Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК - Музикалният журналист Васко Громков съсипващо: Слави Трифонов осакати духовно две поколения, сценаристите му с години ме крадяха. Почитателите му са зомбита

САМО В ПИК - Музикалният журналист Васко Громков съсипващо: Слави Трифонов осакати духовно две поколения, сценаристите му с години ме крадяха. Почитателите му са зомбита

на 04.08.2019
182164
43
САМО В ПИК - Музикалният журналист Васко Громков съсипващо: Слави Трифонов осакати духовно две поколения, сценаристите му с години ме крадяха. Почитателите му са зомбита
Автор: ПИК
04.08.2019
43
182164

Кратък коментар за бъдещия политик Слави Трифонов, но толкова изчерпателен и право в целта, е хит във "Фейсбук". Негов автор е музикалният журналист от БНТ 2, сценарист, водещ, дидждей Васко Громков.

"Временно освобождение на България от телевизионно учиндолско чалга иго!

19 години ефирен гнет, простотия и флиртове с мутри и политици.

Две и половина осакатени духовно поколения.

Непоправими културни щети за поне 200 години напред!

19 години сценарни кражби от сайта "анекдот.ру" и статуси на хора във Фейсбук (последните 10 години).

19 години деградация, селендурщина и кич".

----------------------------------------------------------------------------

- Г-н Громков, здравейте. Статусът ви е истински хит в социалната мрежа...

- Щом казвате... Един от приятелите ми, фен на "Слейър", басист в метъл група, ме блокира заради този статус! Явно е бил от скритите чалгуни.

- Защо не харесвате Слави Трифонов?

- Аз го харесвах в началото, когато беше бунтар, в "Хъшове", но не и след като се обърна към чалгата. Дори в един период от време имах анти чалга сайт, в който шоуто остро се критикуваше. 

- Доколкото подразбрах, през годините сте били нещо като вдъхновител за сценаристите на предаването?

- Още преди Фейсбук правех блог, който и сега съществува и който има към 4 милиона прочитания. Пишех в него по различни интересни теми. И те започнаха да ги свиват, да крадат. Разбира се, главно Сиромахов. Спомням си, на един 2 януари беше, ми откраднаха рубрика, която и до днес циркулира из Фейсбук като материал на Сиромахов - "20 култови реплики на посетители на дискотеки към диджея", които си бях събирал от практиката ми през годините. 

- Това ли е единственият "сблъсък", който сте имал с тези уж толкова креативни сценаристи?

- Преди десетина години с Венци Мицов правихме интернет-предаване - "Дъ Риъл БГ Топ", към сайта "Уебкафе". Показвахме фрийкове от сорта на Джорджано и Гошо от Почивка... Беше много забавно, но направихме само 3 епизода. Сиромахов го сви и си вкара рубрика. И мнооого, много такива случаи през годините...

- Май е излишно е да ви питам, но все пак... Сиромахов и господата сценаристи поискаха ли ви разрешение да черпят идеи от вашето творчество?

- Както казахте, излишно е да ме питате. Естествено, че не...

- Вие познавате ли се лично с бъдещия политик Трифонов?

- Не, но съм го виждал още, когато продаваше мартеници... Имам и две книги - "Аз бях диджей", за 80-те и 90-те години, дори и до днес те са първите и единствени книги, засягащи диджей културата. Та в тях има и откъс за Слави... Мога да ви цитирам откъса:

"Държавата продължаваше да се демократизира по някакъв джунглоподобен начин. Кръстосвайки София, срещах все повече безумни индивиди, които предишната система би държала завързани с дебели вериги някъде.

Най-много се плашех от един двуметров откачалник с опашка-плитчица, който свиреше на цигулка и продаваше мартеници в подлеза на ЦУМ. Мислех го за душевноболен и винаги заобикалях на сериозно разстояние от тази "атракция".

Кой би предположил тогава, че въпросното лице впоследствие ще осакати духовно цели две поколения през 21 век?".

- Две поколения, които, уви, не го осъзнават и които му се кланят като на божество...

- Така е, това са зомбита. Има много последователи, това е факт. Раните, които са нанесени на тези две поколения, много трудно ще се излекуват. Работя и като диджей и виждам какво се случва. В работата си комуникирам и с чужденци и сравнявам - истината е, че нещата са просто катастрофални.

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
ДА СЕ ЗНАЕ: Плевенския ДЕГЕНЕРАТ Слави Трифонов е Съветско К-ОПЕЛЕ на Хранилка при Ченгетата Сашо Дончев и Красимир Гергов ! Кажете му че е от Плевен и Повече не го Обиждайте. В Руското Село Плевен Азбукарчетата Вместо Аз съм Българче Изучават Аз съм БЛЯДЧЕ. В Плевенския Бардак Бебета на Руски Проговарят, Затова Трябва да се Приспиват Докато са Малки за да Няма Такива Дегенерати Като Славито, Главъта, ГалаБинка и Прочие. В Руската Губерния Плевен ако не Знаеш Наизуст Това Стихотворение на Радой Ралин не те Пускат да Минеш Първи Клас. ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА ! Пиша ти от Плевен, Драги Ванка. Помниш ли Кагда Пришол със Танка? Беше Млад, но се Държеше Мъжки. Зарази Семейството ми с Въшки… Взе на Мама Златните Пендари и Дори Галошите ми Стари. Помниш ли, как Кушаше Картошки? Наконец Забърса Три Кокошки. После си Преспал със Кака Сия и Изпил си Всичката Ракия. А след Време Чухме и Мълвата, че си Гръмнал Тате във Главата! Длъжен бях да те Обичам, Ваня. Даже Кръстих Дъщеря си Маня. Залъкът си Давахме Насила. на Русия–Тая Дива Сила. После Цели Девет Петилетки грабихте Уран и Руди Редки. Грабихте и Жито, Папироси… Зарад тебе Ходим Голи-Боси! Дружбата ни Беше “Свята”, “Чиста”. Ние Всички Хранехме Танкиста. А пък ти ни Пазаше със Танка. и ни взе Последната Луканка… Пазеше и Немците, и Чехите. Ние тук Възпявахме Успехите. С Паметник Стърчиш ни на Главата и Скверниш Небето и Земята. Закривайте ВЕДНАГА Руската Плевенска Славянска Кочина и Депортирайте СВИНЕТЕ към Москва !!! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Стига с тоя Слави ! Себевлюбен и крайно неуравновесен човек (мъж везна), страхливец и несигурен в себе си , енергиен вампир ! Ако няма силни около него , нещо като Бареков , две крачки не може сам да направи , а камоли да бъде лидер ! Кой ще тръгне след такъв "водач" , хората не желаят вече спектакли !
3
Няма такава държава след като допусна подобен индивид да натрупа милиони и му даде цяла телевизия на разположение...ОТВРАТ
4
Дали Славуца е дъното на политиката.??? След Рада Дълбоката, Гнома СС Момата и Импексовата крадлива курабия, си мислих, че няма как дебелите да копаят по надолу, за да издигнат нещо по гнусно от тия комуняци. Но явно, че са ровили още в лай/ната, и са допреди до тоя екстремент. Въпроса е, ще имали достатъчно кретени, да го овластят!!
5
ПОЧИТАТЕЛИТЕ МУ НЕ СА ЗОМБИТА,А ПРОСТАЦИ!!!! КАК МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДАТ И СЛУШАТ??!ДУХОВНО ОСАКАТИЛ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ...НИЩО ПОДОБНО!!! ОСАКАТИЛ Е,ДОКОЛКОТО ИМА КАКВО ДА СЕ ОСАКАТЯВА,ПРОСТАЦИТЕ!!
6
Славуца+ Герб! ПОБЕДА!
7
Истината е че Слави направи това което всички преди него направиха. Плю по Бойко после в интервюто му се подмазваше, и му даде да разбере че ще го подкрепя в парламента. Както Волен, Яне, Биков, Винкела Рудолф и тн и тн, с една малка разлика всички по горе изброени бяха мишки без лев в джоба може би с малко изключение Винкела и Скат но останалите му станаха патерици и му целуваха д. то и той ги направи милионери. Слави от друга страна иска власт пари има достатъчно затова е тоя театър. Слави ще е послушен след като получи това което иска не като останалите ще се избият за кокала. Само подлогата на Дебелян Пендалко Офшорката има страх от Слави, той знае че Слави не прощава и не забравя. Първият който ще предаде Пендалко след като Слави влезе в парламента е Боко Тиквата, затова е тоя рев тук.
8
В този сай се громят противниците на Б-Б. Това е похвално дело , което сигурно е добре заплатено. Защо ли обаче не чуваме тук и една критична дума към ШАЙКАТА ? Толкова ли са безгрешни и божествени ?
9
ЗАЩО СЕГА СЕ ПОКАЗВАШ? КЪДЕ БЕШЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ А .ЗАЩО СЕГА СЛЕД КАТО ВСИЧКИ СЕ УПЛАШИХА ОТ ПРОЕКТА СЛАВИ И ТИ СЕ ПОКАЗА ОТ ДУПКАТА В КОЯТО СЕ БЕШЕ СКРИЛ.ЗАЩО ПРЕДИ ГОДИНИ НЕ РЕВА А ОТПАДЪКО
10
Сиромахооввв..зъл и маргинал ..щот не може да работи друго ..СБОГОМ ГЕРГИНО ..партията на зомбитата няма да бъде регистрирана ... “НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА “ името и подбужда към насилие и радикализъм в най извратената и изродила се форма ...който иска създаването на партия с цел насилствено вземане на държавното управление лежи в затвора ..в конституцията го пише ..или да си смени ЛОГОТО или това е неприемливо за демокрацията ...като иска партията му да се казва ПАРТИЯ НА СЛАВИ или ПНС ..
11
Почитателите на учиндолския чалгар така наречените зомбита ще се опитат да доунищожат БГ вкарвайки тая противна мутра в парламента!
12
Славуца една жена не го прие да създаде поколение с неговите гени, сега се е засилил да ни "оправя" както Симеончо и Руменчо!Да оправи първо себе си, защото Господ наказва за чалгаризирането на едно поколение с безплодие! Колкото пари е завлякъл по офшорки, толкова цирея да му излязат, а на сценаристите му толкова пъпки, все пак те са продажници, наемници на Славуца!
13
Славуца и Нинова = БКП победа. Името на новата коалиция е ”Сла-Нинова и Гнома”, ура другаре. Ха ха ха ха.Да!!!!!
14
Много време и внимание се оделя на С.Трифонов !? Продължителноста на неговия, политически живот ще бъди с продължителносто на лошо изпята,чалга песен!!
15
Не е виновен той само, а медиите , които го лансират като фактор в живота ви и на ред други простаци с татуси и силиконки. Щом един бивш продавач на гевреци можа за стане президент на една съседна държава, защо един бивш продавач на мартеници да не стане политик при нас? Типично по бански. А типично по европейски -лидерите нямат деца...Германия, Франция-----
16
Не е виновен той само, а медиите ,които го лансират като фактор в живота ви и на ред други простаци с татуси и силиконки. Щом един бивш продавач на гевреци можа за стане президент на една съседна държава, защо един бивш продавач на мартеници да не стане политик при нас? Типично по балкански. А типично по европейски -лидерите нямат деца...Германия, Франция-----
17
Парите на политиците.Когато преди време се обяви за Пътят, Истината и Животът, всички бяха над тези неща...Мизерия...
18
Там се вижда как един от Крушаре - Сливен , е развял знаме с надписи от Априлското въстание “Свобода или смърт “...питам аз кой му даде знамето от читалището в Крушаре ..и кой луд подбужда към тези маргинални действия ..?
19
трябва ли всеки ден да ни занимавате с болните комплекси на разни градски луди. Просто завист, че Трифонов не е проспал живота си, а всеки ден се бори. Добър, лош има своите постижения.
20
Слви е продукт на културата на Елка Констандинова.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Ха.ха..една по една миш.ките изск.ачат от дупк.ите след като котката се оттегли! Жал.ък тип, като са те окра.ли според теб, защо не осъ.ди Си.ромах.ов, ама мъл.ча, а сега се раз.плямпа..смеш.ко!
24
Много се изненадах, че предаването му още върви. Поне 10 год. не съм го гледала. Това е човек, който се подиграва с известни и доказали се личности, човек, който използва националния ефир за лични изказвания и сякаш налага мнение. Този подигравателен тон ме дразнеше, прекъсва събеседниците и винаги се обажда за да покаже колко много знае...А това, че е провалил 2 поколения е вярно. Спомням си как хубаво пееше в началото Борис, а сега - стилът си промени, като "настъпана" жаба - начин, абсолютно забранен за професионалното пеене. Шегите им са плоски, просташки и се чудя, че все още има хора, които го гледат. Радвам се, че закрива "шоуто". Явно е разбрал, че вече е изчерпан, безинтересен.
25
За " мъртвите" ( Славчо и Иво ), АНАТЕМА ! Боклуците на България !
26
Тук не виждам нищо невярно... напротив.. СЛАВИ Е ДОЛНА ЧАЛГОТЕКА,,,, ТРАНССЕКСУАЛНА, НА ХОРМОНИ ОБЪРКАНА ЖЕНА! СПОРЕД МЕН ГО ПОМПAТ С ПЕНИС КОЛАН!
27
отговор на коментар
никога не се е крил,винаги го е критикувал яростно..не само във фейсбук ,но и в в предавания на живо
28
Устойчивост на вируса на африканската чума. 1.При температури: 5 °С до 7 години, 18 20 °С до 18 месеца, 37 °С до 30 дни, 50 ° С до 1 час . 2.В труповете на свине от 17 дни до 10 седмици. 3. В изпражненията до 160 дни, в урината до 60 дни. 4.В почвата (в зависимост от сезона): лято есен до 112 дни, есен зима до 200 дни. 5.В месо от болно животно, когато се съхранява в замразено състояние до 155 дни, в пушено месо до 6 месеца.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
ей, мишоци! Изплашихте се, че Слави набра популярност и взехте да пл!юете.! Какви долни човечета сте
32
Форумни утайки давайте натискайте ! Резултата ще е като на вашия възлюбен Гешев, само шум и нищо повече.
33
Спокойно, българи! Не се вълнувайте толкова, не си заслужава! Че кой нормален човек ще тръгне след кьорав и сакат лидер? Кой? И ако случайно някои наивници тръгнат, знаят ли къде ще ги заведе? Да, грешно е да се подиграваш с физическите недъзи на хората, но помните ли как безсрамно селяндуринът от Учиндол се подиграваше с религията? Помните ли "отец Нафарфорий", който се играеше от онзи пигмей -някакъв карагьозчия, който не заслужава да му се помни името, ама май му викаха Мамалев и който за пари стигна дъното в просташките сценки на учиндолския селяндурин, на Тошко сценаристчето и останалите "гении" на перото, които съчиняваха словоблудствата и порнографията на чалгарското шоу на дългия.
34
Знайни незнайни шамани,от кол и въже,излязоха на светло,все едно,че Слави до сега е бил някъде далеч от България.Хранил 170 -човека,помагал на детски домове,давал стипендии на бедни но кадърни деца,някакъв сопол плямпа,че му е окрадил простотията.Боже,слез и си прибери вересиите.
35
Мнооого Ви е срах от Слави Трифонов...щом се търси и се гледа, значи има поле за изява.Аз ще гласувам за него .
36
Гласувай за който си щеш, тъп миндил, но това не е повод да се хвалиш!
37
Слави е нелицеприятен отблъсвкващ и простотия до шия,държание на пуяк,надут и груб.Каква държава ,какъв Слави,той ще работи за задкулисието, г.Вcе пак зад негo е госпожа Мулти крадлатa и други подобни.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
АТИЛЧО колко ти плащат бе. ГЕРБЕ***РСКА слуга. Сън не може да спиш да си първи в коментара. А може би си нид***елkоуу или ивч***ето ба***баЯ***гааааа или друг ми***шок-журналист. Вашите ако те знаят къв си пре***дател ще ти спрат нета бе момче. Bаба ти с последната си пенсия ти е купила компютър а ти да пишеш глупости по цял ден
40
че му предавате чак такова значение. Подценявате интуицията на българина. И преди го гледах рядко, но ми падна в очите след като му гостува артиста, изпълняващ главната роля в "Залезът на тамплиерите". Ами такова нескопосано интервю, тоя съсипа рейтинга на актьора. Според мен е кръгла "0" Славчо. Какъв политик ще е? Не му ли стига акъла, че не е тръгнал в правилната посока? Ще бъде смачкан и заличен.
41
Слави ще произвежда шум и смут.
42
.....и да не забравите да гласувате за ,,Няма такава държава" !
43
отговор на коментар
Няма място за съмнение, че ще гласуваш за него. 1. Смешно е да се пише, че някой го е страх от Учиндолският Слави. 2. Той е шоумен, но за политик не става. 3. От първият ред мога да кажа, че той даром не дава нищо, ако няма лична изгода. Думите ти вървят преди мисълта. Трябва да познаваш от близо някого, след това да говориш. 4. Ако бъде регистрирана партията му "Нема такава държава", със сигурност ще повярвам, защото по света няма такава държава, където дебилни шоумени да стават политици. Със сигурност ще има и дебили като теб, които са прости, неграмотни и нямат представа от политика. Слави по-добре да се задоми и създаде поколение, защото всяка поживее и му бие шута, никоя не го иска, а племенниците му си точат зъбите за наследство. НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО. ПРЕВЪРНА СЕ В БОЛНАВ СТАРЕЦ. ХУБАВО СЕ ПОДИГРАВА С ПОЛИТИЦИТЕ, НО ЖИВОТЪТ МУ ГО ВРЪЩА. МЛАДО СТАРЧЕ! ПЪРВО ДА ОПРАВИ СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ, СЛЕД ТОВА ДА СЕ ЗАХВАЩА С ПОЛИТИКА!!!Само с наименованието на партията, ОБИЖДА Б-Я И НАРОДА. Но нали са прости, че не го разбират. ЖАЛКО !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 26810
архив

Двама луди решили да избягат от лудницата. Единият казва на другия: - Провери ако бодливата тел е висока, ще минем отдолу,ако е ниска - отгоре. След време той се връща и първият го пита: - Е, какво откри? - Мани, мани, никакъв шанс да избягаме,въобще няма тел!

няма нови новини
Днес: 264
hot
най-четени новини в момента
сега
2531
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Росен Желязков: Ще предложи промени в Закона за автомобилните превози
x
Коледните партита крият опасности за мъжете
x