САМО В ПИК ТV: Вижте кошмара в Кресненското дефиле, който Киро ни завеща (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Политика

САМО В ПИК ТV: Вижте кошмара в Кресненското дефиле, който Киро ни завеща (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

115352
на 05.08.2022
САМО В ПИК ТV: Вижте кошмара в Кресненското дефиле, който Киро ни завеща (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

В последния си час като министър, Борислав Сандов ликвидира автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле. В понеделник в 17.00 часа, министърът на екологията в оставка е отменил всички предишни процедури по Оценка за въздействие върху околната среда (ОВОС), които даваха възможност в обозримо бъдеще да бъде довършена АМ "Струма" през Кресненското дефиле.

препоръчано

Вчера стана ясно, че от Агенция "Пътна инфраструктура" ще облажват решението на Сандов.

Междувременно, пътуването през Кресненското дефиле се е превърнало в ад за шофьорите.

Собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков прави живо включване от пътя през Кресненското дефиле, за да разкаже подробности за кошмара, който правителството на Кирил Петков ни завеща.

"Намирам се в прохода Кресна в посока София и попадам на това тъпоумно инженерно съоръжение, което преди го нямаше. Колчета, наръгани на из без това тесния път, които те лишават от възможността да изпреварваш. Така се влачим с колегите вече 20 минути, а проходът тепърва започва. Какво означава това? Първо, че инженерните служби и правителството на Кирил Петков, което ни завеща тези колчета, които тъпоумниците на Кирил Петков е по-добре да си сложат отзад начело с екологичния министър Сандов. Тези хора веднъж, че забавят нашето придвижване, обричат целия път на безумни опасности. Проходът по целия път е обкръжен със скали. Има свлачища. Какво ще се случи, ако пълзите по пътя със скоростта на костенурка, как ще избягате от това. Много моля да ми обясни това г-н Сандов и Тома Белев, който е наръгал тези колчета", каза Недялко Недялков.  

"Тук няма даже и интернет. Но има колчета, които Кирил Петков може да си ги завре отзад - и Сандов, и Асен Василев също. Какво ще стане, ако линейка или пожарна кола се опита да мине през прохода. Вече половин час пъплим. Заради колчетата, които са ни завещани от наркошайката суингъри на Кирил Петков -  Киро, Лена и зелените рекетьори Сандов и Тома Белев. Така е решен проблемът със зачестилитите пътно-транспротни произшествия в прохода Красна", резгневи се на кошмара на Кресненското дефиле. 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 28 ноември - преумората при Стрелците си казва думата, успехи в материално отношение за Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 28 ноември - преумората при Стрелците си казва думата, успехи в материално отношение за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК