Вход
София
Времето в София 3 o C

САМО В ПИК: Хороскопът на топ астроложката Алена за четвъртък - емоции за Овните, опънати нерви за Близнаците

САМО В ПИК: Хороскопът на топ астроложката Алена за четвъртък - емоции за Овните, опънати нерви за Близнаците

на 01.10.2020
21616
0
САМО В ПИК: Хороскопът на топ астроложката Алена за четвъртък - емоции за Овните, опънати нерви за Близнаците
Автор: ПИК
01.10.2020
0
21616

ОВЕН

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте.

ТЕЛЕЦ

Ще вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Въпреки доброто ви желание да сте полезни, преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни подмятания вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните.

БЛИЗНАЦИ

Заниманията с фотография или друго ваше хоби, в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят, но и вие не бива да любопитствате.

РАК

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично, особено ако не пропуснете да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях.

ЛЪВ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Не съсипвайте отношенията си с ваши партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място.

ДЕВА

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност продължава да учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте.

ВЕЗНИ

Денят е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби, каквито до сега не сте творили и показвали. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние.

СКОРПИОН

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но от една страна са преодолими, от друга ви позволяват да докажете че умеете да ги надмогвате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности.

КОЗИРОГ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да се окажете предадени и измамени с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас при крайна предпазливост. Не е желателно да пътувате.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място.

РИБИ

Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция, но бъдете внимателни с решението си.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33028
архив

Обява:"Продава се булчинска рокля! Носена е само веднъж по погрешка".

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
5 животни, за които не бихте си помислили, че са опасни
x