САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за събота - напрегнат ден за Близнаците, Скорпионите да се откажат да пътуват

Бомба

САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за събота - напрегнат ден за Близнаците, Скорпионите да се откажат да пътуват

4045
на 16.01.2021
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за събота - напрегнат ден за Близнаците, Скорпионите да се откажат да пътуват
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, защото сте уморени. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни и може да се провалите или да не чуете важно изказване.

ТЕЛЕЦ

От една страна сте заети със служебни задачи, а от друга искате да си дадете още почивка, но това е възможно едва след края на работния ден. Трудно е след отмората предишните дни да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете успех.

БЛИЗНАЦИ

Денят е напрегнат, натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са предимно ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало.

РАК

Позволете си един ден усамотение след почивните дни, особено ако сте успели да си вземете отпуск се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете задачите си до обед, с увереност че ще се справите. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите.

ЛЪВ

Денят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки на трайни хранителни продукти. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените днес да не уговарят инвестиции.

ДЕВА

Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този ден. Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете губещи.

ВЕЗНИ

Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място.

СКОРПИОН

Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява.

СТРЕЛЕЦ

За съжаление няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. На работното си място се заредете с търпение. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност и задълбоченост, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка.

КОЗИРОГ

Пред вас е един спокоен и отреден за активна и ползотворна работа ден. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си на работят повече от допустимото.

ВОДОЛЕЙ

Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. И днес се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте.

РИБИ

През целия ден сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден, дори и да ви изкушават.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това