САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел - вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел - вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей

172823
на 01.08.2020
САМО В ПИК ТV: Синът на бай Миле вдига сватба с топмодел - вдовицата на знаковия сикаджия 3 дни угоява гости за 50-ия си юбилей
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Милчо Бонев-младши, синът на един от основатели на СИК бай Миле, рядко се показва в публичното пространство. Наследникът на покойния мафиотски бос не обича показността, за разлика от половинката си - една от най-сексапилните родни манекенки Моника Цветкова. Като че ли и тя ще трябва да започне по-скромен и потаен живот, тъй като Бонев-младши неотдавна й е предложил брак, шушукат из столичните седянки.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Връзката на Милчo и стройната брюнетка е на вече близо две години. И макар в обкръжението на двойката да не им давали повече от 3 месеца заедно, с днешна дата любовта им процъфтявала.

Освен на любовта на Бонев, красивата Моника се радвала на одобрение и симпатии и от страна на вдовицата на бай Миле. Силвия Панагонова преди дни спретна грандиозен купон в чест на 50-ата си годишнина в един от хотелите си на Боровец, а бъдещата й снаха дейно е участвала в приготовленията.

Снахата на бай Миле редовно можела да бъде забелязана из Боровец в джипа си Мерцедес G-класа, който бъдещият й съпруг Милчо е подсигурил за личните й нужди. Той зачислил на половинката си и личен шофьор. Дългокраката манекенка почти всеки уикенд отскачала до курорта и отсядала в някой от хотелите на годеника си и свекърва си, естествено за тяхна сметка.

Още за бъдещите младоженци и помпозния рожден ден на вдовицата на бай Миле, кой зарадва жената на президента Радев с бебе, как Коко Каменаров прекарва ежедневието си след уволнението му от БНТ, коя моделка се репчи на прокуратурата заради антиките на Васил Божков и с кой се припича на басейн след освобождаването си от ареста плевенския грими герой Камен Куката - гледайте сега:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК