САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят носи успешни начинания за Раците, Скорпионите срещат нови хора

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят носи успешни начинания за Раците, Скорпионите срещат нови хора

10137
на 15.09.2021
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят носи успешни начинания за Раците, Скорпионите срещат нови хора
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия към вашите колеги и подчинени.  От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани, но не бързайте да обещавате участие в чужди проекти.

ТЕЛЕЦ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал.  Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите  начинания са неуспешни Съдбата има различни планове за вас.

БЛИЗНАЦИ

Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на Съдбата.  Денят ви носи успешни начинания. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. 

РАК

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание, ако си наложите търпение и умереност. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите.

ЛЪВ

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана заради разсеяност и възможни глоби от пътната полиция. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте.

ДЕВА

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове при, които не ви помагат, нито ви правят по компетентни, а ви печелят неприятели. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение.

ВЕЗНИ

Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, заради инат и разсеяност трудно ще ги поправите без странична помощ, която не сте заслужили. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите.

СКОРПИОН

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място защото не бива да се противопоставяте на мнението на вашите колеги и началници. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.

СТРЕЛЕЦ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Предупреждавам ви да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си.

КОЗИРОГ

Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, особено ако сте с хора, които срещате за първи път. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, породени и от вашето недоглеждане и допуснати закъснели отговори. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения.

РИБИ

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел и внимавайте с обещанията. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.

 

Сподели:
Бомба x
Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито Ето ги най-искрените зодии, които общуват открито
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това