САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Час Пик ГЛАВНА

САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

166012
на 26.02.2021
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Бившият евродепутат Николай Бареков разкрива капаните пред малките партии след парламентарните избори на 4 април, шансовете на всяка от тях да стане "златен пръст" на бъдещото мнозинство или да бъде напусната от депутатите си, както и причините за онлайн гърчовете на шоу водещият Цитиридис.

препоръчано

"Партията беше голяма по мащаби и разбита от статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС. Нямам намерение като обществен деец и гражданин да участвам като малка партия или малък човек, каквито са 90% от участните в тези избори", започна Николай Бареков.

Той припомни, че "България без цензура" е влязла в парламента благодарение на неговия имидж. "Никога не съм бил патерица на никого и това е бил мой принцип в политиката", изтъкна още гостът в студиото ни.

"Искам да започна от .т.нар. малки партии. Всички те са абсолютно зависими от два центъра, които имат финансови възможности - определени кръгове около бивши български олигарси, които бяха натирени от правосъдната система", заяви критично Николай Бареков.

"Манолова също е на ръба. Тя имаше проблеми с финансирането, сега гледам, че прави офиси и кампания, има пари отнякъде. Да се обсъжда проекта на Манолова, че тя ще влезе в парламента, тя ще влезе с 10 депутата. Христо Иванов ще влезе също с 10 депутата и или ще го напуснат депутатите, или ще бъдат купени", продължи Бареков.

"Слави Трифонов успя да подлъже доста хора, доста хора вярват в неговото бездействие и това печели. Слави направи, явно е посъветван от Андрей Райчев, той е близък до него, да се дръпне настрани, да кумулира в полза за себе си омразата към политическия елит", анализира още бившият телевизионен водещ.

По думите му, в парламента ще влязат пет партии, които ще са разделени на два блока, а единият блок щял да има подблок. Първият блок ще бъде доминиран от ДПС, а там щели да бъдат още ГЕРБ и партията на Слави, предрече Бареков. Според него, следващото правителство ще е програмно. "Съдбата на Слави не е интересна за мен. Депутатите, които събира, са абсолютен сбирщайн. Неговата съдба ще бъде изцяло зависима от ДПС. Това е вторият политически отряд на мозъчния тръс на ДПС", коментира още Николай Бареков.

"Никой не пита и задава въпроса откъде са парите на Слави за телевизията му. Аз самият имам четири абонамента за неговата телевизия. Ако ДПС реши да изхарчи Слави веднага, ще разперачетосат парламентарната му група. В моята група Ковачки изкупи с неговите пари моите депутати", върна се назад Бареков.

"Мая Манолова след аферата "Костинброд" стана подлога на ГЕРБ", отсече ексевродепутатът.

Бившият журналист се изтъкна и заяви, че изразявал мнението на 20% от българския народ. На есен пък тези 20% щели да станат 80%.

"Борисов открива държавна икономика, ние нямаме частен бизнес, открива предприятия, които работят части на ишлеме. Той управлява държавата вече 12 години. ДПС има последователен план, те са като един хирург, сложили са едни ръкавици, турили са маската и в момента правят операция, тя ще продължи дълги години, правят операция за демонтаж на ГЕРБ и Борисов от държавата. Взели са фините инструменти. 

"БСП е пред пропастта. Тя беше изкопана от Румен Радев. Радев знае, че БСП губи изборите и на 5 април ще й отвинтят главата. Борисов не се сърди на никой, той обича да си оставя вратички отворени. Всички малки партии, включително и БСП, са огледнели. За да бъде БСП на софрата, трябва да участват в програмния кабинет. Нинова е нагла, ще има претенции, но групата на БСП, тя прави вярна група, но тези нейни 40-50-60 депутата, половината ще я напуснат веднага. Нинова могат да използват части от нейния политически труп, за да сглобят един политически Франкенщайн. Тя ще стане директор на водопад с десетина верни депутати след 4 април", описа ситуацията вляво Николай Бареков.

"Борисов има своите верни фенове, едни 15-20%, изгониха си 2013 г. с камъни и пак се върнаха, сега пак ще се върнат. Нинова не капитализира нищо, защото се провали, провали БСП", продължи темата с "Позитано" 20.

"Радев е в хитрата позиция, не му трябва подкрепата на Корнелия Нинова, защото нея няма да е има след 4 април", заяви Бареков. 

"Убеден съм, че Румен Радев втори мандат няма да загуби. Той загуби ДПС и БСП, но той не създаде нови приятели. Мая Манолова е един класически предател, Христо Иванов никога няма да го подрепи", хвърли поглед и към "Дондуков" 2 гостът на Ива Николова.

"При мен нямаше избор след Костинброд, при Слави може би лоши съветници, грешката му беше, че влезе в политиката. Радев излъга хората като нас, аз съм гласувал за него, той излъга, че може да е алтернатива на ГЕРБ и Борисов. Той изгори всички мостове към всички", оплака се Бареков, че гласът му отишъл по дяволите.

"Смятам, че Борисов няма да е премиер, ще е кабинет "Борисов 4", ще види много хора, които ще са гласували срещу него".

"Мая Манолова беше с мен в Костинброд и след това Борисов я направи омбудсман. Христо Иванов и Лукарски казаха, че ще вземат главата на Борисов, но после му пристанаха и заявиха, че това е било трик. ДПС гласуваха и измислиха заедно с Христо Иванов разделането на ВСС на две камари. Нашият народ няма памет, той бързо забравя. Последните 10 години бяха един взрив от грандиозна корупция, предателства, мизерии, политическа проституция, но след един месец ще видиш какво ще стане на изборите", каза още с хаплив език бившият водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви.

"Кога може Борисов да бъде сменен? Когато се появи политическа партия, които в парламента ще имат 125 депутати и имат ясната визия, че ГЕРБ трябва да бъде свален. ГЕРБ, ДПС и Слави ще имат такова мнозинство, че ще могат да правят каквото си искат, ще могат да променят Конституцията и Велико Народно събрание", отново прогнозира Бареков.

"Средната класа е в държавните учреждения. Бойко Борисов държи средната класа. Лекари си плюят на сурата и отиват в ГЕРБ. В една голяма част, които се записват в ГЕРБ, се записват от кариеристични подбуди, иначе няма да станат директори на болници. На него му трябваха 12 години, за да си намери един читав здравен министър. За тези години, за които Борисов е в българската политика, 16 години той е във всички ръководни функции на държавата. За тези години Америка смени четирима президенти, Путин стана почти цар, а българският народ не е взел решение какво ще прави с Борисов", продължи Николай Бареков с острата атака срещу ГЕРБ.

"Ако ДПС решат, че могат да запазят чисто политически Слави, но всички хора, които гласуват за Слави, гласуват за ДПС. ДПС е единствената истинска българска партия, която в момента предлага някаква алтернатива на ГЕРБ. ДПС, алтернативата, която тя предлага на ГЕРБ, е по-малко ГЕРБ. Борисов няма как да бъде отстранен за един ден", завърши гостуването си Николай Бареков.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това