САМО В ПИК: Хороскопът на Алена за вторник - Меркурий започва своето ретроградно движение. Разправии у дома развалят деня на Овните и Рибите

ШАРЕН СВЯТ

САМО В ПИК: Хороскопът на Алена за вторник - Меркурий започва своето ретроградно движение. Разправии у дома развалят деня на Овните и Рибите

95183
на 02.04.2024
САМО В ПИК: Хороскопът на Алена за вторник - Меркурий започва своето ретроградно движение. Разправии у дома развалят деня на Овните и Рибите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес Меркурий започва своето ретроградно движение.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

ОВЕН

Не прекалявайте с натоварването на работното си място, особено след като дне Меркурий започва ретроградното си движение. Не са изключени разправии у дома, защото сте изцяло във властта на емоцията, заради промените, които ви предстоя и малко ви притесняват. Малко познати хора ще ви окажат подкрепа и ще помогнат да разрешите лични проблеми. 

ТЕЛЕЦ

Не е изключена появата на неочаквани гости и заради ретроградния Меркурий. Постарайте се да избягвате спорове, конфликти и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата. Очаквате да стане чудо, задачите ви да бъдат завършени с вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите.

БЛИЗНАЦИ

Поставете началото на нови занимания до обед, като не бива да избързвайте с критиката по адрес на колегите си, нито да изявявате  желание да блеснете със способности на вашето работно място, а и ретроградния Меркурий няма да ви поощри. Разсеяни сте и вредите на себе си. Не се захващайте със задачи, които не можете да свършите.

РАК

Предпазвайте се от неблагоприятното влияние на хора от вашето обкръжение. Очаквайте проблеми в общуването с колегите и деловите си партньори, ако при ретроградния Меркурий се налага да отхвърлите спешни задачи. Не позволявайте да ви тласкат към бързо приключване на вече започнатите. Бъдете компромисни в отношенията си с околните.

ЛЪВ

Не ви е позволено прекаленото натоварване на работното място. Стремежът ви към успех или желанието ви да разрешите бързо всички задачи води до грешки и преумора. Възползвайте се от възможността да изразите чувствата си, но без излишна емоция. Простете на хората, които са ви обидили, ако искате да си възвърнете спокойствието и хармонията в отношенията.

ДЕВА

Денят ви позволява активна работа и ви дава възможност да общувате с лекота с деловите си партньори.  Не пропускайте да споделите с тях идеите си. Очаква ви среща, която ще запомните с приятно чувство. Не избързвайте в действията си. Концентрацията и търпението на работното място са гаранция за признание от страна на колегите ви.

ВЕЗНИ

Не надценявайте възможностите си. Бъдете търпеливи и скромни в желанията си. Задълбочете се в работата си.  Справяте се отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката, която, въпреки че се чувствате унизени, е без основание. Имате шанс да подобрите финансовото си състояние.

СКОРПИОН

Предстои ви труден ден. Избягвайте активната професионална дейност. Не са изключени недоразумения с партньорите и колегите, ако сте на работното си място. Проведете разговори и подпишете документи, но ако не са свързани с финанси.  Наложете си спокойствие. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви предстои един изпълнен с положителни промени ден. На работното място се справяте с много заради приятни задължения. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Звездите ви закрилят. Деловите разговори са успешни. Работата ви прави впечатление на ръководството и на вашите колегите.

КОЗИРОГ

В този ден, ако не сте си взели отпуск, стабилизирайте постигнатото дори и ако ви се струва малко. Не започвайте нови занимания. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте, защото с яд нищо няма да постигнете. Деловите срещи и разговори са неуспешни.

ВОДОЛЕЙ

Време е да започнете с промените в живота и на работното си място. Резултатите очаквайте след известно време. Случайните запознанства оставят следа в живота ви и са ви от полза. В състояние сте да постигнете мечтаната популярност. Внимавайте при провеждане на делови разговори.

РИБИ

Пригответе се от сутринта за проблеми у дома. Ако не сте семейни познати и приятели ще ви натоварят с техни задачи, въпреки че сте претоварени със служебни задължения. На работното място жънете успехи, а следобед и приходи от търговия. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК