел „Продажби“ на Артекс жилищата на високи етажи в техните сгради се продават на цени около 2 200 евро на квадратен метър без ДДС“ - https://acf.bg/?p=15397)
4
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно не по Единично на Животинска СМЪРТ ! Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! KAЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
Такъв им е мъжът и на двете. PR - ки.Плаща .
6
ТОЙ Е !!! ЕДИН -ЕДИНСТВЕН!!! ВЕЧНИЯ ПОБЕДИТЕЛ И ВАШ ПАЛАЧ БЕДНЯЦИ И ПРОШЛЯЦИ!!! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ДЪРЖАВНИК??!?! ТОВА Е ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!! ПОКЛОН БОЙКО ЗА ТОВА ЧЕ ДОКАРА ГОЛТАЦИТЕ СЕГА ЗИМАТА ДА ИЗПУКАТ ОТ ГЛАД И ДА ЗЪЗНАТ ОТ СТУД!!! Е СЛЕД КАТО СА НЕПОСИЛНИ ЦЕНИТЕ ИМ ЗА ОТОПЛЕНИЕ,ЗА ТОК,ЗА ПАРНО,ЗА ГАЗ И ВОДА И ДОРИ ЗА ТВЪРДО ГОРИВО КОЕТО Е ВЕЧЕ 100 ЛВ.ЗА КУБИК ТЕЗИ БЕДНЯЦИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ОТОПЛЯВАТ А ЩЕ ЗЪЗНАТ КАТО КУЧЕТА!!! НО ИМАМЕ И ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ТЕБ БОЙКО!!! МАЛКО ИМ Е ГЕНОЦИДА...ОЩЕ МОЖЕ БОЙКО !!!! ДОВЪРШИ ГИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ ГЛАД И СТУД!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!!!
7
Кой взима насериозно тая КОРУМПИРАНА CBИНЯ Марковски?! Има късмет, че тая Коледа се отърва, да изчакаме следващата. :-)
8
„Цацаров е много начетен човек. В диспут с всеки един от своите опоненти той ще го победи. Гешев е много по-добър в оперативната дейност. Аз съм убеден, че той ще има много повече успехи с МВР и ДАНС.“ - С малко напъване се досещаме какво е искал да каже г-н Борисов. Обаче е излязло друго: „Цацаров е начетен, бива го само да говори, а Гешев е милиционер, прост като галош, но ще свърши работа.“ ( reduta.bg/до-нашингтон-и-назаде/) ++ Татяна Дончева по БТВ за Иван Гешев: „Човекът е завършил полицейската школа, ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки. Ако още плащаме арестите на Цветанов, тепърва ще започват незаконните арести, които ще трябва да плащаме заради Гешев" - 28.08.2019 г.
9
Баща ми се бъзика с г-н Борисов. Праща го в Съда в Страсбург. Няма полза. Най добре е г-н Борисов да се жалва на Горублянския поп. Или на арменския поп в Пловдив. Двамата с баща ми сме били защитници на г-н Борисов по две различни дела, пак за това , че е наклевител някого. Загубихме и двете дела. Ocpaни сме.
10
ВЪВ ФЛАГМАНА И ОФИЦИОЗА НА НАШАТА ПАРТИЯ ГЕРБ САЙТА ПИК.БГ ИМА СТАТИЯ КАК РАДЕВ И НИНОВА ГОТВЕЛИ СВАЛЯНЕ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО.ЗАГОВОРА И ОПИТА ЗА МЕТЕЖ НЯМА ДА МИНЕ! НИЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ И АКТИВИСТИ НА ПАРТИЯ ГЕРБ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ И ЗАЩИТИМ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. НЯМА НИКАКВО НИ НАЙ МАЛКО ОСНОВАНИЕ ЗА ОСТАВКА НА КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ+ ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ + ДПС+ВОЛЯ(МАРЕШКИ). ПАТРИОТИТЕ ВДИГНАХА МОМЕНТАЛНО ПЕНСИИТЕ, ГЕРБ ВДИГНА ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ, ДПС ЗАПАЗИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО. БЕЗРАБОТИЦАТА Е ВЕЧЕ НУЛЕВА,СТРАНАТА Е ВЪВ ФИНАНСОВ ПОДЕМ И ИКОНОМИЧЕСКА СТАБИЛНОСТ. УВЕЛИЧЕНИ ЗАПЛАТИ И НАМАЛЯВАЩИ ЦЕНИ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ- ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕФЛАЦИЯ И ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ. ВСЯКО СЕМЕЙСТВО С 2-3 АВТОМОБИЛА, ГОРИВАТА НА НИСКИ ЦЕНИ МАЛКО НАД 2 ЛВ. ЛИТЪР, ПЛАЗМИ,СМАРТФОНИ ЗА 1500-2000 ЛВ. ,ЛЯТОТО ВСЕКИ ХОДИ НА ПОЧИВКА БИЛО В СТРАНАТА ИЛИ ЧУЖБИНА. ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ,ПРЕПЪЛНЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ. И ТОВА САМО ЗА 3 ГОДИНИ ОТКАКТО Е НАЧЕЛО КОАЛИЦИЯТА. ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ СА НА КОРМИЛОТО НА СТРАНАТА- БОЙКО,ВЛАДИ ГОРАНОВ,,КРАСИ КАРАКАЧАНОВ,ВАЛЪО СИМЕОНОВ, АХМЕД ДЕМИР ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГ ЧЕ НИ ИЗПРАТИ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ КОИТО ВДИГНАХА ДОХОДИ,ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И СТАБИЛИЗИРАХА ЦЕНИТЕ. ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!
11
умри правилно та ева в простия трол !
12
Марковски се изходи на метеното! Съветът му ще доведе до това Мутрафона да се насере и в Страстбург.
13
Пед раси
14
Докъде я докара Марковски. Държане ръководител да се жалва в Страсбург, да осъди собствената си държава да му плати обезщетение!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
ТАКА ЧЕ СЪЩО АЗ ОДЕВЕ НАПИСАХ ЧЕ БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА В СТРАСБУРГ КАТО СЪЩО ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ ЧЕ ИМЕНА НЕ СА СПОМЕНАВАНИ ПРИ ТАЗИ ИСТОРИЯ .
16
В Страсбург съда, ще осъди кучката Йо, без да се замисли. Само в заддунаевския кенеф, комуне съдия комуне престъпник не съди, ако ще да е крадлива кучка, защо дедовците, им заедно са крали кашкавал от мандрите преди 9ти 44г, както децата и внуците им крадат сега. Сигурно на кучката на СС Момата, и трите къщи за гости, са с пари дарени от Европа, а Импексовата барсала, не е източила милиони от Импекса...
17
БОЛНИЧЕН БОКЛУК ЧЕ СЕ Е ВНАСЯЛ В БЪЛГАРИЯ .....ОДЕВЕ В би ти ви Я ХВАНАХА В ТАЗИ ЛЪЖА , СОБСТВЕНИКА НА ЗАВОДА СА РЕЦИКЛИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ЛИЧНО ГО КАЗА ЧЕ ДРУГАРКАТА НИНОВА Е НЕКОМПЕТЕНТНА И ЗАБЛУДЕНА ! ААХАХААХ..................КОРНАЛАТА ЧАЙ ШИ ЯДЕ ...ИТАЛИЯНСКИ У ЙЙЙ.........ЩОТ СИ ГО ТЪРСИ ...ГОЛЯЯМММ....!
18
Да ви го набутам в HACPAНИТЕ ГЪРБАВИ ГЕЙберасти...Прав е колегата 14.Сега остава ТИКВАТА да си признае в Страсбург, че е ШЕФ на КОРУМПИРАНА КОЧИНА....хахахаха.....................Третият кабинет на ГЕРБ, оглавяван от премиера Бойко Борисов, няма да изкара пълен мандат. Ситуацията в държавата е кризисна, но не това ще е причината за поредната трета оставка. Това прогнозира в свой анализ сайтът ”Либерта”. В него се казва още: Презокеанските разкрития за трансгранични престъпления на български длъжностни лица, политици и олигарси съвсем скоро ще бъдат публично достояние и ще са налице повдигнати обвинения. С бясна сила текат и разследванията по акта RICO, като до края на месец януари на 2020 година ще има произнасяне за подсъдността на Нюйоркския съд. Другата новина е, че Щатският съд на Ню Йорк е дал разрешение за разкриване на тайната за всички свързани офшорни фирми с ответниците по делото РИКО. Очертава се невъобразим зимен български сериал, който ще бъде изгледан от целия свят. Действието ще се развие мълниеносно и до няколко седмици правителството ще е с оставка, категорични са презокенските източници на Liberta.bg.
19
В ТЕЦ Гълъбово са складирани болнични отпадъциf от Италия. С истерията ВиК се замитат следите на Италианската мафия с боклуците в България Италианските митничари, ако не бяха хванали хилядите тонове боклук на мафията, тук щеше да се мълчи. Освен водата ни тровят и въздуха.
20
Ей тия Марковските само на бандюги и тъмни лица стават адвокати!
21
За този елементарен и зависим сайт топ е всичко, което е угодно. Свинщина.
22
Много заплетено стана. Известните с прякора "делянпеевисти" - групичката около Института за дясна политика, трябваше да попълнят кадровата банка на ГЕРБ, като си заслужат местата с пропаганда срещу Христо и Радан. Накрая 5 години труд за нищо, главната икона и бивш председател на ИДП е унизен и орезилен от своите си.
23
Щe трябва спешно да се ребрандира
24
SAITA LIBERTA.BG E....T MU MAMATA NA VINETKATA.SENZACIATA N GODIHATA
25
Знаете, че съм експерт в Института за дясна политика. Макар със завършен само седми клас съм експерт, политолог, лaйнoлoг, аби всичколог. От два дни обикалям телевизиите и защитавам Нено. Той е директор на Института. Гешефтаров взе , че го вкара в ареста на Трето РПУ, където се е ноложило Нено да cepe в поцинкована кофа, спрели му водата защото идвала до ареста от язовир "Студена". Налазен бил от бълхи и т.н. Защо го защитавам ? Ами имам причина. В определен период от време този язовир беше собственост и на "Напоителни системи" ЕАД. А аз бяхизп. директор , макар със седми клас на това ЕАД. Тогава, както знаете успях да продам 100 000 тона тръби за скрап.Знае ли човек, утре сутринта може да видя оня синия бус и пред моя вход. Ба си мамата. Както е потръгнало те и Heдялко могат да приберат за ония 14,5 млн.лв. от КТБ. Отстрани като ни гледате сигурно си казвате - а бе тия много искат , хем xyя в пyткaтa , хем душата в рая. Тъй ь ама работата не е тъй. Затяга се. А как марширувахме с Heдялко в подкрепа на Гешефтаров, още пазе вувузделата , а Heдялко свиpкaтa.
26
ЗА РАЗЛИКА ОТ КОМУНЯГИТЕ И РАДАН КЪНЕВИТЕ ПОДЛЕТЦИ БОРИСОВ НИКОГА НЯМА ДА ОКАЛЯ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ 5000лв ИЛИ ДА СЕ ДОКАЗВА ПРЕД НЯКОГО... УЧЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРЩИНА ОТ БОЙКО БОРИСОВ.
27
А не мога да схвана няколко простички неща?! Как така на червените м,ърши все им виновен сайтът ПИК,а денонощно висят мъди в него?! Как България била най бедната страна, а най много милионери на глава от населението и то предимно червени?! Как като на червените тролове нищо не им харесва,нито България,нито животът в нея,а си стоят в нея,клечат в НЕТЪТ,занимават се със злобеене и нищо правене,а накрая все премиерът им виновен,че едва ли не минава да ги слага да спинкат в леглата си и да им дава с лъжичка в устата час по час да папкат!? Да , “кофти“ Премиер имаме!! Бачка от сутрин до вечер,на всички гледа да угоди,вътре и извън страната,не се примирява с никакви проблеми и неправди! Не защитава никой,който е нагазил моралът или законът,пести милиарди за пенсии и заплати,а накрая една шепа червени гарги денонощно висят в ПИК и тровят по поръчка,на знаем кой,атмосферата на нормалните хора!!Те затова България се движи трудно и мъчително напред,защото с тая злоба на червените конекрадци,с този техен съботаж и на техните червени гурута от поза.срано няма как да сме напълно нормална Европейска държава!! Но и без тях и въпреки тях ще съмне и мръкне!Язък обаче за излишната обществена енергия разпиляна от злобата и съботажът на шепа,червени бандюги,толерирани и избирани от замаяни,зомбирани индивиди,водени от спомени за някакво си “прекрасно“ минало,което аз тъй или иначе не успях да забележа през целият си смислен живот!!
28
КОЯТО Е НАЗНАЧЕНА ОТ БОРИСОВ ЗА МИНИСТЪР НА МРРБ?
29
Нинова занимава всички със себе си и мегаломанските си мечти,защото е подлудяла от страх от финансова разбивка,как ще доказва имотно състояние,образование на синчето в скъпи американски университети,многото апартаменти и гаражи, "закупени" на цени под 200лв за метър! Как ще докаже че не е престъпничка,която на 28години стана мулти милионерка,ликвидирайки Техноимпекс, като окраде заплатите на хиляди работещи в чужбина специалисти! Как ще докаже че не е вземала пари от Сорос, как ще докаже че не е уволнена за корупция от Станишев!Как ще докаже че не е привела парите на БСП в офшорката на Йончева Офроуд! Как ще допусне финансова ревизия на Позитано, която ще установи липси за милиони! Как ще докаже външното финансиране през Швейцарска банка на КГБ! Страхът изяжда душата, за това Нинова е бездушна престъпничка!Нинова занимава всички със себе си, време е и всички,чрез Прокуратурата и КОНПИ да се занимаем с Нинова и да си получи безплатна карта за почивка в Сливенския!!!
30
Ще се обърне когато ти станеш 70 кила.
31
Този мастит едър овал загуби делото и сега слабее!
32
тази свиня ?
33
....ТУЛУМ МАРКОВСКИ!!! ВСИЧКИ ЛИ СИ ПРИЛИЧАТ? МАРКОВСКИ, ПЕЕВСКИ, КАРАКАЧАНОВ, ТИКВОЧА?....ТИЯ ШИИ НЕ СА ОТ ТУРШИИ!
34
стига с тая пунта мара ненов менов това е министър на шкембе войвода искаме Боко или Пеевски в ареста Гешев виждаш ли анкетата никой не те ще
35
Ей, умнико, от Позитано 20. Чугунената ти комунистическа тиква няма да уври никога! Гад мръсна!
36
Тъп дебелосерец си ти 12-ти, много тъп и голям дебелосерец си!
37
Здравей, како Звезди!
38
МНОГО ПРЕДИ ТОЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И ОСЪДЕН КРАДЕЦА -ПРИВАТИЗАТОР НА БЪЛГАРИЯ ЛИЦЕТО МУ:: ИВАН КОСТОВ ,ЧИЙТОМВЪЗПИТАНИК Е И НЕНО ДИМОВ-НЕГОВ СЪПАРТИЕЦ ОТ ,,ДСБ,, ! ! ! !........НО ДА СЕ НАДЯВАМЕ ,ЧЕ И НЕГОВИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ СКОРО..........!
39
разследващите журналисти винаги са преследвани, като хвалиш мутрата не са "разходи," ама като критикуваш били "похарчени парите," много умни сте дебилите в БГ-то бре, по-умни шъ съ изкарате и от Вожда-слънце. А тоя е толко адвокат колко и аз, май имаше слава на адвокат на мутри, и затова ли защитава тоз другар.А съда защо е измъкнал партията герб, когато линията там се задава от лидера и са органично съвместими като "въздуха и сънцето за всяко живо същество". Нека ходи в Страсбург, там поне няколко милиона трябва да го одрусат.а герб ли плаща за адвокатски и други разходи .
40
Плати ли си винетката за джипката тая година или ще си я караш като миналата - без? Дeй-те-eeйб и грoзoтията с претензииии, бoлшeвишкa гнидo!
41
Като съдебен заседател съм бил на 4-5 дела в които като адвокат се е явявал Марковски За 5 години като заседател и стотици дела по слаб адвокат не съм срещал Тези дела на които съм бил ги загуби всичките За това какъв топ адвокат е ХаХаХа
42
Браво 27, много са хората които мислят като Теб,ето защо като дойдат избори БСП яде бой като Тъпан на Циганска сватба.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5829
архив

- Кажи дядо, какво е твоето желание? - попитала златната рибка. - Искам да си купя "Мерцедес", със спестяванията от пенсията. И хитрият дядка се обрекъл на безсмъртие.

няма нови новини
Днес: 280
hot
най-четени новини в момента
сега
2382
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Тези три зодии преживяват чудеса всеки ден
x