САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...

141206
на 07.12.2019
САМО В ПИК TV: Андреа и Галин се замерят с компромати - изплува филмче за възрастни с участието на...
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Филмче за възрастни, за което се твърди, че е с участието на фолк певеца Галин е било използвано като компроматно оръжие в разразилия се през седмицата скандал между изпълнителя на "Пайнер" и колежката му Андреа, която оплю концерта на димитровградската музикална компания в Пловдив.

препоръчано

Това разкри в светското предаване на ПИК TV Елза Парини, която проследи онлайн спора между двамата чалгаджии. След като в продължение на няколко часа двамата водеха лют диалог чрез живи видеа и сторита в Инстаграм, цялата достъпна за всички потребители на социалната мрежа кореспонденция мистериозно изчезна. 

Според Елза до това се е стигнало, след като в личен чат с колегата си от "Пайнер" Андреа намеква, че Галин интимничи със своите спонсори. "За секунди Андреа пусна едно стори - съобщение от неин почитател, в което се казва за порно с Галин. След като се появи това, малко по-късно Галин изтри всичките си сторита по темата", разкри Елза.

Защо Андреа нападна концерта на пайнерките и в частност собственика на фирмата Митко Димитров, защо Дарина Павлова нае охрана за годеника си Джулио Берути, къде Анита Мейзер за пръв път от 15 години на работа и още звездни клюки - гледайте сега:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК