САМО В ПИК! Чатове в ПП/ДБ: "Ще излъжем ГЕРБ да гласуват Закона и да разкараме Гешев. После с наш главен прокурор ще бием шута на Мутрата..." (СНИМКА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК! Чатове в ПП/ДБ: "Ще излъжем ГЕРБ да гласуват Закона и да разкараме Гешев. После с наш главен прокурор ще бием шута на Мутрата..." (СНИМКА)

302157
на 22.04.2023
САМО В ПИК! Чатове в ПП/ДБ: Ще излъжем ГЕРБ да гласуват Закона и да разкараме Гешев. После с наш главен прокурор ще бием шута на Мутрата... (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От затворени чатове на "Продължаваме Промяната" лъсват истинските намерения на "новата коалиция" за съдебна реформа и коалиране с ГЕРБ. Подобна кореспонденция попадна в редакция на ПИК.

препоръчано

"С ГЕРБ няма да направим коалиция в никакъв случай. Важното сега е да ги прилъжем да гласуват Закона и да разкараме Гешев. После ще си назначим наш Главен прокурор и ще бием шута на Мутрата който вече няма да има защита. Това е доколкото ми обясниха Плана...", пише участник в чата на име Milena Georgieva.

Нейният пост на практика официализира публична тайна: ПП/ДБ се заиграват с ГЕРБ, само за да получат гласовете им за противоконституционния закон "Крум Зарков", който ограничава пълномощията на Иван Гешев. Целта е да бъде взета главата на Гешев, за обвинител №1 да бъде монтиран активист и симпатизант на ДБ, който после да са семоразправи и с Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК