Вход
София
Времето в София 9 o C

САМО В ПИК: Тотална криза в БСП - лидерката Корнелия Нинова бламирана в цяла България, Станишев бие Йончева с много

САМО В ПИК: Тотална криза в БСП - лидерката Корнелия Нинова бламирана в цяла България, Станишев бие Йончева с много

на 15.03.2019
134161
59
САМО В ПИК: Тотална криза в БСП - лидерката Корнелия Нинова бламирана в цяла България, Станишев бие Йончева с много
15.03.2019
59
134161

Ден преди инфарктния пленум на Националния съвет на БСП стана безпощадно ясно, че социалистите тежко са бламирали лидерката си Корнелия Нинова в цялата страна. Червената Пасионария ще трябва да пролази по корем по време на заседанието в неделя, за да може да прокара фаворитката си Елена Йончева начело на евролистата на столетницата. 

Това сочат резултатите от номинациите по места, където омразният на Нинова президент на ПЕС Сергей Станишев води убедително на бившата си интимна половинка и днешна депутатка, обвиняема за пране на пари по аферата КТБ.

Над 155 структури от близо 170 са посочили бившия лидер на БСП и министър-председател за водач на социалистите, които се кандидатират за новия мандат в Брюксел. Това научи ПИК от социалисти, които се чудят как ще отидат на избори с толкова разединена партия.

Ударът по Корнелия Нинова е много сериозен като се има предвид, че една от тайните й цели, заради които извади депутатите си от парламента, бе да обикалят страната и да агитират не само срещу възможността Станишев да оглави червената евролиста, но дори и срещу неговото включване в тази листа.

Угодници на всички червени лидери, какъвто е депутатът Александър Симов, например, дори публично обявиха, че Станишев е вреден за евролистата на БСП. Нещо подобно заяви преди дни и бившият гуру на Нинова Румен Овчаров, което недвусмислено разкрива и генезиса на съпротивата им срещу Станишев.

Изключително жалки и безпомощни са и призивите на друга обслужваща Нинова - Светлана Шаренкова, която призова Станишев да бъде кавалер и да отстъпи първото място в евролистата на бившата си креватна половинка. Малко хора са в състояние да изрекат толкова тежка, дори за блондинка, глупост, но за сметка на това тя много прилича на хленча на самата Нинова от типа: "Борисов, иди си, за да управлявам аз".

Ами, спечелете си изборите, бе, мадами, и водете листи и управлявайте, а не се дръжте като лигаво дете в магазин, което се тръшка, реве и крещи: "Искам!".

Зад ината на Нинова да пробута Елена Йончева начело на евролистата вместо Сергей Станишев прозира не само евтино женско отмъщение, но може би и желание да разкара доста оскандалената и разследвана за офшорни връзки с фалиралата КТБ Елена Йончева от полезрението на родната политика, тъй като играта около нея доста загрубя и започна да дискредитира самата БСП. Но не бива да се забравя, че за разлика от Станишев, Йончева не е член на столетницата и социалистите едва ли ще глътнат този горчив хап. 

Тук обаче е важно да припомним, че и Нинова, и Овчаров, бяха ударени от Станишев в качеството му на премиер и в момента те елементарно си отмъщават по възможно най-махленския начин, дискредитирайки не само партията си, но и държавата си, тъй като Станишев е българинът на най-висока партийна позиция сред европейските семейства.

Редовите социалисти обаче са напълно наясно с тези вътрешнопартийни маневри. Негативите, които те са натрупали срещу Нинова, явно са достигнали критичната точка, защото те недвусмислено демонстрират отказа си да се съобразяват с интригантските врътки, с които иска да елиминира вътрештопартийния си противник, както постъпи с много други досега.

Точно това е и причината този път да дадат лют отпор на Нинова, като й докажат, че ревашистките й ходове този път няма да имат шанс. Това веднъж вече стана ясно, след като на Нинова й бяха необходими 3 часа и половина да извива ръцете на членовете на Националния съвет, за да подкрепят решението й червените депутати да напуснат парламента. Въпреки това то също едва ли щеше да мине, ако не беше намесата на Румен Овчаров, който заговори именно за бламирането на лидерката, ако не бъде подкрепено.

На същото заседание също на ръба на бламирането, бе избран и фаворитът на Нинова за главен редактор на в. "Дума" Ивелин Николов. Той спечели едва с 8 гласа срещу Таня Джаджева след усилена битка да се спази устава на БСП и да се гласува тайно, а не явно, както е настоявала лидерката.

За подредбата на червената евролиста в неделя Националният съвет също ще има последната дума и гласуването също ще бъде тайно. Битката дали Станишев ще бъде начело или не за Брюксел явно ще бъде пуническа. 

Изобщо не е изключено, както именно БСП създаде феномена "15 - 15", вкарвайки в Европарламента световно неизвестния Момчил Ненков, а впоследствие издигна за президент 5-ия във вътрешнопартийната класация Румен Радев, и този път да извърти процедурни номера за изместването или изхвърлянето на Станишев от евролистата.

Негативните настроения към Нинова се подсилиха още повече и от оцененото като напълно несъстоятелно решение на лидерката да извади депутатите си от парламента точно преди изборите, без да има полезен ход, с който да ги върне обратно. Доказателство за това е и обяснителната процедура, в която тя влезе от вчера, като свика специална пресконференция, за да обясни колко правилно е постъпила с напускането на парламента, тъй като, докато БСП говорела вътре срещу закона за вероизповеданията, никой не я чул, а сега не просто я чули, ами я и послушали и отменили опрощаването на дълговете на Главното мюфтийство.

Гузното поведение на Нинова допълнително дава коз в ръцете на противниците и критиците й в партията, които са твърдо решени този път да покажат на лидерката, че повече няма да може да си разиграва коня, както досега. За това говори и фактът, че отношението й спрямо Станишев е обединило противоборстващи по принцип кръгове в БСП, които са запретнали ръкави за битка в неделя.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(59)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 8 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
3
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
4
НЕКА ЗАСТАНЕМ ТВЬРДО ЗАД БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАД РЕШЕНИЕТО ИМ ДА НЕ ДОПУСНАТ АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В БЪЛГАРИЯ
5
Абе пикаджии, защо плачете за Нинова? Тя ще се оправи, защото има топки за разлика от вашия човек ББ? Мислете бъзльовците от ГЕРБ къде ще ходят, като паднат от власт, че вече се изтърват от клона!!!
6
голям страх ги тресе Герберастите, че измислят интриги и интрижки, БСП е по-единна от Всякога, ако на Ива Николаова - неуспял кандидат за кмет не и е ясно.Да Ива БСП ще спечели изборите независимо от това колко и кави интриги се опитваш да въртиш.
7
За пореден път да закопае БСП. Никой няма да гласува за видния евроджендър. Само тоталното му отсъствие от листата дава някакъв шанс на Нинова.
8
В МИНАЛОТО ТЪМНО - КРАДЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТНО ! ПРЕСКАЧАШЕ БЕЗ ЧУВСТВА ТУ В ЛЯВО - ТУ В ДЯСНО ! ДО МЕН СЕ ДОКОПА. ,, ВЕЛИКА ЕЗДАЧКА " ! НА БУЗЛУДЖА МЕ ВОДИ ! ЕГАТИ И ЗАКАЧКА ! В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЩЕ ПРАВИ , ЩЕ СТРУВА - ЩЕ МЕ ЛЮБИ СТРАСТНО ...! НА КРАЯ СЕ ОКАЗА - ЧЕ. ,, ЕЗДАЧКА " ДРУГА ! КАТУРНА ПРЕСТОЛА НА КАКА НИ К_РА ! СЕГА СЪМ С ЕДНАТА - БЕЗСПОРНА ЕЗДАЧКА ! А КАКА ВИ К_РИ - БЛИЖЕ РАНИ И ПЛАЧКА ! СОРИ , КУРИ ! СОРИ , КУРИ ! _ _ _ _ _ В ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! / прави го прекрасно.../
9
По отношение на медиите,доклада за БГ на Държавния Департамент фиксира,преди всичко ПИК.За сега играе още морковчето,но до врееме!
10
Запасявайте се с бира и пуканки,защото при другарите сеира тепърва предстои.На тепиха са ГЕЙ срещу бившата си шибачка а рефер им е КУРзанела-разбивачката на БСП!
11
ТЪПИ БУТКИ! САМО ТАШКО ЕРМЕНКОВ И БЛАГОРОДНИЯ ЕЛЕН - БАДЖО СТАВАТ.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.
12
АБЕ С ТАКАВА ,, ЛИДЕРКА " , ЗА КОЯТО СЛЕД ,, ВЕЛИКОТО ВИЗИОНЕРСТВАНЕ ИЗ СТРАНАТА " , ОЦЕНКАТА Е : ,, В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ - ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! " / цитат - поздравление от съпартийците в парламента по случай рождения й ден / , ПЪТЯТ Е ЕДИНСТВЕН И КАТЕГОРИЧЕН ! ПОСОКА - СЕЛО КРУШОВИЦА ! ИЛИ КАЗАНО ИНОСКАЗАТЕЛНО - ЩЕ ДОВЕДЕ СТАДОТО ,, ДО ПОД КРИВАТА КРУША " !
13
Да ! Някои остаряват като катедрали, а не като Ива Николова като сбръчкана, завистлива бабушкера. Като изсушена слива.
14
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
15
За днес това е виц 6 а бо ко ко изока по въпроса
16
И мен искам някой да ме клеца в големите уши
17
Трябва да се случи, за да я махнат от БСП?
18
БСП знаят,че ако спечелят следващите избори ще управляват с ДПС,затова не влязоха да гласуват.
20
Джендърският сайт ПИК,много държи на Станишев,такава е линията на спонсорите!
21
Само Чък Норис има куражада клеца баба Ива от ПИК.
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
...ще сравнявате Корнелия със Станишев,Бе! При Станишев другарите натрупаха милиони/ някои минаха милиарда/, имаше приватизация, пералнята работеше с пълна сила, заменки за милиарди,дългосрочни енергийни договори,изобщо Партията-майка майка цъфтеше! А при Корнела, само една субсидийка,и тя прекарана през нейното сито! Останалото е лъжи и демагогия в промишлени количества, а само вяра...комунист не храни!
26
Рошшко казва с нежен глас на Шефа на Харема:-Искам да го направим като по филмите!-Скача Шефа като луд, забива му два туката,пребива Рошето,пълни му всички дупки със сперма,изсира се отгоре му,изпразва се на плешивата му глава,изпикава се върху Рошанчо ,и доволен тръгва към банята...!- С насълзени очи Рошшко промълвява:-Мдаа...Различни филми сме гледали !
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
дааа ...тия двете сухите ...веке ще са така ..ще са против себе си и целия свет ..така са на тая възраст ..после минава ..но страдат невинни хора ...и лошото е че тия двете живеят сред нас в България..да са махат от тука ..в Москве ше ги приемат като портиерки на лоби бар .
29
ЗА ДНЕС , НОВИНАТА СЕ СЧИТА ЗА ФАЛШИВА !!!!!
30
А ТАЗИ ПАЧАВРА МИЛИОНЧЕВА НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ДА Я СЪДЯТ!?
31
С ТАЗИ СИ ПОЛИТИКА И АНТУРАЖ, ЧЕРВЕНИТЕ ВЪРВЯТ БОДРО КЪМ ЗАКРИВАНЕ. ШАЙКА ИДИОТИ ЗАОБИКОЛИЛА СЕ НИНОВА, В ГАРНИТУРА С ЧЕВЕНИ ОЛИГАРСИ И КРАДЛИВИ МОШЕННИЦИ ПРЕДЛАХАТ?!?!? СОЦИАЛНИ ПОЛИТИКИ?!?!? ПО-ГОЛЯМА НЕБИВАЛИЦА ЕДВА ЛИ СЪЩЕСТВУВА ПО БЕЛИЯ СВЯТ.
32
до 5 и 6 А вас къде ще ви търся като минат през мрежата 3 млн. емигранти - сирийци и дойдат у вас по случай спечелването на изборите от БСП. Ердоган точно това чака.
33
тролченца ниедни такива от БСП - ту..альььооууу...мързеливи безработни от БСП ...бензин искате ли ..ама нема ..тва да не ви е БСП ...без да работите да карате джип...купен от далавери ...хахахах...хвана ха ли ва ...ахахахахах...ммммм даааа...
34
Браво ПИК, много сте точни по отношение Сергей и Ленчето Йончева. Голяма борба ще да е - започнала от кревата и завършваща на бесепарския евро-тепих
35
И за Техноимпексите и как е забогатяла на 28г. не позволява да се дискутира,било,каквото било, минало е и трябвало да не се споменава!Лъжкинята Нинова, вече била честна, за лъжите си имала говорител Радев! Съжалявам ги социалистите, каква я мислиха, каква стана! Една алчна,истерична,корумпирана мегаломанка тъпчи по главите им за да избегне заслужената присъда за престъпленията си!
36
Пик стига сте ги "оправяли" тези две "дами" ? В близкото минало в Пловдив имало една емблематична личност "Мильо" , има и статуя в града .... е та той не би се справил , а вие се "напъвате" . Но да кажа , ако любимите ми социалисти работеха в парламента , за което са избрани и гласуваха против, заедно с патриотите , целият този цирк нямаше да го има , но те явно искат да са в "цирка" Това е чиста проба ИЗМЕТ , ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ .
37
има топки защото е 100 процентов джедър
38
Ха ха, СС Момата си би бившата мома Милиончева. И от двете корветини, никакъв куp не става.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
а стига си лъгал ве червено мекере.Ходил да открива...да открива на баба ти шушоно тикво празна.
42
До 35. Чул те господ
43
Това не е работа на Ива - овчата пyткa и още по малко на Heдялковци. Ползвам случаят да поздравя Бабикян. Мирослав Иванов, Огнян Стефанов и Бабикян са хора на които трябва да се обръща внимание. Те правилно говорят и пишат, четете сайтовете им и гледайте предаванията в които участват. Heдялко го eбeтe в гъзъ.
44
ХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Втори въпрос...Защо помачорите мрете да се кръщавате Ро сен?
48
Каквото кажат от Пловдив, това ще е :-))
49
Станишев нищо друго не може освен да води БСП към поредната загуба на избори срещу ГЕРБ.
50
Злобната Госпожа и онова - Йончева да не би да се обичат по-така ? Ми те са си лика-прилика ! Корнелия го играе - мъжът, а онова Елена, не е много жена, видимо .. и това обяснява всичко !
51
Курни не знаем на какво е била член, но много добре знаем, че като млада чевръста активистка на сдс заради импекса е била голяма любителка на всякакви членове и де що седесарски чеп видяла го е изяла, а в последствие преминала на рязани депесарски суджуци
52
отговор на коментар
Не се притеснявай за ГЕРБ. Три пъти биха комунистите като котка в ограда. ГЕРБ С НАЙ-УСПЕШНИЯТ НЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ББ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я. НЯМА ДРУГ ТАКЪВ ДЕБИЛЕН НАРОД, КОЙТО ДА ЗАБРАВЯ МИНАЛОТО СИ. ПРИМЕР Е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, КОИТО САМИ СЕ ОБЪРКАХА И НЕПРАВИЛНИЯ ИЗБОР. НО ТЯ Е БОГАТА ДЪРЖАВА. А НИЕ СМЕ ЕДНА МАЛКА ДЪРЖАВА С ПРОСТ, НЕГРАМОТЕН И МЪРЗЕЛИВ НАРОД. ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ИЛИ "СОЦИАЛИСТИ", КОИТО РАБОТЯТ С КОМУНИСТИЧЕСКИ УСТАВ И РУСКА ИДЕОЛОГИЯ, НАХЪСАНИ ЗА ПАРИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА, С УПОРИТ ТРУД СЪБРАНИ ОТ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО УПРАВЛЕНИЕ. СПОМНЕТЕ СИ КАКВО СЕ СЛУЧИ В МИНАЛОТ И ПРЕЗ КАКВО РАЗГРАБВАНЕ МИНА Б-Я, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ГРАБИТЕЛСКА ШАЙКА. НИКОГА ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ВРЪЩАНЕТО НА КОМУНИЗМА И НОВО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!
53
Св. Шаренкова работи за К. Нинова. Шаренкова, каква е цената на достойнството на една личност, която работи за тези, които разграбиха държавата ни? Срам за личността ти, която предлага обв. Йончева за неправомерно получени чрез офшорка с Цв. Василев 700 000+25 млн.евро (пари на честни вложители) от КТБ. Във всяка европейска държава, да е арестувана, а в Б-я като теб, я предлагат за евродепутат. Обвиняема ли е най-престижна личност за подобен пост. Или това е начинът да се изплъзне от прокуратурата. Шаренкова, АЗ СЕ СРАМУВАМ, А ВИЕ...? С какво око ще ни погледнат в ЕП. Шаренкова, разбирам те, ПАРИТЕ НА НИНОВА СА ПО-СЛАДКИ ОТ ДОСТОЙНСТВОТО, МОРАЛА И АВТОРИТЕТА.
54
smurt na sozialistite ot pozitano -svoboda na bulgarskia narod
55
Грешни са подлогите на шаxката/ Пик/ Ива и другите!
56
тази отвратителна г-жа ива николова, хем грозна и злобна, как нагло лъжеше в репортажа си вчера пред позитано! че йончева не можела да говори!?
57
Тези двечките просто си плачат за Карлуково. Че и искат да управляват ! Бреййййй ! Трябва някой да информира другарката Корнелия Нинова да не яде кокошки ,защото това ще бъде канибализъм за нея.
58
Ко стана ма Иво!?? Кой е водач...? Що не вземеш Сер-гей да води листата на ГЕРБ,като много ви харесва? Той водач,после ти,Беновска,Биков,Харизанов,Коритаров,Йоло Денев,Мишо Миков,Яне Янев...листа трепач! Само за Европата... Да ви го...
59
Недохранената Еленка ще има да лапа и гълта ха ха ха
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17239
архив

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я прави, сервира и отсервира след това.

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1589
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
ЦЕНЗУРА ИЛИ... Роботи филтрират коментарите в интернет
x