Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК TV! Боян Чуков: Незабавна оставка на Нинова и обкръжението й! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК TV! Боян Чуков: Незабавна оставка на Нинова и обкръжението й! (ОБНОВЕНА)

на 03.11.2019
133545
26
САМО В ПИК TV! Боян Чуков: Незабавна оставка на Нинова и обкръжението й! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
03.11.2019
26
133545

Аз лично съм категорично противник на това БСП да се крие зад някакви разтегливи формулировки и не излезе честно да отговаря със своите собствени кандидати. Аз не съм убеден, че тези кандидати, издигнати от инициативни комитети, биха имали нещо общо с БСП по време на своето управление. Това коментира пред ПИК TV анализаторът Боян Чуков.

"Госпожа Нинова много ми прилича на този директор на БНР, който заяви, че няма да си подаде оставката, както и на друг ръководител на БТА, който пък дори се беше заключил в кабинета си, за да не подаде оставка", допълни той. 

"Оттук нататък е необходимо дори и редовите членове на БСП трябва да проумеят елементарния факт, че госпожа Нинова трябва да напусне с най-близкото си обкръжение", категорично заяви Чуков.

ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ПИК TV!

Вижте първия час на студиото на ПИК TV след 13 ч.и коментара на Антоанета Христова във видеото на живо на ПИК TV:

Вижте втория час на студиото и коментарите на Румяна Коларова и Борислав Цеков, както и гласуването и изявлението на премиера Бойко Борисов в Банкя:

Третият час на студиото на живо с коментарите на социолога Александър Владимиров, Николай Бареков и журналистите Цветан Фиков и Симо Русев:

Вижте анализа на политолога Георги Киряков: 

Гореща среща на екипа ни с Мая Манолова във фризьорския й салон в следобедните часове излъчи ексклузивно ПИК TV на живо в изборното студио: 

Социологът Михаил Мирчев направи ексклузивен анализ на вота в шестата част на изборното студио на живо на ПИК TV:

Ексклузивна прогноза и коментар от социолога Юлий Павлов вижте в седма част на студиото:

Коментар от проф. Стоян Денчев в осма част на изборното студио:

 

Горещи данни и разкрития от екипа на ПИК и анализ на социолога доц. Стойчо Сточев:

Първи данни след края на изборния ден от социолога Васил Тончев и горещи коментари в студиото на ПИК TV. 

Шефът на БСП Варна Борислав Гуцанов поиска оставката на Корнелия Нинова като лидер на БСП. 

Спас Гърневски поздрави ГЕРБ за успеха и направи анализ на вота в Пловдив, а Георги Марков от ГЕРБ обясни защо Фандъкова е феномен. Всичко това в част 11 от изборното студио на живо на ПИК TV:

В предпоследния час от изборното студио на ПИК TV члена на пленума на БСП Боян Чуков също поиска оставката на Корнелия Нинова, а ГЕРБ и премиера Бойко Борисов излязоха с първи коментар на резултатите от балотажа:

Първите коментари на Мая Манолова и екипа й, както и края на изборното студио и горещите коментари на последните данни за вота в страната вижте в 13-а част на студиото на живо на ПИК TV:

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 8637
архив

- Как се казваш? - Наполеон! - Ясно, отиваш при Хитлер, Мусолини и другите... - Ама аз съм сладкиш... - Ако ще и коняк да си, отиваш където съм казал, то и аз съм доктор, ама съм в лудница...

x