САМО В ПИК TV: Антония Петрова с подробности пред медията ни за вандалския акт срещу нея

Акценти

САМО В ПИК TV: Антония Петрова с подробности пред медията ни за вандалския акт срещу нея

83429
на 21.02.2021
САМО В ПИК TV: Антония Петрова с подробности пред медията ни за вандалския акт срещу нея
Автор:   ПИК

Съседът, който неотдавна посегна върха двата чисто нови автомобила на Антония Петрова-Батинкова, ще бъде изправен пред съда, съобщи самата тя пред ПИК TV. "Мис България 2009" и съпругът й Ивайло Батинков станаха обект на посегателство над личното ни имущество два пъти - комшията надра колите им, а вандалския акт бе заснет от охранителните камери в комплекса, в който живеят. 

препоръчано

"Полицията се занимава със случая. Ние дадохме показания, той също е бил викан. Подведен е под отговорност за престъпно деяние. Очаква се да бъде осъден. Надра и двете ни коли, които са чисто нови. Да, каското покрива щетите, не е много неприятно. Този човек така си процедира, не му е за пръв път. Разбрахме и от други съседи в комплекса ни, това го е правил многократно и с други автомобили. Но камерити не са го улавяли. Това при него е рецидив. Вътрешна злоба ли, неудовлетвореност ли или психични отклонения - нямам идея... Не знам как не се е изнесъл още от срам", коментира Антония.

След неприятните емоции покрай инцидента и последвалите разпити в полицията, семейството се отправи на дълга ваканция на Малдивите и в Дубай. На ризорта "Курумба" техен домакин е бил Мохамед Умар Манику - един от най-влиятелните бизнесмени на островната държаван, известен като "Човекът, построил рая".

Какво последва от срещата на "Мис Българи 2009" с акулите на Малдивите, защо 17 януари е национален семеен празник за Батинкови и как Антония отвърна на хейта, че ни е посрамила с чехли из Дубай - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
Тези три зодии са родени с късмет Тези три зодии са родени с късмет
ПИК TV x
МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ) МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА: Не една, а четири жълти торбички за Рашков и магистратите от масата му (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това