САМО В ПИК: Цигански оркестър свири на ухо на рожденика Румен Радев - президентът пирува до полунощ с отбрани гости (СНИМКИ/ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Цигански оркестър свири на ухо на рожденика Румен Радев - президентът пирува до полунощ с отбрани гости (СНИМКИ/ВИДЕО)

169105
на 19.06.2019
САМО В ПИК: Цигански оркестър свири на ухо на рожденика Румен Радев - президентът пирува до полунощ с отбрани гости (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Луд купон до полунощ с бесни чалга ритми спретна за 56-ия си рожден ден президентът Румен Радев, научи ПИК. Президентът събра близки приятели и децата си в столична пицария на бул. "България", както първо ПИК информира снощи.

препоръчано

Компанията била отделена в една от самостоятелните зали на заведението още от рано вечерта, за да не бъдат притеснявани от останалите клиенти. От въпросната зала се чувала в началото тиха българска и естрадна музика и затова ничие внимание не било привлечено от бутиковия семеен празник. 

С напредването на вечерта около 22 часа обаче страстите на празника на Румен Радев се покачили рязко и от залата се разнесла бясна чалга, което изправило на нокти останалите клиенти. На въпросите и смайването им, сервитьорите отговорили с вдигане на рамене и съобщили, че празнува не кой да е, а самият президент и ще трябва да се съобразяват с желанията му.

Купонът обаче продължил още по-бясно и се чувал не просто поп-фолк, а същински цигански маанета. Затова сигнализира вече към 23 часа читател на ПИК и минути по-късно ви съобщихме за чалга вакханалията. По думите на очевидците на партито на президента имало не повече от 20 души, тъй като заемали малка зала. На черни позиции обаче били двете му деца - щерката Дарина и синът Георги, които често излизали навън да говорят по телефоните, вероятно за прочистване на слуха. 

Както ПИК съобщи наскоро президентската дъщеря напоследък е сериозна фенка на поп-фолка и редовно посещава подобни дискотеки, за което се хвали сама със снимки в социалните си профили. По тази страст явно си приличат с мащехата си Десислава Радева, която също не крие, че върти маанета и направи преди време това и в национален ефир. Нищо чудно идеята за наемането на цигански оркестър, който да свири на ухо на любимия й да е именно нейна.

Пред репортер на ПИК, пристигнал на място малко след 24 часа, диджеят, озвучавал купона заедно с оркестъра, бе малословен. Той вече пренасяше техниката си към колата, заедно с още двама мъжа и отказаха да коментират кого точно са забавлявали. Признаха обаче, че партито приключило набързо изведнъж и ВИП гостите се изнесли от заведението, вероятно след като са видели публикацията на ПИК за бурното им чалга парти. 

По-словоохотлив беше пазач от сградата под заведението, който призна, че видях кортежа на Румен Радев да влиза в подземния паркинг.

"Всички важни гости тук влизат отдолу, за да не ги виждат клиентите на заведението. Малко след 19 часа пристигнаха три коли с буркани и разбрах, че карат някой държавник. После сервитьорите шушукаха, че бил президентът и имал рожден ден. Много се учудих, когато тоя оркестър започна да дъни маанета с барабаните, защото мислех, че той е интелигентен човек", разкри пред ПИК пазачът и потвърди, че около полунощ данданията спряла, а кортежът изхвърчал от подземния паркинг. 

Малко след това медията ни засне и отиващия си персонал, който обаче не искаше да говори за президентския купон от страх да не бъдат уволнени. Стана ясно все пак, че не са разпознали някоя ВИП персона на рождения ден на Румен Радев и по думите им купонът бил в семеен кръг. 

Радев и компанията му заели цяла зала в ресторант "Виктория" на бул. "България", който е на 5 минути от президентската вила в Бояна

През този подземен паркинг за ВИП клиенти тайно влязъл и излязъл президентът

Към 1 часа след полунощ си тръгна и изтощения от купона оркестър с певица

Вижте във видеото как бързо са опразнили заведението Румен Радев и гостите му след публикацията на ПИК: 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК