САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Положителни промени за Овните, Лъвовете да отложат деловите срещи, Стрелците да не пътуват

Животът днес

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Положителни промени за Овните, Лъвовете да отложат деловите срещи, Стрелците да не пътуват

62944
на 05.08.2020
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Положителни промени за Овните, Лъвовете да отложат деловите срещи, Стрелците да не пътуват
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Очакват ви положителни промени. Осъществяването на съвместни проекти ви гарантира печалби. Неочаквано ще блеснете с неподозирани възможности. Не се захващайте с рисковани начинания и не се впускайте в авантюри, само защото някой гали егото ви с грандиозни обещания.

ТЕЛЕЦ

Причината за усложнените отношения с вашите колеги и партньори е породена от проблеми на работното място, които упорито отказвахте да разрешите. Затова ще се наложи да ги отстраните през първата половина на деня. Срещите ви са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия и загуба на време.

БЛИЗНАЦИ

Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си. Не избързвайте, ако имате намерение да поставите началото на нови задачи следобед, а ги обмислете отново. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа.

РАК

Предстоят ви неочаквани трудности, които не ви позволяват да работите активно през този ден. По-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас. Грешките на работното ви място ще доведат до разочарование. Преценете докъде се простират възможностите ви.

ЛЪВ

Отложете планираните делови срещи защото няма да са успешни. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си. Очакват ви промени в материално отношение. Дейността в нови съвместни проекти ви носи добра печалба.

ДЕВА

Въпреки успехите, които жънете на вашето работно място, не бъдете прекалено самоуверени и не проявявайте ината си в днешния ден. Преценката на направените предложения за съвместен бизнес ще ви предпази от загуби. Успехът е с всички, които работят в сферата на търговията.

ВЕЗНИ

Няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако решите да наложите мнението си с инат. Не рискувайте и не спорете с колегите си. Работете, без да отвличате вниманието си. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес.

СКОРПИОН

Настроението ви е променливо. Не сте изяснили целите си и вините околните. Деловите срещи няма да са успешни. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. Промените, наложени от началниците ви, изобщо няма да ви харесат. Стабилизирайте служебните си постижения.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви интересни запознанства, които ще ви донесат полза в деловите отношения и днес и през следващите месеци. Трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Съобразете се съвета ми да не сте прибързани и да не прекалявате с изискванията към хората около вас. Не пътувайте!

КОЗИРОГ

Не предприемайте нови занимания в днешния ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които се справяте, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Избягвайте предложения за съмнителни инвестиции. Внимавайте, защото някои ваши действия и думи могат да се обърнат срещу вас.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Задачите ви затрудняват. Не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. Бъдете упорити за да си гарантирате професионалния успех.

РИБИ

Отложете изпълнението на всички важни задачи в този ден. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Разочарованието няма да закъснее, ако не осъзнаете ставащото и не се предпазите. Възниква необходимостта да оцените реално възможностите си. Не се колебайте да признаете грешките си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това