САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Приходи радват Раците, Лъвовете да се пазят се от травми заради невнимание

Животът днес

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Приходи радват Раците, Лъвовете да се пазят се от травми заради невнимание

25590
на 02.08.2020
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Приходи радват Раците, Лъвовете да се пазят се от травми заради невнимание
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Бъдете отговорни към своите постъпки. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. При делова среща не говорете повече от позволеното. Разговорите няма да ви донесат
успех, ако сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване.

ТЕЛЕЦ

Овладейте емоциите си и проявете далновидност. Не се събирайте с колеги или партньори, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват.

БЛИЗНАЦИ

Реализирайте срещите си и осъществете нови познанства. Имате възможност да оцените своите приятели. Ще ви дадат ценни съвети в личните и професионални отношения. Заемете се със задълженията си на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, защото полза ви носят тактът и търпението.

РАК

Разчитайте на приходи, които както винаги предизвикват недоволството на околните от заслуженото с вашия труд и знания заплащане. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Така ще спечелите уважението на вашите колеги, но и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното ниво. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта.

ЛЪВ

Предпазвайте се от травми заради невнимание. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора. Бъдете отговорни към постъпките си. Подобрете материалното си състояние без напрежение, като се отдадете на рутинните си задължения. Трудностите да не ви притесняват.

ДЕВА

Не бива да сте прибързани в този ден. Правете реална оценка на ставащото около вас, но не се намесвайте там, където има некасаещ ви проблем, за да не се окажете в чужд конфликт, без вина виновни. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите планирайте действията си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели.

ВЕЗНИ

Не противоречете на никого на вашето работно място, дори и да се налага намесата ви, за да решите проблем, който са създали ваши колеги. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Проведете важните разговори, без да постигате крайни споразумения. Не отказвайте предложения за допълнителна работа.

СКОРПИОН

Денят е неблагоприятен за начинания и импулсивни действия и решения, подвластни на емоцията. За да си спестите проблемите, не проявявайте лекомислие. Избягвайте странично влияние. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност.

СТРЕЛЕЦ

Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Бликащата емоция води до срив в отношенията ви лични и делови. Бъдете разумни и запазете спокойствие, каквото и да се случва около вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, днес изнервят и вас и колегите ви.

КОЗИРОГ

Не пропускайте в ранния следобед да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, защото преумората ви вреди. Преценявайте правилно действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех.

ВОДОЛЕЙ

Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа за лечение, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари или ги преведете лично по сметката, в която влизат. Имате шанс да подобрите бързо материалното си състояние. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си.

РИБИ

Не планирайте задачите си, защото плановете ви се провалят заради непредвидена странична намеса. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на вашите нови делови партньори и познати.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това