САМО В ПИК TV: Вижте как криминалисти вадят трупа на разстреляния Дракополов (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)

Акценти

САМО В ПИК TV: Вижте как криминалисти вадят трупа на разстреляния Дракополов (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)

137668
на 07.04.2021
САМО В ПИК TV: Вижте как криминалисти вадят трупа на разстреляния Дракополов (ВИДЕО/СНИМКИ 18+)
Автор:   ПИК

Криминалисти извадиха трупа на убития криминално проявен бизнесмен Николай Дракополов, видя на живо репортер на ПИК от мястото на кървавата екзекуция. 

препоръчано

3 часа след показния разстрел, след обстоен преглед на местопрестъплението от разследващите, бе дадена зелена светлина на патоанатомите да огледат жертвата и трупът на бъде преместен.

Както първо медията ни съобщи, 46-годишният мъж, който е с множество криминални регистрации и е собственик на автокъща "Антонио Ауто", беше застрелян днес минути след 20.00 часа на кръстовището на бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстното шосе на София.

Според една от версиите, килърът може да е бил облечен като клошар, тъй като това място е известно като свърталище на бездомници. 

Полицията вече разследва версията за конфликт с конкурент, тъй като срещу убития има подадени няколко сигнала от други бизнесмени, научи ПИК от свои източници.

Преди да бъдат допуснати до трупа патоанатомите, полицията измерва ъгъла, по който е стреляно, както и разстоянието. Както медията ни първо съобщи, убиецът е бил пешеходец, причакал е жертвата си на червен светофар и е стрелял. Дракополов е починал на място,а до него на предната седалка се е возило 11-годишно дете. За щастие, то не е пострадало след стрелбата.

Вижте как криминалистите и патоанатомите оглеждат прострелните рани на убития и лицето му бе заснето от камерата на ПИК ТВ:

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 198
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това