Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК TV: Бетина Жотева от СЕМ с горещи разкрития пред медията ни за екшъна с БНР - ето кой трябва да поеме отговорност

САМО В ПИК TV: Бетина Жотева от СЕМ с горещи разкрития пред медията ни за екшъна с БНР - ето кой трябва да поеме отговорност

на 16.09.2019
87598
30
САМО В ПИК TV: Бетина Жотева от СЕМ с горещи разкрития пред медията ни за екшъна с БНР - ето кой трябва да поеме отговорност
Автор: ПИК
16.09.2019
30
87598

Членът на СЕМ Бетина Жотева заяви в ексклузивно блиц интервю пред ПИК TV, че се е притеснила от поредица от странни случки в БНР - ставащото със съдебната репортерка  Силвия Великова, спирането на общественото радио и протестите. Три случайности са странни едно след друго, каза Жотева.

Запитана кой трябва да поеме отговорност за проблемите Жотева посочи, че са чули, че шефът на БНР Светослав Костов поема някаква отговорност. Подписът му стои под резолюцията за спирането на радиото, припомни тя думите на директора.

"На нас никой не ни е звънял. Не ми харесва, когато три дни подред се случват странни неща в национален ефир", отговори тя на въпрос дали провижда външно влияние в националното радио. 

"Покрай всички избори има напрежение и никой не печели от това да има сътресения в националните медии. Удивени бяхме от спирането на сигнала и вече се притесних какво се случва", сподели Жотева и каза, че днес премиерът Бойко Борисов също е обявил, че не възприема случайно трусовете в БНР. 

В правомощията на СЕМ не са кадрови решения, отсече тя на въпрос дали ще предприемат мерки за наказания след спряното излъчване."Ние може да преценим дали е нарушена лицензията, но не можем да налагаме кадрови решения", коментира още тя.

Жотева даде интервю пред медията ни веднага след като Съветът изслуша шефа на БНР.  СЕМ ще излезе със становище по казуса в сряда. 

Както ПИК съобщи, причината за спирането на излъчването на програма "Хоризонт" в петък сутринта, според ръководството, е поради технически проблеми.

Покрай спирането на сигнала обаче избухна скандал, а премиерът Бойко Борисов нарече директорите "главанаци". След това директорът Николай Кръстев, който е дългогодишен кореспондент на БНР, подаде оставка. 

Костов заяви в началото на брифинга, че спирането на директния ефир на БНР е било заради "голям технически проблем на 11 септември от 6 до 11 ч".

Ето какво каза пред камерата на ПИК TV Жотева:

Сподели:
свързани новини
Шефът на БНР: Никой не е спирал програмата! Вдигат заплатите на служителите с 25% Шефът на БНР: Никой не е спирал програмата! Вдигат заплатите на служителите с 25%
Генералният директор на БНР Светослав Костов обяви пред...
на 16.09.2019
Напиши коментар »
(30)
1
Бетина навярно е открила любовта... а б. Добри Жотев би й напълнил трътката със съчми за пътпъдъци на неговата пърястница, зер неговото се не губи. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
2
ПО ПРИНЦИП НИЩО НЕ ВЪРШИТЕ ЖОТЕВА--- НИЩО... СЛАВИ ТРИФОНОВ ВИ СЕ ПОДИГРАВАШЕ ЧРЕЗ АКТЬОРИТЕ СИ,А ВИЕ ГЛЕДАХТЕ ТЪПО И СИ ПОЛУЧАВАХТЕ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ...
3
Тук съм и не поемам никаква отговорност за БНТ БНР и всичко що е Б ;) защото правя хубави cвиpkи
4
Гербаджийска работа като магистралите
5
Опит за преврат на Резидента-екскремент! Русоробски заговор на Тъпоглавчо Грипенов !
6
Тази е политическа kypвa то е ясно. Иначе как ще я сложат на това сладко постче на столче като членче на семче на гербче ако не са й го сложили първо хаха. Та тая гласува даже против бившия си тъпkaч в полза на koшлyka хахах. То тва си kypвичka oт класа бе
7
Само в една комунистическа държава радиото може да бъде обект на националната сигурност.
8
Нали щяхте в понеделник да разкриете нещо гръмко за финансирането на медиите от правителството на Борисов през 2013 година.Или оня със шлифера ви се обади и....забравихте....))))
9
Ох ама то даже името ти е като на пpocтитyтka ма БЕТИНА ммм колко сладко звучи да го произнасям докато ти го нбивам в aнaла бе ЖОТЕВА
10
За Бетинка гласувайте с зечено плюсче за Кошлука с червено минусче
11
Бетина кво разбира от радио и телевизия,тя e една некадърна спортистка
12
Ти си овча пyткa. Помня те от времето когато Георги Пирински беше кандидат за президент, а ти негов РR. А как дълбоко дишаше в ефира на БНТ ? Доста партии смени, но накрая се намести. Ти не си само политическа кypвa.
13
Кой е тоя шматок горе на снимката в ляво от Джотева ? Не ви ли прилича на диво прасе в главата, снимано от аджамия ловец ?
14
До СеМ с санкции срещу Пиклйовците за порното кога????? Не беше цензурирано такива снимки без цензура излизат в PoRnhub не в Bild Zeitung или Sun защо още съществува тая "медия"?????
15
са напълно независими - нищо не зависи от тях, защото се управляват дистанционно от Банкя. Неприятното е, че постоянно премълчават това и говорят глупости на ляво и дясно, за да запазят заплатите си. Това е излишен "орган", който трябва да се премахне.
16
Абе тази баджак журналистка, КОЙ я нахендри в СЕМ
17
ТОВА е саботаж на комунистите които са вътре в радиото ...те искаха да предизвикат , протести , размирици и последвала гражданска война ...Силвия Великова е за ДАНС и вън от Мила ЍРодина , като държавен изменник и САБОТЬОР на ОБЕКТ ОТ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ !
18
ОБЕКТА БНР Е СРИНАТ ОТ КОМУНЯГИТЕ КОИТО “ РАБОТЯТ “ ТАМ И НЕ ИСКАТ ДА СИ СВАЛЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ БАЛТОН МИРИШЕШТ НА НАФТАЛИН !
19
ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ,: ЧЕ Б Н Р Е КОМУНИСТИЧЕСКО РАДЙО , КОЕТО ИЗЛЪЧВА НОВИНИ , САМО ОТ ТОВА КОЕТО Е ПИСАНО В ДУМА, ЗЕМЯ , СЕГА И ТРУД , ЗА ТЯХ ДРУГИ ВЕСТНИЦИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
20
в СЕМ и то единствено за това , че като четеше новините , как само странно и възбудително ДИШАШЕ !
21
отговор на коментар
Плевньо!
22
ЗАЩО СЪЩЕСТВУВА С Е М , СЛЕД ,КАТО Б Т В , НОАВА И , Б Н Т И Б Н Р СА МЕДИЙ , КАИТО СА ПЪЛНИ С ЖУРНАЛИСТИ , АГИТИРАЩИ ЗАБРАНЕНИЯ КОМУНИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ И РАБОТЯТ ПРОТИВ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
23
отговор на коментар
Лая какво разбира от работа,като никога не е свършвала нещо за 5 лежа,Бойкикиев какво разбира от право,като никой не го е виждал в съдебна зала?
24
БАЩИНИЯ. ЗА ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ ПОЛЗВАТ ЕФИРНО ВРЕМЕ ПРАВЯТ ДЕКЛАРАЦИИ,ДРУГИ СЕ ОБИЖДАТ ЗА„ДЪРЖАВНА ЯСЛА“КОЕТО Е СЪВСЕМ ТОЧНО.КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ БЕ КАТО СЕ ЧУВСТВАТЕ НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАСЕГНАТИ ИМА СЪД ПРОЦЕДУРИ ИТ.Н.КАК ТАКА С НАШИТЕ ПАРИ ЩЕ РАЗПОЛАГАТЕ И ОТ ГОРЕ НА ВСИЧКО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ПАРТИЍНИ ПРИСТРАСТИЯ,ДА НЕ БИ ДА СТЕ В ПАРТИЍНА ТВ.КАКВИ СА ТЕЗИ ПРИВИЛЕГИИ ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ ДА НЕ СТЕ НЕПОГРЕШИМИ.И ПРЕМИЕРА ДА ВЗЕМА СТРАНА.ТОВА МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ Е СТРАХ И ТЕ ЗА ТОВА СЕ СМЯТАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ.
25
отговор на коментар
сАчми, пъДпъдък, пАряСница. И тази неграмотница решила да коментира. Барабар Петко...Я, да си купиш правописен речник и всеки ден да пишеш по 10 пъти всяка дума, та дано ти влезе нещо в главата!
26
Г-ЖО ЖОТЕВА,ГЛЕДАХТЕ ЛИ В СЪБОТА ПРЕДАВАНЕТО ПО БТВ "ФЕРМАТА"?!ТИЯ ДВАМАТА ВОДЕЩИ СЕ ПОДИГРАВАХА С ЕДИН ОТ СИМВОЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ-БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ.БЪЛГАРСКИЯТ ТРИКОЛЬОР ВКЛЮЧЕН В ИГРАТА СЕ ТЪРКАЛЯШЕ И ЦАПАШЕ ПО ЗЕМЯТА И НАКРАЯ ГО ИЗДИГНАХА ОКАЛЯНО С КАЛ НА ПИЛОНА.СРАМ ЗА БТВ,СРАМ ЗА ТОВА ПРЕДАВАНЕ С ЕДИН ОТ ВОДЕЩИТЕ ОБРАСЪЛ КАТО ТАЛИБАН.НЕКА И ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ПРОДУЦЕНТА НА "ФЕРМАТА"!ТРЯБВАШЕ ВМЕСТО ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТА ПОСТАВЯТ ЕДНО ОБИКНОВЕНО ФЛАГЧЕ ЗА КРАЙ НА ИГРАТА.СРАМУВАМ СЕ ОТ БТВ!
27
Много шум за нищо.Всички крякат,защо било спряло радио което е с малка аудитория,като че ли Грипена слуша единствено БНР.Е като има технически проблем ,какъв е проблема?Но трябва да се вдига шум,да се политизира,поръчки ,"великата" журналка и ред други ограничения на слободии и т.н.,празнословия.
28
Руските шпиони в националните медии БНТ и БНР ще бъдат разобличени едва след атаката на NASA, когато Военния трибунал ги изправи до стената...
29
Руските шпиони в националните медии БНТ и БНР ще бъдат разобличени едва след атаката на NASA, когато Военния трибунал ги изправи до стената...
30
Няма ли Руска намеса та това е хибридна война ,ха ха ха да се пръска с пестициди ха ха ха егати радиота на село още ли се слуша ....??!!ХИ ХИ ХИ !!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10692
архив

Шерлок Холмс и д-р Уотсън се разхождат из долината.
Изведнъж чуват нечовешки вой.
- Какво става, Холмс? Да не е пак Баскервилското куче?
- Няма нищо страшно, Уотсън. Пак дават на сър Хенри овесена каша за закуска.

няма нови новини
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
сега
2754
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на автоклъстъра разкри шансовете на България да стане партньор на "Фолксваген" след кризата в Сирия (ОБНОВЕНА)
x
ЖИВОТ ОТВЪД: В египетски саркофаг намериха карта за задгробния свят
x