Вход
София
Времето в София 16 o C

САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)

САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)

на 24.09.2019
99859
36
САМО В ПИК TV: Бащата на убития Андрей Монов призова: В четвъртък в 18 ч. пред НДК ще проведем марш за справедливост срещу освобождаването на Полфрийман! Убиецът показвал кукиш на България, взимал е пари от Хелзинкския комитет (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТ)
Автор: ПИК
24.09.2019
36
99859

Бащата на убитият български студент Андрей Монов - известният психолог Христо Монов, разкрива, че почерненото семейство внася жалба срещу предсрочното освобождаване на убиеца на сина им - австралиеца Джок Полфрийман от съдебния състав начело с Калин Калпакчиев, което взриви българската общественост и всички политически партии.

Монов разкрива, че Полфрийман е получавал пари от Българския хелзинкски комитет - сдружението, с чиито мотиви соросоидните съдии се съобразяват единствено в мотивите си и показва платежно нареждане на негово име. Още по-скандален е знакът на организацията на Полфрийман, на която е изобразен кукиш към България и съдебната ни система, потресен е бащата на убитото момче.

"Беше погазен един от стълбовете на нашата независимост, а именно съда. Много добре каза, че това беше направено по най-грубия начин, това беше изхрачване в лицата ни.

Преди да дойда във вашата телевизия минах по бул. "Витоша" спокойно, но дали Калин Калпакчиев и другата съдийка ще повторят тази разходка?

Преди половин час съпругата му Аксения Монова внесе жалба в прокуратурата за възобновяване на делото". Това заяви в студиото на ПИК TV проф. Монов.

Той е категоричен, че въпросните съдии, пуснали на свобода един доказан убиец, трябва да си намерят друга работа и вече нямат място в правораздавателната система.

"Преди една година самият той сам оттегли искането си за предсрочно освобождаване, защото като се видяха документите от затворническата админастрация, се хванаха за главата.

Нападение над надзиратели, опит за бягство ...

От мига в който го хванаха, още на първата мярка той поиска от съда да го пусне, за да си оправи прическата, след това поиска порно канали в килията да има.

Това и лицето на този "поборник за затворнически права".

Същият Христо Иванов го беше сложил в работна група, за изготвяне на нов закон за затворниците. Ако пишем закон за педофилите, педофили ли ще викнем в работната група", заяви Монов. 

Професорът разкри, че познава шефа на Хелзинския комитет, който според него не е български, а антибългарски, още от казармата.

"Кънев служеше в Стара Загора, след това заедно следвахме в университета. Хелзинските комитети, включително и този, който беше пчелата майка във Виена, бяха закрити още с падането на Берлинската стена. В България това е едно НПО, а всяко тяхно дело е срещу България", обясни той.

Монов разкри, че именно БХК е платил таксата за основаване на затворническото сдружение на убиеца Джок Полфийман и показа документ.

За огромния натиск оказван върху държавата ни от страна на Австралия, Монов заяви, че единствено благодарение на главните прокурори и на прокуратурата, не е допуснато да се стигне до освобождаването на Полфрийман.

"Българската държава в лицето на прокуратурата и дипломатите ни постъпи дойстойно, докато лицето Калпакчиев и Иванова не допуснаха това да се случи.

Всичко е добре разиграно - заседанието е било в понеделник 16-ти, а те обявиха решението чак на 19-и преди трите почивни дни.

Не е вярно и че Полфрийман е защитавал цигани, такова нещо в делото няма! Те измислиха това и тръгнаха по тази теза за защитника на някакви бити, но в делото няма такива факти и това не е вярно", заяви Монов и допълни, че не му е известно самаряните да ходят с две якета, два панталона и оръжие, като е ясно, че е тръгнал да убива.

Той разкри, че още в Австралия същият Полфрийман е правил опит за убийство, но това не е отразено в досието му, тъй като тогава е бил непълнолетен. Преди да стане на 18 години убиецът на Монов ръгал и други две момчета с нож. 

Монов разкри, че семейството на убиеца е предлагало пари на него и жена му, и ако той и съпругата му приемат Полфрийман да бъде трансфериран в Австралия, то семейството на Андрей Монов щяло да получи цялата сума по кръвнината от 600 хил. лв., но те отказали рекета.

"Той е пребивавал незаконно в България 6 месеца, това е и причината да е в Бусманци в момента. Бяха обяснявали, че уж вадил е картофи по нивите, от БХК му бяха осигурили и квартира, докато съдът се произнесе, за да може да е под домашен арест. Пръснат е огромен финансов ресурс, но са толкова глупави да не разберат, че парите остават следа и цялата завера лъсна", заяви още Монов.

Бащата на убития Андрей Монов - проф. Христо Монов призова в четвъртък - на 26 септември, от 18 ч., всички, които искат справедливост от българския съд, да дойдат на марш пред НДК срещу скандалното решение на Калин Калпакчиев и Весислава Иванова да пуснат убиеца на сина му Полфрийман!

Марш за справедливост ще започне от площада пред НДК - площад "България" и ще стигне до лобното място на Андрей Монов. Приятелите, близките и роднините на Андрей ще носят свещи в негова памет и ще заявят, че няма да позволят гавра с българските деца от уж българския съд.

 

ПИК е организатор на марша за справедливост и призоваваме всички наши читатели, български родители, съмишленици, политици от всеки цвят, да подкрепят Монов и семейството му и да покажат, че застават зад справедливостта и срещу зависимите от чужди интереси и чужди организации съдии!

Вижте всички разкрития на почернения проф. Христо Монов във видеото на живо на ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО: Съсипаният от мъка Христо Монов: Не правете политика върху костите на сина ми ИЗВЪНРЕДНО: Съсипаният от мъка Христо Монов: Не правете политика върху костите на сина ми
Не правете политика върху костите на сина ми. С този апел...
на 20.09.2019
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30314
архив

Прибрали се седемте джуджета вечерта и започнали: - Кой ми е ял от супичката? - Кой ми е нахапал хлебчето? - Кой ми е пипал лъжичката? И т.н. Седмото погледнало в креватчето си и казало: - Абе я гасете лампата да лягаме, пък утре ще се разправяме.

x