Вход
София
Времето в София 2 o C

САМО В ПИК: Удрят Пламен Георгиев и Сарафов, за да отвличат вниманието от Лозан Панов. Той се крие в Индия и мълчи за оставката си

САМО В ПИК: Удрят Пламен Георгиев и Сарафов, за да отвличат вниманието от Лозан Панов. Той се крие в Индия и мълчи за оставката си

на 29.03.2019
72077
40
САМО В ПИК: Удрят Пламен Георгиев и Сарафов, за да отвличат вниманието от Лозан Панов. Той се крие в Индия и мълчи за оставката си
29.03.2019
40
72077

Нова фаза в грозния "апартамент гейт", който тресе държавата цяла седмица!

След достойните оставки на Цачева и Цветанов и след отказа на съдията Лозан Панов да си тръгне заради "кумгейта" си с "Артекс", на мушката са шефът на КОНПИ Пламен Георгиев и шефът на следствието Борислав Сарафов.

Тактиката на мозъчния тръст зад гейта е да отвлича вниманието от Лозан Панов и да вади нови и нови имоти на съдебни фактори. Ровят около Пламен Георгиев, извадили и някакъв апартамент на сина на Борислав Сарафов?!

Голям праз. Да стои без апартамент сина на Сарафов ли заради либералните джендъри и розовите болшевики около Прокопиев и БТВ?

Пламен Георгиев извади всички нотариални актове за жилището си и се видя, че там нарушение няма. Нито несъответствие между декларирания и реалния размер на апартамента. Воят по него обаче не спира - денонощно, предава се като щафета от "Медиапул", през "Дневник", "Клуб Зет" и "Свободна Европа", до сутрешните блокове на БТВ и Нова. 

Вчера Сашо Диков се нахвърлил върху прокурора Гешев - кога Пламен Георгиев щял да даде оставка...

Ами що не питаш кога Лозан ще даде оставка, бре, храбри и независими Сашо?

Лозан Панов, кумът на "Артекс"...Неговата благоверна, неговият "Черен лебед" се е сдобил с апартамент на възможно най-ниски, направо престъпни цени в баровска кооперация на същия този "Артекс"...

Мълчите за гуруто си Лозан и за издънката Светльо Малинов, който прецака гласуването за превозвачите, но сте зинали паст за имотите на Пламен Георгиев и Сарафов.

Дали останаха нормални да ви се връзват и да не усещат лицемерието и двойния стандарт в тази история?

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
АЛЛЯХУУУУУУУУУ АКАБААААААААААРРРРРРР
2
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
3
„Шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е купил на апартамент с площ 156 кв. м. и тераса 48 кв.м. Данъчната оценка на имота е 452 785,70 лв. За такова екслузивно жилище цената няма как да е по-малка от 1500 евро на кв. м. за апартамента и 500 евро на кв.м. за терасите или минимум 700 000 лв (350 000 евро), което прави усреднено по 900 евро на кв. м. Пламен Георгиев обаче е декларирал по нотариален акт цена 150 000 евро или средно по 384 евро на кв.м. Дали ниската цена по нотариален акт е, за да се прикрие фактът, че Георгиев не може да докаже доходи, за да плати луксозния апартамент на пълната му цена, или е преференциален жест от продавача към овластено лице, трябва да изясни оглавяваната от самия Георгиев комисия КПКОНПИ.“ ++ „Пламен Георгиев беше лично предложение на Цветан Цветанов за шеф на КПКОНПИ. Като прокурор, Георгиев стана известен с това, че прекрати проверката по делото „Ало, Ваньо”, за разговорите между Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов, в който разговор Борисов нарежда на Танов да спре проверка в завода на „Мишо Бирата”. Сега името на Георгиев е спрягано като наследник на поста на Сотир Цацаров.“ - https://bivol.bg/apartgate-plamen-georgiev-2.html ++ Иван Гешев, зам. главен прокурор: „Пари има, но се краде много. Пари изтичат отвсякъде.“ (www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2019/03/20/3407272_citat_na_denia_pari_ima_no_iztichat_otvsiakude/?ref=home_red_quote)
4
https://www.youtube.com/watch?v=tMUThYYLd8o
5
„Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
6
ЗА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА КОЛКО ДА ЧАКАМЕ ОЩЕ,ЧЕ И РУМЕН ОВЧАРОВ И ТОЙ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА МУ СЕ ГЛЕДА ДЕЛОТО.
7
Отлично, много добре....
8
БЕСЕПЕЕРАСИТЕ И БСП МУРВИТЕ МОГАТ ДА КРАДАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ , ЩОТО НЕ БИЛИ НА ВЛАСТ В МОМЕНТА?
9
Дръж си ла*ната около тебе и ще излъжеш някой че не си кенеф.... Впрочем и да махнеш ла.йната, само ще затвърдиш че се кенеф, много добре браво
10
Лозанов е толкова честен и безпристрастен съдия,колкото честна и чиста е КУРзанела.Двамата са-хвани единия,удари другия.Мър'ши!!!!
11
Как очаквате да се произнесат освен да го оневиняват?! ОСТАВКА и на КОНПИ
12
САШО ДИКОВ СЪЩО ЖИВЕЕ В АПАРТАМЕНТ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД,КАКТО И ВИКТОР НИКОЛАЕВ И АНИ ЦОЛОВА... А КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПОНЕЖЕ АПАРТАМЕНТА И БИЛ САМО 90кв. И ЗАТОВА НЕ СЕ СМЯТАЛО ЗА КРАЖБА.
13
КУРНИ С 90 КВАДРАТА КУПЕНИ С СТУДЕНТСКАТА Й СТИПЕНДИЯ. ДОШЛА ОТ СЕЛО С 5 БУРКАНА ЛЮТЕНИЦА И СИ КУПИЛА АПАРТАМЕНТ И ИМПЕКС?
14
отговор на коментар
ЕТО ТЕ помако Е БАН-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
15
апартамента не е на Панов, докато Пламенчо има тераса ,но е била обща на кооперацията и той от добра воля я е вписал в неговия нотариален акт, къде отива те може би, такъв добър човек, вече се знае, и пет статии да напишете е все тая
16
Сашко продължавай с голямата си уста. Така народа ше разбере по бързо лъжата ви.Смятах че си нещо но се оказа само едно много рядко л -ино.
17
От написаното Данка Радева става ясно, че пИдалите в държавата са единни и се защитават, въпреки, че едните са бизнесмени, издатели, а другите са журналисти в телевизии и черни радиостанции. Просто те се сдружават защото са с увредена сексуалност.
18
Всички които "драскат" тук, да си погледнат НОТАРИАЛНИТЕ АКТОВЕ и ще се убедят, че такава е практиката в България - да се вписва ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА! Ако някой твърди противното - да си публикува документа ТУК, но не вярвам да има такъв човек през последните 30 год.
19
Голям праз.Да стои без апартамент сина на Сарафов ли ............ Хора добре ли сте,с какви пари,този младеж си е купил този евтин апартамент?
20
Голям праз.Да стои без апартамент сина на Сарафов ли ............ Хора добре ли сте,с какви пари,този младеж си е купил този евтин апартамент?
21
Видях си нотариалния акт, и в него пише, ЧЕ СИ АБСОЛЮТЕН НЕГРАМОТЕН ГЕЙберастки МАЗЕН ПEДEPAC....Така пише.ТЪПАНАР.
22
Zelta e edna -da se varnat na vlast BSP i raznite im trolove koito gi zastitavat za da prodaljat prestapnata si misia Jalko 4e ne razbraha 4e i te sa krali i kupuvali na zanijeni zeni nisto 4e kakto kazva Kornelka ne sa bili na vlast Za takiva nesta davnost niama i nikoi ne e zastrahovan
23
Абе Вида, ама ти наистина си голям тъпанар.В никой нотариален акт НЕ пише каква е данъчната оценка, бе Сульо.Пише продажната цена, независимо каква е, и ако е под данъчната оценка, която задължително се представа пред нотариуса, тогава таксите се плащат според нея.Ако продажната цена е НАД данъчната оценка се взима предвид по-високата цена.В нотариалния акт се записва, че един от документите предоставени пред нотариуса е данъчната оценка.МАЛОУМЕН ТЪПАНАР.....ТЪПАНАР.....ТЪПАНАР.
24
На вниманието на ,,нас Червеното знаме роди ни,,четете и разпространявайте.Българи получават безплатно земя в Руския Изток,Незабавно да бъде иззето имуществото на Цветанов,Чиновник от ГЕРБ има 60 апартамента, Потрес опростяват 53 бона на Дариткова,Тя с ,,Ягуар,,с мутренски номера 0007 Борисов бил уведомен за Своге 6 месеца преди трагедията.Да е жив и здрав Бабикян все така Ви информира
25
А защо просто всички облажили се с евтини имоти, закупени с недоказани откъде пари и впоследствие позабравили да ги обявят, не си подадат оставките- без значение от пост, партия и т.н.?
26
Имаш румени бузи, кьосе си с гладък като родопска гайда гъз, в Банкя се говори , че си бил добър лизaч... Какво повече и трябва на една Данка. Всичко това обаче ме кара да остана дълбоко замислен за жена ти. Тя има право на пълно щастие. Няма да я оставим на улицата. Ще я уважаваме.
27
как пък му било всичко наред на П. Георгиев. Чак сега разбрал след 7 години, че му била объркана данъчната оценка с около 100 000 лева ?!?! И му издали нова поправена! Пълен та...к! А тогава не разбрал и е платил 3- 4 хиляди лева повече такси при прехвърлянето върху по - високата данъчна оценка!!! Хайде бе? Чак пък толкова неграмотен юрист има ли? Пък бил той и прокурор?! А за терасата обща част? Защо ли ми е много познато това. Е аз колко такива тераси - покрив съм прехвърлил на купвачи и си ги ползват! Да ходят тогава останалите етажни собственици и те да ползват барбекюто на Началника на КПКОНПИ!!! Хахахха нали е обща част - значи всички могат да я ползват!
28
Авторката-пояснявайте,че пишете за дебилите!(да четат и вярват).
29
Време е за ИПИЙЧМАНТ на клепоухия посерко. Наистина германските медии, писаха че клепоухия каун, е свързан със съветско-българската мафия. Бате АНТОНЕ, провери тая информация, и направи едно предаване, защото Цацаров са го хванали май за гърлото, или е Импексов слуга на Импексовата барсала!!
30
До нас достигна следната информация, която може да доведе до оставката на Корнелия Нинова, сами с основание се питаме дали е достоверна, а вие може да проверите дали е такава: Изглежда започва задълбочена проверка за имотите закупени по време на целия тъмен преход от 1989 година до момента от депутата Иво Ангелов Христов от групата на БСП, както и на свързаните с него по семейна линия лица и фирми. Иво А. Христов и неговите близки са скрити милионери със скъпи имоти, закупени за да не се плащат съответните данъци и такси по лъжливо декларирани по-ниски от платените цени, а освен това стойностите на имотите реално надвишават многократно официалните им доходи. Освен имотите семейството е правило и други покупки на скъпи вещи и големи финансови трансфери. Семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход. Тези семейни фирми са източили 30 милиона от българската енергетика, укривали са данъци, поддържали са активни бизнес и информационни контакти с агенти на руските служби и са нарушавали по различни начини законодателството. На всичкото отгоре Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Започва проверка на информации за агентурните връзки на Иво А. Христов с руските служби за сигурност и за наличието през годините на косвено финансиране от тяхна страна. Има данни, че не само е роден в СССР, но е преминал и обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин. Въпреки всичко това засега излежда руснаците не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпил смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Влошаващото му се с годините психическо състояние се очертава като основна причина руската ФСБ да започне да се дистанцира от него. В заключение може да се каже, че ако всичко това е така, Корнелия Нинова ще бъде принудана да поеме политическа отговорност, а този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и роднините му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
31
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ------>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
32
Не оставките са достойни ,а връщането на откраднатите милиони. Откровени разбойници и крадци вече 10 г грабят безнаказано и безскрупулно и без това най-бедния и непрекъснато унижаван от собствените си управляващи народ
33
Пламен Георгиев усложливо се е оцапал още с аферата ало Ваньо, като за награда му дават цяла антикорупционна комисия, която продължава да цапа. А апартаментите и имотите на безценице си мисли, че му се полагат по заслугие, както на всички останали клиенти на партията
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
И Георгиев и Сарафов веднага вън от меките кресла.Те престъпници,а гонят хората с фалшиви доказателства.Това е недопустимо,за постовете които имат,да лъжат ,като сръбски цигани!
39
Всички съгрешиха и вкупом НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА! ..........
40
Масов ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ. Върхушката започна да си ги ПОКАЗВА, да си ги вее и да си ги МЕРЯТ на кой е по-по-най! А народът, изпаднал в транс от гледките, които блазнят зажъднелото му око. се самозодоволява в масов онанизъм . Е все е имало перверзии, ама в такива мащаби и с такова количество участници не е било. От комунизъм през демокрация-към ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ и ОНАНИЗЪМ-това е новия път на развитие на нацията... Ииибати прогреса!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24949
архив

Блондинка държи главата си над включена печка. Приятелката й я пита: - Защо си се навела над тази печка? - Защото бях посъветвана да си опичам ума!

няма нови новини
Днес: 142
hot
най-четени новини в момента
сега
1982
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...
x
3 двойки зодии, които постоянно се разделят и събират
x