Вход
София
Времето в София 22 o C

САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов във възход - държи здраво фронта за пълен мандат, Нинова орисана за втора позиция, Радев сее омраза до дупка

САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов във възход - държи здраво фронта за пълен мандат, Нинова орисана за втора позиция, Радев сее омраза до дупка

на 02.01.2020
115122
51
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с политически хороскоп на страната ни: Борисов във възход - държи здраво фронта за пълен мандат, Нинова орисана за втора позиция, Радев сее омраза до дупка
Автор: ПИК
02.01.2020
51
115122

Около настъпването на всяка нова година всеки прави равносметка, тегли чертата, оценява постигнатото и това, което не е успял и чертае планове за бъдещето. Каква ще е годината за България в политически план, какви са предизвикателствата пред правителството и пред Борисов разкрива пред ПИК топ астроложката Алена:

- Настъпваме в годината на Уран и Водолея, как най-общо да определим 2020 г?

- Предстои ни нелека, но изключително благодатна година. Въпреки че е носител на трудности, изпитания, конфликти, разруха, позволява да отхвърлим с помощта на рутината и натрупания опит много работа, която ни носи приходи и спокойствие, и да постигнем нов градеж или надграждане на вече съществуващите стабилни достижения за нас, за България, за Европа и за планетата Земя. Всички ние, българите, сме част от тази общност и всеки може да даде своя малък, но важен, дори и невидим в общото цяло, принос за просперитет. Докато Юпитер през 2019 година заради една не на място изречена дума ни донесе войни, битови драми, агресия и много смърт, включително и по пътищата. Уран без нашата намеса започва да руши всичко ненужно, за да разчисти място на новото, да отнеме неочаквано всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее само заради болните си, но невъзможни амбиции света, а защо не и Вселената. Разрухата ни носи осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. В същото време помага да започне нов градеж, морален и материален, който да води към върхове в следващите девет години, до следващото влияние на Уран и числото на годината - 4.

Планетата е жива, дишаща и разумна. От нейното влияние и положение през годината зависи дали ще сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да битуват като част невидимата тълпа заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Всичко ново през 2020 по-лесно намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни идеи ще бъдат осъществявани и вместо с отрицание ще се възприемат като естествена част от живота. Бъдещето ще се превърне в настояще.

- Как влиянието на Уран ще се отрази на политическия и обществен живот у нас?

- Неблагоприятно, ако бъде допуснато. Трудностите във вътрешен и международен план заради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимодействие с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е възможно да бъде спряно противопоставянето на институциите правителство – президент, напротив, ще нарастне. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми емоции за президента, който няма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енергия, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик... доколкото и той си го вярва. Надявам се, че с разума си премиера няма да допусне противопоставянето да избухне в крайни проявления и неочакваности във вреда на България, но и в междуличностна война, в която народа ще е унизен, а президента няма да е печеливш.

Премиерът и министрите са длъжни да пазят до последния момент големите проекти в тайна, за да избегнат злонамерените удари заради родни предатели във всички нива на йерархичната управленска стълбица и у нас и в чужбина, а годината на Уран разкрива предателите.

Промени в кабинета и да има, не биха могли да променят казаното от мен преди три години - че този кабинет на Борисов ще изкара своя пълен мандат, защото това е полезното и градивно за България.

Въпреки това изненади няма да липсват, предимно заради новите политически формации, чиято регистрация ще блесне през 2020 година, въпреки че Уран, планетата на разрухата на старото, но и на ненужното, което пречи да градим новото и стабилното, бързо ще ги заличи, дори и ако бъдат допуснати за участие на парламентарните избори през 2021 година. И все пак кандидати за власт и ограбване на държава винаги ще има.

БСП и ДПС ще се наложи да надмогват сериозни вътрешни кризи и противоречия, в годината на Уран.

- България е в стабилен период, въпреки недоволството и протестите на някои политически сили, които не успяват да спечелят привърженици и имат само 1% подкрепа от гласуващите на избори. Ще има ли спокойствието правителството да работи до края на мандата си?

- Не, няма да има, докато настоящото правителство не намери начин да спре парите от чуждоземни НПО-та и битуващи в съседни държави беглеци от закона, които служат единствено за платени протести и поддържане на постоянно напрежение, омраза в обществото, денонощно облъчвано с фалшиви новини, но неспособно да ги различава от истинските.

Не е възможно правителството да има спокойствие и да управлява, докато имаме президент- рушител, който е прецедент в годините назад - противопоставящ всеки на всеки, постоянно критикуващ правителството, но без да разбира какво говори, дори напоследък с озлобление, лобиращ за партията, която го издигна, въпреки че видите ли бил независим. Или Румен Радев трябва да бъде отстранен от поста си, каквито астрологични аспекти съществуват, или е време да престане да говори без мисъл и разум, за да руши авторитета на цялата държава. Надали! В сравнение с него партиите с 1% подкрепа са без значение, въпреки злото, което творят, но несравнимо със Злото, дело на президента.

- Персонално какво го очаква премиера Борисов, на когото никой не пести критики и нападки, а трудностите пред кабинета са ежедневие?

- Няма как да напасна в угода на някого астрологична предопределеност за предсрочни избори. България е във възход, фактите говорят за това, но правя уточнение, че звездните аспекти предполагащи или недопускащи предсрочни избори не зависят само от добрата или лоша работа на правителството, което и да е то. Провокациите към премиера са ежедневие, но той няма да се подведе от емоциите си и да позволи държавата да бъде ограбена по време на поредното служебно правителство, нито ще си позволи да предаде хората, гласували първо за него и едва на второ място за ГЕРБ. При евентуални, но неотредени ни предсрочни избори ГЕРБ пак ще спечели, а Бойко Борисов ще формира четвърто правителството, защото е нужен на България, чието бъдеще гради за ужас на безродниците.

Личната година на Бойко Борисов до рождения му ден през 2020 година е изтъкана от препятствия, които до този момент успява да надмогва печелившо за държавата. Началото на 2020-а, въпреки трудностите до рождения му ден, ще бъде спокойно и удовлетворяващо. Промените в партия ГЕРБ са задължителни и наложителни, за да бъдат отстранени членове на ръководни позиции в партията, които гонят свои лични цели и работят във вреда на ГЕРБ, вярвайки, че няма как да бъдат разкрити. Такива има не само в парламентарната група на партията, а и по места.

След рождения си ден през 2020 -а Борисов навлиза в лична година на глобални положителни промени, пътувания, които са предпоставка за стабилност в държавата, заради подписаните договорености.

Съветите ми към него са да е краен и категоричен, но с подходящо подбрани слова. Да не се поддава на любезно и сервилно поведение, което демонстрират някои европейски лидери към него и България, да е предпазлив и аналитичен, за да избегне възможна външна намеса в управлението на държавата. Да спре да вярва на сълзи, особено женски. Да се научи да различава подлеците по душа, за да не се налага да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

- В личен план как ще се отрази Уран върху живота му?

- Личният му живот не е редно да коментирам, защото той е зрял човек и сам взима решения дали ще има партньорка до себе си или не. Задълженията му са толкова много, че по-скоро ще използва времето до края на мандата си, за да постигне поставените цели, а за личния си живот има време да помисли. Нали се радва на внучета, това засега му е достатъчно.

- Коалициите у нас по принцип се разпадат – ще продължат ли да подкрепят обединени патриоти мнозинството, та макар и без „Атака”, които бяха изгонени от тройката в малката коалиция?

- Проблемът при Обединените патриоти е, че вече са непоправимо разединени, което не им дава добри шансове за следващите избори. Валери Симеонов ще продължава да проявява прибързаност, импулсивно поведение, подвластно по-често на безконтролно бликнала емоция и след рождения му ден през 2020 година, когато средата ще повлиява действията му, а тя, ако е нова, може да е вредна за него и за партията му и на парламентарните избори присъствието му в парламента да остане мираж за него.

Красимир Каракачанов е в годината си на материална стабилизация и кармична разплата, която след рождения му ден през 2020 година ще е подвластна на емоции. Да си мери думите и действията, въпреки че обичайно е обран в говоренето.

Волен Сидеров вече не е в парламента, но е в общинския съвет на София, където за съжаление, ще е видимо противопоставянето му на всичко и всички и най-вече на бившите му коалиционни партньори, но ако отново се опита да използва "златния си пръст“ и на този пост, наказанието му ще е светкавично. Съдбата не е склонна да му прощава в бъдеще. Загадка остава защо сам си проигра добрите шансове.

Композитната карта на тримата, без значение че Сидеров е извън групата, изисква да се смирят, да не си мерят мускулите като подрастващи момчета, да се подчинят на Съдбата си, която им е позволила да са на заеманите от тях позиции. Да не създават ненужно напрежение не само в България, а между своите избиратели, за да не бъдат изоставени от хората, на които разчитат. Силата им е в обединението, защото разединението обрича поне две от формациите на маргинално съществуване след парламентарните избори през 2021 година.

- БСП уж отчитат успех след успех, но вътрешната опозиция в Столетницата не мисли така и критиките са много. Какво ще се случи с партията – ще запази ли Нинова поста си, към който очевидно посягат?

- През 2021 година са следващите парламентарни избори, а на изборите за европейски парламент и за местна власт Корнелия Нинова и БСП допуснаха много грешки не само в избора на кандидатите им за депутати в ЕП, а също и за кметове. БСП, която възприемам като БКП, но преминала в нелегалност и кръстила се с партизанското име БСП с вяра в победата, така и не разбра, че времето й е минало. Веднъж защото в историята повторение няма. Втори път защото й липсват водачи. Партията се е превърнала в самозадоволяваща се чиновническа система, на която все се намират емоционално свързани с миналото хора и съвременни неинтелигентни същества, да й осигурят съществуването. Губят, но съществуват, за да продължават да губят, но с гарантирани заплати.

На 16 януари Корнелия Нинова навлиза в лична година на нова среда, която неочаквано за нея и за всички нейни приближени в БСП може да не е нейната обичайна партийна среда, а да се окаже не само нежелана и от приближените си, но и извън политиката. Нейното отредено от Съдбата място е второто, не лидерското, за да не вреди на здравето си, процес - невидим за околните, но заложен от Съдбата.

- България на международната карта – очевидно стоим добре, получаваме уважение и подкрепа и в рамките на ЕС и от страна на големия брат САЩ. Не се конфронтираме и с Русия. Какво я очаква страната ни в международен план?

- България стои и продължава да стои все по-стабилна, с правилна вътрешна и външна политика. Предупреждението към президента, въпреки че на него вяра не може да имаме, към премиера, както и към министрите от кабинета е да не допускат пряко вмешателство на държави извън и в ЕС във вреда на България. В никакъв случай в годината на Уран не бива да допускаме активиране на желанието на Северна Македония да ни докаже колко стара държава с древна история е, да отрича истината и да унижава нашия народ, като твърди, че езикът в земята на Куберовите българи бил техния древен език. Древен, как да не е древен, след като е диалект на българския. България трябва да е безкомпромисно крайна спрямо хората и политиката на това откъснато от България парче земя, с насила внушена им, но несъществуваща историческа значимост.

Проблемите с Русия може да се задълбочат, заради кандидатурата на Република Северна Македония и Сърбия да влязат в ЕС, която не съвпада с мечтите и плановете на президента Путин

за бъдещето на Европа, където му се ще да е едноличен властелин. Да е световен лидер на нивото на президентите на САЩ, с много щати, така си представя европейските държави, и той на върха на пирамидата. Само дето века е 21, а не средата на 20-и и никой няма да допусне нова световна война, нито да си дари държавата на Русия, заради липсващите му природни ресурси или страх от оръжия, както неговите предшественици в алкохолно опиянение са дарили Крим на Украйна. Както е тръгнал да покорява света, така може да се окаже, че това е последния му президентски мандат. 

- Президентът Румен Радев и тази година не изневери на себе си и сякаш не работеше за консенсус, а непрекъснато намираше точки за конфронтация с управляващите и с Борисов. Това ще продължи ли и през 2020 и има ли шанс отделните органи на властта да намерят и допирни точки.

- Аз съм краен българофил и никога няма да изневеря на родината си, въпреки че съм пътувала много по света и съм могла да се установя къде ли не, дори и преди 1989 година. Нека бъде ясно, че никога не бих застанала срещу България и не бих спестила мнението си, дори и крайно за когото и да било, който се опитва да злослови срещу България. Затова на този въпрос ще отговоря като българофил, принуден да търпи безродник.

Последната „реч“ на президента Радев по една от водещите медии за пореден път доказа, че освен да злослови срещу България, правителството и Борисов, да възвеличава БСП, действие, недопустимо за „обединител на нацията“, той е започнал да омаловажа и българския народ. Не ни стигаше обидата, че родината ни била блато... но толкова му е капацитета на този човек. Не питам как се чувстват тези избиратели, които гласуваха за него, защото съм сигурна, че далеч не всички са гласували по съвест и с разума си, а защото са се продали или са гласували заради сляпа емоция. По-важното е как се чувстват хората, които обичат България и мечтаят за нейния просперитет, след като постоянно са смазвани от „великите прозрения“ на президента Радев. Явно той е единствения, който не вижда положителното в развитието на държавата и насажда умишлена омраза в хората, като ги убеждава в противното. За авторитета му извън България не говоря, такъв не съществува, дори и когато се натрапва, без да е поканен, а после правителството оправя кашите, които е забъркал.

Ще напомня че президента Радев е на първо място човешко същество, със своите радости и неволи и не е биоробот, неподвластен на законите на Кармата, която твори, а тя е само негативна. Затова на моменти се питам дали не е подлаган са специална терапия, за да мрази и да насажда така показно омраза, напоследък заразна за много наши сънародници, озлобени от личните си несгоди, сътворени от тях самите.

Неговата лична година до рождения му ден през 2020 е носител на емоции, които е длъжен, но не успява да овладява. Именно те са причината да се чувства самоуверен и с мечти за втори мандат, да смята, че е политик, какъвто не е и е недосегаем, без да си дава сметка, че е прекалено уязвим – типично за човек, застанал неочаквано на незаслужен пост и без да притежава нужното интелектуално ниво. Когато го осъзнае, може да се окаже изхвърлен от политиката и забравен от българския народ, но историята ще го запомни с гафовете и омразата му към всички, освен към себе си.

Може би наистина си вярва, че ще има късмета да изкара и втори президентски мандат, но с поведението си и постоянните си необосновани критики той настройва необратимо цялото общество. За две години нагласите няма как да се променят, защото дори и да покаже друго лице, то няма да е истинското.

Липсват му заложени в неговата рождена звездна карта астрологични аспекти даряващи лидерски качества, поради което висшата управленска позиция, която заема надхвърля многократно възможностите му. За него е по-добре да работи от нивото на придобитата професионална квалификация, при това не на управленско ниво, за което също няма качества. Така ще е в хармония с изискването на вибрация 18, която забранява изявата на егоцентризъм и нарцисизъм, каквито при него са в изобилие.

През 2022 година предстоят президентски избори, а от Румен Радев Съдбата изисква да обмисли добре бъдещето си, което, заради личната му година на подчинение, не допуска успех, ако се кандидатира отново. Няма да е изненада за никого, че се очертава Румен Радев да е първия президент на България, оставил ярка, изтъкана от злост и омраза негативна следа в историята на родината ни.

- В личен план президентската двойка обира по-скоро неодобрение, отколкото обратното. Ще успее ли Десислава Радева да намери баланса и мястото си в контекста на позицията на съпруга си?

- Никога, дори да ходи на курсове по поведение, но то и време не остана. След като за три години не успя да се промени като поведение и грубо отношение, което не й се отдава да контролира и заради което съм сигурна, че двамата с Радев ги е привлякло един към друг, няма как да се промени за следващите две години. Или носи аристократизма в себе си, без значение как изглежда като физика, или не го носи, а той е вроден, не се придобива, на каквото и обучение за маниери да ходят двамата. Нека припомня постоянното подражателство от страна Радева и опита да копира Мелания Тръмп, дори и преди дни, когато в президентството са украсили коледната елха. Няма как да влезе в обувките на когото и да било. Опитите са безсмислени, но явно смята че с това подражателство и с тоалетите, които облича, защото има кой да й покрива разноските, е равностойна на други първи дами, въпреки че тя няма този статус.

- На хората им е писнало от несправедливост в много области на живота, ще успее ли новият главен прокурор Иван Гешев да върне доверието на хората в прокуратурата и в тържеството на справедливостта?

- Всички ние сме потърпевши от несправедливост, особено когато се налага да се търси помощ от държавната администрация или да се намеси съдебната система.

Иван Гешев притежава достатъчно интелект, инат и целеустременост, които и преди да бъде избран за главен прокурор на България насочваше в работата си и успяваше да се справя така, че да всява страх в онези, които не могат да спят спокойно и на каквато и възглавница да легнат все ще сънуват престъпленията си, които той може да разкрие и накаже.

Категоричното ми мнение е, че новоизбраният главен прокурор има възможността да върне доверието на хората в прокуратурата и да се възроди, възцари и тържествува справедливостта у нас. Астрономерологичната му характеристика е изненадващо положителна, с минимални негативи, но не в професионален план.

- Най-общо какво ги чака българите през 2020 г, според звездната карта?

- Очаква ни година на препятствия, които са изпитание, водещо ни към нови знания. Година разруха на непотребното, на градеж на новото и полезното, на любов и на омраза, на неочаквани промени, основани на рутината и натрупания опит. Най-важното е, че годината на Уран ще премине под мотото „Труд, Пари, Знания“. Работим, печелим добре, обогатяваме знанията си, а с новите печелим още по-добре и получаваме мечтаното заплащане. Това е достатъчно, за да сме щастливи.

Като добавим годината на Металния плъх, който също ни зарежда с работохолизъм, всичко си идва на мястото дори и при хората, които са живели девет години в хаос. В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили. В комбинация с годината на Уран може да даде много, но и да отнеме много според заслугите на всеки един от нас. О нас зависи да живеем и работим така, че Уран да ни дари блага, а не да ни отнеме.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 17281
архив

Лекар на визитация пита пациент:
– Е, как сте? Как се чувствате тук?
– Като маймуна, докторе!
– ?
– Роднините постоянно ми носят банани, портокали, плодове разни…

няма нови новини
Днес: 297
hot
най-четени новини в момента
сега
3093
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
НЕЖЕЛАН: Освиркаха Радев в Свищов! Разединителят на нацията посрещнат с викове и плакати "Оставка!" и "Вън!" (ВИДЕО)
x
НАМЕРИХА МУ ЦАКАТА: Ето как да си върнете стария дизайн на Фейсбук
x