САМО В ПИК TV: Бестселърът на Иво Танев "Урок за мъже" стигна до Нова Зеландия и влиза в родните училища

Епицентър

САМО В ПИК TV: Бестселърът на Иво Танев "Урок за мъже" стигна до Нова Зеландия и влиза в родните училища

43788
на 02.05.2021
САМО В ПИК TV: Бестселърът на Иво Танев Урок за мъже стигна до Нова Зеландия и влиза в родните училища
Автор:   ПИК

Фурор предизвика сред млади и стари, малки и големи литературният дебют на Иво Танев "Урок за мъже", който от близо месец е в продажба с логото на издателство "Милениум". В увлекателното четиво авторът е събрал интригуващи истории от своето битие с много поуки и житейски правди. 

препоръчано

"Писаха ми, че вече са получили книгата, от различни краища на света - от Канада, Норвегия, САЩ, Германия, чак и до Нова Зеландия е стигнала, което ме прави щастлив. Но това, което аз изобщо не очаквах и от което ми стана много мило е, че много учители се свързаха с мен. Обадиха ми се от Френската гимназия в Пловдив, закупуват 50 бройки и ме молят за края на учебната година да ги раздам на зрелостниците и да им изнеса един урок за мъже. От общините в Сунгурларе и Луковит - също. Както и от няколко учебни заведения в София, в това число и от моето 24-о училище, в което съм завършил, също искат книгата ми", споделя пред ПИК TV Иво Танев, удивен от успеха на томчето си.

То е предназначено не само за мъже, но е и поучително четиво за жени, като чрез него много дами със сигурност биха придобили повече самочувиствие или пък смелост, за да освободят от "вредните" мъже. 

"Установих, че повече жени четат книгата, защото мъжете обикновено имат самочувствието, че знаят всичко и няма какво да учат. В последните години възпитанието на тези, които трява да станат мъже се разминава с реалността. Много майки грешат за това как да възпитават децата си в частност синовете си. Мои познати, например, момчето им е на 16 години, майката му отива и му отделя месото от кокалите - ама, така бил свикнал, ние сме се мъчили, защо и той трябва да се мъчи? Добре, но нали той трябва да си извърви пътя, нали пътят е каляването. Самото поколение свикна, че с умните устройства в ръцете си може да управлява света и имат самочувствието, че могат това или онова, а нямат реални умения. Друг случай, наскоро - 3 момчета на магистралата, 20-23 годишни, не можеха да си сменят гумата, Научих ги, бяха толкова благодарни, искаха да ме черпят на бензиностанцията", споделя още пред ПИК TV Танев.

А какъв урок, от неприятните, за фалшивите приятели, книгата поднесе на самия Иво Танев - гледайте сега:

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това