Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)

САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)

на 24.09.2019
90083
36
САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
24.09.2019
36
90083

Бащата на убитият български студент Андрей Монов - известният психолог Христо Монов, разкрива, че почерненото семейство внася жалба срещу предсрочното освобождаване на убиеца на сина им - австралиеца Джок Полфрийман от съдебния състав начело с Калин Калпакчиев, което взриви българската общественост и всички политически партии.

Монов разкрива, че Полфрийман е получавал пари от Българския хелзинкски комитет - сдружението, с чиито мотиви соросоидните съдии се съобразяват единствено в мотивите си и показва платежно нареждане на негово име. Още по-скандален е знакът на организацията на Полфрийман, на която е изобразен кукиш към България и съдебната ни система, потресен е бащата на убитото момче.

"Беше погазен един от стълбовете на нашата независимост, а именно съда. Много добре каза, че това беше направено по най-грубия начин, това беше изхрачване в лицата ни.

Преди да дойда във вашата телевизия минах по бул. "Витоша" спокойно, но дали Калин Калпакчиев и другата съдийка ще повторят тази разходка?

Преди половин час съпругата му Аксения Монова внесе жалба в прокуратурата за възобновяване на делото". Това заяви в студиото на ПИК TV проф. Монов.

Той е категоричен, че въпросните съдии, пуснали на свобода един доказан убиец, трябва да си намерят друга работа и вече нямат място в правораздавателната система.

"Преди една година самият той сам оттегли искането си за предсрочно освобождаване, защото като се видяха документите от затворническата админастрация, се хванаха за главата.

Нападение над надзиратели, опит за бягство ...

От мига в който го хванаха, още на първата мярка той поиска от съда да го пусне, за да си оправи прическата, след това поиска порно канали в килията да има.

Това и лицето на този "поборник за затворнически права".

Същият Христо Иванов го беше сложил в работна група, за изготвяне на нов закон за затворниците. Ако пишем закон за педофилите, педофили ли ще викнем в работната група", заяви Монов. 

Професорът разкри, че познава шефа на Хелзинския комитет, който според него не е български, а антибългарски, още от казармата.

"Кънев служеше в Стара Загора, след това заедно следвахме в университета. Хелзинските комитети, включително и този, който беше пчелата майка във Виена, бяха закрити още с падането на Берлинската стена. В България това е едно НПО, а всяко тяхно дело е срещу България", обясни той.

Монов разкри, че именно БХК е платил таксата за основаване на затворническото сдружение на убиеца Джок Полфийман и показа документ.

За огромния натиск оказван върху държавата ни от страна на Австралия, Монов заяви, че единствено благодарение на главните прокурори и на прокуратурата, не е допуснато да се стигне до освобождаването на Полфрийман.

"Българската държава в лицето на прокуратурата и дипломатите ни постъпи дойстойно, докато лицето Калпакчиев и Иванова не допуснаха това да се случи.

Всичко е добре разиграно - заседанието е било в понеделник 16-ти, а те обявиха решението чак на 19-и преди трите почивни дни.

Не е вярно и че Полфрийман е защитавал цигани, такова нещо в делото няма! Те измислиха това и тръгнаха по тази теза за защитника на някакви бити, но в делото няма такива факти и това не е вярно", заяви Монов и допълни, че не му е известно самаряните да ходят с две якета, два панталона и оръжие, като е ясно, че е тръгнал да убива.

Той разкри, че още в Австралия същият Полфрийман е правил опит за убийство, но това не е отразено в досието му, тъй като тогава е бил непълнолетен. Преди да стане на 18 години убиецът на Монов ръгал и други две момчета с нож. 

Монов разкри, че семейството на убиеца е предлагало пари на него и жена му, и ако той и съпругата му приемат Полфрийман да бъде трансфериран в Австралия, то семейството на Андрей Монов щяло да получи цялата сума по кръвнината от 600 хил. лв., но те отказали рекета.

"Той е пребивавал незаконно в България 6 месеца, това е и причината да е в Бусманци в момента. Бяха обяснявали, че уж вадил е картофи по нивите, от БХК му бяха осигурили и квартира, докато съдът се произнесе, за да може да е под домашен арест. Пръснат е огромен финансов ресурс, но са толкова глупави да не разберат, че парите остават следа и цялата завера лъсна", заяви още Монов.

Бащата на убития Андрей Монов - проф. Христо Монов призова в четвъртък - на 26 септември, от 18 ч., всички, които искат справедливост от българския съд, да дойдат на марш пред НДК срещу скандалното решение на Калин Калпакчиев и Весислава Иванова да пуснат убиеца на сина му Полфрийман!

Марш за справедливост ще започне от площада пред НДК - площад "България" и ще стигне до лобното място на Андрей Монов. Приятелите, близките и роднините на Андрей ще носят свещи в негова памет и ще заявят, че няма да позволят гавра с българските деца от уж българския съд.

 

ПИК е организатор на марша за справедливост и призоваваме всички наши читатели, български родители, съмишленици, политици от всеки цвят, да подкрепят Монов и семейството му и да покажат, че застават зад справедливостта и срещу зависимите от чужди интереси и чужди организации съдии!

Вижте всички разкрития на почернения проф. Христо Монов във видеото на живо на ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО: Съсипаният от мъка Христо Монов: Не правете политика върху костите на сина ми ИЗВЪНРЕДНО: Съсипаният от мъка Христо Монов: Не правете политика върху костите на сина ми
Не правете политика върху костите на сина ми. С този апел...
на 20.09.2019
Напиши коментар »
(36)
1
Пожелавам на тоя "съдия" дето пусна тоя изрод на свобода да изпита същата болка и мъка която изпитват родителите на убитото момче!!!!
2
И аз като 1. И на тримата " съдии "
3
ИМА ЛИ ЕВРЕЙСКА СЛЕДА?
4
Дайте му картечница на тоя, та да реши веднъж за винаги проблема с правосъдието ни.
5
Президентът Радев предлага законова промяна, която ще даде право на българи с двойно гражданство да се кандидатират за народни представители, президент и вицепрезидент. Захариева изразила скептицизъм - разбира се, калинките се страхуват от компетентни хора във властта.
6
Когато общественото мнение влезе през вратата на съда, правосъдието излиза през прозореца на съдебната зала... Та колко процента бяха debilite в България, както беше си признал един от тях?
7
ДВЕТЕ СБИРЩИНИ ОТ СОРОСОИДИ СА БИЧ ЗА БЪЛГАРИЯ ..А КАКТО ЗНАЕМ СОРОС Е КОМУНИСТ , НИЩО ЧЕ Е ЕВРЕИН !
8
хелзински комитет и дума не е казал за безобразията в Могилино и децата скрити там по времето на милионер Масларова и Станишев ...БОЛЬШАЯ ЛУБЯНКА !
9
Световния шампион (убиеца) по кънки избяга НЕНАКАЗАН - той също е виновен, А ВИЕ КЪДЕ БЯХТЕ????
10
Някакъв доктор в Пловдив, дебнал половин час рома Плъха, който тършувал в гаража му и вместо да се обади на полицията, отишъл и хладнокръвно го застрелял с незаконен пистолет. След това направил опит да заличи следите. Засега е оправдан, макар и само на първа инстанция. Нагоре ще го осъдят на 4-5 години затвор. Тогава няма ли да протестирате, че не е 20 или поне 12 години? Или ще пищите, че въобще е осъден? Лицемери и манипулатори такива.
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
ДС - Монов е тишпичен представител на комунистическите изроди, също като сина си е ненаказан престъпник, но синът му го наказа един чужденец, който го и уби, защото изродът - син се е правил на велик по причина селяндура - баща, от селски произход, но правилно ориентиран за доносник и галеник на комунизма. Тези изроди от БКП и ДС останаха ненаказани, на Божието наказание, което ги и застигна. Комунизмът е престъпен режим, а Монов-баща е негов продукт, само твърдо и безжалостно наказание за такива червени изроди, които и семето си не могат да възпитан.
13
отговор на коментар
алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар
14
Орки нямат изик, само хриптени и грухтени.
15
Още когато се заговори, че този у:::род ще го пуснат се замислих, няма ли намеса от най-високо място, от нашия Луи 14? Кой ще смее да го пусне толкова рано като знае, че това ще предизвика скандал? Само със санкция от Него. И така се оказа. Двете съдийки са споделили с уволнена съдийка, че са били свидетели на разговора между Какпакчиев и нашия Луи 14, е който Луи заявил, разпоредил съм да гон пуснат, защото съм обещал на премиера на Австралия, а и ако не го освободя, Английската кралица никога нвма да ме приеме ЗАРАДИ НЯКАКЪВ УБИТ БЪЛГАРИН!!!!!!! Него го интерсува да има снимка с кралицата, а че е убит един българин и с нареждането си дискредитира и без това съвсем проядената от корупция система.
16
е закон,съпротивата е дълг.Това прозрение е достойно за мото на марша за СПРАВЕДЛИВОСТ.Другото е за тези, които си въобразяват,че не са затворници.
17
отговор на коментар
Не пришивай коалиционните партньори на БСП към ГЕРБ!Гласувайте си за необразованата калинка Лая и вървете по дяволите!
18
А аз дочух как Луи 14 дава указания да ти еб'ат май'ката само,че в газЬ, за да не се раждат повече такива бокл'уци като теб!
19
отговор на коментар
Има древно поверие че езика на боговете е БЪЛГАРСКИ!!?
20
От случая с воя около освобождаването на австралиеца Полфрийман става безпощадно ясно, че комунисти и ченгесари го играят "православни християни" само за прикритие на езическата си същност...
21
"психологът" първо да бе възпитал сина си,в основните човешки добродетели,а не да дава съвети на общесвото.Социалната шизофрения умело прикрита е на лица:през деня студент по ПРАВО,през нощта долен гамен...Връзките на татенцето покриват всички глезотиии и простотии..
22
Версията на Полфрииман: Група от 16 души, сред които Андрей Монов и Антон Захариев, започват саморазправа с бездомник и го повалят на земята, австралиецът се намесил, за да спре побоя и при самозащита убива Монов и ранява Захариев. Това се случва на площад Св. Неделя в центъра на София където е пълно с камери. При следствието мистериозно изчезват записите от всички камери.
23
Съдиите трябва да напуснат съдебната система, съдията, който сам си е разпределил делото, да се върне в родната Стара Загора да продава кауни, чушки и лук на местния пазар или до близкия Димитровград. Типично поведение на арогантен провинциалист, слабо подготвен юрист, самонадеян, любител нва финикийските знаци, близък до аг. Санкин- или още известен като Ване Цигането от с. Драгалевци, Софийско. А Красьо от "Хелзинкския" през комунизма бе научен сдътрудник по марксизъм-ленинизъм в "института по философия към БАН"- леговище на комунисти и псевдоучени, пияндета и психари.
24
Знаеш ли ако седнеш да напишеш един екшън роман може и да впечатлиш червенобабичковият ти електорат с измислиците и блъфовете,които хвърляш наслуки,а дано някой се окачи на тъпизмите ти??!!Ма той Бойко умира да са обажда по телефона и току що са го хванали от гората и хабер си няма,че всичко се подслушва и че ще го запишат петоколонниците,както стана с министъра на земеделието,дето много се мазнеше и много беше ГЕРБ?!Тез интриги и драскулици няма да минат и пред ученици в 5ти клас,камо ли в сериозна аудитория,каквато е тази на ПИК!!Айде олан,стига с пучи масали,мантри и опорни точки в стил Станишев,Моника!!
25
Сигурно половината, които ще бъдат там ще са рецидивисти!
26
Пак ще има колоритна пасмина от амфетаминови бръснати кратуни и мургави крепостни роми на Ценко Чоков. Водени от напълно деградиралият бащица на покойника. КЪДЕ СА ЗАПИСИТЕ ЗАСНЕЛИ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, ДРУГАРЮ МОНОВ! НЕ ВИ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО СРАМ%? ИЛИ В ДС ВИ УЧИХА НА БЕЗПРИНЦИПНОСТ И НУЛЕВА ЕТИКА. Полфрийман скоро ще ви осъди за безпрецедентната манипулация по делото. Но естествено нито пасмината, нито клоаката ще плаща. Ще плащат кратуните, които робски търпят безчинствата ви.
27
Лая Костинбродска, също се е обадила на съдиите, и вицето Идиотова, без чийто подпис няма помилване, да го освободят, както на времето освободи и си плати, сводника и изнасилвача Ванко-1, защото и трябва пари за изборите. Иначе, как щерка и ще обикаля топ дестинациите на света, ако не са кървавите пари от убиеца, нацисткото момче. ....................................................................................... Само да попитам, защо Костинбродската пиростия, ще замени заплати от 8000лв. с три пъти по малка, и куп държавни привилегии, като на активен борец, ако не се кани да краде, какво друго! Да не би и нея да я изнудва с някакви снимки, от тъмното и минало, като годеницата на кандидата от Да България. Защото до последно казваше и се кълнеше, че няма да се кандидатира, и че проблемите на хората, са новото и амплоа, както и борбата с монополите, и хоп в дълбокото в услуга на червените олигарси и червената мафия и на същите тия монополи, а хората кучета ги яли. Също да попитам, какви постове е избрала за мъжа си, както и за мафиотите братя Галеви и контрабандиста Фози. Защо не ги е поканила в инициативния си комитет тях, и Мишо Шамара, с когото митингуваше за да даде шанс на Олегарски. Какви постове е предвидела за Пеевски, когото посочи за шеф на ДАНС, и за Дудука с когото организираха Костинбродския преврат. И не на последно място питам сестра Галевца, Какъв пост е подготвила, за търговеца на наркотици сводника мангал рапъра Ванко - 1, за когото измисли специален закон, с който го освободи предсрочно от затвора. За чалгарката Анелия, Криско, за човека на Иванчева хваната с подкуп, Вапцаров, както и за червените олигарси бр. Динев няма да питам. Няма да питам и за за легиона от олигарси и мафиоти с които си е имала работа, защото няма да ми стигне един живот. Ето това ви предлага червената латерна, управлението с марката на братя Галеви. Затова не вярвам, че ние софиянци ще изберем една проскубана червена коткудякаща кокошка, пред един трудолюбив и доказал се кмет. Кон за кокошка, няма как да стане...
28
отговор на коментар
Доктора няма да лежи,ще отнесе условна за незаконното оръжие.Екзекуцията я разглеждат като неизбежна отбрана в неговия случай.Това,което се вихри в медиите покрай австралиеца,се случи и с доктора,но с обратен знак-чудовищен медиен,институционален и всякакъв натиск,за да клекне правосъдието е да се вземе решение в определена посока
29
Бащата бил виден психолог. Няма как да не е повлиял върху експертизите, въз основа на които е взето решението на съда. Това е още едно престъпление на държавата срещу личност, благодарение на общата корумпираност. Вероятно пак ще плащаме всички.
30
В НОВИНИТЕ ПО ДЕБЕЛАШКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ,ПО ЦЯЛ ДЕН НИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ С УБИИСТВА,ИЗНАСИЛВАНИЯ,КАТАСТРОФИ,НАМЕРЕНИ ТРУПОВЕ БЕЗ РЪЦЕ И КРАКА И Т.Н.,ДО КОГА?КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА?БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДСТАВЕНА,КАТО БАНДИТСКА,ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА.ТОГАВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ МАСОВИТЕ УБИЙСТВА ИЗВЪРШВАНИ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА.ЕДИН УБИ В СТУДЕНТСКИ ГРАД 12 ДУШИ,ПОМНИТЕ ЛИ А?ДРУГ СЛУЖИТЕЛ НА УБО УБИ 6 ДУШИ,ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ МАСА ХОРА БЯХА ИЗБИТИ ОТ ПРЕВЪРТЯЛ ТАНКИСТ,СТОТИЦИ ХОРА ТОГАВА БЯХА ИЗБИТИ ПО ГРАНИЦАТА НИ ОТ ГРАНИЧАРИ В ОПИТ ДА ИЗБЯГАТ ОТ АДА В БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ УБИИЦИ ТОГАВА БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП.
31
Защо нямаше такава истерия, такива мощни "протести" и декларации, когато Московския Ивайло, доказан престъпник, ограбил и източил БДЖ и съсипал транспорта на Българи,я бившт министър на банкянската мутра,, пиян на мотика уби собственото си дете? Защо? Че ТОЙ дори не беше разследван? Защо бе, Недю? Защо тогава не беше толкова в възмутен? Московският мангал Ивайло е чиста проба убиец, нали?
32
Австралийският убиец е освободен предсрочно съгласно закон, гласуван от герберастките "народни представители" и много силно поддържан и защитаван от олигофрена Данаилчо Кириловия!
33
от ПЕРНИК да протестират против този КАЛПАКЧИЕВ ! /№ лева не са много , поне това мангалите ще протестират от сърце .
34
НА № 30-ДУПКИ ПО АСФАЛТА,БОКЛУЦИ,КАТАСТРОФИ,КОНЕ ПО ПЪТИЩАТА. А ИМА НОВИНИ,САМО НЯМА КОЙ ДА ГИ СЕЛЕКТИРА ОТ ИНТЕРНЕТ И ДА ГИ ИЗЛЪЧИ.ДОБЪР ПРИМЕР ПО ВЪПРОСА Е ТV+.
35
Гнилите ябълки - ВЪН!!!!
36
Kaто протестирате срещу соросоидните,както ги наричате съдии,със същия плам протестирайте и срещу комуноидните съдии.Те са много по-опасни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 14774
архив

Инспектират психиатрия. Проверяващият пита подготвен за изписване болен:
– Доволен ли сте от пребиваването тук?
– О, да! Много са добри! Положително и вас ще излекуват!
– Но аз съм министърът на здравеопазването!
– Не се притеснявайте, аз като влязох тук, бях президент на републиката!

x