Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК - Евродепутатът Ангел Джамбазки с остър коментар за напрежението с Анкара: БСП позорно трябва да мълчи, защото те са съучастници на Турция, ДОСТ да бъдат разследвани за национално предателство

САМО В ПИК - Евродепутатът Ангел Джамбазки с остър коментар за напрежението с Анкара: БСП позорно трябва да мълчи, защото те са съучастници на Турция, ДОСТ да бъдат разследвани за национално предателство

на 30.03.2019
66237
53
САМО В ПИК - Евродепутатът Ангел Джамбазки с остър коментар за напрежението с Анкара: БСП позорно трябва да мълчи, защото те са съучастници на Турция, ДОСТ да бъдат разследвани за национално предателство
Автор: ПИК
30.03.2019
53
66237

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира ексклузивно пред ПИК напрежението с Турция и реакцията на премиера Бойко Борисов и външния ни министър Екатерина Захариева по скандала.

Ето какво заяви Ангел Джамбазки:

За читателите на ПИК имам ексклузивна новина и тя е, че във връзка с напрежението с Турция в понеделник (б.р. 1 април) рано сутринта организираме протест – коментира пред ПИК евродепутатът Ангел Джамбазки. -  Организираме флашмоб. Някъде в 08:00 – 09:00 часа. Уточняваме часа. Наши младежи ще се съберат там, за да изразят своя гняв от недопустимата намеса на Турция в наши вътрешни работи. Ясното ни искане е Турция да не се намесва във вътрешните работи на Република България и във вътрешните работи на българите-мюсюлмани. Българите-мюсюлмани са българи, а не турци.

Защото това, което ние предупреждаваме много години е , че Турция през ДПС, или Турция, съобразявайки се с ДПС, се опитва да се намесва във вътрешните работи на Република България, което е недопустимо. През превземането на Мюфтийството, през създаването на турската партия ДОСТ, която се опита да направи скандален въпрос за признаване на някакви национални малцинства на територията на Република България. Виждаме, че става дума за една целенасочена, всеобхватна, постъпателна турска политика. Това, което в момента се случва, е разгъване в пълен мащаб, на широк фронт, на фронтална турска атака срещу вътрешните работи на Република България. Заради това и ние остро възразяваме, протестираме. Ще направим този протест пред турското посолство.

Трябва да отбележа, че слушах коментарите на лидера на БСП Корнелия Нинова по темата, които бяха възмутителни. Нейният подпис стои под тези промени.  Тя не гласува предложението на ВМРО и ”Обединени патриоти” да бъде забранено финансирането от чужди сили. И когато се договаряше с ДПС за този закон, те се направиха на ударени и не приеха нашето предложение за финансиране от чужди сили! 

В петък отново не влязоха в залата да гласуват. По този начин помагат на ДПС и на Турция. Отсъствието на БСП от залата удря едно рамо за политиката на ДПС и за турската инвазия. Така че, не могат да се правят на ни лук яли - ни лук мирисали. Защото в случая те сътрудничат, те кооперират. И както обикновено в тяхната стилистика, го правят така шумкарски, партизански, от храстите, а не с открито лице. Вместо да дойдат в залата, за което са ги избрали хората, и за което им плащат заплати, те се крият по храстите и от там тайно помагат, като се правят че не помагат. Това е абсурдно и недопустимо.

Реакцията и на външния министър Екатерина Захариева, и на премиера Бойко Борисов, е задоволителна за нас, защото за първи път от години български премиер и български външен министър реагират толкова остро на турската намеса в България".

Премиерът се опитва да държи добри, балансирани отношения, което от негова гледна точка е по-скоро редно, защото той е министър-председател. В случая той реагира абсолютно правилно, както виждате,  и поиска извинение от турска страна. Извинение, разбира се, няма да последва, защото политиката на Реджеп Ердоган е все по-агресивна, все по-враждебна и по-опасна за нас.  

Това, което трябва да се случи е, да се приеме, може би да се преразгледа отново закона. Трябва да се приеме предложението на ВМРО за това да не могат да бъдат финансирани нито едно вероизповедание от чужди източници. Защото тук, разбира се, става дума за Турция, за разни катарски ислямисти, йордански ислямисти, и всякакви други подобни, които се опитват недопустимо да разделят българската нация. Защото българите-мюсюлмани са наши братя българи. Те са лоялни български граждани. И ние не трябва да допуснем разни чужди емисари, турски емисари да всяват разделение в обществото, както, например, се опитва да прави Местан, и да опитват да разделят единната неделима българска нация, такава, каквато я познаваме, пазим и искаме да съхраним.

Стъпките са ясни. БСП позорно трябва да мълчи, защото в случая те са съучастници на Турция, Ердоган и ДПС. Опитват да си правят много непочтената сметка да опитват да съборят правителството, за да могат след шест месеца явно да управляват с ДПС. Защото те са единствените, които са управлявали два пъти с ДПС в коалиция. Сега те да ни говорят за коалиция с ДПС е смешно. Има едно съревнование, един натиск от страна на Турция, на ДПС. Активираха се доста. Това е напълно мащабна атака. И тук БСП го играят немци в тила, общо взето.

Еднозначно мога да кажа, че лично аз съм доволен, в качеството ми на български гражданин, от реакцията по скандала както на министър Захариева, така и на премиера Бойко Борисов. Те реагираха навреме, остро, на възможно най-острият дипломатически език, каквато е тяхната работа.

Госпожа Захариева, все пак, е външен министър, и не може да си позволи крайната оценка, каквато мога да си позволя аз и нашите съмишленици във ВМРО в момента. Но това, което казваме ни е, че Мюфтийството трябва да бъде българска държавна институция, ДОСТ трябва да бъдат разследвани за национално предателство и престъпление по глава първа от Наказателния кодекс за престъпления срещу републиката, а БСП да изберат дали ще са партизани-немци в тила, или ще бъдат отговорни към българските граждани и избирателите си. Защото в момента българските граждани са ги избрали, плащат им заплатите, а те работят за интересите на Турция и се измъкват. А това е недопустимо.

.  

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(53)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Тоз поплювко по - добре да млъкне с простотиите си !
3
Тежко, дълго и продължително раждане. Роди се едно ново еничарче.
4
оля се този ужпатриот бойковист. Най наведената партий на ДПС и мюфтийството е Герб, а пръв приятел на Ердоган е Боко.
5
А бе Джамбази. Виж си фамилията..Пак ли Нинова ви е виновна пе Патриоти. ГЕРБ и ДПС са в КОАЛИЦИЯ?защо гласувахте закона ?
6
Никоя държава не може да постигне такива икономически успехи като България - ядрени реактори без АЕЦ и газопровод без газ! В Белене да отварят затвора за апартаментчиците.
7
Младежите на какво възраст ги предпочиташ? Двойка или Тройка? За вида на пола няма да питам.
8
Колкото и да се пънеш Джамбазки не стигат няколко стотни. Нищо де оставаш да работиш за Каракачанов в родината
9
Хора не се продавайте на пропагандата от ВМРО, от самото си създаване преди 120 год. в нея винаги е присъствал Изрелскияяя фактор. И никога не е била българска партия, дори и в името си е Македонска няма нищо българско,
10
Този плондер да минава в герб и на него бсп му виновни. Дпс сами не могат да гласуват закона, бсп не са гласували, следователно е станало с гласовете на герб. Какво правите в една коалиция с партия която е против основната ви ценност. Това е все едно в една коалиция да са партия за частната собственост и партия която е против частната собственост. Патриоти кажете си го ние сме във властта за лична изгода, в името на което можем да преглътнем и дпс.
11
А дали пък през изказването на турския министър не се усеща дългата ръка на Путин?Ще видим Турски поток, ама през крив макарон!
12
Ей,цикач?Стига свирки,че си по-смешен от Дудука.Като говориш-смърди...
13
На скапан .... вълната му крива. Този закон бе внесен от Вашето правителство г- н Джамбазки, гласуван в присъствието на Вашите депутати. Каква БСП ти е виновна, за какви пет лева си се навел нещастнико, че и флаш мод щял да организира. Джендърска работа.
14
КРАДНЕЛИЯ НИНОВА НЕ И ПУКА ЗА ДПС,ДОСТ ИЛИ СТАНИШЕВ... ТЯ ИСКА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ЧЕРНИЯТ ПИАР СРЕЩУ ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ И КОЗ.... ЕДИН ОБИКНОВЕН БАНКОВ ЧИНОВНИК И ЕДИН СЧЕВОДИТЕЛ КАТО ПРОЧЕТЕ ;ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ; БИ СЕ ЗАДАВИЛ ОТ СМЯХ...
15
KOПEЛE ДOЛHO ПОКРАЙ БАРЕКОВ СТАНА ЕВРОДЕПУТАТ НО СИ ПРОДАЖНО KOПЕЛЕ А ТАКИВА КАТЕ ТЕБ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА .ОT ЛAЙHO TOPTA HECTABA
16
10 е прав. Законът е гласуван от ГЕРБ и ДПС. А патриотите са партньори на ГЕРБ, както и ДПС е партньор на ГЕРБ... Да ни е честита новата Тройна коалиция под ръководството на Борисов !
17
abe ro6ko li si ra6ka li si--kakvo ni interesuvu to 4e si eban --ako si pri men 6te bude6 eban i bit ---tui kato ebane bes boi ne e ebane
18
ДЖЕНДЪР ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА
19
Ангеле, Вие в това правителство вече сте срам за България! Защо подкрепяте ГЕРБ? За гражданства с пари? За неспазване на предизборните Ви обещания за редовна наборна служба? За 300.00 лева минимална пенсия и падане на тавана на другите пенсии? Изпълнихте ли го? Не! Не! Сто пъти не!
20
https://www.youtube.com/watch?v=zp8aYrAo-0U
21
Ангеле Вие с ДПС и ГЕРБ сте не шведска а турска тройка!
22
Комсомолецът джамбаз съвсем съзнателно лъже с думата партизани немци в тила,за БСП БКП.защото и те и на него джинсът му винаги са билки комунстически партизани,то немци-партизани няма.а само ссср и бкп такива.
23
Защо всички помачори, си мрете да се кръстите Румен или СерГей. Мене също ма целуваха по клитура отзад на един тир паркинг, но ми беше хубаво! Бях щастлива както СС Момата кога се целуваше с Чалмата!
24
За любовта между БСП и ДПС е ясно на всички! Истината боли драги ми червени лумпени а тя е че Бсп ще направят коалиция с Дпс ако спечелят избори !!!
25
А бе отворко, пишман патриот от кликата на русенския македонец Шкембе войводата,да те светна.Кои депутати гласуваха поправката на закона за Аркус и защо след това умния19 годишен осмокласник ШУМАта си взе асансьора.И кой гласува закона за вероизповеданията, Вие с ГЕРБ.Сега какво се правиш на незнаещ бе кавал-дудук.
26
Голоцицин. ти не си ли кутевата и р.офчиета щерка - и двете на щат на Позасрано 20?
27
Стига бе! Брейй,че антипатичен човек. На всяко гърне мерудия. То големи напъни да бъде избран. Ти по добре я покажи тая диплома. Бареков е категоричен,че си без диплома.
28
Г-н Джамбазки,Първо не Съм Привърженик на БСП,но Вие сте на Погрешна Позиция.защото БСП не са в Залат,а Дневният Ред Го глсувате Вие и Вашите Ортаци от ГЕРБ,така,че щом сте Възмутени,то трабва да Сте на Вашите Партньори,не поиска ли Цветанов,да се Опростят Парите на Мюфтииството,така,че Интелигентният Човек не е Трудно да се Сети,към Кой са се Обърнали,но Вие,когато влязохте във Властта,бяхт Огладнели Патриоти,а сега сте,Ояли се Патриоти
29
Енчев: България е османски вилает на новия султан от Истанбул
30
Прав си, от ВМРО играят играта като Англиидките и френските Родшилдови, едните спонсорираха Наполеон а англиските Родшилдови спонсорираха Нелсън, тая история е разказваше Гн Недков в едно от предаванията на Новото познание при Стойчо Керев. Та и тия нашите патриоти си играят същата игра с патриотите от Турция, Макетата ,Сърбия, Гърция, а колкото до ВМРО си прав в тяхното ръководство винаги е присъствал Изрелския фактор все пак са наследници на Савската црица МАКЕДА.
31
...им е проблема на русоробите? В домогванията да се докопат до властта, съвсем изперкаха! Една и съща Помия , независимо дали е за Путя или за Ердоган, важното е да се С'..еее по Борисов! Тия отдавна са прекъснали нишката с мисловния процес!
32
Е бано Рошеееее......яж п у т к а т а на Адолфинка.....
33
Обича Да организира протести. През 2016 г.когато бяха президентските избори и Каракачанов беше кандидат за президент, ВМРО направи протест в "Овча купел" и Джамбазки обеща да преместят лагера. Сега сме 2019 и лагерът още си е там. Така че, ако искате вярвайте му, аз не му вярвам.
34
отговор на коментар
Ти кое не разбра
35
сте толкова прости комунистите?
36
Ежедневни надежди и мъка, мъка и изтрещя вече от несбъдната си мечта да продължи да трие подметки в Брюксел янлъшпатриотчето, ама за такива случаи хората са казали една приказка, която за по-благоприличие са я перифразирали на "кривата ракета и виновния космос"!
37
простотии.Сега пък БСП им е виновна.Турците казват истината.ГЕРБ и ДПС не гласуваха ли опростяването на 8 млн. на турското мюфтийство.По кое нареждане и вмешателство стана това.Какво се правят на утрепани и сега играят театро ГЕРБ и ДПС.Хайде стига- народа се събуди
38
Джамбазки винаги мисли за последствията от приказките си Език мой враг мой За какво става дума ?Вниманието ни се насочва към намесата на Турция във въпроса с финансирането на мюсюлманското вероизповедание от България и от външни спонсори Отправяте критики към БСП че Нинова е положила подпис на съгласие но българският патриарх също дава такова Въпросът е защо ? Отговорът е повече от ясен Защото БПЦ се финансира и от Русия както и БСП и Атака начело със Сидеров.Постигнахме съгласието на Албания за съществуването на българско малцинство там но пък ДОСТ смятат че има турско малцинство въпреки нашият основен закон КОНСТИТУЦИЯТА на Република България Политиката се състои в многообразността на противоречията и трябва внимателен подход към баланс и премерени изрази и решения за постигане на реални резултати Трябва да сме взискателни както в отношенията си с Турция така и с Русия.България е суверенна държава и реален член на един много силен икономически и с военен потенциал СЪЮЗ на европейските държави и заедно ще отстояваме нашият интерес за по добър живот на нашия народ.Доволен съм от премиерът Борисов във външно политическите му практики за сега както с Турция така и с Русия.Баланс това е съзнание за собствена сила и възможност.
39
Блокук
40
Това комплексирано човече все се чувства длъжно да се обажда от коневръза. А ръчичките му, ах, от Ц. Цачева се е научил. Боже, опази!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
КОЙТО СА ЗАНИМАВА С ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ И РАБОТИ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА СЕ НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ .НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
43
Жамбаско Великий пак се е на-рал. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
44
Този човек трябва най-много да мълчи в момента. Той си знае защо!
45
ТРЕПЕРЯТ ЛИ ВИ РЯЗАНИТЕ ТРЪТКИ ГЕРБЕРАСТКИ ТУРЦИТЕ ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВАТ ЗА 8-ТЕ МИЛИОНА ТРЕПЕРИ ГЕРБЕРАСТКА ПАПЛАЧ !
46
Управляващите да кажат, ако обичат как ще бъде разсрочен дълга на мюфтийството, както попита и Корнелия Нинова! Защо този Чавушоглу говори, че България е опростила дълговете? Казаха ни, че са ги отсрочили, което не знам какво ще рече (отсрочени и разсрочени не е едно и също) и не се разбра реално до кога са отсрочени и т.н.
47
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук..........>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
48
жамбаз,вече си нула... Зеро... Ни жена,ни деца,ни вече евродепутат... Отивате си....псевдопатриоти... Само за БСП ще гласуваме!
49
До нас достигна следната информация, която може да доведе до оставката на Корнелия Нинова, сами с основание се питаме дали е достоверна, а вие може да проверите дали е такава: Изглежда започва задълбочена проверка за имотите закупени по време на целия тъмен преход от 1989 година до момента от депутата Иво Ангелов Христов от групата на БСП, както и на свързаните с него по семейна линия лица и фирми. Иво А. Христов и неговите близки са скрити милионери със скъпи имоти, закупени за да не се плащат съответните данъци и такси по лъжливо декларирани по-ниски от платените цени, а освен това стойностите на имотите реално надвишават многократно официалните им доходи. Освен имотите семейството е правило и други покупки на скъпи вещи и големи финансови трансфери. Семейството му притежава фирми в сферата на енергетиката, появили се като част от престъпната бизнес групировка Мултигруп още от бандитските времена на криминалния преход. Тези семейни фирми са източили 30 милиона от българската енергетика, укривали са данъци, поддържали са активни бизнес и информационни контакти с агенти на руските служби и са нарушавали по различни начини законодателството. На всичкото отгоре Иво А. Христов е назаконен професор и не е социолог. През 2003 г. законът, правилникът за приложение и правилникът на СУ не допускаха човек учил право и не изучавал социология да влезе в докторска степен на обучение по социология. Това стана възможно, но не и със задно действие на закона чак през 2010 година с новия Закон за развитието на академичния състав. Ето защо титлата му доктор следва да бъде обявена за нищожна, какакто и званието професор придобито след това. Този човек не разбира нищо от социология, а всичките му трудове и твърдения по медиите са само опит за публицистика, агитация и преписи от твърденията на ориентирани към евтината сензация недостоверни руски информационни сайтове за теория на конспирацията и клипове на видеоблогъри. Започва проверка на информации за агентурните връзки на Иво А. Христов с руските служби за сигурност и за наличието през годините на косвено финансиране от тяхна страна. Има данни, че не само е роден в СССР, но е преминал и обучение за техен агент, както и че е поклонник на диктатора Йосиф Сталин. Въпреки всичко това засега излежда руснаците не му се доверяват напълно, защото в един период напълно е излязъл от контрол и е получавал много пари по проекти на Джордж Сорос. Сега той нагло манипулира хората, като постоянно прави груби внушения, че е човек на руските служби и доверено лице и кандидат на Путин за министър-председател, президент на България и фактор в европейската политика за да всява страх и хората да се притесняват да му задават неудобни въпроси за безкрайните му кариерни амбиции. В същото време самолюбието му е толкова неконтролируемо, че заявява, че и Путин и Медведев след време трябва да си ходят, за да отворят мястото за нов лидер на Евразийското политическо пространство, за какъвто има предвид себе си. Обяви на предизборна среща октомврийската революция за еврейски погром, а след това 80 процента от българите за дебили. На срещи с партийни деятели и симпатизанти Иво Христов се държи безобразно – надменно и подигравателно, като дори си позволява със зачервено лице да обявява различни хора за луди и идиоти. Преди няколко години беше много озлобен, че Георги Първанов не е изпълнил обещанието си към него да предложи да се промени конституцията, за да се допусне за президент да се кандидатира и лице родено в чужбина, какъвто е самия Иво Христов, роден в СССР. След това Христов се озлоби и на Румен Радев, като започна да разпространява тезата, че президентът му бил обещал да го направи служебен министър-председател, но в последния момент се отказал да изпълни обещанието си и назначил Огнян Герджиков. Сега пък Иво Ангелов Христов напира на всяка цена да се уреди за евродепутат и иска безскрупулно с всички възможни средства да измести достойните за тези места. Разчита на съмнителния бивш управител на свинекомплекс, приватизатор на безценица на държавната собственост, олигарх и почетен консул на Русия Георги Гергов да го подкрепя, защото са от една масонска ложа заедно с него, Слави Трифонов, Георги Първанов и Румен Петков. Но дори в масонската ложа в която членува настъпил смут, поради екстремното му поведение. Чува се и че постоянно натрапливо досажда на представители на руските служби за сигурност и на руски политици с молби да съдействат на кариерата му, като сам в замяна им предлага и обещава осъществяването на всякакви неизпълними политически ангажименти, като излизане на България от НАТО и ЕС, откриване на руски военни бази и влизане в Евразийския съюз. Явява се на срещи с граждани с журналиста Стойчо Керев на които се говори за извънземни, летящи чинии и други измислици от теория на конспирацията. Има информация, че причините за неовладяното му поведение са свързани с това, че още непълнолетен е имал много тежки комплекси поради неспособност за нормален полов акт, поради преждевременно свършване. Това провокирало пристъп на Параноидна шизофрения, овладян с медикаменти от руски лекари, но неизлекуван окончателно, видно за всички от психично нестабилното му и опасно за околните поведение. Когато успял да Има данни, че през 2001 година отново е получил тежък шизофренен параноиден пристъп с панически страхове и продължително безсъние и пак е бил на психиатрично лечение, този път в Университетска специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия “Св. Наум” в гр. София. Влошаващото му се с годините психическо състояние се очертава като основна причина руската ФСБ да започне да се дистанцира от него. Поради проблема с половата немощ и преждевременното приключване злоупотребявал многократно със служебното си положение на преподавател за да прави неупешни опити за самолечение чрез връзки със студентки, най-продължителната от които била с млада жена с инициали В.П. В заключение може да се каже, че ако всичко това е така, Корнелия Нинова ще бъде принудана да поеме политическа отговорност, а този човек е най-добре да отиде на трудова терапия да помага на семейството си да умножава парите в семейните фирми от енергетиката на името на жена му и роднините му и да се махне от политиката и науката, където не е мястото на такива компрометирани хора!
50
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! --------->>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
51
Пик колективно номинира този джамбазин за еврозад-ник и апелират всички да гласуват за избора му. Щял да представя достойно нашенските пе--да--ли, чейнето му работило като ивчиното и можел да разстяга повече и от маст-и-ята и дан--ката взети заедно, даже качени на на...Ние им пожелаваме успех.
52
от постъпката на Богомил Бонев , бивш министър на вътрешните работи , който набеждава г-н Сидеров , че го е хванал да краде фотоапарати и телеобективи !
53
коментарът е излишен.Да се провери езикът на този-какво е близал за последно.Ако трябва-да му се направи хигиенизираща процедура на устата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8500
архив

Петка и Чапай карат самолет.

- Петка, уредите?

- Двайсет!

- Какво двайсет, бе?!

- А ти какво "уредите"?

няма нови новини
Днес: 168
hot
най-четени новини в момента
сега
3245
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес бъдете много внимателни - зачестяват злополуките, има опасност и от терористични атаки
x