Вход
София
Времето в София -6 o C

САМО В ПИК TV! Антоанета Христова с разтърсваща прогноза за бъдещето на кабинета "Борисов 3" след европредседателството - защо премиерът стана международник? (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Антоанета Христова с разтърсваща прогноза за бъдещето на кабинета "Борисов 3" след европредседателството - защо премиерът стана международник? (ОБНОВЕНА)

на 08.05.2018
383194
45
САМО В ПИК TV! Антоанета Христова с разтърсваща прогноза за бъдещето на кабинета "Борисов 3" след европредседателството - защо премиерът стана международник? (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.05.2018
45
383194

Политическият психолог проф. Антоанета Христова разнищва бъдещето на кабинета "Борисов 3" след края на европредседателството.

Защо премиерът стана международник? Какво да очакваме на срещана на върха за Западните Балкани на 17 май? Защо, въпреки шума, който вдига, БСП не може да изпревари ГЕРБ по доверие? Какво е бъдещето на коалицията "Обединени патриоти"? Ще има ли живот след смъртта за извънпарламентарните партии?

"Изключителен плюс за БСП беше идването на Нинова. Тя има усет към опозиционно говорене и говорене, което е чуваемо за избирателите на тази партия. За БСП в този етап на развитие тя е точният човек. Мисля се, че ако казваме, че имаше Борисов затруднения по време на първата си година от „Борисов 3”, това беше БСП. БСП стана видима, започнахме да говорим за БСП като за алтернатива", каза Христова за втората година от избора на Корнелия Нинова за председател на БСП.

"Разликите между ГЕРБ и БСП са много малко. Тяхната разлика не е голяма, тя е преодолима от гледна точка на БСП. Само че, БСП трябва да напусне профила на опозиция. Трябват й говорители, които могат да изразят тези политики. Те самите имат един самоанализ в тази връзка, но всичко опира до кадри - от Сталин насам винаги се е опирало до кадри. Важно е да бъдат допуснати и да имат разбирането, че политиката не е правенето на остро събитие, което да влезе в новините", продължи темата за БСП Христова.

Тя заключи, че постоянните скандали не повдигат рейтинга на тези, които ги предизвикват. "На БСП проблемът е да превърне говоренето си в реална политика".

"Това 3,71 като оценка от крайни позиции ли е или от друго? Ако е от първото, то ще говорим за поляризация и формирането на група, която е недоволна. От другото ще имаме едно голямо очакване. Това означава, че все пак правителството се одобрява. Такава оценка, на фона на негативното отношение към политиците, това е оценка, че правителството върши работа", постави своята оценка за кабинета "Борисов 3" една година, след встъпването му в длъжност. Тя изброи, че са отчетени намаляването на външния дълг и увеличението на минималната пенсия, връщането на над 19 000 ученика в училище, както и стабилния растеж на икономиката. Като пример тя посочи, че България е на първо място по износ на производство в тежката промишленост.

"По принцип не е добре да се съдят журналисти", отсече тя по повод на делото, което заведоха срещу Румен Петков от "Поглед.инфо" Корнелия Нинова и Кирил Добрев.

"Тезата за неравенствата е тревожна, тя звучи левичарски, но не е левичарска. Тя е дясна политика. Световна тенденция е това. В наш план, не успяхме да създадем средната класа. Ножицата расте. А когато тя расте, темата за неравенството и дискриминацията, излиза на преден план. Това е популистко послание, но то е базирано върху темата за неравенствотото", коментира Христова темата с искането на БСП и Корнелия Нинова за намаляване на заплатите и отпуските им.

"Тресе нервите на премиера. Наистина нещата изглеждат неустойчиви с тази коалиция. Притиснати от обстоятелствата коалицията ще продължи да съществува. По-логично е един Борисов да се ядоса и да каже: "Стига!", отколкото да не продължи да съществува коалицията. Всеки си има своя терен и си го е запазил. Те си свикнаха на ексцентричността. Това поведение на Волен Сидеров не ме изненадва. Много хубаво свири на барабани. Нищо не се е променило от преди", даде експертна оценка за трусовете в коалицията Христова.

"Синята мечта си отиде. Там няма нищо, което да напомня за дясно присъствие като поведение и достойнство. Вътре няма борци за синята идея. Вътре има едни некоректни средства, с които се играе", категоричен е политическият анализатор.

"Формированието на Христо Иванов трудно може да се коментира. Събирането на партии от различни идеологически произходи и категоричното заявление на Христо Иванов, че няма нищо общо с ляво и дясно, категоричното му обявяване срещу корупцията и същевременно подкрепяйки Десислава Иванчева, показва, че позицията му е пристрастна и не подлежи на факти. Не знам какво формирование са те, но приличат на многоглави змейчета, които не знаят къде да тръгнат", категорична е тя.

"В тези сложни коалиционни формирования не знаеш кой е виновен, кой е крив и кой прав", добави Антоанета Христова.

"Корнелия Нинова е права, че не иска да коментира Марешки. Той беше приет за член в националистическата партия на Льо Пен в ЕС. Сегашните му искания са изкуствено внесени от външен агент. Това не е нормално политическо поведение и отказвам да го коментирам", отсече професорът.

"Румен Радев има още път като президент, много му е рано да прави партия. Това не пречи да си постели. Той има опозиционно говорене, той има поведение, което говори за партийна политическа кариера. Такъв вид опозиционно поведение навява към подобни мисли", коментира политическият анализатор.

"За него чисто интуитивно лидерът, с който кръстосва шпага, е Бойко Борисов. Рейтингът и оценката му се определят от много фактори. Румен Радев има поредица от елементи, които поддържат рейтинга му. Това са кухи неща, но, за съжаление, рейтингът е кухо нещо. Рейтингът на политиците е изключително грешно понятие", увери тя.

"Срещата за Западните Балкани е предначертано да бъде успешна. Тя ще дойде, ще има разговори, ще се изкажат тезите на всяка една от страните. Премиерът Борисов ще събере много хора", добави Антоанета Христова.

"След края на европредседателството може и да се наложи някоя смяна в правителството. Тъй като по време на европредседателството приоритетите бяха външна политика, но след председателството ще говорим за социална политика, вътрешни проблеми. Ако ще има ремонт, горещите столова са три", заключи професорът.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(45)
1
В държавата на Боко Тиквата и неговата фашистка хунта, подкрепяна ЕДИНСТВЕНО от олигархията в Брюксел, Вашингтон и нас, животът вече няма абсолютно никакъв смисъл! Дори и младите хора не виждат смисъл да живеят в кочината на Тиквата и неговата шайка и доброволно си отиват от живота!!! Рая проста, робска и страхлива!Фашистката хунта на Тиквата бавно те убива вече 10-та година, а ти мълчиш, спотайваш се страхливо и си трайкаш, нали?! Вместо да излезеш по улиците и да изметеш тази долна престъпна и корумпирана сган! Разходете се из центъра на кой да е голям български град!София, Пловдив, Варна или Бургас! След 2000ч.е почти мъртвило-няма никакви хора по улиците, заведенията празни! Никога не е било такова чудо, такова нещо! И знаете ли защо?? Ами просто защото няма българи, разбягаха се по чужбините кой където свари!Боко Тийвата и неговата бандитска шайка прогони народа, изгони българите от Родината им! С глад, мор, болести, бедност, мизерия, безработица, нечувана корупция и шуробаджанащина, престъпност, произвол, безправие и липса на всякаква законност!!! А вие си траете и търпите!И края вчева и нейните площадки.
2
Стига сте канили човек, който не прави психологическа характеристика (както е заявено в заглавието), а говори като всеки информиран човек. Какъв специалист е? Тя е толкова некадърна, че се чудя как все още я държат в БАН. Ама връзките са хубаво нещо и в демократична България.
3
лелката става за няколко часа опpaскване, иначе като "анализатор" е кръгла 0
4
Що бе, и като "анаЛЛизатор" сигурно е много добра!!! Един старателно изпълнен анилингус от нейна страна определено би ми дошъл в + !!! ;))) И да - и аз бих я праскал докато не почне да ме моли да спра..... :)
5
Щом смята 3.71за добра оценка,, сигурно е имала само двойки.
6
Какво е това несвързано говорене, което нищо не казва? Защо занимавате читателите с нечие мнение, което меко казано е плетка на пате в кълчища? Аман вече от експерти, които уж подреждат чуждия живот, а собствените си мисли не могат да подредят. И стига сте правили хората на глупаци. В коя класация България е на първо място 'по износ на производство в техката промишленост".
7
........ТАЯ И РАЗТАРСИШ ЦИЦЕТЕ...МА НЕМА ТООЛКУ ГУЛЕМИ....НО....СЕ ГИ ВАДИ У ЗАШТИТА НА БАЦО !.....БОРИСОФ МЕЖУНАРОДНИК !....МИ НАИ ГУУЛЕМИО Е ТОИ.....У МАКЕДОНИЯ ВАРШИЛ ЧУДА !....ПИКЕЗ....У ДАРЖАВА КАШОН ЛИ СТЕ ?....
8
Еееее, има една разлика - Корнелия Нинова не е била член на БКП, а Бойко Борисов е член на БКП още от далечната 1978 г., когато г-жа Нинова е била едва на 9 годинки. Освен това, вярата в комунизма на г-н Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си. Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., заедно с: др. Георги Първанов, тогава още лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова, внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков, депутат от БСП и бивш министър на правосъдието. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик и продължител на делото на др. Тодор Живков е др. Бойко Борисов, а тук г-жа Нинова няма с какво да се похвали. Така че, колкото и да е малка, между ГЕРБ и БСП има поне една разлика.
9
......ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕТО МАИ Е РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ТАЯ ПРОССТА СЕЛЕНКА....ПРУФЕ....И....МААЛКУ Е ЛУДА.....МЕИБИ ШО НЕ Е ИБАНА СКОРА СКОРА !....
10
Абе, кой иска да отиде при хирург и той да го оперира за оценка 3,71. Или да отиде при шивач и той да му ушие костюм за 3,71. Или да си остави детето си в детска градина, където да го гледат за 3,71. Или да лети със самолет, пилотиран от летец с диплома 3,71. Или да кара по пътища, построени с качество 3,71. Или да извика майстор, който да му ремонтира банята за 3,71. Или да живее в държава, управлявана от неуки министри-тройкаджии и от прост и невеж премиер ????
11
https://www.youtube.com/watch?v=BOieo73fI6Q
12
По мръсно и долно нещо от пространство комунист и циганин няма
13
и какво правителството постигна за България от нашето европредседателство??? какви са н иреалните ползи от него, освен изхарчените милиони по европредседателството??? само се говори за Западните балкани... та те са по развити от България, която е вече 10 г в ЕС...
14
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
15
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
16
Много добър анализ ! Най - после някой да каже, че рейтингът на Президента е кух ! Колко е лесно да си приписваш заслуги - др. Йотова навсякъде говори, че България си е върнала Западните Балкани, благодарение на др. Радев. Защо един път поне не признаете успехите на Премиера ?!
17
Защо станал "международник"? Ами за да се изхлузи като Станишев нейде по Европата и да си харчи окраденото!
18
И какво му е "горещото" на това елементарно бръщолевене на т. нар. професорка, което ПИК нарича "прогноза"! Пълна скука и задължителното за този сайт сервилничене към Бойко Борисов.
19
Тази платен кукумявка от Владетеля на Вселената приказва само поръчкови глупости.
20
Намалил дълга!!!!!!! А кой го увеличи - ПАК ТОЙ. Тогава - кой страда и плаща - НИЕ. ТЪРПИ НАРОДЕ!!! БЛАГОТО ИДЕ!!!!!
21
..нищо разтърсващо в прогнозата на Христова, даже малко е подсладила прогнозата за БСП и Нинова! Само че те комунистите така са огладняли за власт, че всичката злоба ги прави слепи за реалността! Жалко ,че няма шансове за нови избори,иначе щяхме да се позабавляваме как ще гризнат дръвцето, а и времето не работи за тях!
22
КАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПСИХОЛОГ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАЗИ, КОЯТО Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ? ТАЗИ НЕ Е ПСИХОЛОГ, А ПЛАТЕНА ОТ ГЕРБ ПСИХОПАТ. ПРИСТРАСТЕН ЧОВЕК, НЕ МОЖЕ ДА Е ОБЕКТИВЕН. ТОВА, КОЕТО ГОВОРИ СА СМЕХУРИИ. БОРИСОВ НЕ Е И НЯМА ДА Е ОБЕДИНИТЕЛ НА БЪЛКАНИТЕ. ШУТ И ОБЕДИНИТЕЛ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ЗА ЦИРКАДЖИЙСТВОТО НА БОРИСОВ ОТ НАТВИЗ ДА МУ ИЗДАДАТ ДИПЛОМ ЗА АРТИСТ, НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ОБЕДИНИТЕЛ. В ЕВРОПА МУ СЕ СМЕЯТ, ПРЕВЪРНАЛ СЕ Е В Г....ДИЯ, КОЙ КАКТО ВИДИ СЕ ХВЪРЛЯ ДА ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА. ПОДИГРАВАТ МУ СЕ.
23
Щях да падна ,когато прочетох ,че сме та първо място поизнос на тежката промишленост!!То бива,бива,ама бивол за мезе не бива!Стана ми "мъчно" за Германия,Англия,Франция.....да не говорим за ..Китай1
24
Може да е процент от общия износ , може да е процент от БВП, така че не бързай да падаш...Все "разбирачи" сте се събрали тука!
25
''В Позитано ШУМ се вдига лъскат кавги и доноси'' по нататък ще Я изпее пуделчето Зелю Бойчев но да внимава да не го захапят перките на ВЕИТО което пак скоро построи.......А онзи от 23 да пише на Японците,че И те са техническа нация като нас рабра кой го е казал нали ЕКСПЕРТ по всичко......А че ще паднеш това Е друг въпрос 100 години копаете гроб на капитализма и сега дупката е свободна и знаеш за кой е......?????
26
Тони , дорагая , явно тебе сърбит много там , където опасно сърби . Но чиши тебе там , щом нет муж има секс игрушки . Кажи на Бойка да купит тебе . Но не излагай професия , мы психолози , не психопати , а ты каква !
27
Кабилке тъй нет само сърбеж а Ѝ болеж ,как так руские тираджий изпуснали тебя или нет,няма игрушки и истинские играчки можна питает Рошко как без апоика зуб се вадит като тапа от шампаско. И няма смисъл да дает денги за развалено момиче денег НЕТ,ах тъй вакзалная шлюха майстор на спорта по креватная гимнастика.....??????
28
С колежката Тони Христова се познаваме много добре. Тя е мома, аз съм ерген. Но не ставаме един за друг. Както някой по горе е забелязал Тони не е никакъв анализатор, тя пише и говори това което е прочела по сайтовете и вестниците. Такива анализи прави всеки потребител. Със сигурност забелязвате, че Тони в последната една година се натиска за ГЕРБ като текезесар за мъжко прасе. Готви се да измести тукашните лизaчи , Беновска и да забие език в дебелия гъз на Питека от Банкя. Може ли някой с повече от 10 грама акъл да повярва , че един обикновен простак , като този в Банкя е международник ? Та той на банкянски диалект не говори правилно, камо ли да разбере какво коментират гостите. А гостите са тук по стечение на обстоятелствата ( европредседателството). Мои приятели, които са се цапали с нея твърдят, че като жена е била заспала овча пyткa. Наклонен съм да им вярвам.
29
Приятели, Преди два часа собственикът на Агенция ПИК публикува тук тревожно писмо, вижте го. Той е притеснен, че ПИК беше осъдена на заплати 3000 лева на някой си Емил Джасим. Днес по инициатива на Лозан Панов ВСС се е занимавал повече от два часа със случая ( имам предвид една друга статия на на г-н Heдялкo). Собственикът на ПИК поканва на протест всички които са срещу Панов и са на страната на втората и третата свиня. Ние в ГЕРБ обсъдихме по спешност този въпрос на Изпълнителна комисия. Решихме да подкрепим протеста. Не можем да допуснем на такъв протест да има десетина човека в т.ч. 5-6 от ПИК, Беновска, Харизанов, Тоню Тодоров и Драго Драганов, на които първото стъпало пред Съдебната палата да им е много площ. Очакваме втората свиня също да изпрати своите редактори, а третата свиня да се заеме с реда и охраната на протестиращите. Първата свиня няма да присъства, тя ще бъде на посещение в Троянския монастир. Преди два дни в Анот, утре в Троян, значи му е харесало.
30
видима е приватизацията на техноимпекс но селянката от крушовица се крие в миша дупка кога докде тази тема на дневен ред
31
3.71 що да не е добра оценка ,а . ПРОФЕСОРА Е ПРАВ ЗА ОНИЯ 80 % , найс ,а
32
Всеки средно интеигентен човек ще направи къде по-адекватна и реална прогноза, а тази дето плямпа слагачески и мазно величае Борисов и сие са я направили дори професорка. Абе тия хора се подиграват и с малко останалите на пук оцелели българи. Закриха за нула време 1200 училища, унищожиха образованието, произвеждат професори /също генерали/ по заслуги и на килограм и се чудим защо сме на дъното...
33
БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА,ЦИГАНСКО-МУТРИНСКА КОЧИНА.
34
Станал МЕЖДУНАРОДНИК?!? Му - ха - ха -ха.....
35
10 mg levitra reviews tesco price cialis cialis with 2 days delivery free generic cialis cialis with 2 days delivery cheapest prices of cialis muestras de gel de viagra levitra 20 mg review cialis discount rates generic levitra 10 mg i recommend cialis testimoniallevitra 20 mg cialis dosage 5mg or 10mg http://merchandisecafe.com/#levitra
36
levitra professional 20 mg where cheapest cialis usa cialis online we like it cialis soft gel cialis 20mg preis cf cialis domicilio chile tabletas baratas de viagra levitra 20 mg price in pakistan comprar cialis generico madri how to take levitra 20 mg nose effects stuffy cialislevitra bayer 10 mg cialis kamagra sildenafil http://merchandisecafe.com/#buy-levitra
37
Като не можа да стане "народник", тръгна да става "международник" ! Важно е да си изпълнителен, да те потупат по рамото и като чуеш "конгратюлейшън"" си готов !!! Ама те там точно такива търсят, да са проводници на тяхната политика, а не да отстояват "народната" на държавата си !!! Давай народе, гладувай международно, рупай ГМО !!!
38
Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Незнаещият езици, в Европа изглежда като глухоням, отделно от нелепото му дебилно присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване. Срам ! Та, какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи? *** Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Приветствую Вас дамы и господа! Наша организация занимается свыше 10 лет ремонтом и обслуживанием оргтехники в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности: https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=16408569 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=20896579 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=19015013 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=13254026 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3574647 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3373618 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3564746 http://www.bmwclub.by/forum/topic/22662-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8/ http://www.bmwclub.by/forum/topic/168185-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8E-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%85%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7/
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Добрый день господа[url=http://vika-service.by/]![/url] Наша компания занимается свыше 10 лет ремонтом и обслуживанием оргтехники в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности: https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=16408569 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=20896579 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=19015013 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=13254026 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3574647 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3373618 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3564746 http://www.bmwclub.by/forum/topic/22662-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8/ http://www.bmwclub.by/forum/topic/168185-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8E-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%85%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7/
44
Привет товарищи[url=http://vika-service.by/]![/url] Наша фирма занимается свыше 10 лет ремонтом и обслуживанием оргтехники в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности: https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=16408569 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=20896579 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=19015013 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=13254026 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3574647 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3373618 https://baraholka.onliner.by/viewtopic.php?t=3564746 http://www.bmwclub.by/forum/topic/22662-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8/ http://www.bmwclub.by/forum/topic/168185-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD%D1%8E-%D0%B2%D0%B0%D1%88-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%85%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7/
45
Добрый день господа! Минеральные удобрения– вещества, имеющие неорганическую природу происхождения. Они традиционно используются в сельском хозяйстве, так как являются более доступными, чем органические, дают быстрый положительный эффект, и имеют широкий спектр действия. Также их гораздо удобнее и дешевле транспортировать. 1)[url=https://agro-himiya.by]аммиачная селитра купить в минске [/url] - Минеральные удобрения купить в Минске можно самовывозом в течении 20 минут, либо c оперативной доставкой.Покупая у нас, вы можете заказать товар, как оптом, так и в розницу. Крупным заказчикам всегда предоставляются скидки в объеме соответствующей величине сделки между нами. 2)[url=https://agro-himiya.by]минеральные удобрения купить Минск[/url] - Мы предлагаем вам приобрести только комплексные препараты, позволяющие полностью насытить потребности растения после обработки. Наши поставщики имеют в штате квалифицированных специалистов, способных точно произвести расчёты и анализ почвы, а на основе этих показателей создать для вас удобрения с идеальным набором макро- и микроэлементов. 3)[url=https://agro-himiya.by]неорганические удобрения купить[/url] - Каждый товар проходит тщательные клинические испытания на различных видах почв и только после этого запускается в серийное производство. Вы можете использовать нашу продукцию не только в целях крупной агрокорпорации с тысячами гектаров земли, но и для облагораживания приусадебного участка, дачных посевов. 4)[url=https://agro-himiya.by]минеральные удобрения в Беларуси[/url] - Мы заботимся о том, чтобы предоставляемый нами сервис был высокого уровня. В этом нам помогает наличие главного офиса, складов для готовой продукции, сети дилеров. Кроме того, мы дорожим своей репутацией и несем ответственность за качество нашего товара. Мы будем рады Вас видеть у нас на интернет ресурсе [url=https://agro-himiya.by]НАЖМИТЕ ССЫЛКУ[/url] Увидимся! http://forum.tavrida-fish.ru/profile.php?id=406183 http://ukrspecoliva.com/user/agrohimpow/ http://rkr.in.ua/user/agrohimngn/ http://warforukraine.com/user/agrohimmrq/ http://sklad-24.ru/blog/user/agrohimnaa/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5853
архив

Питат радио Ереван: - Кои са повече от китайците? - Мераклиите! - А по малко от албанците? - Късметлиите!

няма нови новини
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
сега
1505
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Как да укрепите връзката си според зодиака
x