САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 април - Меркурий продължава своето ретроградно движение. Близнаците да се въоръжат със спокойствие, Рибите подвластни на емоциите

ШАРЕН СВЯТ

САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 април - Меркурий продължава своето ретроградно движение. Близнаците да се въоръжат със спокойствие, Рибите подвластни на емоциите

66632
на 03.04.2024
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 3 април - Меркурий продължава своето ретроградно движение. Близнаците да се въоръжат със спокойствие, Рибите подвластни на емоциите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Меркурий продължава своето ретроградно движение.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

ОВЕН

Въпреки напрежението, което ви е обзело и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ви обещава и дори ви дарява успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените, които се занимават с бизнес, да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки подкрепата на звездите.

ТЕЛЕЦ

Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. От вас зависи да изживеете приятни мигове в личен план и да ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника.

БЛИЗНАЦИ

Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки поради разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си, дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания са успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате.

РАК

Имате възможност да осъществите нови, полезни познанства, а също и срещи с познати делови партньори, които ви носят признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват на сантиметри разстояние. Оглеждайте се, за да не си пропуснете! Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили ще усложни отношенията ви на работното място.

ЛЪВ

На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията, които заради пандемия са по-често губещи. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас.

ДЕВА

Пазете се от измами и самозаблуда свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за вашите нови, все още не обмислени докрай проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи четете внимателно всички формуляри и попълвайте вашите данни правилно.

ВЕЗНИ

За ваша огромна изненада ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията в която сте попаднали на работното място и с успех ще се справите с проблемите. Вашите колеги очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза, свързана с финансовата стабилност на вашата фирма, затова вместо да се ядосвате надмогнете проблема.

СКОРПИОН

Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните професионални позиции, докато някой не е започнал да ви вреди. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте.

КОЗИРОГ

В днешния ден, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интригуващи ви срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. На работното място сте в стихията си.

ВОДОЛЕЙ

Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества.  Деловите срещи са успешни. Работете без да спорите заядливо с околните. От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда.

РИБИ

Емоцията властва над вас през целия ден и може да ви попречи да запазите добрия тон при устрема ви за задоволяване на вашите материални стремежи. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите в дома си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК