Вход
София
Времето в София 11 o C

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - ето как ще започне новата седмица за зодиите

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - ето как ще започне новата седмица за зодиите

на 18.05.2020
26441
0
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - ето как ще започне новата седмица за зодиите
Автор: ПИК
18.05.2020
0
26441

ОВЕН

Имате възможност да предприемете промени, които няма да бъдат подкрепени от вашите колеги, заради завистта им, че идеята е ваша. Отхвърлете задачите си на работното място с което ще заслужите всеобщо възхищение. Бъдете внимателни с деловите запознанства, за да избегнете опасността да се обградите с неподходящи партньори, ако търсите такива за участие във вашите нови проекти.

САМО В ПИК: Алена с топ хороскоп за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите

САМО В ПИК: Алена с топ хороскоп за понеделник - ето как започва новата седмица за зодиите

ОВЕН

Постигнете разбирателство с вашите колеги и...

на 15.04.2019

ТЕЛЕЦ

Примирете се с неосъществени надежди за главоломен успех, който пак ви заобикаля. От сутринта очаквайте служебни недоразумения и конфликти. Наложете си търпение, за да се справите. Бъдете тактични и ще преодолеете трудностите с лекота. С постоянство и задълбочен анализ на идеята ви до края на деня ще сте поставили началото на нейната реализация.

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте с променливо настроение заради липса на достатъчно самочувствие. Ваши колеги или близки са се постарали да ви докажат, че не сте уникални, а вие сте решили да им повярвате. Очаквайте новина за финансови постъпления, която е по-добре да не споделяте с приятели. Не позволявайте да проличи напрежението и раздразнителността ви.

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Какво вещаят звездите в този "зимен" пролетен понеделник

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Какво вещаят звездите в този "зимен" пролетен понеделник

ОВЕН

Успехът е с вас както на работното място, така и в...

на 23.03.2020

РАК

Денят ви позволява да покажете на всички уменията си. Не е изключена появата на печеливши идеи, чрез които ще си осигурите добри доходи. Доверете се на вашата интуиция. Не отказвайте предложенията за работа, която ще ви донесе бързи приходи на следващия ден.

ЛЪВ

За пореден път имате възможност да постигнете целите си, ако не се оставите във властта на емоцията, която ви вреди. Не се доверявайте на колегите си, ако сте се разочаровали от тяхното поведение. Проявите на агресия заради личните ви неуспехи са излишни, защото могат да усложнят общуването и с вашите началници.

ДЕВА

Зависи от вас дали всички начинания ще са успешни, или ще се обречете на провал. Ако не сте ги планирали добре, сега ще си носите последствията. Налага се да се занимавате с изнервящи ви битовизми. На работното място се предпазвайте от разправия с ваш подчинен, която ще ви отклони от задълженията ви и няма да се отрази добре на самочувствието ви.

САМО В ПИК: Ето какво вещаят звездите - пълен хороскоп на топастроложката Алена за понеделник

САМО В ПИК: Ето какво вещаят звездите - пълен хороскоп на топастроложката Алена за понеделник

ОВЕН

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от...

на 04.05.2020

ВЕЗНИ

Очакват ви не малко изпитания по отношение на вашата зрялост и интелектуални възможности, след като на всяка цена сте решили да покорите нов професионален връх. Работата ви изисква съсредоточаване на силите. Уговорените делови срещи проведете следобед. Поднесете идеите на колегите си и се съобразете с тяхното мнение, което ще донесе полза на всички.

СКОРПИОН

Имате възможност да прецените кои от старите си приятели е време да забравите, за да не се обвържете с тях в делово сътрудничество и да не си навредите. Не бързайте да споделяте бъдещите си проекти с вашите колеги. При делови контакти бъдете предпазливи както в думите, така и в действията си и не бързайте да показвате знанията си, ако не са ви провокирали с някоя реплика на недоверие.

СТРЕЛЕЦ

Разкрийте изцяло способностите и интелекта си на работното място, ако искате да бъдете коректни към вашите колеги. Дошъл е моментът всички да ви оценят и подкрепят. Излезте на делови обед, защото сред новите ви познати, които също ще са там, може да се окажат ваши бъдещи съдружници.

КОЗИРОГ

Общуването с вашите колегите и с новите ви познати е задължително, но ще ви се отдава трудно, въпреки че сте устремени към материални успехи и зависите от тяхната помощ. Ще си спестите проблеми, ако не се противопоставяте и не спорите с колегите си без причина. Управителите на собствен бизнес да не допускат неоправдани разходи за командировки.

ВОДОЛЕЙ

Предлагат ви пътуване, на което ще осъществите полезни делови срещи. Проведете разговори с увереност във вашите възможности, за да си върнете самочувствието. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не предприемайте необмислени промени, които могат да объркат плановете ви и да провалят деня ви, само защото сте решили, че сте единствените, които могат да ги осъществят.

РИБИ

Обърнете внимание на себе си, заредете се с увереност, за да не се провалите. Възможни са резки промени в настроението. Причината е в нежеланието ви да създадете нормални отношения с вашите колеги. Не пропускайте да пожънете успехите, които са ви отредени за днес. Време е да стабилизирате постигнатото в професионален план.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33976
архив

– Тате, какво значи „любовник“? – Това е мъж като всички останали, моето момче, само че не е длъжен да мие съдовете вкъщи.

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Какво означават целувките на мъжете на различните места
x