САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите

8636
на 06.05.2021
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Анализирайте действията си и постигнатото. Денят е благоприятен за общуване с партньорите ви, за разрешаване на лични проблеми. Моят съвет е да проявите фантазия и изобретателност за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови способности и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си.

ТЕЛЕЦ

Днес сте в добро настроение заради неочаквана новина за финансови постъпления. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи, които не бива да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден.

БЛИЗНАЦИ

Поставете с предпазливост ново начало на работното си място, ако не сте си взели отпуск. Ще бъде успешно, ако действате без прибързаност. Имате достатъчно сили, за да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, особено към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви използват.

РАК

Денят е изпълнен с не малко противоречия и е най-добре, ако ви е възможно, да си останете у дома. Мислите как да спечелите пари и дали да не смените работата си, но е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте разправиите с колегите и безпричинните спорове.

ЛЪВ

На работното място се справяте отлично със задачите си. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви делови предложения. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите колеги, за да не се окажете сами срещу всички.

ДЕВА

Общувате с лекота. На работното място не са изключени трудности, с които се ще справите блестящо. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекалено припрени.

ВЕЗНИ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си. В деловите отношения очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите отношения също очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори.

СКОРПИОН

На работното място сте в стихията си. Работата ви спори. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи, за да постигнете не само успех, а и признание. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. Имате чувството, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи.

СТРЕЛЕЦ

Променливи и разсеяни сте. Бъдете внимателни, за да не допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно, но сте прибързани. Не пътувайте, дори и ако е за развлечение. Запазете спокойствие, каквото и да става, за да си спестите нерви и сериозни конфликти. Очаквайте предложение за нова работа.

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите по пътя си имате възможност да общувате с вашите делови и брачни партньори, за да разрешите проблеми свързани с професионалния и с личният ви живот. Денят е добър за пътуване, но с внимание. Ако действате добре обмислено преценявайки последствията, ще се справите успешно.

ВОДОЛЕЙ

Независимо от някоя затруднения в личният ви живот ще настъпи хармония. Ще се уверите, че сте достатъчно силни и се справяте без чужда помощ със задълженията си. Пазете се да не обидите някого с необмислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, заради безпричинната ви заядливост и критикарстване.

РИБИ

Радвате се на закрилата на Съдбата. Въпреки това нямате право да мислите, че сте уникални и незаменими и че трябва да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предишният ден, затова го сторете на спокойствие у дома.

 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това