САМО В ПИК: 7 хомосексуални в гореща среща с Хаджигенов и бос на "Смучи София" (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: 7 хомосексуални в гореща среща с Хаджигенов и бос на "Смучи София" (СНИМКИ)

88157
на 23.03.2021
САМО В ПИК: 7 хомосексуални в гореща среща с Хаджигенов и бос на Смучи София (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нищожен брой съмишленици са присъствали на срещата-дискусия, организирана за представителите на ЛГБТИ общността с неприкрития гей активист и кандидат за народен представител Виктор Лилов и адв. Николай Хаджигенов в неделя вечерта, видя ПИК.

препоръчано

Цифром и словом 11 души, но в това число и персонала, анажиран по техническата част, касаеща лайфстрийма във фейсбук, са загубили час от времето си заради скандалния гей активист, който преди време се прочу с дибидюс снимката си, плюс Хаджигенов от "Отровно трио". Вече "дуо".

За да имитират поне пред онлайн аудиторията си огромен интерес към вечеринката, се стигнало до там, че по някое време Лилов помолил "организаторите" да допуснат в залата чакащите пред входа, закъснели за началото на дискусията. Дефакто обаче такива нямало и броят на участниците в задушевното рандеву не се променил във възходяща линия.    

Срамно ниският интерес към дискусията директно обрича на провал скритите въжделения на Мая Манолова и открито пропагандиращия обратните неин авер Николай Хаджигенов да привлекат розовите активисти от София.

Дискусията започнала с трогателно интимно признание на Лилов, научи ПИК от присъствали на гей сбирката. Предводителят на разпадналата се пропагандираща еднополовите бракове джендър партията ДЕОС и участник в гей дружинката "Спаси София", по-известна като "Смучи София", повдигнал завесата на личния си живот с откровението, че от цели 15 години живее с партньора си от своя пол.

Един от личните му мотиви да влезе в политиката и да се пъне за Народното събрание бил този, че законово не било уредено какво ще се стане с общото имущството с гаджето му, ако му се случи някакво нещастие.

"Ако се случи нещо с мен и си отида, общото ни имущество ще отиде при наши роднини, а той ще остане на улицата и ще трябва да започне на нулата", обосновал мотивите си да се бори за народния вот Лилов.

С Хаджигенов били запитани и какви практически стъпки ще предприемат за узаконяване на брачно равенство и признаване на последици от еднополови партньорства, както и признаването на сключените в чужбина еднополови съюзи.

На което Хаджигенов отговорил, че пътят до този момен е дълъг, но междинната крачка, преход към регистрираните бракове, било регистрирано партньорство  в електронен регистър.

"Според мен ще работи добре, след което ще преминем към следващото стъпало", обещал на скромната аудитория Хаджигенов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден на юни - Близнаците да бъдат внимателни в действията, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за първия ден на юни - Близнаците да бъдат внимателни в действията, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Хитлер и Сталин тотален хит на Панаира на книгата пред НДК! Всички детски шедьоври - с 50% отстъпка (ВИДЕО) ПИК TV! "Хитлер и Сталин" тотален хит на Панаира на книгата пред НДК! Всички детски шедьоври - с 50% отстъпка (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК