Вход
София
Времето в София 4 o C

САМО В ПИК: Уйдурмата "ГЕРБ - ДПС" под сянката на Държавна сигурност

САМО В ПИК: Уйдурмата "ГЕРБ - ДПС" под сянката на Държавна сигурност

на 12.03.2019
118897
65
САМО В ПИК: Уйдурмата "ГЕРБ - ДПС" под сянката на Държавна сигурност
12.03.2019
65
118897

Българският патриарх не може да бъде параван за данъчните нарушения на мюфтията.

Онова, което се разигра вчера в Министерския съвет, бе обидно за православното християнство. Религията - в служба на политиката, индулгенция за опазване на парламентарния кворум.

Всъщност Йехова, Христос, Аллах, Мохамед, Буда са единни в небесния пантеон, реинкарнации на общия Бог - Творец, но на земята наместниците им изкористяват посланията и духа на вярата.

Наместниците им в България са под пагон, бивши ченгета.

Кой седна около масата в кабинета на Борисов? Агент "Симеонов" и агент "Андрей" от Държавна сигурност. С униформи под расото. 

Мюфтията агент "Андрей" дори пристигна с мерцедес S-класа и въоръжена охрана, за да му опростят дълговете. 

От това по-голяма подигравка и наглост може ли да има?

"Андрей", разбира се, постъпва като шефа си - Агата от Сараите, който 30 години стиска държавицата ни за гърлото, плашейки с прословутия "етнически мир". И гради многомилиардната си бизнес империя върху скелетите на отрудените тютюноберачи от Благоевградско, Пазарджишко и Кърджалийско.

Сега "Андрей" вкарва в употреба мантрите на Агата. Заплашил ни с Косово.

Косово...Българските турци са кротки, мирни, отдавна интегрирани хора. Те работят земята си, не работят тероризъм. С тях ли ни плашат ченгетата от ДС "Сава" и "Андрей"? И как си позволяват да ползват за прикритие патриарха? И защо Борисов се хваща на тази въдица - заради тъпия кворум ли? Заслужава ли си наистина "уйдурмата"? Заслужава ли си да удължи живота на този парламент, но да загуби уважението на миряните, на патриотите, на нормалните българи?

Няма по-пагубно от това да те заподозрат в задкулисна сделка с ДПС. Електорално пагубно, имам предвид. И това неминуемо ще се усети на изборите през май. Цената на този "компромис" е съизмерима с глупостта да издигнат Кристалина Георгиева за втори кандидат в ООН - напук на Ирина Бокова. Две месеца преди вота за президент.

Знаем как приключи тази история. С акустирането на Румен Радев на "Дондуков" 2 - неочаквано и за самия него...

Как така се опрощават 8 милиона, и то по идея на финансовия министър, онзи, който трябва да бди за данъчния ред?

8 милиона, които ще бъдат извадени от джоба на всеки от нас. Не за "етническия мир", а за лелеяния парламентарен кворум.

Що не ги извади хидроинженерът-консултант и собственик на ТЕЦ-Варна? 

ГЕРБ и ДПС да ги извадят - от субсидиите си...

Опрощавани ли са дълговете на болници, училища, читалища, театри? С еднакъв аршин ли мерим и откога религиите се ползват с привилегии пред закона? Какво е посланието, което отправя властта към честния дребен и среден бизнес, и без това задушаван от мъртвата хватка на монополите? Тормозим аптеките и малките бензиностанции, налагаме нови и нови безумни регулации, но към аватарите на ДПС-то сме винаги ОК и всеопрощаващи, така ли?

Аз на това не му викам "толерантност" към различните етноси и религии. Наричам го братоубийство и сегрегация на себеподобните. Сегрегация под зловещата сянка на неизтребимата комунистическа Държавна сигурност.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(65)
1
много силно
2
ЕВАЛА ЧЕ ПОСМЯХТЕ ДА ГО КАЖЕТЕ- НЕ ОЧАКВАХ ТОЧНО ОТ ВАС, НО ...ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
3
НЕКА ЗАСТАНЕМ ТВЬРДО ЗАД БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАД РЕШЕНИЕТО ИМ ДА НЕ ДОПУСНАТ АМЕРИКАНСКИ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ В БЪЛГАРИЯ
4
Заради такива статии и проблясъци чета този сайт.
5
Защо канал 3 не предава пряко народното събрание. Има ли сесия - днес е вторник и трябва да има- или нещо се крие. Защо до сега преките предавания на канал 3 започваха след като мине регистрацията. Всеки да си го тълкува както иска, но това са фактите.
6
............ДАНС ШИБАНАТА ДООЛНА АГЕНЦИЯ И НЕШТАСНА ЛОБИ СЛУЖБИШКА Е ЦЕЛАТА ЗА ЗАТВОРА.......ЗАЕДНО С ШЕФА И ТУРЕН УТ БАЦО !.......ТВА Е !.......А ПАРДЕЛКО ПРОССТО ВИ ЧЕТЕ КВО СМЕ ПИСАЛИ НИЕ САВЕЦКА USA !........ПОПА НЕОФИТ ВЕЧИ Е ГУТОФ ЗА МУФТИЯ !......ША ИМА И ЖАМИЯ ЗА НЕГУ !.......С $ УТ САУДИ АРАПА !.......КОИ БЕШИ С САБЯ ТАМ ?.......
7
Не трябва да им се опрощават дълговете
8
в България има чуждо финансиране за радикализиране на ислямистите, не помните ли делата в Пазарджик срещу тях, задължителното носене на бурки, откриване на уж религиозни училища в които явно се преподава радикален ислямизъм, ако трябва да избираме пред етническия мир и радикализирането на определени групи от обществото, кое ще предпочетем и дали то би ни струвало само тези 8 милиона.В БГ има служби които явно нещо са открили, интересно само защо пРезидента мълчи и не свиква КС
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
...............АРАПСКИЯ НАФТА ДОЛАР НАИ СИЛЕН У БАНКЯ.......КОИ БЕШИ КААЗАЛ ВАС ДУНЕРИТЕ /ДУНЕРЖИНИЦИТЕ/ ВИ ПАЗАТ ?......СПАСИБА ГАЛЯМА МА КОСОВО ВЕЧИ Е ТУКА !.............ЧЕТЕТЕ САМО САВЕЦКА USA КАК БАЦО СИ ФРЪЛЯ ПРУЦЕНТИ УТ РЕИТИНГА !......
11
Три пъти Герб ме излъгаха да гласуваме за тях, но повече изобщо няма да отидем, не ми пука
12
двойни агенти?
13
ОЩЕ СМЕ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА 9ми МАРТ, НО ТОВА НЕ ПРЕЧЕШЕ НА ХЪКЪМЯН БИБИЯН, ДА ПОКАНИ НАЙ КРАСИВАТА ЧЕРВЕНА КОРВЕТА ДЪРВАРЕВА, ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВА С ПРИЯТНАТА СИ ВИЗИЯ РАНО СУТРИН НАД БТВ ЗРИТЕЛИТЕ. ПОНЕ ДА БЕШЕ СИ ОКЪПАЛА И ИЗМИЛА ЗЪБИТЕ, НО КАК ДА Е, ЗНАЕМ, ЧЕ СЕ КЪПИ САМО ПРЕД КОНГРЕСИТЕ НА ЧОВЕКОНЕНАВИСТНАТА СИ БСПеерадска ПАРТИЯ. ГЛУПОТЕВЕНЕ ДО БЕЗКРАЙ И НИТО ДУМА, ЧЕ ГОДИНИ НАРЕД ГО ЛАПАХА НА ЧАЛМИТЕ, ЗА ДА ГИ ДЪРЖАТ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА СЕ НАКРАДАТ, А ДЪРЖАВАТА КУЧЕТА Я ЯЛИ..!!!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Евала! За първи път да напише нещо точно и вярно!
16
Агата от Банкя се хвърли от много високо.Ще види победа ама ако Агата от Дръндар го сложи в листите на ДПС. Хаха как го врътна феса.Тоя си направи се пука в МС.Не може да си по дявол от дявола.Край има всичко.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
ГЕРБ и конкретно ББ си направиха харакири с този акт на опрощаване. С него по никакъв начин не се опазва етническия мир а точно обратното, нагнетява се етническо напрежение. Вкарахте си автогол!
19
Бойко да не им се хващал на въдицата ? Абе вие пак ли се опитвате да оневините Бойко ?
20
2005-2010г. СА НАТРУПАНИ ТЕЗИ ДАНЪЧНИ НАРУШЕНИЯ. ПО 30мил. ОТ НАЕМ НА ИМОТИ И 2мил.ОТ ТУРЦИЯ ВСЯКА ГОДИНА. ТАЗИ ИСТИНА КАТО Я НАУЧИХ И СЕ ЯДОСАХ НА БОЙКО БОРИСОВ. НЕКА БОРИСОВ ДА ОБЯСНИ КАКВО ИМА НА ПРЕДВИД ОСВЕН ЕТНИЧЕСКИЯ МИР.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
След 30 милиона на Доган, сега 8 милиона на мюфтията, за сега неуспешен опит за 60 милиона на Домусчиев, заплати по 5-6000 лв барабар с бонуси и увеличение на 3 месеца с 400 лв на депутати и управленци....Абе тоя Борисов акъл има ли?! Дреме ли му, че заради това му арогантно поведение народа му мре от мизерия, мре от липса на здравеопазване, деца умират поради липса на средства за ечение в чужбина, всичко построено с милиардите от еврофондовете некачествено и опасно за живота, липса на чужди инвестиции, закриващи и изнасящи се чужди бизнеси, унищожаване на образованието и налагане на джендърство на подрастващите...
23
Това е ГЕРБ!За властта са готови на всичко! Предадоха избирателите си!Много съжалявам, че имах глупостта да гласувам за ТЯХ!Загубите МНОГО и явно вървите по пътя на НДСВ!Как раздават парите на данъкоплатците на бедни возещи се в последен модел на МЕРЦЕДЕС?Голям срам за БЪЛГАРИЯ!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Престанете да ровите и раздухвате огъня,че да не се опарите.Всеки знаещ и не знаещ коментира и дава съвети.Много политик в тази държава ,много нещо. Всеки се упражнява и развива теории,ако всеки си гледаше така добре работата както коментира ,тази държава щеше да преуспява.Уви за плюенето пред компютъра сме много силни,за работа не ни търси.
26
Какъв огън бе Т---К? На договорката за още крадене ти казваш огън! Най-вероятно и ти си от шайката!! Ще има възмездие!
27
Както и да се оправдава Борисов, каквото и да плямпа факт е, че освен авери в бизнеса и кражбите са си авери и в политиката и разчита на тяхната подкрепа, кога скрита кога явна. Престъпно е да даряваш милиони на Доган и мюфтийството, които печелят многократно повече. Амо хората са казали колкото по-прости и неграмотни, толкова по не им пука от нищо и никой
28
Ти ще плащаш джезието, а когато засвистят атаганите и завият мюазините ще викаш само Б-Е-Е-Е.
29
отговор на коментар
Не съм от ничия шайка, не се интересувам от никоя партия,но като гледам с каква ярост сте се нахвърли върху Борисов си давам сметка,че вие сте от комунистическите тролове. Добре ли ви плащат?? Аз имам свое мнение и не чакам нечии опорни точки за да се развихря .Относно краденето къде бяхте 45 години дами и господа моралисти,страх ви беше да си покажете носа защото Живков не се церемонеше с "идейните " си врагове.Сега изпълзяхте от дупките си защото знаете,че няма да има последствия за вас.
30
Държавата ни я ръфат отвън,а вътре я яде неизличима болест."Доктора" нехае,народа мизерува по третата степен на скалата,скала с която се измерват най бедните африкански държавици.Доктора от с. Пчелиново,размахва байряка,УЖ се хвърля на амбразурата да "опази" етническия мир,набутва калабалък от фесове в НС,за да "управляват"заедно с калпаците България,доказано най бедната и корумпирана държава в Европа и далеч за този континент.Този театър,е вече 10-ет години на сцената..Втръснал на близо три милиона българи,те си хванаха куфарите и поеха към всички континенти на майката земя,да се борят за насъщния,но Цецо винаги ще казва,че България е най доброто място за живеене.
31
а ти ще отидеш в ада при лъжепророка мухамед
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Правилно си писал , че на масата са се събрали Буда, Симеонов, Андрей и Савата. А да видим колко ще издържиш и отново да започнеш да хвалиш Питека.
34
Още колко века ще се оправдават соросистите,криминалните и държавни престъпници с отдавна несъществуващата ДС?
35
няма дс това са измишлъотини има интереси свързани с много пари и колкото повече се отлага отговора толкова повече ще вървят приказките за етн мир а всичко е много просто влиза нап в мюфтииството и проверява сметките кои имоти се дават по наем къде отиват наемите какви пари се получават от турция и сауд арабия
36
Много точно казано!
37
Много точно казано ПИК, малоумоето и страхът за кокъла е в основата на това заиграване с дявола.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
до 29 Ти ли не си от шайката бе, кратуно банкянска, ти ли? Какви комунисти бълнуваш и какви пет лева бе, наглецо? Че те комунистите са в ГЕРБ, забрави ли? И то комунисти от класа - все деца и внуци на ЦК на БКП, на министри на правешкия говедар и масов убиец, на първи окръжни партийни секретари, на активни борци, партизани, садисти и убийци! А баш комунистът фанатик Боко тиквата от Банкя беше бодигард на правешкия говедар и масов убиец и ходеше да се кланя на паметника му в Правец. всички са в ГЕРБ! Да не говорим пък за "активистите" на бабаита от Банкя, до един полуграмотни измамници като него, бивши фаянсаджии, охранители, портиери, шофьори, чистачи, ваксаджии, водопроводчици, лавкаджии и прочее най-нисш персонал на ЦК на БКП! Това е ГЕРБ! И още нещо, наглецо герберастки, комунистите на агент Буда, дето му викат още и Боко тиквата, са по-опасни от комунистите на другото крило на БКП и ДС - БСП! По-опасни са, и то е ясно като бял ден! Вчера още двама българи са се самоубили от мизерия, безизоходица и нищета, и броят им вече наближава две хиляди! Две хиляди самоубийства за тези 10 най-свирепи и най-черни години от историята на нещастната ни държава - тези на най-престъпното и най-корумпирано управление на една просташка шайка от престъпници, крадци на стотици милиони, лъжци и бандити. Някои от тях с фалшиви дипломи, като тетка Цецка, правосъдната министърка. (вж.Богомил Бонев).
40
"Днес регистрирах фирмата като джамия. Много им здраве на НАП!"
41
Поредното осиране на Тиквата но не и последното !!! Какви ли чудесии предстои да видим още и от опитомените идиоти само и само да държат кокала !!!
42
Няма място за притеснение ! През следващата година "дълговете за опрощаване" ще бъдат 18 милиона !! И пак ще им ги " опростят" !!!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Не в ада а при 70-те девици....А вие гламурите докато си мълчите и блеете като хайвани ще ви доят и колят винаги
45
46
Абсолютно си прав но само да добавя на този льохман 29 че в БСП преобладават млади хора които на 10 ноември са били или в торбичките на бащите си или са ходели прави под масата и този мухльо нека да обясни кой е изпълзял от дупката си !!! Да изброи петима от БСП които са членували в БКП и да изброи петима от шайката които не са били членове на БКП !!! От такива кретени сме на това дередже !!!
47
По-лошото в случая е, че агент Андрей, отдавна не работи за ДС, а за MIT....
48
от 2005 година мюфтийството има задължения , но нито БСП нито ДПС и нито Орешарски и нито Радев със служебния Герджиков не са поставили този въпрос на масата ...защо ли БСП сега изваждат това на преден план ..?
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Браво ЛИЧИ си че ПРОТЕСТА ПРОТИВ ЦЕНЗУРАТА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА, И кой ще цензурирате вашите деца ли,а стават ли за мезе че онзи когато стане сутрин яде по едно дете за закуска.Явно че при Вас във Редакцията от Учиндолски тип Е ''Много индианец.''....по натам го знаете, и това Е истината за вас......
51
не си можел да пишеш, браво, дано некой те чуе, ама чавка на Винету мозъка му е изпила
52
Най-после проблясък в този платен сайт от продажника, известен като Обединителят на света. Известен само у нас, по света е за подигравка и присмех. За кой пореден път ни предава на турците, може ли некой да преброи? Такъв страхливец е, направо пълни потурите като чуе за Ердоган и Турция. Полегна на резаните крадци от ДПС за да придължи агонията на управлението си. Само какви ги говореше преди, с ДПС никога?????
53
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която прасе се бори с тиква.
54
Браво на автора.Много силно и точно казано.Браво и на ПИК.
55
Сменихмеим имената ,пращахме ги по лагери и затвори ,разселвахме ги.МОй познат ,българомохамеднин, ми е разказвал как са им дадени няколко часа да натоварят най-нужното в камиона /а той е бил за покъщнината на цялото село / и как са нямали право да вземат със себе си и бабичката ,починала от мъка само няколко месеца след това.После в конски вагони с децата и бебетата и в отдалечени селца в сев. Б-я,в озоставени полусрутени постройки.Едни"извинявай " не казахме .А голямата екскурзия?Колко съдби разбихме,колко семейства разделихме?Приемете тези 8 млн като жест трохичка за стореното зло.
56
Имайте страх от Бога!Това са свети хора, духовни водачи!Вие сте обикновени измекяри.Спрете се ,защото Бог няма да подмине поругаването!А комунистите нямат право да врякат, защото те помогнаха на ДПС да изнудва ГЕРБ.Ако бяха останали събитията можеха да се развият по друг начин.Те абдикираха от задълженията си. Народа ги изпрати в Парламента, а те избягаха понеже не им харесвал.И сега хленчат, а ПИК им приглася.Ако утре ,не дай си Боже, спечелят властта пак ще избягат ,защото международното положение не ги устройва.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Сега Google плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен-пълен. --------->>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
5млн на Домусчиев за стадион, 58млн на Домусчиев за морския флот, 43млн на Гергов за дупката във Варна,27млн на Доган за студения резерв, 8млн на мюфтийството........и. и. и ...НАРОДЕ????
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ ЧЕНГЕСАРИМОТ :БКП, БСП ,ДПС И ГЕРБ......! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ! ! !
65
ББ си вкара голям автогол точно преди изборите. Досега винаги съм гласувал за ГЕРБ, но отсега нататък повече НЕ. Няма да гласувам и за крадливата социалистическа партия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували на евроизборите през май?
Общо гласували: 7294
архив

- Що си умърлушен така?
- Ми като ходя за риба, съседът ходи при жена ми!
- Ами пробва ли да си стоиш при жената?
- Той тогава ходи да ми лови рибата...

няма нови новини
Днес: 287
hot
най-четени новини в момента
сега
2252
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Истината за аферата в столичното 78-мо училище - пълни разкрития за скандалната директорка, родителите и мнението на министър Вълчев
x
Как да запалите фитила на партньора си за секс
x