САМО В ПИК: Хич не му е виновен Делян Добрев - лъсна истината защо дебелее Асен Василев (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Хич не му е виновен Делян Добрев - лъсна истината защо дебелее Асен Василев (СНИМКИ)

377863
на 18.09.2024
САМО В ПИК: Хич не му е виновен Делян Добрев - лъсна истината защо дебелее Асен Василев (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Асен Василев се оплака пред съда, че е напълнял ударно заради тормоз от страна на Делян Добрев, но истината най-накрая лъсна! Хич не му е виновен Добрев, съпредседателят на "Продължаваме промяната" просто си угажда със скъпоструващи италиански храни, пасти и мезета.

препоръчано

Бившият финансов министър бе изловен от фоторепортерите на ПИК да пазарува в деликатесен магазин на столичната ул. "Аксаков". Гастрономът е прочут с това, че предлага огромно разнообразие от оригинални сирена, богат избор на паста от Ботуша, деликатеси, биопродукти, прясно изпечен италиански хляб, голяма палитра от вина и много други продукти, типични за италианската кухня.

Асен Василев влезе като клиент в супермаркета миналия петък, когато гръмна спорът между ГЕРБ и ППДБ относно джентълменското споразумение, трансформирало се в последствие в джентълменско писмо. 

Въпреки че самият Василев "разлая кучетата", като се сети в последните работни дни на депутатите да притисне ГЕРБ за приемането на три закона за парите от Плана за възстановяване и устойчивост, след като месеци нареди не свърши нищо по тази тема, той все пак намери и време за вкусни покупки. 

Шопингът му в италианския гастронор не бил инцидентен, твърдят всичко знаещите в съседство столичани. Още повече, че мястото, обилно заредено с всевъзможни изкушаващи небцето храни и деликатеси, е само на 2-3 минути пеша от офиса "Промяната" на бул. "Цар Освободител". 

В началото на миналата година чувствителният съпредседател на "Продължаваме промяната" се оплака на съда, че в своите медийни участия, изказвания от парламентарната трибуна и в социалната мрежа Делян Добрев твърде много го критикува. И напълнял заради стреса, който уж депутатът от ГЕРБ му е причинил.

"Асен Василев пълнее като нормалните хора от преяждане. Асене, не става само с ядене, трябва и акъл", констатира Добрев преди 3 месеца, след като съдът отсъди иска за 250 хил. лева на Василев за неоснователен и го отхвърли.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК