САМО В ПИК: Топ хороскопа на Алена за вторник - денят за Овните е изпълнен с напрежение, неочаквани неприятности връхлитат Скорпионите

ШАРЕН СВЯТ

САМО В ПИК: Топ хороскопа на Алена за вторник - денят за Овните е изпълнен с напрежение, неочаквани неприятности връхлитат Скорпионите

91235
на 11.06.2024
САМО В ПИК: Топ хороскопа на Алена за вторник - денят за Овните е изпълнен с напрежение, неочаквани неприятности връхлитат Скорпионите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

Предстои ви неблагоприятен и изпълнен с напрежение и неочакваности ден. Избягвайте крайните изказвания. Трудностите са преодолими, ако не си внушите, че някой друг е виновен и поправите грешките си. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е напрегнат, а вие сте разочаровани от отношенията на ваши делови партньори. При възможност не се натоварвайте с чужди задачи. Пазете се от силни емоции, овладейте ги, за да не ви попречат на работата. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант.

БЛИЗНАЦИ

Отново сте в отлична форма. Активността ви се засилва, защото сте амбицирани да се докажете като успяващи и незаменими. Слушайте интуицията си, която ще ви помогне да жънете успехи на работното място. Денят е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Предупреждавам ви за непредвидени разходи.

РАК

Предпазвайте се от измами и заблуда, както и от ласкатели. На пръв поглед всички делови предложения изглеждат добри, но ги проверете отново, за да избегнете загубите. На работното място се заемете с текущите си задачи. Възстановяването на хармонията в отношенията ви е една от най-важните ви задачи и в този ден.

ЛЪВ

Денят е неблагоприятен за нови занимания и разрешаване на професионални проблеми. Всички около вас са заети със задачите си и отказват да ви изслушат и преценят думите ви. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудните моменти. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого.

ДЕВА

Очаквайте разправия заради нечие твърдение, че имате неплатени задължения, дългове и неизпълнени обещания, за които някой около вас ще си „спомни“ в този ден, въпреки че сте се издължили и цели да ви ядосва умишлено. Възможни са материални успехи, отлични приходи, ако сте достатъчно гъвкави, за да не пропуснете шанса си. Разчитайте на помощ от приятели, ако искате изхода да бъде благоприятен.

ВЕЗНИ

От сутринта бъдете умерени в думите си, внимателни към околните, но бдителни и предвидливи. Опитайте се да избягвате категоричните изказвания и обидните реплики. Отложете взимането на важни делови решения, ако не е належащо, защото може да си навредите. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие.

СКОРПИОН

Неочаквани неприятности с ваши колеги с лекота ще нарушат спокойствието ви, защото не сте очаквали след подадената от вас ръка такива реакции. Емоцията е водеща, заради незаслужени обидни думи, които сте чули да изричат. Ако не я овладеете ще ви донесе финансови загуби. Не се опитвайте инатливо да се обвързвате в делови отношения с непознати хора. Има други начини да отмъстите за случилото се.

СТРЕЛЕЦ

Поставете началото на реализация на новите си идеи, но не импулсивно, а само ако сте ги обмислили добре. Всички са на ваша страна, ако не сте прекалено импулсивни и не се заяждате за грешки допуснати от вашите колеги, които не ви засягат. Повишение могат да очакват заетите в сферата на банковото дело и финансите. Въпреки трудностите, с които ще се сблъскате, успехът е с вас.

КОЗИРОГ

Направете крачката към начинания, чрез които ще се издигнете на нов кариерен връх и ще подобрите финансовото си състояние, но не на късмет, на него не разчитайте, а се отдайте на упорита работа. Не се поддавайте на погрешни представи за възможностите си и не надскачайте себе си. Бъдете реалисти. Внимавайте с деловите запознанства. 

ВОДОЛЕЙ

Възобновете прекъснати делови партньорства и създайте нови познанства сутринта в този ден, но правилно преценявайте хората.  Работата ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете внимателни в отношенията с деловите си партньорите. Не проявявайте излишни амбиции. Очаквайте приятни новини.

РИБИ

Трудностите, появили се на пътя ви, са причина за разногласия на работното място. Докажете, че сте способни да ги надмогнете и ще завишите авторитета си.  Разрешете навреме служебните проблеми, ако искате успехът да бъде с вас. Не пропускайте добрите възможности, дарени ви от Съдбата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК