САМО В ПИК: Циганин, осъден за измами, редом до Радан Кънев - фалшивият доктор събира ромски вот за "Демократична България" (СНИМКИ)

Политика

САМО В ПИК: Циганин, осъден за измами, редом до Радан Кънев - фалшивият доктор събира ромски вот за "Демократична България" (СНИМКИ)

59974
на 18.05.2019
САМО В ПИК: Циганин, осъден за измами, редом до Радан Кънев - фалшивият доктор събира ромски вот за Демократична България (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Фалшив доктор от ромски произход, който е съден за мошеническата си дейност, работи в щаба на "Декмократична България" и се рекламира като част от партията и кампанията за евроизборите, алармираха читатели на ПИК. Циганинът по думите им води кампанията на 13-я в листата на движението на Радан Кънев и дори си е пуснал снимки от партийни събития с уж десните политици, които досущ като леви се заиграват с ромския вот. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Справка сочи, че въпросният ром Евгений Коцев е арестуван през март 2011 г., след като негов “пациент” постъпил в Спешния център на старозагорската болница в тежко състояние след предписано от фалшивия медик лечение. По време на разследването става ясно, че Коцев се грижел повече от две години за стотици пациенти в кв. “Лозенец” в Стара Загора.

Наел квартира там, която обзавел като лекарски кабинет. Извършвал прегледи, манипулации, визити по домовете, без да има медицинско образование. Коцев не се притеснявал да събира и такси за прегледите.

Срещу него е повдигнато обвинение за извършване на медицинска дейност без разрешение. Малко по-късно е осъден на десет месеца лишаване от свобода условно за извършване на медицинска дейност, без да има квалификация за това.

За втори път Евгений Коцев е арестуван на 4 юли 2013 г. при спецоперация на МВР - Стара Загора, заедно с тримата доктори от ТЕЛК, 3-ти състав, при болница “Проф. д-р Стоян Киркович” и секретарката на комисията. Срещу докторките Надежда Тодорова, Мария Жекова и Нели Канева, секретарката Димитрина Рангелова и помагача Евгений Коцев са повдигнати обвинения като участници в организирана престъпна група, създадена с цел получаване на подкупи за издаване на решения на ТЕЛК на базата на епикризи с невярно съдържание.

Документи за инвалидност са били издавани на ромски деца, включително и на здрави, срещу 50 до 300 лв. подкуп. По този начин на техните родители е била предоставяна възможност да получават социални помощи. В лаптоп на Коцев са открити част от неистинските епикризи на здрави деца от името на лекари от старозагорската болница.

Сега същият човек се представя във фейсбук профила си като част от листата на "Демократична България" и призовава ромите да гласуват за партията на Радан Кънев. От постовете му става ясно, че призовава ударно циганите да подкрепят кандидата Росен Богомилов, който е на 13-та позиция в листата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК