САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните

8436
на 06.03.2021
САМО В ПИК - ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците да не пътуват, труден ден за Раците, късметът е на страната на Везните
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

При необходимост проведете само деловите си и рутинните срещи. Отложете сериозните, свързани с уговаряне на съдружие, деловите разговори. Не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. Осъществете замислените цели чрез привличане на нови делови партньори и служители.

ТЕЛЕЦ

Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не е редно да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза.

БЛИЗНАЦИ

Приемете нова работа с по-високо заплащане. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас без да очаквате същото в замяна. На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не пътувайте.

РАК

Денят е наситен с трудности, които ще попречат на намерението ви да се справите със служебните си задачи до обед. Насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансови договори, докажете че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции.

ЛЪВ

Ваши конкуренти и завистливи приятели са се заели упорито и ежедневно да ви проучват и да се домогват до плановете ви. И вие проучете които ваши колеги изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас, ако не се разсейвате и завършите поставените задачи.

ДЕВА

Позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи. Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, само за да блеснете като добри професионалисти, но ще навредите на отношенията си с тях.

ВЕЗНИ

Постигнете целите, които сте си поставили. Работата ви спори, въпреки трудностите. Деловите разговори са успешни. Късметът няма да ви изостави, въпреки опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задачи. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите.

СКОРПИОН

Не допускайте да ви смажат лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за този ден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Постепенно ще си възвърнете самочувствието.

СТРЕЛЕЦ

Не се притеснявайте, ако се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате успешно финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място. Следобед похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи.

КОЗИРОГ

Проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си. Денят може да се окаже изтощителен за вас. Откажете се от критиката, за да си спестите проблемите с вашите колеги, породени от отказът им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете смели и безкомпромисни и ако се налага предприемете неотложни промени на работното си място. Предпазете се от провал, като уволните безотговорните служители и потърсите нови. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности.

РИБИ

Проявете търпение и въпреки не особено коректното поведение на хората около вас ще се справите отлично със служебните си задължения и ще докажете на всички, че сте професионалисти. Не прекалявайте с деловите контакти, защото не сте в състояние да прецените правилно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи.

 

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Предложеният от ГЕРБ за премиер Даниел Митов с първи думи преди старта на Народното събрание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това