Вход
София
Времето в София 13 o C

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Телците изправени пред важен избор, нервен старт на новата седмица за Рибите

САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Телците изправени пред важен избор, нервен старт на новата седмица за Рибите

на 28.09.2020
45804
0
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Телците изправени пред важен избор, нервен старт на новата седмица за Рибите
Автор: ПИК
28.09.2020
0
45804

ОВЕН

Очертава се сериозен конфликт с ваш стар делови партньор. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите у дома да попречат на работата ви.

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа за стартиране на успешни начинания. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. В личният живот трябва да направите за пореден път важен избор.

БЛИЗНАЦИ

Ще спечелят търговците, но и техните клиенти. Ако търгувате печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви.

РАК

Очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални успехи.

ЛЪВ

Странно добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати.

ДЕВА

Осъществете без колебание обмислените в изминалите дни промени. Успехът ще бъде с вас. Не закъснявайте много след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си ще ги настрои срещу вас. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си.

ВЕЗНИ

Пътувайте, ако имате достатъчно пари и няма да се отразят зле на семейния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си задължение ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото през деня на работното ви място, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си.

СКОРПИОН

Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си на работното място, за да не допускате грешки. Пътуванията са успешни, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат успех. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Чрез такт и гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори.

КОЗИРОГ

Склонни сте да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране. По-важно е, че сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и желание в един момент да ги предизвикате на разговор и да се изясните. 

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки. Всички договори, които искате да реализирате през следващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, за да не се лишите от приходи и признание, заслужени с успешно завършени преговори и подписването на инвестиционни договори.

РИБИ

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не сподеяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34632
архив

Само българинът може: 1. Да дава акъл, дори да не разбира. 2. Да може да прави всичко, без да учил за него, 3. Да иска европейска заплата, без да работи. 4. Да чака друг да го оправи. 5. Да даде половината си заплата за лотарийни билети и после да излезе на протест... за цената на тока...

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
ЗАПЛАХАТА COVID-19: Тези 5 характеристики правят коронавируса опасен
x