Вход
София
Времето в София 18 o C

САМО В ПИК! Топ астроложката Алена разкрива какво я чака всяка зодия през юли: Везните на ръба да разтурят дома си, Козирозите срещат черна неблагодарност

САМО В ПИК! Топ астроложката Алена разкрива какво я чака всяка зодия през юли: Везните на ръба да разтурят дома си, Козирозите срещат черна неблагодарност

на 02.07.2020
139998
0
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена разкрива какво я чака всяка зодия през юли: Везните на ръба да разтурят дома си, Козирозите срещат черна неблагодарност
Автор: ПИК
02.07.2020
0
139998

Какво я чака всяка зодия през горещия месец юли според звездите разкрива топ астроложката Светлана Тилкова-Алена специално за читателите на ПИК:

ОВЕН

През юли, въпреки че мнозина от вас се чувстват изморени и без желание за работа, имате възможност да наложите идеите си с лекота. И все пак изчакайте и ги обмислете отново до 12 юли, когато Меркурий започва директното си движение, за да пристъпите към тяхното начало. Аналитични и готови да се впуснете в осъществяване на вашите нови планове, прекалено вгледани с критичен поглед в хората около вас, вие сте недоволни от техните действия и даже на моменти сте силно разочаровани. Трудно ще им простите предателството и завинаги ще ги отдалечите от живота си, но сте убедени,

че това е вашият правилен ход, а скоро на тяхно място ще се появяват онези, с които ще работите с лекота и без притеснение. Първата половина на месеца позволява да си дадете почивка, ако не сте го сторили през юни. Когато сте зад волана, не прекалявайте с високите скорости. Юли ви позволява да срещнете духовно близка половинка и да създадете семейство, ако имате любим човек до себе си.

ТЕЛЕЦ

През юли приходите ви карат да се гордеете със себе си, но не се престаравайте да се товарите с работа, особено с допълнителни задачи. Не инвестирайте, защото до 12 юли Меркурий е в своето ретроградно движение. Ако не сте си взели отпуск, го сторете през първата половина на месеца. Не давайте заеми и не взимайте кредити, защото ще си спечелите врагове. Не че нямате врагове и без щедростта си, но целта ви през месеца е да претворите кармата си дори и с тях в положителна, което може да се случи при желание от двете страни. Ако не се получи, не страдайте, не го заслужават. От вас зависи да сте смели, да създадете нови отношения, поставящи основата на вашето по-добро бъдеще. Не допускайте странична намеса в живота си и овладейте агресията си, ако ви се противопоставят. В личния ви живот царува спокойствие, а месецът позволява брак по сметка... и по любов.

БЛИЗНАЦИ

През юли сте свръхчувствителни и се изкушавате да поставите ново начало в живота, но подвластно ли е на емоцията, очаквайте провал. Не се поддавайте само и единствено на желанието си да блеснете, особено до 12 юли, когато Меркурий е все още в своето ретроградно движение. Най-добре би било да си вземете отпуск и да не се изкушавате от предложения не по вашия джоб. Ако някой се опита да засегне достойнството ви, наранени и обидени, ще направите всичко възможно да го накажете, но той може да е сред хората, на които бихте разчитали в бъдеще. Бъдете внимателни в оценките си за вашите колеги и не ги обиждайте с ненужна критика. Пазете се от обвързване с неподходящи партньори в личен план, ако търсите половинката си и искате да създадете семейство само защото самотата ви тежи. Бликналите чувства, подвластни на емоцията и решението за прибързано обвързване, ви носят разочарования, а на някои и неочаквана бременност.

РАК

Време за начинания, но направете крачката след 12 юли заради все още ретроградното движение на Меркурий. Внимавайте да не се изложите и загубите и авторитет, и пари заради ината си с необмислени инвестиции. Ако това се случи, не бъдете агресивни, за да се наложите и повлечете и други хора, а се опитайте да излезете с най-малки загуби от ситуацията. Трудно се владеете, не умеете да отстъпвате. Бъдете толерантни и хората ще ви отвръщат със същото. Бъдете сговорчиви, за да се възползвате от уменията на по-знаещите от вас. Бъдете предпазливи, не избързвайте и действайте

обмислено. Така ще си спестите не само провалите, а и разочарованията, които търпите заради предоверяване на неправилно подбрани партньори и приятели. Месецът е добър за среща с подходящата половинка, за поставяне ново начало в отношенията при семейните и за сключване на брак.

ЛЪВ

През юли, особено до 12-и, когато Меркурий е все още в ретроградното си движение, ви съветвам да си вземете почивка и да се опитате да оправите отношенията си с хора, на които държите, но обидихте и отблъснахте от себе си. След средата на месеца начинанията са ви позволени, но не рисковани и импулсивни, а внимателно обмислени. Бъдете отговорни при влагане на пари в проекти на ваши колеги, партньори или приятели, а най-добре е да им откажете участието си, за да не се окаже, че сте надхвърлили финансовите си възможности, но във ваша вреда. Умението да убеждавате ви помага да създадете хармония в личните си отношения, но не насила, а с търпение и

такт. Месецът е добър за обявяване на годеж и за създаване на семейство. Все още очакващите голямата любов имат шанса да срещнат подходящата половинка.

ДЕВА

През юли, но не преди 12-и заради ретроградното движение на Меркурий, когато може да завършите започнати вече задачи, с такт и търпение имате възможност да съхраните вече завоюваните позиции и отношения. Оправете отношенията, които сте обтегнали. Приемайте достойно и критиката, и похвалите за отлично свършената работа или заради вашата коректност към колега, който ви е помолил за помощ. Приемете предложенията за нова позиция както в обществото, така и в професионалния ви живот. Дори и ако имате съмнение, че ще се справите, не се колебайте да опитате, защото предложенията може да не се повторят. Престанете да се притеснявате за всичко, дори и за това, което не ви засяга пряко, и да следите живота на хората около вас, опитвайки се да го промените към по-добро, но с цената на непоискано добро. Както знаете, то винаги се връща като зло.

ВЕЗНИ

Запознанствата ви през юли, особено след 12-и, когато Меркурий вече е в директното си движение, са от огромно значение за вас. Не ги подценявайте, преценявайте ги безпристрастно, а не с емоциите си. В делови план няма да ви липсват запознанства, някои от тях водещи до договори за сътрудничество. В състояние сте да провалите и дом, и семейство и никой няма да ви е виновен, ако са ви хванали в изневяра, която за вас е минало, но едва сега, след анонимно обаждане, е станала явна. Скандалът ви е гарантиран. Виновни сте и е добре да намерите начин да се извините. Несемейните може

да срещнат подходящата половинка, а семейните да се окажат в незавидната ситуация да правят избор между брака и новата интимна връзка, но от това няма да им стане по-леко, защото са свикнали на спокойствието в дома си.

СКОРПИОН

През юли, особено до 12-и, Меркурий е все още ретрограден, затова е във ваша полза да забравите начинанията през тези дни и да направите оценка на постигнатото до момента. Трудности няма да липсват, но не бива да ги подценявате, защото те са причина в годината на Уран и на вибрация 4 да оцените смисъла на рутината и умението да се възползвате от натрупания опит. Сами знаете кое е най-доброто за вас и ще го постигнете, особено ако се оставите в ръцете на Съдбата. Доверявайте се повече на интуицията си и бъдете сигурни, че вашият вътрешен глас няма да ви подведе, защото ви

нашепва най-правилните съвети. Предпазвайте се от конфликти, породени от вашите притеснения, за които нямате причина. Месецът създава проблеми и в личния живот и не е добър за създаване на семейство.

СТРЕЛЕЦ

През юли, особено до 12-и, не бързайте да предприемате промени и да поставяте ново начало, защото Меркурий е все още в ретроградното си движение. Помислете дали несте се отклонили от пътя си. Ако вървите в избраната от вас посока, направете крачката към промените в средата на месеца, свързана както с нова цел, така и с работа със задгранични партньори. Пътувате много, често непланирано, но винаги във ваша полза.

Не се изненадвайте, ако се окаже, че около вас са се появили хора от вашето минало, които искат отново да си сътрудничите или да подновите приятелството си. Позволете си известна доза недоверие, а ако искате съвет от мен, изобщо не ги допускайте, защото със сигурност ще ви навредят, дори и ако вредата им е неосъзната.

КОЗИРОГ

През юли Меркурий е ретрограден до 12-и, но през целия месец както имате задачата да се отдадете на рутината, така трудностите са ваше ежедневие. Не се поддавайте на съветите на недобронамерени хора за лесно забогатяване, за да избегнете бързото обедняване. Склонни сте да затъвате в чуждите потребности и неволи, за което благодарност няма да получите. С вашата консервативна същност и хладен разсъдък бързо ще прецените предложенията. Ако имате възможност през първата половина на месеца, си вземете отпуск и отидете на почивка, в случай че се чувствате уморени заради невъзможност да откажете допълнителните задачи и на работното място, и у дома.

ВОДОЛЕЙ

В дните до 12 юли Меркурий е все още ретрограден и съгласно повелята на планетата, комбинирана с Уран, ви дава възможност да завършите на спокойствие изостаналите задачи от предишния месец. През втората половина на месеца бликате чар, а вашата независимост и самостоятелност ви помагат да предприемете кардинални промени на вашето работно място, да обновите работния колектив, ако имате собствен бизнес, за да си гарантирате, че ще работите добре и няма да съществува неприязън между подчинените ви. Пренареждането на отделите и новото разпределение на работата между хората ви носи само полза. Пътуванията из страната и извън България ви носят доволство и признание, полезни познанства и възможност да разширите дейността си.

Несемейните може да ги ощастливи запознанство в чужбина, по време на екскурзия или командировка, предвестник на хармоничен семеен живот.

РИБИ

До 12 юли сте подвластни на изискването да не инвестирате, да забравите начинанията заради все още ретроградното движение на Меркурий. Вашата състрадателност не е причина да давате финансова подкрепа, нарушаваща личната ви стабилност. Работа, започната през втората половина на месеца, приключвате с отлични резултати. Бъдете уверени и спокойни, когато нещата стават по-бавно от предвиденото от вас време. Добре е да сте по-търпеливи. В личен план и в семейните отношения е твърде възможно да се стигне до конфликти и сцени на ревност, но месецът позволява да стабилизирате

отношенията си, да изясните недоразуменията и си върнете хармонията. Тези от вас, които не се чувстват добре в семейството си, да преценят дали да продължат брачното си съжителство, или е по-добре да се разделят и разведат.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой трябва да подаде оставка?
Общо гласували: 23245
архив

Майка пуска детето си да си играе из парка, и по едно време го гледа, че лапа някакво червейче: - Не! Недей! - впуска се тя към него. - Защо? - пита хлапето. - Ами, това е малко червейче, то си има родители, представи си какво ще стане - ще излязат след малко майка му и баща му да гоОще...

 

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
2013
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Яко плюскане на "Орлов мост" - агитките на Маджо и Божков смениха луксозната бира с биосокове и сладолед. Метежниците в категорията 60+, но лелеят за ново бъдеще (СНИМКИ)
x
САМО ЗА ДАМИ: Защо не трябва да се срещате с женен мъж?
x